Új hozzászólás Aktív témák

  • gabross

    tag

    válasz DeathAdder #144345 üzenetére

    Tudom, h almát a körtével, de szvsz nem igaz, h hátrébb játszik a csapat. Épp az a probléma, h nem, viszont cserébe nem jönnek a gólok, pontatlanabb a játék, több a labdavesztés és a védelem sem "VVD-rutinú".

    Tavalyi manu ellen 2-0-ra nyert meccs:

    Pár hete az everton ellen 2-0-ra elvesztett meccs:

    VVD és Gomez is hátrébb játszott a manu ellen, mint Kabak az everton ellen. Hendo alig játszott hátrébb az everton ellen CB-ben, mint tavaly a manu ellen 6-osban.

    Klopp talán csak pár hete a Sheffield elleni meccs után mondta, h taktikát váltottak, nem játszottak annyira feltolt védelemmel.

    Nagy probléma, h a középpályáról (is) hiányoznak a gólok (a Salah, Mané, Firmino, Jota négyesen kívül WIjnaldumnak van 2 gólja idén, a többieknek 1 vagy 1 se) és a szélső hátvédek is jóval gyengébbek támadásban, mint eddig. Nyilván (fizikálisan, mentálisan) fáradtak, Carra mutatta nemrég, h a Real ellen 2018-ban elvesztett BL-döntő óta Robbo a PL meccsek 94%-án játszott (játszott percre számítva) :Y , Trent a 83%-án. Nézd meg a cityt, minden pozícióra van 2 nagyjából hasonló kaliberű emberük! Persze KDB-ből csak egy van...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák