Új hozzászólás Aktív témák

  • gmx9

    aktív tag

    Bocs ha már volt, de azt hiszem ezt többször is érdemes berakni. Részlet Vági Márton (MLSZ főtitkár) InfoRádiónak adott interjújából:

    - Szakmailag mi amellett érvelünk, hogy kevesebb magyar meccs legyen a tévében. Aki ugyanis meg akarja nézni a mérkőzést, és választhat a tévé és a közözött, hogy kimegy-e, az inkább otthon marad. Az élő mérkőzéseknek sokkal nagyobb a varázsa, amelyhez 2017-re az összes stadionba kulturált körülményeket fogunk teremteni. Teltházas meccseket akarunk teremteni, ehhez pedig az kell, hogy csökkenjen az élőben közvetített mérkőzések száma. Szükséges azonban, hogy ösztönözzük a klubokat is, hogy érdekeltek legyenek a nézőszám növekedésében, ne törődjenek bele, hogy nincs belőle se veszteségük, se hasznuk, ha több vagy kevesebb néző van. Jelenleg ezért is dolgozunk, hogy növekedjen a hajlandóság.

    Az interjúban szó esett arról is, hogy Magyarországon az átigazolási összegek miért nem nyilvánosak. Vági szerint ennek a negatív reakciók az okai.

    – Ez a klubokra tartozó dolog, a játékosokra és a játékosügynökökre. Lehet, hogy eljutunk majd egyszer arra a szintre, amikor ezek nyilvánosak lesznek. Magyarországon azonban ma, ha elhangzik egy szám, legyen az kicsi vagy nagy, az valamilyen szempontból nevetség, irigység, bírálat tárgyává válik. Az emberek nem tudják a számokat korrekten és érzelemmentesen kezelni. A játékosok félnek, fél attól, hogy azt mondják, te ilyen olcsó vagy, vagy hogy nem érsz ennek a tizedét sem. Őszintébben kellene kezelni az adatokat, de cserébe kevesebb kritikát kéne megfogalmazni – indokolt.

    :) :) :) :)

    - Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

Új hozzászólás Aktív témák