Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Apple TV+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Disney+
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Azt mondják, ki fog pukkadni ez a Leicester aztán majd jó esetben egy Európa Liga helyre elég lesz, vagy még arra sem. Hát, én kezdem őket egy kicsit többre becsülni. Esélyét látom annak, hogy ebből még BL helyezés legyen.
-
KisTücsök
addikt
Sky-on Lamps-sal elemzik a meccset. Szegényt idenyüstölték azt ezt kell látnia...
Viszont nem csúnya az az érintőképernyős asztalka amin elemezgettek. Nálunk meg még a Várhidiék a piros meg kék mágnesezett gombócokat tologatják a táblán.Zouma bazmeg végig nézed Vardy-t, le nem veszed róla a szemed, akkor mi a faszért nem futsz vele? Miért állsz meg? Tisztán a te gólod.
Én meg még azt gondoltam, akár be is húzhatjuk.
___Éreztem. Már amikor elvette, ahogy levette.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
BenHans
addikt
Leicester és Vardy! Csak húzzák is be!
Bocs a Chelsea szurkolóktól, én is kedvelem a londoni kékeket. De ezt a Leicestert nagyon megszerettem, már a tavalyi feltámadás óta, egyszerűen szépen játszanak, a szívük kint a pályán, és ez meghozza az eredményt.
És ~100M€ kerettel teszik ezt, mondjuk a Chelsea ~550M€-s keretével szemben. Ranieri itt valamit nagyon eltalált.Le a kalappal előttük, remélem összejön nekik a BL hely de legalább az EL és kapjanak egy kis pénzt amiből tudnak építkezni.
Első félidőben egy Chelsea ellen, 5 kapura lövésből 4 kaput eltalált a másik oldalon ugyanez 2 és 0. És játék van. Hatalmas!
szerk. 2-0 MAHREZ!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
itouchfan
senior tag
Azon gondolkozom hogy pl a nyolcaddöntőkre vagy a döntőre hogy zajlik a jegyértékesítés. Nyilván a semlegesek meg a túlzott optimista franciák mondjuk megveszik, de ha neadjisten tovább jutnánk, akkor utána lehetne még jegyet venni?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
-
gyuromoj
veterán
Na igényeltem jegyet a Magyarország-Portugália mérkőzésre.
Kíváncsi vagyok hogy kapok-e.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #72779 üzenetére
Figyelj, szerintem nincs már vesztenivalónk. Ha jövőre is BL-t akarunk, akkor idén nyerni kell. Ha az első komolyabb ellenfél ellen elhasalunk, teljesen mindegy szerintem, hogy az a nyolcaddöntőben vagy egy körrel később történik meg.
Legalább visszavághatunk. Bár tavaly is inkább magunkat vertük meg.
Persze, te lehet másképp vagy ezzel.
___A két legvártabb meccs, az arsenal-barca meg a juve-bayern egy napon lesz. Kurva jó.
-
Richard!
addikt
Azért egy Juventust csak megnézek az Allianz Arena-ba
Ma kezdődik életed háralévő része
-
NyxNyxNyx
addikt
Megint megkaptuk a tetves fiorentinát... Reméltem soha többet nem kell olasz focit néznem, erre a Spurs és a Real is kap egyet-egyet.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #72766 üzenetére
Miért a PSG... Ezt nem hiszem el.
Ez így gyors lesz.
De legalább egy angol csapat ott lesz a legjobb 8 között.
A spanyol csapatok elég sima ellenfeleket kaptak...[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bagyulajuve
addikt
na, hát ez szopás
Resistencia eterna
-
IreN!CuS
őstag
válasz L_YKing #72772 üzenetére
Nem szabad lenézni őket..sok ott is a spíler , ettől függetlenül arcozás nélkül a Barca az esélyesebb főleg ha az msn formában lesz , beárazzák az angolokat.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
gyuromoj
veterán
Rómába lehet kimennék, úgy sem voltam még Olaszországba. Biztos szép a stadion és addig hátha belejönnek a fociba a srácok.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
IreN!CuS
őstag
Nekem is ez jutott eszembe ,hogy Vénember szívja majd a fogát rendesen
gyuromoj : jelenlegi romát simán veritek , nem kaptatok rossz ellenfelet...juve arsenal azért
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz IreN!CuS #72763 üzenetére
Összegezve :
Gent (belga) – Wolfsburg (német)
Roma (olasz) – Real Madrid (spanyol)
Paris Saint-Germain (francia) – Chelsea (angol)
Arsenal (angol) – Barcelona (spanyol)
Juventus (olasz) – Bayern München (német)
PSV (holland) – Atlético Madrid (spanyol)
Benfica (portugál) – Zenit (orosz)
Dinamo Kijev (ukrán) – Manchester City (angol)Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Barca Arsenal jó lesz az
Juve Bayern azta picsa...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #72760 üzenetére
nem volt olyan nagy szám, Brozó gólja simán veri
-
KisTücsök
addikt
Nem szoktam tippelgetni, nem is vagyok jó benne, de valahogy úgy érzem, ma elverjük őket. De majd meglátjuk. Everton után Liverpool meg City is lesz nekik egyébként. Előbbit még el is kaphatják, utóbbi azért nem lesz könnyű.
Hosszabb távon meg Köv 11 meccsen 2x city és pool, 1x ars, chl, pool, tottham, everton. Ha ezek után is ott lesznek legelöl... Akkor remélem meg is nyerik.
-
itouchfan
senior tag
Egész jó volt ez a Juve meccs. Kezdem megszeretni a 3-5-2 vagy 3-4-2-1 felallasokat, ahogy ma jatszottak a csapatok. Eleg sok lehetoseget rejtenek magukban.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
B0V9B
tag
válasz KisTücsök #72748 üzenetére
Hát az biztos hogy nem ellenetek kezdi meg a leszakadozást a Leicester. Jövőhéten meg Arsenal-City, a sérültekkel teletűzdelt Everton ellen (asszem össz-vissz 5 egészséges védőjük van, meg egy brazil srác akit 1-2 hónapja igazoltak de még nincs kondiban) meg simán jók lehetnek egy X-re Vardyék. Nekik nincs se nemzetközi kupa, se Ligakupa csak bajnokság meg majd FA kupa januártól. Ez is nagy előny.
Southampton is ilyen volt tavaly, csak ott 10 fordulóval a vége előtt lesérült a világ egyik (legalábbis szerintem) legalulértékeltebb kapusa, Forster. Meg is látszott a csapaton a hiánya, a megszerezhető 30 pontból valami 10 körüli jött össze. A Leicesternél is ez lenne ha Vardy v Mahrez közül az egyik kiesne, de egyenlőre semmi bajuk és egymást múlják felül minden meccsen.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Most olvastam NSO-n hogy az EB-n harmadikként is továbbjuthatunk a 4 fős csoportból.
Azt hogy?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
pohár
félisten
válasz Cartevo #72746 üzenetére
azért jó neked, hogy látod a jövőt, csak 23 forduló van még hátra... (meg 5 pont hátránnyal, ami lófasz esti fénnyel)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
juve meccs
uno-uno, madrid kiszopott, én már nem is tudom, mit kérjek még, mindent megkapok
nna, pukkadj meg mándzsukics
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Ez a Real meccs borzalmas.
Don't Tread On Me
-
pohár
félisten
hát mikor, ha nem a 89. percben kell csatárt becserélni, wise decision
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
Egyik TV-be beülő barom sem látja, hogy a lila monkey rárúgott Böde vádlijára épp, mikor a stoplik már a fűbe haraptak, attól ment ki a bokája?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
pohár
félisten
válasz Cartevo #72738 üzenetére
öööööö, mi?
jézus fasza, hát hogy ezt se tudják berúgni
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
A madridiak megtűrik az Atleticót.
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #72729 üzenetére
Így így..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
venember83
nagyúr
Pár perc alatt két gól. Parázs meccs lehet ez, ha nem nyugszik le mindkét fél.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #72727 üzenetére
menjünk el inni valamit, én benne vagyok
nna, a nápoly-roma már meg is van, csodás 0-0. most már csak a zebra-meccs van hátra. valamelyik csapat gólt lő, megverem mindet
zárjuk le egy látványos döntetlennel ezt a gyönyörű hétvégét[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
a focit gólra játszák, nem primadonnáskodásokra, Icardi is back!!!!!
-
IreN!CuS
őstag
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #72703 üzenetére
- Mauro Icardi found the net with his fourth touch of the ball. He scored two goals with just 18 touches in the whole game.
icardi 18-szor ért labdához az egész meccsen!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
B0V9B
tag
válasz KisTücsök #72709 üzenetére
Nem veszem személyem elleni támadásnak, csak a szint... Ez kb. ugyanott van mintha egy személyke idetévedne és minden nap beírná hogy "megfogjuk nyerni az EB-t, aki nem így gondolja az hülye mint a segg meg minek jár ide". Utána ezt a 32421321321. alkalom után megunná valaki, abban stílusában tenne neki egy megjegyzést amit az emberke használ és egyből ő lenne az ördög.
Gondolom neked is rohadt unalmas lenne, ha minden meccs előtt azzal lenne tele a fórum, hogy mennyire ki fogtok szopni a meccsen, közben is azzal lenne tele, és ha nyernétek még utána is azzal lenne tele, mert csak most hype lett fikázni a Chelseat. Azt már kicsit sem érdekes, hogy ez az emberke mindig csak akkor jelenik meg itt ha hangulatot kell kelteni, de amikor egy normális témához kellene érdemben hozzászólni valamit, vagy véleményt alkotni akkor nincs itt.Én is mondok valamit neked. Vicc hogy a Chelsea ennyi elköltött pénzből a kiesés ellen küzd és kegyetlenül ki fognak szopni a PL-ből. Remélem nem leszel képmutató és sértődsz meg mert azt a stílust használtam amit te.
Én itt be is fejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz bandus #72711 üzenetére
Mivel se Ausztria és se Izland válogatottjában nincs Real Madrid játékos, számomra nem kérdés hogy melyikre mennék szívesen.
(#72715) peterszky
Nekem egyelőre passz, mert áprilisban 10 napos Madridi túra van betervezve. Aztán hogy mi lesz belőle, az még én sem tudom.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
peterszky
őstag
válasz br.rak #72679 üzenetére
A riporter valószínűleg csak olaszul beszél, mivel Doll játszott a Lazióban (talán akkor az egyik legnagyobb összegű átigazolás volt...), így gagyog ezen a nyelven is
A Megyeri úton is ilyen meccs volt, akkor a végén jobban kijöttünk belőle.
What else you gonna do on a Saturday?
-
KisTücsök
addikt
Miért, milyen stílust engedett meg magának pohár, amiért úgy érezted (pedig nem is neked címezte), hogy személyeskedve kell reagálj rá?
Mert én csak erre írtam.
De kitérhetünk a Peti78-cal való... társalgásodra is. Mert ott is te kezdtél el először személyeskedni. Megint. Ok nélkül.
#72708:
"A "szopni" fogunk sokkal emberibb stílus mint a lekúrta?"
Hát így kiragadva a szövegkörnyezetéből nem. Főleg, mivel az egyik szó nem is így hangzott el. A különbség az, hogy míg az egyiket olyan szövegkörnyezetben használta Peti78, ami azért nem áll túl távol focis berkektől, addig te a másikkal személyeskedtél, legalábbis nagyon feszegetted a határt.
Szerintem Napfénysütinek is inkább ez a problémája.
Nekem úgy tűnik, személyed elleni támadásnak veszed, ha valaki a válogatottal kapcsolatban valami negatív jelzőket használ, esetleg kritizálja azt. Mondok valamit: Szerintem is kifogunk szopni az EB-n. Remélem azért nem bántottalak meg túlságosan.
-
Napfénysüti
nagyúr
Egy szóval se mondtam hogy az szebb stílus. Sőt őszintén szólva azt a kommentet nem is láttam.
De azért remélem nincs üldözési mániád hogy a tiedre reagáltam.
Annyival egyébként másabb az a hozzászólás hogy nem személyeskedő csak általánosságban írta le. Mondjuk lehetne finomabban is az igaz.Més que un club!
-
Cartevo
őstag
Izlandon röfög a malac.
-
IreN!CuS
őstag
válasz gyuromoj #72684 üzenetére
Lyon van a legközelebb és több mint valószínű a legérdekesebb meccs is lesz nálunk ez van tervben.
Repülő kiesik felmentek az árak...vicces...autóval ~14 óra nekem/ünk ennyit megér ha már 30 évente jutunk kiSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
B0V9B
tag
Hogy legyen ON is: Guillermo Ochoa, a 2014-es VB talán legjobb kapus miért csak padozik a Málagában, amely kiesésre áll a La Ligában?
Másfél éve van ott és ezalatt az idő alatt össz-vissz védhetett 7 meccsen, ami mind Kupamérkőzés volt. Nem is értem mit keres még mindig ott és miért nem csapott le rá egyik csapat sem...Ami a Málagát illeti: Elég durva lejtmenetbe vannak. Cirka három éve még majdnem kiütöttek minket a BL egyenes kieséses szakaszában (utána döntőig meneteltünk), most meg utolsó előttiek a bajnokságban. Igaz hogy kiszállt az arab a játékból és már nemsokan maradtak hírmondónak ebből a csapatból de akkor is meglepő.
(#72703) Tibiajax: ugye hogy Kovacic után is van élet?
(#72705) Napfénysüti A "szopni" fogunk sokkal emberibb stílus mint a lekúrta? Nem tudtam, sorry van. Kajak inkább gyertek mostmár privátba mert kicsit uncsi hogy jönnek itt a felmentő lovagok sorra...
Annyikat írt le, hogy ki fogunk szopni, meg minek örültök hogy kijutottunk egy 24-es Eb-re? jujj ennek lehet örülni kurva nagy teljesítmény...
Na ez nálam semmi foci szakértelmet nem vet fel. Ez kb. olyan mint ha beírnám hogy egyszer láttam egy foci meccset, pirosak játszottak fehérek ellen. Érdemileg sokat nem tesz hozzá a topichoz. Bár ha én irkálnám ezt mondjuk a Chelsearől minden nap spamelve hogy: "csak az a szerencsétek hogy nem 14 csapatos a PL mert már kiszoptatok volna a másodosztályba, Arsenal is minek örül mikor épphogy tovább vergődött a csoportból ilyen Dinamo Zagrebek ellen, üljetek már le" stílusban, akkor már nem lennék itt. Tudom, vannak egyenlők és egyenlőbbek.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
nye nye nyeee..
hadd örüljek már egy kicsit -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest