- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #202448 üzenetére
azért bentley-vel a 112km/h-t átlépni nem egy nagy művészet... olyan zaj- és lengéscsillapítása van, hogy normális úton 200km/h-nál is úgy érzi az ember, mintha állna...
-
válasz
DeathAdder #202447 üzenetére
Ez a Szobi tényleg igazi példakép matéria. Még ezt a fost is remekül kezelte.
-
grizlisandor
veterán
válasz
IreN!CuS #202435 üzenetére
Gyüjjön is haza, márkás autókkal itthon a hidakon szokás kifogyasztani az üzemanyagtankot, meg versenyezni, nem autópályán gyorshajtani.
Elrontották a libernyákok teljesen.
-
LyonnaisFan1
őstag
Maga az egesz ugy a rohej kategoriat kepviselte, hogy azon a negy betus szon kemenykedett a bmlsz, ami meg csak nem is az ellenfel egyik jatekosanak becsmerlesere iranyult.
-
válasz
LyonnaisFan1 #202443 üzenetére
Jó a MOL a háznál...
-
grizlisandor
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #202443 üzenetére
ÚjNERpest.
-
LyonnaisFan1
őstag
Fellebbviteli határozat
2024-03-08 13:52:42
Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága megváltoztatta a Fegyelmi Bizottság Mészöly Gézával szemben hozott korábbi büntetését.
A Fellebbviteli Bizottsága megállapította, hogy az Újpest FC vezetőedzője megvalósította a Fegyelmi Szabályzat (FSZ) 8. § (2) bekezdésének j) pontja szerinti fegyelmi vétséget.
A bizottság az FSZ 9. § (2) bekezdése alapján Mészöly Gézát a sportszakemberi tevékenységtől 5 mérkőzésre eltiltja, valamint 500 ezer forint pénzbüntetés kifizetésére kötelezi. Az Újpest FC előző két, Mészöly Géza közreműködése nélkül lejátszott mérkőzése beleszámít a büntetésbe, a fennmaradó három mérkőzésről történő eltiltás végrehajtását a Fellebbviteli Bizottság az FSZ 10. § (5) bekezdés b) pontja alapján hat (6) hónapra felfüggeszti.
Az FVB a felfüggesztett 3 mérkőzésről történő eltiltás végrehajtását elrendeli, ha az eljárás alá vont szakember a felfüggesztés időtartama alatt újabb fegyelmi vétséget követ el.--------
A Bmlsz hivatalosan is enyhitett GejzaFijam (Ujpest) buntetesen a fentebbi modon.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #202441 üzenetére
Ott segít az AI, ahol tud!
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor #202440 üzenetére
Szerintem a Google fordítóba integrált mesterséges intelligencia sokat javított a nyilatkozat szintjén.
-
grizlisandor
veterán
válasz
atee_13 #202439 üzenetére
Van nekünk egy Lukaku-nk!
Lukaku kölcsönben van a Chelsea-től, ezért megkérdezték tőle, szeretne-e a következő szezonban a Stadio Olimpicóban maradni.
„Nem akarok vitát kelteni Angliában, ehhez intelligensnek kell lennem” – nevetett.
Végül is a Sky Sport Italia-nak adott interjúja volt, amely alig hónapokkal a Chelsea-i hivatali ideje után pusztítást végzett, amikor bevallotta, hogy megbánta az Interből való kilépést.
Google fordító készítette a fordítást.
Akinek lehet benőtt a feje lágya? -
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor #202438 üzenetére
"Nyunyóka komoly formában van, idén 12 meccsen 8 gól, 4 assziszt.
"
Most kell elvinnetek átigazolási rekordért, mert később amikor potyognak a gólok már majd mindenki akarja
-
grizlisandor
veterán
Fakenyúzsajtónak nem nyilatkozom! - mondta volna!
---
Nyunyóka komoly formában van, idén 12 meccsen 8 gól, 4 assziszt.---
Most nézem a Chelsea kórház FC 10 fős, már csak egy kapus kell és indulhatnak valami ligában.
Finom lesz hétfőn játszani a Newcastle ellen, főleg így. -
mephi666
nagyúr
-
BenHans
addikt
válasz
forceberg #202423 üzenetére
Ringman: Gondolom meg van határozva mit lehet EL meccsen, de ma ahogy görgettem a twitter láttam olyat is ahol megvan a függőleges, ha újra rálelek bedobom.
Az volt a magyarázat, hogy elvileg a 29-es védő lábfejének szélétől húzták és pont arra a vonalra esett a a függőleges ami Mancio vállának a széle, és mivel nem volt megfelelő szög ahol nincs takarásban valamelyik rész ezért nem tudtak miliméterezni.Mák, bár én már itt többször írtam hogy elengedném az összes olyat amikor fedésben van a két játékos kapuhoz legközelebb eső olyan testrésze amivel szabályosan megjátszhatja a labdát, mert ez a belóg a stopli meg az orra hegye egy rossz vicc, konkrétan már arról beszélünk hogy számít hogy valaki élesben vagy sima sttoplisban lép pályára...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
grizlisandor #202433 üzenetére
Szerintem adjunk még egy kis aprót - asszem pont pár napja volt téma
Amúgy meg egyértelműen látszik Domikon a külföldi hanyatló kultúra jelei , Fradiba vele az ország Győzője majd helyre rakja[ Szerkesztve ]
-
válasz
grizlisandor #202433 üzenetére
Kinek mit intézett a kormánya.
-
grizlisandor
veterán
Libernyák már egy kérdésre se tud válaszolni?
Ebbül baj lesz more... -
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #202431 üzenetére
...nagyon aggódok, hogy a szép sorozatunk az Anfielden vasárnap meg fog szakadni...
02.04-én még Ali védett és akkor kaptunk 3at az Arsenaltól... azóta eltelt több, mint 1 hónap, Kelleher véd: Burnley+Brentford+Luton triótól kapott 1-1 gólt meg volt tegnap az a védhetetlen Bradley bomba a ficakba
és 3 clean sheet... ez szerintem kurvajó, mert azért kapta kb minden meccsen rendesen az ívet és folyamatosan bravúrokra volt szükség... ja meg mintha már annyira nem erőltetnék neki a pontatlan kirúgásokat
(amikből legalább 80%ban az ellenfél támadhatott)
...nagyon bízok benne, hogy vasárnap mutat egy toptoptopformát
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666 #202430 üzenetére
Hát remélem ...
Mert tegnap az egyik helyzet lassításánál amikor Konate lemaradt lehetet látni, hogy azért marad le mert egy lábon szögdel éles helyzetben mikor a Sarta a kapu elé kerül .
Azért a citykó ellen nem tudom mennyire férne bele egy tinibanda.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
"Jurgen Klopp has confirmed Ibrahima Konate’s withdrawal in Liverpool’s big win over Sparta Prague was precautionary"
...ez megnyugtató
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
pekoka
tag
válasz
grizlisandor #202421 üzenetére
Matematikus Ön?
-
grizlisandor
veterán
Ha Leverkusen-Bayern 3-0 és Qarabag-Leverkusen 2-2, akkor Qarabag-Bayern 5-2.
-
BenHans
addikt
válasz
Richard! #202419 üzenetére
okkéé legyen akkora mint a ház sőt, hát a Marsról meg a Holdról is látszik
Hogy is szokott lenni a mentra? Nem ezen múlott? Jobban kell játszani és akkor nem számít?
Gondolom amúgy azért faxoltak vele annyit mert nem volt perdöntő kameraállás aminél bevonalazva 100% biztosan megállapítható ez az ordasóriásgigameganagy (xD) les.szerk. a perspektíva azért ne zavarjon meg, nyugi nem a brightoni 29-es fejére lett húzva a vonal...
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz
sh4d0w #202417 üzenetére
Dybala kiugratás nem volt az. A később becsúszni próbáló Dunk lógott be kb vonalba az necces lenne, de Lamptey a kép alján tisztán belóg ami kizárta a lest.
Cristante fejese előtt sehol nem lehetett les.
Lukaku gólja előtt sem lehetett.Mancini gólját sokáig vizsgálták, az az egy lesgyanús valóban. Itt a szerencsén múlott, hogy gól vagy sem mivel a felvételekből bárhogy vonalazzák képeken lehetetlen volt megmondani. Képi anyag overlap hibahatárt emlegetnek ami miliméterekben számolható kb. Rossz a szög is egyébként, megtévesztő így hátulról fotózva, pedig Mancio hóna alá húzták a vonalat.
[ Szerkesztve ]
-
Ket gol Romabol erosen lesgyanus...
-
BenHans
addikt
Grazie grande Daniele!
Grazie Roma!
Daje! ♥Legszebb álmaimban sem számíthattam erre, féltem, féltettem, de jövőt teremthet a csapattal, remélem szárad már a tinta...
Dde, dddeeee, Peet megmondotta, hogy ez újmenedzsörbaddanázs...
A szakértő b+. Humorosba vele a német - japánon tweetelt "A német válogatott pontosan úgy játszik, ahogy azt 2022-ben egy topcsapattól el lehet várni." és a sok többi bs mellé.
xG, ja bocs nem, ez XD.
Kéri András Dániel pl mondható szakértőnek, ez a trollmókus nem.
Az unibet brigád......Harasztival, aki ma harmadszorra találta el hogy Zalewski került földre, nem Baldanzi, nem Bove, hanem a harmadik hobbitunk.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Hatalmas ordasok!
Pool meccsen Bredley gyereket azért küldték be, hogy legyen valami a Sparta Praha neve mellett?
-
Peterhappy
őstag
Bebaszlai + Leverhetetlenkusen
-
cyberkind
félisten
Hallelujah.
-
atee_13
őstag
Nincs mese egy pool roma döntő kell, hogy legyen
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai szépet zsugázott, kár hogy kapusba rúgta végül
-
Ringman
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #202392 üzenetére
meg hatalmasróma?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3)
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest