- Synology NAS
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
Katalóniában az ar5ena1 vajon mennyit kapott volna?
-
Szerintem a két meccs alapján pont egyik sem érdemli meg jobban a másiknál a továbbjutást, de mivel a Barca 3 héttel ezelőtt formán alul volt, és most már nem, a Barca így, hogy magához tért, alapvetően jobb csapat és többre képes menni a későbbiek során.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Szerintem nem érdemtelen a Barcelona továbbjutása, de kérdezné. A Barca szurkolóktól:
Ha a szívetekre teszitek a kezeteket, ment volna ez a bíró nélkül is?
Mindezek mellett tényleg grat a Barcelonának, lélektanilag innen fordítani azért nem semmi...
-
IreN!CuS
őstag
Suzi 11es még mindig vicces...ettől függetlenül aztapicsakurvaélet 4:0-ról
De ez a PSG hihetetlen így elbaszni örülök neki de ez egy megye 1 szint....
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Ez az Unai Emeri a világ balfa**a jelenleg. 10 évig szívni járt Barcelonába a Valenciával meg a Sevillával, erre felküldi a PSG-t védekezni. Hát meg is érdemli ha ennyire sötét. Pedig rúgtak 5 gólt. Simán itt belemehettek volna egy adok-kapokba jobban járnak.
Mondjuk a Suarez büntető a végén elég érdekes
-
L_YKing
addikt
válasz
Motion_Blur #91483 üzenetére
-
válasz
Richard! #91480 üzenetére
Inkább arra, hogy milyen labdát adott Sergi Robertónak az utolsó gólhoz. De a szabadrúgása is szép volt.
Továbbra is tart az a széria, hogy akárhány Barca meccset megnézek, szinte mindegyiken jobban játszik Neymar, mint Messi, de minimum ugyanazt a szintet hozza.
Szóval az utolsó 3 gólt ha nézzük, Neymar nyerte meg a továbbjutást a Barcának. Messi az ilyen pillanatokban, amikor nagyon kéne valamit előhúzni, általában fölé lövi a szabadrúgást, meg rosszul adja be.
[ Szerkesztve ]
-
Hááát nem tudom.....
Nyilván most a fél világ a TÖRTÉNELEMRŐL fog harsogni egy hétig de nekem nem marad meg ebből más mint egy első meccsen szánalmas Barca, a másodikon 55 percig minősíthetetlen PSG, két kamu 11-es meg egy felejthető, grundfoci végjáték.
Ha feljebb azt mondtam, hogy a Barca megérdemli a kiesést az első meccs miatt akkor most megérdemli a továbbjutást az akarat (nem a jó játék) miatt és azért mert a PSG alul tudta múlni őket! -
Napfénysüti
nagyúr
Húú ez egy kibaszott csoda volt!
-
Ringman
nagyúr
videobírót!
pont az ilyenek miatt kellene -
MPowerPH
félisten
Azert, mert a spanyol csapatok mindig megkapjak. Foleg a Barca. Mi uj van ebben? De a birot eltiltanam, legalabbis ezen a szinten nem engednek neki tobb meccset. Ilyenkor lenne jo a video biro, ilyen donto fontossagu ketes esetnel. Aztan ha kiderul, hogy a csatar feldobta magat, johet a piros. Akkor szineszkedes se lenne annyira tulsulyban.
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Ekkora kamu meccset!
Vicc ez a biró.
-
A PSG magának csinálta.
-
MdewC
nagyúr
Hát ez gusztustalan volt.
Nem tudom, hogy melyik volt szánalmasabb, a Barca ajándék 11-esei, vagy a PSG amatőrsége.
Miért kapott ennyi segítséget a Barca a bíróktól?
-
Neymar > Messi
-
Baaraanz
tag
OTTVANBAZMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #91466 üzenetére
íííj de butthurt valaki
-
7600 GS
addikt
Az idegbeteg tizijenel annyira lehetett érezni hogy osszejon.
-
L_YKing
addikt
Történelem baszátok meg!!
-
DeathAdder
veterán
Utolsó mocskos gennyláda banda, fulladjatok bele az olajba. Erre már nincs elég pénzetek!!!
-
Motion_Blur
félisten
PSG-t mindenestől meg kellene verni, fel kell gyújtani és be kell hinteni sóval.
-
MPowerPH
félisten
Ez hihetetlen.... Csak osszejott.... A biroval nem szamoltam.
Motion_Blur:
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Vau vau
-
törölt tag
Beszarok.
-
IreN!CuS
őstag
bááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Szegény szomszédok....
[ Szerkesztve ]
-
Ilyet Európa nem bszott.
-
J.Hetfield
aktív tag
Na elmentek a jó büdös...
-
4580693
senior tag
Bazdmeg!
-
L_YKing
addikt
MEEEEGVAAAAN
-
Ilyenkor szokott jönni az a forgatókönyv, hogy addig tart a hosszabbítás amíg be nem kaparják az utolsó gólt. ha tízperc, tízperc......
-
J.Hetfield
aktív tag
Gyorsan még egy tizit, legyen már meg a továbbjutás
-
Ringman
nagyúr
na, kamutizi a 90. percben
-
Ahogy Suarez a torkához kap.... ez már bohózat.
-
MPowerPH
félisten
Es ott a 4. Szepen esnek ki. Bar Maria berughatta volna azt a ziccert, akkor most 3-2.
Es LOL, ott a 11-es.
Lesz meg
45 perc?Azert egy Oscart most is ki lehet osztani fuggetlenul mindentol. Miert kell a spanyol csapatokat tolni elore? PSG -nek vigyazni kell, mert barmelyik Barca jatekos esik is el a 16 -oson belul, mar jon is a tizi.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
2 ilyen komma 11-est.
-
Motion_Blur
félisten
Mariska... kihagyott egy ziccert, és intézett egy gólt az ellenfélnek.
Mekkora egy nulla ez a PSG.... tuti kiesnek.
mondjuk röfögött a tizi meg az 5 perc hosszabbítás is, de ezt már megszoktuk
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Ezt eltalálta
Azta mindenit lesz egy jó 3 percünk , ha belövik...Suzi ez mi volt teeeee...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DeathAdder #91443 üzenetére
Persze így igen de amit ma műveltek 0-3 ig azt nem tudom hova tenni. Mondjuk szerintem a Barca is csak a fanatikusok szerint játszik jól, és bármennyire szánalom volt 60 percen keresztül a PSG, az ottani fingfogás miatt megérdemlik, hogy kiessenek.
-
MdewC
nagyúr
válasz
DeathAdder #91443 üzenetére
Egyet értek. Annyira gyengén tolta a PSG, hogy a Barca megérdemelte volna a 4-0-át.
Időben mákolt a PSG, de ennél a Barca is többet tud. Kellett egy kis szerencse a góljaikhoz, nem ilyeneket szoktak lőni.
-
Richard!
addikt
Mi a farok, itt mindenki jós?
-
DeathAdder
veterán
válasz
mefistofeles #91440 üzenetére
Az odavágó miatt nem érdemtelen, mert brutál focit toltak azzal a 4-0 -val. De ez a mai teljesítményük.........
-
MdewC
nagyúr
Suarezt eltalálta valami? Vagy mit történt?
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cartevo #91435 üzenetére
BVB szepen bedaralta oket.
Es lett PSG gol is, ahogy szamitottam is ra. Tehat a Barcanak meg kell 3 gol. A vegere vagy kitamadnak, es kapnak meg egyet kontrabol, vagy becsulettel vegigtoljak, es meltosaggal bucsuznak. Nem latom annak az eselyet, hogy itt 3 golt lonek, es nem kapnak melle egyet sem.
[ Szerkesztve ]
-
Na itt a vége a párharcnak.
-
Cartevo
őstag
A Benficam is elfogyott.
-
válasz
J.Hetfield #91432 üzenetére
Az előzőben sem vagyok 100%-ig biztos, mert lehet, hogy a lábával direkt kereste az érintkezést, hogy legyen min elesni, sajnos ezek már tapasztaltan ezt csinálják...
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #91416 üzenetére
Csak a színvonal miatt.
-
A PSG nagyon közel jár ahhoz, hogy elhomályosítsa az Arsenal 2x 1-5 ös szégyenét és közröhej tárgyává váljon........
-
MdewC
nagyúr
válasz
J.Hetfield #91429 üzenetére
Sztem szánalmas volt a 11-es, majdnem akkora, mint a PSG.
Közben kapufa a franciáknál.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
DeathAdder #91408 üzenetére
Barca ellen? Dehogynem! Amit ma művelnek az trágya amúgy
-
IreN!CuS
őstag
Na most hasznos volt az alapvonali
3:0 gyerünkkkkk
Az a kapufa geccc
[ Szerkesztve ]
-
Iniesta jó labdát adott! Ha a büntető bemegy, az az ő érdeme lesz.
(de ettől még akkor is 2-3 gólt kaptak róla az első meccsen
)
[ Szerkesztve ]
-
Tökéletesen pártatlan szemlélőként a PSG egy szánalom. Fel nem fogom egyáltalán mit akarnak?
Az első félidő alapján a Barca megérdemelne bármekkora arányú győzelmet még úgy is, hogy ők is messze vannak attól az űrfocitól amit ma mindenki várt tőlük! -
válasz
MPowerPH #91418 üzenetére
Én sem, még innen is inkább a PSG továbbjutást tartom valószínűbbnek, hiszen ha a Barca lő még kettőt, akkor is csak döntetlen lesz...
És arra is jó esélyt látok, hogy Emery megváltoztatja a taktikát és jobb arccal megy ki a PSG a második félidőre. (mint az EL döntőben amikor úgy nézett ki, hogy sok - nullára nyer a 'pool)De ettől függetlenül nagyon szarok ma.
Nyixi: na ugye, sikerült levonni a következtetést.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #91420 üzenetére
Igen, azt én is észrevettem. Azt sem tudta szegény, milyen rendezvényen van...
-
DeathAdder
veterán
Az első gólnál az alapvonali megint csak nézett mint a birka, pedig az orra előtt méteres gól volt de ő csak tekintetett a partjelzőre.
Szerencse hogy van gólvonal technológia, különben azt sem látja bent
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #91408 üzenetére
Azért ne vidd már túlzásba. Felfogtuk, hogy utálod őket. Oké.
-
válasz
ZavaBalazs #91412 üzenetére
Szerintem vagy ötször le is írtam az elmúlt 3 hétben, hogy a PSG kb egyszinten van az Arsenallal.
És hogy nem ők voltak annyira jók a 4:0-s Barca elleni diadalkor, hanem a Barca volt annyira szar.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Nyomorult PSG Eindhoven!
Ennyi a "csapat"...
-
MdewC
nagyúr
A nagy PSG.
[ Szerkesztve ]
-
Nem hiszem el, de ma a Barcának szurkolok.
Cavani kérte a sárgát... kapta is.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Még még még
-
IreN!CuS
őstag
Ennyi szerencse kell...főleg ha ennyire töketlenek a védők...
-
Emlékszem, amikor pár hete elmondták a PSG-t mindenféle BL főesélyesnek, meg döntőesélyesnek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Előző meccsen a PSG-nek szurkolok, de az történelmi lenne, ha most tovább menne a Barca, szóval hajrá. 3 Suarez öngóllal és 3 kihagyott Suarez tizenegyessel 8-3-at szeretnék.
-
Enzolord
addikt
Hát ez a PSG valami gusztustalan féreg játékot produkál.. remélem, a Barca kifújja az orrukat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo +Manfrotto Aviator hátizsák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, nagyon kevés repüléssel
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Dji Avata Pro View Bundle + Fly more combo kit + Remote Controller 2
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón - VADONATÚJ, aktiválatlan