Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #146983 üzenetére

    Nézd, olyan edző kell most, aki keményebb mint Fonseca.
    Nem lesz alacsonyan a léc, az alap elvárás a BL hely.
    Ehhez most 3-4 igazolásra lehet számítani, új orvosi és erőnléti edzői stábra és takarításra.
    Természetesen nem Haaland fog érkezni, de lesz 1-2 komolyabb árcédulás vétel. A klubnál is be kell fejeződnie az átállásnak, de Mangiante szerint a vezetőség 2023 nyarára akar pár komolyabb gazdasági erőfeszítéssel egy olyan csapatot építeni, ami bajnoki címre esélyes és képes a BL-ben is stabilan helytállni.

    "nem hoz fel fiatalokat" Ennek némileg ellentmond, hogy Fonseca már együttműködik Mourinhoval és érdekes módon Darboe és Zalewski is csapatba kaerült és visszaállt 4-2-3-1-re.
    Mindkét srác jó, de előbbi olyan szinten, hogy komolyan meglepődtem, ez a 19 éves afrikai srác (szóval lehet 22 is ;] ) olyan nyugodtan, jól és még elegánsan is mozog a pályán, hogy ingyen még gyermekként egy migránshajóval jött Diawara posztjának elbitorlója ez kb kijelenthető. Statjai a múlt meccsről, ahol először volt kezdő.

    Apró érdekesség: José kinevezése óta 26%-al nőtt a klub értéke a tőzsdén és több médiamegjelenést kap a csapat mint amikor kiejtették az Ajaxot.

    Egyetlen negatív hír van, hogy Pellegrini szerződése még mindig nincs megújítva, és érvényes lesz a kivásárlási záradék, amivel a 'pool élni kívánna a hírek szerint. Lorenzo Pellegrinit eladni bűn, de 50 helyett 25M€-ért egyenesen őrültség lenne.

    venember83: Köszi.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák