Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #168476 üzenetére

    Van ilyen, aztán van olyan hogy más rendszerben eltűnik a srác.
    Mondhatnám pl Villart aki nagyon hasonló profil, csak a light verzió, de ilyen volt Iniesta is, mármint nem light hanem, na érted...
    Szóval ő Fonsi alatt jó volt, mai napig nagyon kedvelem, de néha bántóan kispályás stílus volt, egymaga elcsente Lukaku elől majd kihozta az őt bekerítő 3 inter játékos közül a labdát, gyors kétlábas fordulékony, de fizikálisan eltűnt, a kreativitását pedig 10 méternél hosszabb labdáknál nem nagyon tudta kihasználni, nem volt elég komplex a srác.

    De pl Saul Niguez egy bombajó játékos volt, aztán a "haladó" edző Tuchel nem tudta mit kezdjen vele. A mai napig elfogadnám a Rómába. Szerintem nagyon alulértékelt játékos.

    Mondjuk a Barcelonára visszatérve, remélem nem sikerül Barnardo Silva leigazolása és akkor Gavi és Pedri megmutathatják mit is érnek ha rájuk épül a középpálya egy teljes idényben.
    Silva hasonló játékos csak sokkal több rutinnal, neki lehet már akkor sem párásodik a szeme a 60 kilójával amikor jön egy Fabinho, hogy hozzád közel állót mondjak.
    Labda nélkül/ellen nekem elveszettnek tűnnek kicsit és szerintem nagyon kell hogy ott legyen Kessié és Nico Gonzalez hogy ne legyenek gondban.

    És itt jön az amit ki akartam hozni az egészből. Szerintem Nico González az igazi csiszolatlan gyémánt a Barcelonában, akit bármikor bárhova elhoznék bármelyik top helyében.
    A prime Busq utód.

    ...és most őt adják kölcsönbe Gattusonak.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák