Új hozzászólás Aktív témák

  • B0V9B

    tag

    válasz pohár #71399 üzenetére

    Miért, ha nem jutunk ki akkor
    -másnap Orbán bejelenti hogy most itt abba is hagyja ezt az egészet és mostantól egy Ft-ot sem rak a magyar fociba, hanem minden faluba épít inkább egy kórházat?
    -Csányi beadja a lemondását?
    -Felülbírálják a Triatloni döntéseket és visszakapunk minden elcsatolt területet?
    -Azonnal világbéke lesz és az izraeli elnök a palesztín, ukrán és orosz vezetőkkel együtt négyesben mennek Qrvázni, amely estét majd az Isis állja nekik?
    -lesz egy olyan South Park rész amelyben Kennyt nem nyírják ki?
    -Kelemen Annának visszanő a szűzhártyája?

    Még a Belgáknak is 10 évbe telt újjáépíteniük a focijukat, pedig ők nem voltak olyan mélyen mint mi.

    Rohadt idegesítő szerintem is hogy olyan csapatok kapnak stadionokat ahol a befogadóképesség nagyobb mint a település lélekszáma, miközben a Puskás stadiont kellene először rendbe tenni, de azt meg mindig tovább-tovább tologatják...
    A Debrecen, Fradi megérdemelte az új stadiont, még ha nem is 20 ezreseket. De így hogy nem lehet válogatott meccset játszani a Puskásban, jó hogy akad két olyan stadion is amely szóba jöhet válogatott mérkőzés lejátszására. Még a Győri lehet ilyen, de oda csak 15 ezren férnek be asszem, és a nézőtér is sokkal távolabb van a pályától mint az alábbi kettőben. Hogy mit jelent válogatott szinten 22 ezer néző maximum, azt jól jelzi hogy még Máltának is 18 ezres a válogatott otthonául szolgáló stadionja, míg Izlandnak 10 ezres. Előbbinek 430 ezres, utóbbinak 330 ezres a lakossága. A 900 ezer lakosú Ciprusnak is rendre megtelik a 23 ezres stadionja mikor a válogatott játszik. Szóval ilyen mércével mérve még kicsinek is számít, hogy egy 10 milliós ország válogatottjának a meccsére maximum csak 22 ezren tudnak kimenni.
    Még az Újpest stadion felújítása is rendben van, bár azt nem értem hogy ilyen rövid idő alatt hogy tudták így lelakni...na mind1. Viszont az ilyen felcsút, gyirmót, mtk és mezőkövesd szintű csapatoknak épített 5 ezres stadionok mindenképp buta megalomániák és pénzkidobások.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák