Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz bandus #156516 üzenetére

    Distinti sud-ba 315€ ha első, utána a megújítás olcsóbb, SUD 235 lenne csak, és ide máshogy nem nagyon kapsz jegyet és azért nem rossz a mag közelében lenni.
    Van kedvezmény a shopban és van benne UEFA meccs is 2db lehetőség.
    Nincs üzér feláras megoldás meg online jegypénztáras lehúzás ha egyáltalán nem közlik hogy inkább visszautalják két nappal a meccs előtt a pénzt és nem kell aggódni hogy nem lesz jegyem, mert a bérleteseknek foglalási elsőbbségük van.

    Austria Wien ellen pl nem mehettem vendégbe mert csak bérleteseknek volt, de szerencsére hazai szektorba sikerült úgy hogy közvetlen melléjük. :) 30€ volt /fő a jegy hazaiba 2016 nov. 3-án.

    Utazást tekintve olcsóbb északi idegenbeli túrára menni, ha így nézem visszahozza hogy biztosan lesz oda jegyem a romanisták közé.
    Nem jövök ki sokkal rosszabbul 2-3 meccsel sem, de tuti legalább, főleg azok után, hogy egy online jegyiroda miatt nem tudtam kimenni Totti búcsúmeccsére, pedig előre lett fizetve minden. :(((

    **ráadásul valakinek egy kevés pénzért át is adhatok vouchert 5 alkalommal a hazi csoportból, ő is jól jár mert felében megvan a jegy, meg én is hogy megtérül a bérletből valamennyi

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák