Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Tibiajax #57452 üzenetére

    Mario nagylelkűségéről ismert, de talán ez a legnagylelkűbb dolog amit az olasz csatár valaha tett, miután adományozott a Manchester Dogs' Home-nak.

    A kutyaotthon munkatársai/személyzete szerint Balotelli gondolta hogy ad egy öt számjegyű összeget az otthonnak miután egy tűzesetben 60 kutya elpusztult a múlt héten.

    A névtelen adományozás a MEN's justgiving oldal által történt ([link]) és a vezetők kinyomozzák hogy Balotelli áll(hat) emögött.

    A kutyaotthon szóvivője nyilatkozta az oldalnak (MEN's justgiving), hogy Mario-nak van egy kutyája, de karanténban van Olaszországban, ezért jött és sétáltatta a kutyákat az otthonban.

    Még nem tudjuk megerősíteni hogy Ő az adományozó, de Ő nagy kutyabarátként ismert, tehát van alapja...

    Balotelli szeretete a kutyák iránt jól ismert, az egykori ManCity csatár volt már önkéntes kutyasétáltató és befogadó.

    Nem pontos a fordítás, elnézést érte de a lényeg megvan. Én el tudom képzelni róla és sokakkal ellentétben nekem nagyon szimpatikus Balo, az ilyen akciói nélkül is szerintem abszolút szerethető jólelkű srác. Én kedvelem.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák