Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz Datsyuk #164820 üzenetére

    Az első nagyon egyszerű, ha nem akarnak melózni rendesen, közösen kikezdik az edzőt, és küldik is el, ezért nem lesz Conte, mert ott melózni kéne.
    A másodiknál jelenleg Leonardo a probléma, hogy ő csak a nagy neveket szerzi be, és kész, de mint csapat, szar az egész.
    A harmadikat nem is értem minek kell külön kiemelni simán mehetne a másodikhoz, ha úgyis ő mondja meg ki legyen a játékos beszerző.

    A Real most teljesen lyukra futott, ha van esze Péreznek, megveszi a fiatal francia középpályást, és beépíti Rodrygo-val együtt, azt ennyi, menjen a pénz a védelemre, az ilyeneket, mint Mbappé is, meg felejtsük el örökre, de szerintem ő ejtve is lett most már, bármi történhet.

    BenHans
    Lehet, alaphangon is ezt tervezte ez a kis buzi, és a Real szerződést csak licitnek használta a Psg-nél, mert tudta, hogy megkaphat szinte bármit. És teljesen igazad van, ezután a szarakodás után a minimum az, hogy innen vonul vissza, és akkor talán lehetne ott egy klublegenda, de sose ér fel az igazi nagyok szintjére.

    mephi666
    Én csak azt nem tudom elhinni, hogy ez az összeg mind megéri vagy megtérül valamely módon, legyen a tulajnak csak zsebpénz (amit kétlek), érdekes irányt fognak venni innentől a sztárigazolások.

    DeathAdder
    Lehet csak full licitháború volt az egész terv, és nem akart Mbappé menni, amíg szarrá keresheti magát, meg kvázi teljhatalmat kaphat. Én bíztam benne, hogy tényleg gyerekkori álom meg a társai, de titkon gondoltam, hogy lesz egy olyan deal, amire nem fog nemet mondani, és ez nem is az anyagi része a dolognak főként...

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák