Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz L_YKing #91694 üzenetére

    Várom is. Egy önbizalom növelő győzelemre lenne szükség.

    A BL meccsről pedig annyit, hogy talán nem a bekkeljük végig a 90 percet andalító gondolatsorral kellett volna pályára lépni. Pláne nem úgy, hogy ők egy francia csapat és nem is kicsi és általában nem nagyon van szükségük arra, hogy bajnoki meccseken nehezebben megszerzett előnyt szervezetten védekezve megtartsanak. Emery pedig lehetett volna annyira éles látású, hogy ezt nem élesben próbálja ki, és nem a BL-ben, vagy legalább nem egy ilyen szintű csapat ellen.
    Le lettek focizva, oké szerencse is volt benne, meg színészet, de nem tudom igazán sajnálni őket mert én azt mondom, ha úgy állnak ki mint Párizsban, akkor most nem kellene erről beszélgetni.

    Ettől függetlenül persze gusztustalan néha a játékvezetés, de ez még nem is volt annyira, mint az Ovrebo féle Chelsea - Barcelona. Kéne valami rendszer, hogy legalább a döntő fontosságú eseteket azonnal felül lehessen vizsgálni.

    Ez a BL szezon nekem mondjuk a saját csapatom miatt is idegtépő, mert csoportelsőként, pont a Chelsea-t megelőzve a 16 között az Arsenal ment tovább büntetőpárbajban és rendes játékidőben is csak tiziből volt egy góljuk. Ez egy szerencsétlenség sújtotta csoport volt, így utólag kijelenthető.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák