Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    "Erik ten Hag tried to encourage 'Nemanja Matic to extend his contract at Manchester United' as he felt the Serbian was a 'good influence in the dressing room' amid concerns over Harry Maguire's leadership."

    Eközben Rómában kiváló eredménnyel zárt a fizikális vizsgálatokon.
    Ennyi. De majd az ún. "szakértő" Bíró Dávid és a haverok megmondják a tutit, ha már a leigazolásán kacarásztak, persze érvek nélkül. Talán közöttük Christophe akit komolyan lehet venni, a többi kibic olyan mint egy modern Pistabá' a hörpentőből, csak online.
    Egyre inkább azt érzem, hogy manapság mindenkiből lehet elméleti szakember, véleményvezér, szóval holnaptól elkezdem a magyar baseball szakblogger karrierem, igaz fingom nincs róla, de olvasok egy kicsit, meg amúgy láttam már meccset meg pályát is szóval mi baj lehet...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák