Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #146110 üzenetére

    :DDD :DDD :DDD
    Szegény öreg...
    A lényeg hogy 9 perc alatt pár mondatot épphogy kierőltetve megmondta az okosat, Magyarországot, Kazahsztánt, Liechtensteint és a Vaduzt emlegetve, meg hogy így mit csinálnak majd azok a klubok akiktől szegény Real ha nincs meg a 800 milliós bevétele nem tud majd 120 millióért vásárolni.
    Ki fog így szórakoztatni? - teszi fel a kérdést :))
    Már magyarázva van a bizonyítvány, hogy jaj hát ebből ki lehet esni meg fel lehet kerülni, de azt nem említi miért van ott a Tottenham.
    15 alapítóhoz a +5 helyre felmehet egyet fogócskázni kevesebb pénzért ofkorsz egy Roma, Sevilla, Atalanta, Lyon, Leicester, BVB, Lipcse, Napoli stb.
    Jaj miket beszélek, én csak utálom a piszkostizenkettőt, az mindegy hogy egy olyan Sevillának a jogát is számonkérem akitől ráz a hideg.
    Mondjuk most azt is megéltem, hogy németszopkodóvá váltam, ez rendesen meg is rendített, ilyen vádat nem láttam jönni. :D

    Értjük már apóka, a számok mögül néha felpillantva, néha talán a labdát is meglátva de talán a futballhoz sohasem kötődve sikerült a tudtunkra adni, a "topelitnek" nemhogy megtorpannia nem szabad, gyarapodnia kell, az átrendeződésnek az említése is eretnekség, a kirakatcsapatok showműsorának mennie kell, ezek a csapatok nem zárhatnak évet bombaigazolás nélkül, BL indulás már nem is kell nekik az a kevés érme a pórnép játéka, Haaland nem maradhat a BVB-nél, Zaniolo a Rómában, mert áldoznunk kell a szentélynél, hogy a 12 apostol megvédhesse a futball nevű egyházát, a mi dolgunk ezt tisztelni és nézni a ragyogást, csak maradjon meg a mindennapi kenyerünk és vizünk.

    :R
    #146123: Köszönöm jó uram! :) :R

    [ Szerkesztve ]

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák