Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #176107 üzenetére

    Így igaz persze, nincs Serie A állandó Juve győzelem és egyedülálló felemelkedés és bajnoki cím nélkül, vagy így vagy úgy.
    "A győzelem nem fontos, hanem az egyetlen dolog, ami számít" - Giampiero Boniperti
    Kizárólag a Juventusé, mert ez a közös érdek.

    A viccet félretéve. Szerinted minden rendben van, és csak szimpla alkudozásról van szó a könyvelésben? A játékosok fizujával is csak alkudoztak a jó ügy - azaz a fentiek - érdekében?
    Az értékek meghatározásánál sincs semmi érdekes? Arthur-Pjanic deal?
    Ez a háttéralku is abszolút korrekt.
    Locatelli mennyire is volt tartva? Erre hogy hogynem mégis két év ingyenes kölcsön(!) és 25 + 12.5 opció 3 éves részletre lett belőle. Ajándék Sassuolo bérlet nem járt hozzá?
    Ezzel szemben nekünk a saját nevelésű Frattesit aki 3x lenyilatkozta, hogy vissza akar jönni a Sassuolo valahogy azonnali 30+ milliórara árazta úgy, hogy a Rómának van 30% resell bónusza rá, szóval még jobban is járnának anyagilag ha visszajönne és nem máshova, ja és nem akarnak kölcsönt.
    Tudom semmi érdekes, a játékos akarata csak a juve esetében játszik és csak a juve profi tárgyalási módszere segített a jobb dealben. :U Vagy van spéci kupon?

    Szegények csak a körülmények áldozatai. A nyomozás egy tonna papír lefoglalása és a lehallgatás általános, vagy csak a Juventust direkt csesztetik?
    Ne szórakozzunk már, nem kell személyes sértésnek venni, nem a szurkolók ellen szól ez, nem is a játékosokról, hanem a simlis vezetésről, ezt ki kell mondani attól függetlenül is, hogy másoknak pl Barcelona szépen próbálják szőnyeg alá söpörni a dolgokat és nagyon nagyvonalú a "büntijük".

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák