Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Soulfly842 #187897 üzenetére

    "Leszarom a Liverpoolt egyébként, de Szoboszlai jó játékért, s hogy oroszlan szerepeet vállalva legyenek nagyon jók aért igenis szurkolni fogok. Előbb a magyar foci sikere, s azután jöhet bármi más."

    :R

    Számomra a Notts County, és a Wenger féle Arsenal mellett a Liverpool még az a csapat az angol labdarúgásban, amelyet kedvelni tudok. (Persze ebben oroszlánrésze van a legendás, zseniális Steven Gerrard-nak... :K )

    Örülök, hogy a klub és Klopp látott fantáziát Dominik játékában! Azt gondolom, jókor és jó helyre váltott.

    Fizikálisan is tud még fejlődni (ez még szükséges is), és a magyar labdarúgás reputációját ez az igazolás most valóban emelte. Kiváló reklám.
    Érdemes olvasgatni a különféle hivatalos és "fan based" Liverpool csatornákon, a vonatkozó Youtube videók alatt a hozzászólásokat...

    Sokan leírták, hogy korábban még csak nem is hallották Szoboszlai Dominik nevét. Meggyőződésem, hogy a magyar válogatottról is vajmi kevés információjuk lehetett...

    Ez persze számunkra egyelőre csak a marketing része a dolognak.

    Én akkor fogok igazán örülni, ha Dominik a - remélhetőleg konstans - jó formáját és játékát át tudja hozni a válogatottba is!

    Mert valljuk be, az egyébként rendkívül fontos, Izland elleni gólt, és a bolgárok elleni remek szereplését leszámítva ezzel még bizony adós.

    Bízom benne, hogy ez megváltozik hamarosan! ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák