Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Gratulálok, még Matic kap pirosat... :W :(( Ha ott kettétöri a lábát az az ütemtelen f@sz akkor ááááhhh az semmisemvót. Jólvan Matic, eddig is szimpi voltál most még jobban bírlak, én még szájba is csaptam volna bíróstul ez még 5 meccs outot is megér.
    Szánalmas fos játékvezetés. Ha utólag nem büntetik azt a belépőt akkor egy trágyadomb az egész és Mou teljes joggal küldheti el a bús pi***ba a bírókat és a teljes pereputtyot.

    -------

    Ezt a Jordi Alba nevű színész kis alattomos férget mikor kukázza a Barca? Ezt a kis lerúgom a vesédet mert én Alba (egy gusztustalan nem Barca szintű szégyen, aki számtalanszor bizonyította hogy valami színi tanodában a helye) nem bírom elviselni hogy nem megy a játék és pontot vesztünk megmozdulást is egy jó 3-5 mérkőzésre szóló eltiltással jutalmaznám. :((

    Persze itt is szutyok volt a bíró, de ezt a meccset nem foghatja a bíróra a Barca mert nagyon gáz lenne.

    -------

    A MU megint jó volt.... Vajon ha eltapsolhat LvG még 200M€-t akkor felérnek a dobogóra?

    Na ennyit mára. :R

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák