- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poccc97
tag
válasz bszilvagyi #13307 üzenetére
Én ma rendeltem pont meg a műholdas szolgáltatást, ügyfélszolgálattal is beszéltem és csak boxot adnak elvileg.
-
bszilvagyi
csendes tag
Sziasztok!
A jelenlegi Online csomagomat szeretném Műholdassá átváltani, kettő darab CAM modult és kártyát szeretnék két tévéhez. Lehetséges ez?Köszi a válaszokat.
-
ballersa
csendes tag
válasz Maladar #13304 üzenetére
Szia.
Köszi,hogy megértetted hozzászolásom lényegét....és nem riogatásnak vetted mint egyesek!
Ugyanis vannak egyeni igények,nem is kis számmal.
Igen mérlegelem a Direct One müholdas lehetőséget.(is)
Csak ugye ebben az esetben az a veszely fenyegethet,egy esetleges Canal+ esetén(Direct One sztem megszünik hamarosan),hogy csak az online tv-vel maradok,és az One "nagylelküen" felajánlja,hogy vagy náluk maradok a jelenlegi cimemen kábelesen vagy nem adnak müholdast! (Ezt csak feltételezem nyilván)
De olyan opciót is nyitva tartok,hogy DVB-T ingyen csatornakkal+ internet+ online One tv kód az ismerőstől aki nem használja és akkor az mehet bárhol Online!Keresem az optimális megoldást ebben a zavaros helyzetben!
Nagyon köszönöm,hogy velem gondolkodtál és megértetted aggályaimat és problémámat! -
Maladar
tag
válasz ballersa #13301 üzenetére
Hali !
Itt írok, mert a One topic elég túlterhelt. Jó, hogy felhívtad rá a figyelmet, észre sem vettem én. pl. h a One már nem adja bárhoa az exdigi műholdat. De sokakkal már jól kielemezted, hogy lehet majd a Telecom módjára kinyírjákk stb a műholdat. Én csak a konklúziódra reagálnék máshogy. Ha már jövőbeláttunk, lehet ha a One é lesz majd már a Direct műhold és pl a Chanal+ csak külön értékesíti az onlinet.
Az biztos, hogy a kivezetés lassú lesz. A Tsat kinyírása is 3 év volt. A Direct One megétel még be sem fejeződött. Viszont az a jellemző, hogy ahgy összeolvadnak, meghoznak egy döntést, onnantól nem lehet kötni szerződést a régi dolgokra.
A One méregdrága lett, de még vn olyn aki kb a felét fizeti a mostani havidíjnak Digi2019 csomaggal, amire 6 éve nem lehet szerződni.
Tehát ezek állandóan változnak. egyik se lesz ugy. ilyen 5 év múlva.
Ha most a DirectOne legolcsób / bárhol nézhető online+sat lenne Neked a legmegfelelőbb. akkor mire vársz, hogy mi lesz ha beolad a One ba szétdarablják stb? Ha ez megtörténik onnantól biztos, hogy nem tudsz a mostani csomagra szerződni, de a kifuttatása több év lesz. Ilyenkor szerintem lekéne "csapnod" a még megfelelőre, mint 1,5 év múlva azon mérgelődj, hogy ez lett volna a legjobb, de már nem enged rá kötni, viszont akinek an, annak még 2027-ben is megy.
Szerintem érdekes volt a téma amit így felhoztál, csak nincs mire várnod. Drágább és xarabb lesz.. :-) -
garga01
őstag
válasz ballersa #13299 üzenetére
Szia!
Nem mondasz újat, és hidd el nem vagyok a parabolás vétel ellen. Azóta van műholdvevő a családban, hogy fellőtték az Astra-t és 16 analóg csatorna volt rajta
Tudom h sok kamionos és külföldön dolgozó használja.
De amúgy van DO-nak online tv-je is, ami korlátlanul használható külföldön is, plusz a szolgáltatót gazdasági érdekek fűzik, nem pedig az h XY hogy fog tv-zni külföldön. Egyébként is, ez mindig is szürke zóna volt, mert hivatalosan ugye nem viheted ki a kártyát/boxot az országból. Az egy dolog, h mindig is így ment és technikailag nem ellenőrizhető.
Kicsit amúgy is túl van misztifikálva ez a lineáris tv dolog, pár éve voltam Franciaországban síelni, olyan stabil 4G volt a hegyek között is a szálláson, egész este a Youtube ment mobilnetről. Ugyanígy lehet streamelni is bármit... külföldön nem drága a mobilnet sem.
Én csak azért írtam amit, mert napok óta panaszkodsz (vagy inkább "hitelbe aggódsz") több topikban is, unalmas már.A szolgáltatónak teljesen logikus lépése ez, hogy kábelen ad, mert:
-több HD csatorna van, nagyobb a választék
-távolról menedzselhetők a szolga eszközök, ha gond van rá tudnak nézni a központból
-nem fog a user panaszkodni télen, h nincs jel amikor szakad a hó (habár ez már egyre ritkábban van)De mint írtam, 99% lesz műholdas adás még jó ideig, majd ha nem lehet egyáltalán kötni, akkor lehet sejteni h vége lesz. De nézd meg a T-t, vagy 3 évig tartott a kivezetés.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
ballersa
csendes tag
-
ballersa
csendes tag
válasz garga01 #13298 üzenetére
Szia.
Én nem riogatni akarok,főleg nem mindenkit!
De az tény,hogy az One jelenleg nem ad műholdas előfizetést olyan lakcímre ahol van kábeles tv! Ez tény! Pedig sem parabola semmi nem kellene,hisz az van,vagy megvehető!Meg beltéri sem ha CI modult adnának,sajat költségen megvenné akinek kell! Maga a szolgáltatást nem adja! Korábban ez nem így volt! Ez is tény!
Hogy a meglévő műholdas ügyfeleknek meg megmarad eléggé valószínű,de ha valaki újat akar(műholdast) akkor azt nem ad az One!
Nagyon remélem ,hogy ez alól kivetel lesz a Direct One és továbbra is lehet majd műholdast előfizetést kötni,mindenféle korlátozás nélkül!(kabeles tv lehetőseg ide-vagy -oda!)
Tudod hány kamionos használja a Direct One műholdast? És hány magyar ajkú honfitarsunk szerte európában? És lenne aki ezután akarna szerződni! Miért vennék el ezt a lehetőseget tőlük? Ők egy teljesen másik ügyfel szegmens,eddig a Direct One adott ilyen szolgáltatást! Remélem ezután is ha valaki akar kötni akkor nem tagadják meg!!!!!!
Arról nem is beszélve,hogy Europán belül mindenki oda megy ahová akar,egy időben elkezdtek korlátozni az online tv hordozhatóságát,tiltani kezdték,de ez is szabályellenes,az EU-n belül!Remélem eljut a szolgáltatóhoz is eme jogos igény és továbbra is meghagyja a Direct One a műhlodas előfizetésre szerződés lehetőségét teljesen minden féle kötöttség nélkül!!!!!!
Na,ez az én aggályom,hogy ez nem marad meg,nem a tényleges kivezetés,mert evidens,hogy ezt csak hosszabb távon tehetik meg ,ha megteszik egyáltalán!üdv.
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz ballersa #13297 üzenetére
Ne riogassunk már mindenkit.
Direkt ment a hirdetés még a Digi név alatt (tavaly, tehát már 4IG kézben), hogy a Digi "marad az égen". Rövid távon, azaz szerintem még jópár évig biztosan nem vezetik ki a műholdast. Hülyék lennének, hisz a T hogy megszüntette, sok ügyfél jön át, ahol más opció nincs.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
ballersa
csendes tag
-
petne
őstag
A Direct One felvásárlás még nem történt meg, csak folyamatban van. Ezért az ügyfélszolgálat se tudhat erről még semmit.
[ Szerkesztve ]
-
ballersa
csendes tag
válasz Narxis #13293 üzenetére
Szia.
Igen egészen biztos,hogy most le vannak kötve az egyéb összefésüléssel!
De ha jelenleg az One saját műholdas szolgáltatását nem adja kiépített kábeles területen,akkor előbb utóbb a felvásárolt (exDirect One műholdas) szolgáltatásra is ez vár.Pontosabban nem lesz kérhető olyan címről ahol van kiépített kábelhálózat!
Kérdeztem a Direct One üf is ezügyben,hogy akkor mi várható,de még válaszra sem méltattak!
Azért várok ki és csak találgatok,mert nem akarok bizonytalan szolgáltatást igényelni!
Pedig a Direct One esetén jelenleg nem utasitják vissza lakcim szerint a szolgáltatás igenybevételét,(kiküldik az igényelt eszközöket,szereld magad!)de ez meddig lesz így???? Bárcsak maradna,akinek ez kell,vegye igénybe,akinek kábeles kell az meg azt!!!!
Erre vártam a Direct One üf válaszát,de válaszra sem méltattak!!!!![ Szerkesztve ]
-
ballersa
csendes tag
válasz Mike88 #13292 üzenetére
Szia.
Tehát azt mondod,hogy ha nálam elérhető az One kábel tv,de énnekem az One kezében lévő Direct One (esetleg exDigi,jelenleg One műholdas tv) előfizetés kellene akkor azt nem tagadják meg? Azt mondják akik az One-nal kérdezték,hogy One műholdas előfizetést nem adnak kábeles tv kiépített címen!És innen mondom,hogy már csak egy lépés,hogy a Direct One sem fog kínálni műholdast,ugyanis az is az One-nál van,aki amúgy nem ad müholdast kábeles területen!
A Direct One meg nevet vált hamarosan, Canal+ lesz ,műholdas üzletág nélkül!
Igy lesz kerek a törtenet sajnos....
Bárcsak ne lenne igazam,lehet a régi már meglévő műholdas ügyfeleknek egyelőre változatlan marad a szolgáltatás...De azt gondolom a választás jogát bármelyik ügyfélnek meg kellene hagyni,függetlenül attól,hogy van kiépített kábeles tv vagy nem!
-
Narxis
nagyúr
válasz ballersa #13291 üzenetére
Nekem a One ügyintéző azt mondta, hogy nem tartozik hozzájuk a UPC Direct, szerintem egyelőre elég nekik, hogy a Digi-Vodafone rendszert és ügyfeleket összefésüljék, nem kell nekik még egy 3. cég is, de nyilván ki tudja mit hoz a jövő, lehet az is be lesz olvasztva és akkor simán lehet ez a helyzet mert én úgy tudom a Telekom ezt csinálta, ahol tudott adni vezetéken TV-t ott nem lehetett kérni műholdast.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Mike88
senior tag
válasz ballersa #13291 üzenetére
Nem, hát figyelj e logika mentén, hogy a földi is a One-nál van, akkor annak épp annyira nincs értelme (a fenntartásnak), mint a műholdasnak, nem? Szóval nem gondolom, hogy a műholdast kivezetnék vagy az előfizetés jogát korlátoznák. Egyelőre nem is arra állunk arccal így, hogy ilyen üzletet megtudtak kötni. Ha marad a két szolgáltató műholdon, és fogy az előfizetők száma, simán eljutott volna mindkettő is akár oda, hogy veszteséges (és akkor néznek farkaszszemet egymással, hogy: -hagyd abba! -te hagyd abba!), de most így 1 kézben van a két (volt) szolgáltató előfizetői, költséget pedig drasztikusan lehet majd csökkenteni azáltal, hogy elég minden csatornából 1 feladás, hisz 1 a szolgáltató. Tehát kvázi "kétszer" annyi előfizetővel (bevétellel), "fele" annyi költséggel megy tovább a biznisz. Lehet, hogy a szolgáltatás azonban rosszabb lesz, mint volt, azért adok rá esélyt bőven, de tulajdonképpen ezzel a lépéssel inkább megmentették a magyar műholdas tévézést.
-
ballersa
csendes tag
Bárcsak a próféta beszélne belőled!
Én a tendenciákat látom...
Telekom is kivezeti a müholdas szolgáltatást...
Drága a fenntartása és ellenőrizhetetlen ki hol használja....a kábeles tv-irányába terelnek,ami nem lenne baj,ha ezzel párhuzamosan meghagynák a döntes jogát az előfizetőknél![ Szerkesztve ]
-
ballersa
csendes tag
Sziasztok.
Hallottam olyat,hogy az One azon a szolgaltatási területein ahol ki van épitve a kábeles Szolgaltatás,ott nem kérhető műholdas tv Szolgaltatás az One-től!
Ez azért gaz ,ha igy van mert én hordozni szeretnem a beltérit oda ahol ebben vagyok az országban(vagy azon kívül).Többszörösen nem szeretnek előfizetni a tv szolgaltatásra és online tv sem érdekel mert internet kell hozzá!
Ez annál is inkább érdekes,(ha igy van)mert korlátoznak abban,hogy eldöntsem,hogy milyen szolgaltatáat kérek!
Amúgy a lakcim alapján nem.szerepel a kinált szolgáltatások között a műholdas tv csak a kábeles!
Ráadásul a Direct One műholdas üzletága is ,hogy fel lett vásárolva,akkor varható,hogy ott is kényszeriteni fogják a műholdas tv-re előfizetőket,hogy ha van kábeles lehetőség a címükön akkor azzal váltsák ki?Ez nagyon nem tetszik,remélem nem igy van!!!!!! A szabad választás jogát remélem meghagyják!
[ Szerkesztve ]
-
Maladar
tag
válasz Poccc97 #13285 üzenetére
Mi is Digi műholdról váltottunk DirectOne műholdra. Semmit nem kellett a tányéron változtatni. Futár hozta ki. Kikötöttem a digit, rádugtam a koax végét a directonra.
Egyszerre 2 eszközön használhatod emellett az onlinet is.
Beüzemelést így felesleges kérned. Rendelheted 3 beltérivel. Vagy 1-el és a másik 2-n nézed az onlinet. (Samsung Lg Androidra van app) Ha meg fél év múlva valami változna az onlineal akkor rendelsz hozzá plusz beltérit.
Mobilnet: ha jó a térerőd ahol használod akkor gond nélkül működik. Nálunk csak egy nagyon drága kábelszolgáltató van, miből nem kértünk, a netet Yettel ExHellodata adja az egész háznak 4G-n. (nem 4ig csak 4Gs nem 5Gs a telo ami a router.) Ezen keresztül gond nélkül megy egyszerre 2 tv-n is az onlineon keresztül az adás.[ Szerkesztve ]
-
Mike88
senior tag
válasz Poccc97 #13285 üzenetére
Használhatod, mivel kvázi egy pozícióból fogható a Digi és a D1. Kábelezés is megfelelő, ahogy a honlapon is írják, a boxokat postázzák, magad is beüzemelheted, azaz ebben az esetben beüzemelés nélkül érdemes kérni. A műholdas szolgáltatás mellett egyelőre lehetséges használni az online szolgáltatást, annál is ugyanúgy két csomag van, nyilvánvalóan ha pl. smart-ra fizetsz elő, akkor a smart now kínálatát nézheted online, ha előfizetsz kisebb csomagokra, úgy mint HBO, filmbox, felnőtt csatornák, akkor az ahhoz tartozó online csatornákat is nézheted. Samsung TV-n Tizenre van applikáció, így azon is tudod nézni, kezelése egyszerű.
Hogy mi lesz azután, hogy be lesz olvasztva ez is a One-ba, azt még nem tudni. Azt tudni lehet, hogy az online TV előfizetők azaz az OTT, átkerül a canal plus-hoz, de hogy velünk mi lesz, hogy mi megkapjuk ehhez a canal plust vagy le leszünk róla választva és a One online TV szolgáltatásához férünk majd hozzá (ami feltételezem a mindigo lesz és az lesz átnevezve) vagy semmihez vagy ezért még pluszban kell majd fizessünk, azt a jó ég tudja, mert szerintem még nekik sincs elképzelésük... -
Poccc97
tag
Sziasztok,
exDIGI Műholdas szolgáltatásról váltanék Direct One műholdra.A kérdésem az lenne, hogy a meglévő antennát használhatom az új szolgáltatással?
Ilyenkor szükséges kérni beüzemelést, ha a 3 beltérihez van koax most is?
Lehetséges műholdas szolgáltatás mellett használni az online tv-t? (pl. Samsung TV-n Direct One app mobilneten, mert láttam jár hozzá)Köszönöm előre is!
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Új műholdas tv előfizetőként kérdezném Tisztelettel,hogy melyik fajta beltéri most a legjobb,amit ad a szolgáltató ? Köszönöm előre is !
-
adolfo01
tag
Azért arra kiváncsi leszek,hogy a kiszervezés után is mi lesz. Evidens ugyan,hogy a műholdra ralátás eseten bárhol hasznalható a műholdas Szolgáltatás.Csak eddig a Direct One kifejezetten leirta,hogy akár külföldön is használható a Müholdas Szolgaltatás.Az ex Digi,ezuttal One esetén meg az van a Feltetelekben,hogy a Szolgáltatás csak Magyarország területén belül használható!
Evidens,hogy bárhol ahol a műhold jele elérhetö,de akkor ezt egyik Cég le merte írni a másik meg nem???!!!
Ezután majd az One fogja a kamionosokat megcélozni az ajánlataival...🙂 -
mariana
csendes tag
Lehet USB-re felvételt készíteni a mostanában adott boxon? Gondolkodom szolgáltatóváltáson Digi Sat-ról Direct One-ra. Jó ez a Direct One ?
A 4iG kavarásról tudok.üdv. mariana
-
Maladar
tag
válasz adolfo01 #13273 üzenetére
Műsornézési korlátozás (hogy egyes műsorokat nem tudsz nézni egy adón) nincs se online se műholdon.
A műsor felvételét és timeshiftet nem enged egyes csatornákon. (ez is kb 1 évente változik.) pl tv2 rtl t nem engedi felvenni. (tvn CI modullal)
Boxal műholdról már felvesz minden csatornát de nincs timeshift.Online elég kevés adó műsora nézhető vissza. Ban néháy adó amin a műsor újraindítható (pl egy film a felénél ha bekapcsolódsz elindíthatod az elejétől, amíg megy a film, de ha vége már nem visszanézhető.) efajta korlátozások annak. (Összehasonlításképp a OneTv (online) szinte mindent visszanézhetsz csak ott (még) nincs erre menüpont kín szenvedés valamit visszakeresni) a DirectOne felülete nagyon jól kitalált és nagyon sok eszközön megy.
[ Szerkesztve ]
-
adolfo01
tag
válasz CharlieDrop #13271 üzenetére
Csak együtt műholdas,online érdekelhet,a hordozhatóság végett....
Csak ugye nem lehet tudni mi történik a műholdas üzletággal ,hogy az One megvette!
Csak az Online Tv nem érdekelne....
Lehet ki kell várni mi lesz?!🤔 -
adolfo01
tag
Sziasztok.
Direct One online Tv esetén vannak tartalomkorlátozások a csatornáknál jogdijak miatt? Gondolok olyanra mint a Sweet tv-nél,hogy a TV2 egyes müsorai pl. néha nem mennek és ez nagyon bosszantó![ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz Soros terv #13266 üzenetére
Igen.
Kb. két hete a Spíler 1 és 2 is ilyen volt, de azokat hamar javították.
-
Soros terv
újonc
Xiaomi TV Sticken a Spektrum képe napok óta szaggat, a hang folyamatos. Ez az egyetlen csatorna, amivel gond van, és nem változik a képfrissítés változtatására sem. Másnál is csinál ilyesmit?
-
Hyperion
senior tag
válasz bszilvagyi #13264 üzenetére
Itt is ok minden! Eljutottunk a krízis végéhez 🤣
-
Raphouse
csendes tag
Megrendeltem szereld magad csomagban szüleimnek a műholdas tv-t szereld magad csomagban meglévő telekomos tányérhoz ,és az automata beállítás sikertelenre fut.Nem igaz hogy semmi beállítasi útmutatót nem adnak hozzá. Tud valaki segíteni mit kellene csinalni?
-
Somansky
aktív tag
Nálam sem megy napok ota normálisan se WebOS-en, se apple tv-, se iPad, se iPhone..
Itt Vidanet (Telekom?) van, de a sebességgel nincs gond.
Ha átváltok voda 4G-e, azon gyors, mint a villám...www.somansky.com
-
CharlieDrop
veterán
válasz CharlieDrop #13245 üzenetére
Ma már a Spektrum is szaggat
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
bszilvagyi
csendes tag
Ma megint kínlódik a webOS app, minden mással tökéletes..
-
Hyperion
senior tag
Sziasztok!
Akiknek nem megy a DirectOne, melyik ISP-nél vannak?
Az a gyanúm, hogy a Magyar Telekomnál jelentkezik csak ez a gond... -
Hyperion
senior tag
Kb 1 hete szintén szenvedős. Vicces, hogyha VPN-el belépek egy másik IP-ről kiváló. Mobilnetről szintén. Tegnap hívtak, hogy tudnak a hibáról, valami központi hiba van.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
másnál is kb 10 frame/sec sebességű a Spíler1?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
krapulaxx2
csendes tag
válasz bszilvagyi #13243 üzenetére
Nálam sem működik LG tévén kb 1 hete, néha elindul, de estére mindig off, apple tv-n, android (mi) boxokon is szarakodott pár napig, de az most megy. Ma beveszek valami nyugtatót, és megpróbálom felhívni az ügyifogyi "próbálta újraindítani?" szolgálatot...
-
bszilvagyi
csendes tag
Másnál is szarakodik? LG webOS-on nem akar működni, az internet hibátlan..
-
19ati93
senior tag
válasz zoltanha #13240 üzenetére
Felejtsd el szerintem, elég tré. Van Nat Geohoz elég sok content, Comedy-nél kb csak magyar fellépések VOD-ban. AXN Now, History se valami bő. HBO, Filmbox packkal már valamivel jobb a helyzet, de én biztos nem fizetnék ezért pluszba. Discovery, Eurosportok meg még mindig nincsenek..
TV csatornákat meg visszanézni a 100+ból kb csak a negyedét engedi 1 hétig, abból is kb a leggagyibbakat.[ Szerkesztve ]
-
Maladar
tag
válasz zoltanha #13235 üzenetére
A közeljövőben valószínűleg változni fog az egész, mivel a műholdas részt megvette a 4ig az online rész pedig arculatot vált Canal+ névre. Ez valószínűleg új műsorkínálatot is jelent.
A Onetv vel (ex voda és digi) kicsit könnyebb hasonlítani, mert ez egy tv és vod szolgáltatás. több csatorna műsora egy hétig visszanézhető (amc, filmcaffe..) de pl a tv2 és rtl nem, amik a onetvn visszanézhetők (bár kicsit komplikáltabban). Tehát a filmtára egyrészt ezeknek a csatornáknak a műsorából áll.
Másrészt igen a national és más ismeretterjesztők, szerintem ebben a műfajban a legerősebb. a national kínálata észrevehetően szokott frissülni.
AMC n van egy minimális videótár (a leadott műsorok 1 heti visszanézésén kívül) itt a walking d. spinoffjait lehetett talán egy hónapig megnézni.
A directone videotára a hbo hoz képest természetesen jóval szerényebb. Amerikai sorozatok helyett itt főleg európai sorozatokkal és filmekkel találkozhatsz. Sok a francia, skandináv, olasz de van bolgár krimi is :-) Akadnak közöttük jók is, de ez egyéni, nekem pl tetszik h. helyszínelők627. amerikai városban helyett, európai helyszínek vannak. Jobb krimi sorozatok pl NOX, Elmerabság, Vörös ajtó. De ha kicsit rákeresel a Canal+ ra, az ott látott tartalmakhoz hasonlók várhatók (szerintem)[ Szerkesztve ]
-
-
zoltanha
csendes tag
Sziasztok !
Tetszik a Direct one felülete, meg úgy látom hogy elég sok műsor és film fel van téve, +ott vannak még a Nat Geo műsorai is.
A DirectOne filmcsatorna illetve filmjei azok mennyire jók ? Hogyan lehetne összehasonlítani a HBO MAX filmkínálatával ? Aki régóta nézi, az úgy látja hogy fejlődik ez a szolgáltatás ?
Köszönöm -
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki LG WebOs-en direct now appot?
Most vettem egy LG C4-es oled Tv-t. Ezen a legújabb WebOs van.
Feltelepítettem az appot, ment is szépen, majd legközelebb nem...csak a piros kezdőképernyője jött be direct now-nak. Letöröltem, ujra telepítettem, megint jó.
Sokszor a tv et indítja el automatán. Ma pl megint nem indul el rendesen.
Nem tudom mi tévő legyek. Apple -tv, addig nézem, de azt hittem nem kell majd külön box hozzá. Az app 2023-as. Lehet az uj webos-en nem akarodzik jol működni?www.somansky.com
-
Speedy7
tag
válasz tszabi #13232 üzenetére
Szia! Szerintem működik, a sport kiegészítőhöz csak aktív MAX előfizetés szükséges. Én például mobilszolgáltatónál fizettem elő a MAX-ra, amit a mobilszámlában fizetek. A sport kiegészítőt viszont közvetlenül a MAX-nál rendeltem a böngészős felületen keresztül, amit külön bankkártyáról vonnak.
-
tszabi
tag
Sziasztok!
Eurosport témában érdeklődnék. Ősszel MAX+Sport kiegészítő előfizetéssel néztem, de így együtt 4000 Ft-ba került/hó, amit kicsit sokallok csak a sport csatorna miatt.
Mivel Direct One előfizető vagyok (már lejárt a hűség), így kérdezném, hogy működhet-e az alábbi módon (használja így valaki)?
A Direct One-nál előfizetek az HBO Pack-ra, ami tartalmazza a MAX előfizetést is. Ha jól láttam ez 1800 Ft/hó. Az így kapott MAX előfizetésben elő tudok még fizetni a Sport kiegészítőre? (Az 1200 FT /hó).
Ugye ez abban különbözne az eredeti verziótól, hogy nem közvetlenül a MAX-on fizetek elő a streaming-re, hanem a Direct One-on keresztül. Így nem tudom, hogy a MAX-on lévő kiegészítő előfizetés is működik-e hozzá plusszban. -
flexxx
tag
válasz masvilagx3 #13229 üzenetére
A Directone.hu-n ha belépsz, a szolgáltatások fül alatt a saját kártyaszámod látszik?
-
Kuter
senior tag
válasz masvilagx3 #13229 üzenetére
Tatabánya Orionsat (vasutálomás) nagyon rendesek ha viszed a műhold vevőt akkor be is aktiválják az új kártyát vagy a régit ujra inditják , megvárható. (Direct one viszonteladód+ antennás bolt Telefonos is érdeklődhetsz 06 34 311 732
[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Tegnap szerintem végig telefonáltam az ügyfélszolgálatot ,de sikertelenül.
Pedig az oscam azt írja hogy a kártya active és cardok-ot mutat mindkét módban.
Ma hívtam egy directone pontot ahol kicseréli a kártyát,de nem tudja kipróbálni ergo ha nem működik még milliószor mehetek.
Nincs senkinek itt kontaktja egy "varázslóhoz" aki ha nem is csodát ,de egy működő kártyára akár kicserélné A nem működő kártyámat.Köszönöm
Szép napot... -
garga01
őstag
válasz Muszakishop #13226 üzenetére
Sose volt CI-s szolga box, csak kártyás. De a kártya is alapból párosított, nem megy másik boxban/CI modulban.
De a legújabb boxból semmit nem tud kivenni, mert integrált a "kártya".Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
NyalokAA
aktív tag
válasz Muszakishop #13226 üzenetére
Nem
-
Muszakishop
csendes tag
Üdv, érdeklődni szeretnék hogy ha megrendelem a műholdas előfizetést és küldenek egy beltéri abból kivehetem a ci+ modult és betegeken a saját (VU+ Solo2) beltérimbe?
-
Maladar
tag
válasz masvilagx3 #13224 üzenetére
Sajnos nem volt annyi eszem, hogy viszonteldót keressek. Írd majd meg plz ha így sikerült.Nekünk nyáron "romlott el a kártya", üf. egy nulla. Küldtek futárral másik kártyát az se működöt.. 2 nap múlva ismét futár és kártya helyett box "boldog tulajdonosai" lettünk...
-
masvilagx3
tag
Szép estét.
Hátha van itt valakinek kontaktja egy directone -os viszonteladóhoz aki a működő kártyámat újra tudná aktiválni mert a directone ügyfélszolgálata egy rakás sz.r . A hosszabbítás napján megszűntek a hozzáférések és a mai nap 4x hívtam őket,de semmi siker.
Előre is köszönöm
Szép estét... -
lemcsi
tag
Napot.
Korábban már kérdeztem, de akkoriban abbamaradt a dolog, viszont most hogy offolta magát az egyik régi humax beltérink(folyamat újraindul), igy be kéne üzemelnem a Kaon MZ52-t ténylegesen.
Régen is, mint most is 206 hibával fogad.(az aktuális eszközt aktiválni kell)
Visszaállitottam gyárira, újra beállitottam, és ennyi, nem jutok tovább.
Mit kellene kezdenem vele? -
Somansky
aktív tag
válasz norbee2244 #13217 üzenetére
Igen? Neked hol található? Mert nekem csak a csatorna választék van. A műsor újság úgy mint a mobilon vagy tableten nincs. Ott mutatja mi volt és mi lesz utána stb.
www.somansky.com
-
Mike88
senior tag
válasz sicc_innen #13215 üzenetére
Földön ingyenes. Valahova dobjál fel egy antennát. Lakóhelytől függően, akár egy beltéri antenna is elégséges lehet. Ha külföldről néznéd, akkor sajnos szükséges előfizetés.
-
Somansky
aktív tag
válasz norbee2244 #13214 üzenetére
Nálam inkább az a probléma, hogy nem frissül a műsorsáv. Ha rámegyek mondjuk egy kategóriára akkor igen. Régen olyan jol ment... gyorsan is váltott csatornát.
www.somansky.com
-
sicc_innen
tag
Sziasztok!
A SpektrumHome műsorát szeretnénk nézni időnként (androidos) TV Boxszal.
Lehetne valahonnan elcsípni ingyenesen? (Egy csatornáért nem feltétlenül fizetnénk elő pl. a DirectOne-ra.)
Ha lenne tipp, köszönettel fogadnánk![ Szerkesztve ]
Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
-
Somansky
aktív tag
válasz norbee2244 #13211 üzenetére
Tegnap végre tudtam frissíteni. Mintha később kerülne fel az app store-ba a frissítés, mint ahogy szüksége lenne rá Elég érdekes!
Neked sincs műsorújság? iOS-en és iPad-on van, de apple tv-n nem találom...www.somansky.com
-
radar
tag
Van itt olyan, aki kiolvassa cam modulbol a kulcsokat?
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Apple TV-n mg mindig nincs műsorújság? Vagy én nem találom?
Sőt azt írja ki, ha elindítom, hogy van újabb verzió, frissítsem az app-ot, de hát hiába, csak megnyitás van.
Az is probléma egy ideje, hogy csatorna váltáskor nem frissülnek a műsorok, csak ha kilépek, majd ujra be.
Másnál is vannak hasonló problémái?www.somansky.com
-
TheCsabi
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi napig minden probléma nélkül tudtam használni LG WebOS tv-men a Direct One appot, amikor megállt a betöltő képernyőnél és nem engedett tovább. Évekkel ezelőtt csinált már egyszer ilyet, akkor az app újratelepítése megoldott a problémát. Szépen le is töröltem, ezután szomorúan tapasztaltam, hogy az LG Content Store-ban már nem elérhető az app. Más is találkozott ilyennel régebbi (3.4) WebOS-en? Vagy csak nálam nem látható? Régió, stb nem változott. (magyar). Ránéztem a weboldalon és semmilyen információ nem utal arra, hogy a WebOS 3-at kivezették volna a kompatibilitiási listáról.
Köszi!
-
castiels
addikt
LG TV-n, Weboson nem megy. Androidon megy.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Nálatok működik a TV app?
-
Debilon
addikt
válasz sicc_innen #13201 üzenetére
MZ52 boxban van diseqc (1.0 és 1.1)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB