Új hozzászólás Aktív témák

  • B0V9B

    tag

    válasz szőröscica #71376 üzenetére

    Jólvan ülj már le 24 csapatos EB fejű...
    Szólj már rá a hollandokra, görögökre, skótokra (egész csapat PL-ben focizik) vagy szerbekre, hogy 24 csapatos lett az Eb... jah, hogy ők még a pótselejtezőig se jutottak? Hát akkor sorry!
    A buta gondolatmeneted szerint minden EB és VB-nek 4 csapatosnak, maximum 8-asnak kellene lennie. Majd hívd már fel a FIFA-t is hogy vegyék le a VB 32-es mezőnyét 24-re vagy 16-ra, mert semmi szükség ilyen Costa Rica szintű csapatokra...Miii?? Hogy a legjobb 8 közé jutottak egy Anglia-Uruguay-Olaszország csoportból?

    "egy olyan magyar csapatnak, aki a románok ellen nulla küzdeni akarással, fantáziátlanul játszva állt ki, nincs helye sehol"
    Miért, egy olyan norvég csapatnak jobban van helye, amely odahaza 0-0-t játszott Azerbajdzsán ellen és hazai pályán 2-nél több gólt 4 éve nem lőtt?

    Sok ember még mindig abban a hitben él, hogy a nagy csapatok tudnak csak jó meccseket játszani, közben meg azok a legnézhetetlenebb meccsek amikor két nagy sztárokkal teletűzdelt csapat szenved egymással.

    Írta itt valaki hogy nézhetetlen volt a meccs... Hát én inkább 4-szer megnézném egymás után ezt a meccset, mint a PSG-Realt egyszer.

    Én veled itt be is fejeztem, mert úgy látom csak hangulatot jöttél kelteni, pedig senki nem írt semmi rosszat előtted csak beírták hogy örülnek a győzelmünknek...

    Remélem sok pénzzel raktad a norvégokat!

    Szerk.: És mindenki tudja hogy szar az egész magyar foci, az egész közeg úgy rohad ahogy van, valamint azt is tudjuk hogy nem lesz egy fokkal se jobb az egész ha kijutunk, de akkor se lesz jobb semmi ha nem jutunk ki. Akkor meg már inkább lássunk nyáron is magyar válogatott meccseket, ha lehet választani. De ezt meg nem mi fogjuk eldönteni, csak szurkolni tudunk érte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák