Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Most olvasom a football italiát meg a twittert, szipiszupi offrotty, így inkább offba teszem én is. :C :R
    Lehet hitelesebb lett volna a nagy segélykiáltásban nem a teljes adósságot a covidra fogni ha kb csak az egyharmadát okozta, ugye ki is röhögte saját magát a Juve vezetés, hogy csak az hitte el aki hülye. :DDD “Ez nem csak a COVID volt, és ezt jól tudjuk” mondta Andrea Agnelli elnök, A korábbi pénzügyi igazgató, Marco Re szintén gúnyt űzött abból, hogy a COVID volt a Juve pénzügyi válságának az oka.
    “A mesében, hogy a COVID 340 millió eurót vitt el, mindenki orra úgy nőne, mint Pinocchióé.”
    Amikor anno ezt mondtam micsoda forrongás volt... :))Nem számítottam arra, hogy az igazolást pont az egyik főkolompos brigád adja ezzel hiteltelenítve a többi megmentőt is.

    Index hozta magyarul.
    "A FIFA és az UEFA szabályai, melyek szerint egy új versenysorozat létrehozásához a két szervezet előzetes jóváhagyása szükséges, kompatibilis az Európai Unió versenyszabályaival
    – olvasható Athanasios Rantos főtanácsnok állásfoglalásában.
    „Az Európai Szuperliga Vállalat (ESLC) szabadon létrehozhat egy független futballbajnokságot az UEFA és a FIFA égiszén kívül, ugyanakkor az abban részt vevő klubok nem szerepelhetnek a FIFA és az UEFA versenyrendszerében azok jóváhagyása nélkül.”
    A bíróság 2023-ban hozza meg a jogerős határozatot az Európai Szuperligáról, ami ellen nem lehet fellebbezni. Ezután az ügy visszakerül a madridi bíróságra, amely jogalkotói véleményt kért az ítélethozatal előtt."

    Kiválhatnak még, szóval nem lettek kiszorítva sehonnan, lehet sajátot csinálni.
    Serie B-ből a Szuperligába... :DDD ;]

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák