Új hozzászólás Aktív témák

  • tiv83us

    veterán

    válasz Sirandrish #50247 üzenetére

    Minden europai csapat csinalja, nem csak az olaszok. Az afrikaiak talan egy fel fokkal rosszabbak, talan az amerikai kontinens csapatai nem olyan veszesek (pl az USA jatekosokba ez "bele van nevelve", hogy ilyet nem csinalunk, leven naluk az NFL a "foci", ott meg a sajat csapattarsak uznenek gunyt belole, ha egy lepketol meghalna). Mondjuk primadonnak mindenhol vannak, emlekszem talan, foleg a braziloknal jellemzo, ezt peldaul soha nem felejtem el. Na az ilyet betennem Suarez melle a gumiszobaba elgondolkodni kicsit. Az a baj, hogy tonkreteszi a sportot, mert siman eredmenyeket befolyasol. Dehat hiaba jaratja mar tobb tizmillio ember a szajat a videobiro mellett, nem kell az.

    ps; Egyebkent mondtam is apamnak tegnap, mikor neztuk a meccset, hogy mivel az elso ketto Robben vetodest nem fujtak be, ha megegyszer lesz egy ketes helyzet, tuti hogy megadjak neki, meg akkor is, ha semmi nem lesz. Hat meg is adtak. Ne mondja senki, hogy ezt a "faltolt" kezdo korben befujtak volna.
    Ja es pedig meg dicsertem is a birot, hogy milyen jol "felkeszult" Robbenbol es nem dolt be neki az elso par alkalommal.

    Always Outnumbered, Never Outgunned

Új hozzászólás Aktív témák