Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Piftuka #151404 üzenetére

    Az, hogy Sommer sarka érte a vonalat az elrúgás pillanatában és egy szar bünetetőt láttunk félmagasan a kapu középső harmadába.
    Van egy Bobby Charlton labdarúgó akadémiával közreműködésben készült könyv- készségek és technikák a címe, ~180 oldalas és belemegy az elméletbe is, mozgások, felállások stb.. Ezt gyerekek edzéséhez használják, rendkívül tartalmas könyv tele abrával ami megkönnyíti a fejlesztést és szerintem minden focizni tanuló kissrácnál alapnak kéne lennie.
    Nos ebből én is sokat tanultam anno, de most, - ha más nem húzza keresztül a tervemet - gyerekekkel fogok foglalkozni így újra elővettem.
    Kifotóztam belőle egy jó kis kapcsolódó ábrát. Mindig lesz rizikó a tiziben, mert két lábbal a vonalon is választhat irányt amerre a lövés pillanatában elugrik és így akár az alsó sarokból is kiszedi. Szerintem jó a jelenlegi szabály, ha legalább az egyik láb sarokstoplija érinti a vonalat már szabályos. Ha nem akarja hogy jobbal rúgva belülről kifele kanyarodva hasa legyen a labda ívének a kapus irányába, akkor lehet lőni rüsszttel vagy a másik oldalra.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák