Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    érdemes mindig betérni Márióhoz a pesti betondzsungel közepén, oázisra talál az ember :)
    a pörkölt kávéjáról, frissen sült kroászonról nem lehet már mit leírni, viszont a tegnapi 2-5ről lehetett csevegni vele.
    szaftos történeteket mond el nekem sokszor, a ma reggeli kávé mellé most Antonio Contéról. aki bár hát igen, valóban juventino, de nagyon fontos tudni azt róla, hogy kőprofi és szívedző. amikor edzősége elején volt, a Lecce és a Bari is hívta, a Barihoz ment végül, Leccében azóta is utálják meg fütyülik. ez a két klub olyan mint a fradi meg az újpest itthon, nem kebelbarátok. Conte a Barit felvitte az első osztályba és maradt is volna, de kért konkrét játékosokat. erre pénz nem volt, a vezetésőség csóró volt, így ment az Atalantához, ami annyira nem jött be neki és utána ment a Juvéba. nyilatkozta konkrétan azt, hogy ő éppen ahol van, ott első számú szurkolónak tartja magát. a szívében marad juventínó, de alapvetően mindent odarak ott, ahol éppen van. hát ez örvendetes, fejtettem ki neki gondolataimat.

    az uefa döntője is érdekes alakult a kávézóban, bizonyos Fred egy nagyon szép, idei cikkcakk-mezzel érkezett, dedikálva, melyet kihelyezett a kávézó falán azzal a szándékkal, hogy amennyiben nyernek a milánóiak, elviszi magával a mezt, mert szerencsét hozott. ha nem nyernek, itt hagyja Márióéknál.. :)
    hát, végül maradt a mez, én meg szépen megnézegettem

    https://prohardver.hu/dl/upc/2020-10/01/25750_shfbcgcaizuktw3c_img_0730.jpg

Új hozzászólás Aktív témák