Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
perempe
veterán
válasz LyonnaisFan1 #136286 üzenetére
véletlenül pont ismerem, Egerből párszor lementem Mezőkövesdre; akkor a csapat legjobbja volt.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Peterhappy
őstag
Tetszett a ma látott Arsenal. Egyre jobban látszik a csapaton Arteta munkássága.
Alakul ez. -
Tibiajax
nagyúr
figyelem! a 2020-as év első jó híre!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #136291 üzenetére
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #136289 üzenetére
Te jó ég milyen bamba gólt hozott össze a lokis kapus. Profi az a gyerek?
Miért nem húzta le simán? Mitől csúszhatott volna ki, hogy nem húzta le? Se nem esett, sem hó sincs. Egészségeset nem bír beleöklözni? Antal Botondnak megy? Lesse el tőle legközelebb hogy kell egy ilyet ártalmatlanítani.
Tegnap Antal fájdalmasan sok labdát öklözött ki, ahelyett, hogy játszi könnyedséggel lehúz.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #136287 üzenetére
edzőmeccs, amit mindig az Arsenal nyer
-
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #136287 üzenetére
De kit érdekel, amikor Vasas - DVSC rangadó van?
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
bagyulajuve
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
És mától újra angol foci.
Arsenal-Liverpool CS a Wembleyből.
Spiler1 élőAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz perempe #136271 üzenetére
Klasszis megoldás volt. Érik neki egy meghívó, ha így folytatja. Ő rá is lehetne építeni a jövő nemzeti együttesét, ahogy néhány mtk-s emberből is.
Az összefoglaló meg tipikus közmédiás. A büntető?! szituáció a hajrában benne sincs. De arra nem lehet fogni azt, hogy a dvtk nem tudta az mtk együttesét legyőzni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #136284 üzenetére
Épp múltkor néztem utána, Navas sem volt kimagasló az utolsó spanyol szezonjában (középmezőny) és a franciában sem idén (középmezőny alja).
Jó szezonja volt a tavalyelőtti, szépeket is véd általában mindig, főleg a nagy meccsekre szívja fel magát. Spanyol ligában egyébként aki konzisztensen nagyon kilóg felfelé az Oblak. Ugyanakkor Cholo annyira múltszázadi focit játszat, hogy nem tudni milyen lenne egy proaktív csapatban, ahol 40 méterre fel van tolva a védekezés, de az biztos hogy a jelenlegi klubjában mérve abszolút a legjobb
-
veterán
válasz DeathAdder #136283 üzenetére
Ez egy jó egész éves mérőszám, de a lényeg a fontos meccseken, kritikus játékhelyzetben nyújtott teljesítményen van.
Pl. a messze valós tudása alatt számontartott(szerintem meg az egyik legjobb, ezért nem is csíptem, amíg a margitban volt) Navastól nem igazán emlékszem, hogy védhető gólokat szedne be, amikor nem szabad.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #136282 üzenetére
Ederson annyira nem szar kapus amennyire mezőnyjátékban a csapat hasznára van, Kepa viszont nagyon, messze a PL legszarabb kapusa volt tavaly Post-shot xG (ennél tisztábban nem nagyon lehet lemérni egy kapus védési teljesítményét), és ez azt sem kompenzálja, hogy letámadás-ellenállóságban, játéképítésben, passzképességben abszolút a legjobbak között van.
Úgyhogy igen, venniük kell egy kapust, talán Oblakot elkapják 100 milláért, egyébként is, ma még nem igazoltak senkit
-
veterán
válasz DeathAdder #136278 üzenetére
Donnát akarja a Cselzi, a Szitibe is kéne egy jobb kapus, volt egyáltalán olyan sorozat, amit Ederson lehozott nekik normálisan?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #136276 üzenetére
És?
Őszinte? Igen.
Top bajnokságba beférne? Nem.
Nagyképű f@sz, mint pl Zsótér? Nem.
Kihajtotta magát és odatette a szívét? Igen.
Na és itt, pontosan itt lehet meghúzni a vonalat és betenni a Simon Tibi idézetet.Apróság, de már jobb, mint a kinyalt ""focista"" gyerekeknél a stílus, hogy 5-0-ra kikapnak, de úgy megy le a pályáról, hogy mutogat mert nagy az arc egy-két kiosztott kötény után, mert hát ő 100%-ot nyújtott, jól végezte dolgát.
Megrugdosnám.Pl nagyban, ha kikapunk a laziótól de vért izzadtak, akkor tovább tudok lépni, de ha kikapunk és mosolygó AS Roma játékosokat látok, meg üres tekintettel bambulókat, és hasonlóan álltak a meccshez is, na akkor szétrobban az agyam és tarkónrúgnám azt akin ezt látom.
Soha nem voltam Fradista, sőt utálhatnak ha akarnak, de az Újpest volt aminek tudtam szurkolni, de nem a maiaknak, hanem a Balajcza, Kabát, Rajczi, Simek, Tisza féle Újpestnek, és mégis örülök a zöld-fehér sikernek, valamilyen módon mégis képviselik a magyarokat.
Aztán az már nem ezen múlik hogy a bevételt arra költik-e hogy még egy valakit honosítsanak, vagy inkább szakemberre és fiatal magyarokra, hogy egy idő után amikor lelép Tökmag, mondjuk egy ilyen srác vegye át a helyét.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
drachoHUN
senior tag
válasz Tibiajax #136274 üzenetére
Maradni fog Messi a seggén. A Barca nem fogja ingyen elengedni, de kétszáz milla alatt sem. Annyit meg nem ad érte senki. Egyet tudok elképzelni: a Psg lenne olyan hülye, hogy Neymart adja érte. Bár jelen helyzetben ő sem hiszem, hogy szívesen menne vissza a Barcába.
Forza JUVE!!!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #136273 üzenetére
ja hogy...
azt hittem, már te is ezzel jössz fárasztani, hogy messi meg a juventus... -
perempe
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #136269 üzenetére
..igen?
-
addikt
válasz Datsyuk #136266 üzenetére
A nulladik lépés az ilyen nyilatkozatok hitelességének elfogadásához arra gondolni, hogy ezen a szinten résztvevő emberek közül szinte mindnek van valamilyen érdekből adódó részrehajlása - legyen szó az nemzetiséggel kapcsolatos dologról, közös szponzorról, vagy (ex-)csapattárs, esetleg korábbi rivális, stb. Ezeknek az embereknek a többsége általában abba az irányba beszél, ahonnan a pénz/barátság jön, vagy jött. Ezt mondanom sem kéne.
És nagyon ritka az, amikor tényleg őszinte véleményt hallunk, és arról sem tudjuk, hogy melyik az.
(De igazából ez lassan kb mindenre igaz, ami a médiában van - és aki mindent elsőre elhisz, amit lát, az tökéletes célpont az agymosásra. Sajnos itt sokan ezt nem tudták megkerülni.)[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz LyonnaisFan1 #136247 üzenetére
Szalacsi ugrott be egyből.. Háromszáz, öö harminc ezer liter..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
Ide már kevés a ketrec...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #136260 üzenetére
Ha találok rá használható streamet, a második játékrészt meg tudom nézni.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Ugyan már. CR megmutatta a MU-ban, a Realban, többé-kevésbé a Juvéban is és a portugál válogatottban is. Sokkal többrétűbb játékos, mint Messi. Egészen kizártnak tartom, hogy erre Messi képes lenne. Abban az egy csapatban, abban az egy rendszerben, körülbelül ugyanazon a poszton már tizenéve, az megy neki. De már a saját argentin válogatottjában sem teljesített soha azon a szinten, pedig minden labdát neki adnak. Még Maris is jobb volt nála a válogatottban.
Nemcsak azért nem lesz jó a PL-ben, mert az egy kevésbé engedékeny ellenfelekből álló bajnokság, hanem azért is, mert nem annyira univerzális játékos, mint pl CR volt. De legalább a City-ben van egy Guardiola, akinek régről ismert rendszere van, és valamennyire ebbe tud kapaszkodni, mint menedék. Bárhova máshova megy, szinte biztos, hogy eléggé le fog bőgni - persze csak a maga százaranylabdás szintjéhez képest, leesik mondjuk egy Bernardo Silva szintre. Illetve nem leesik, talán sosem volt jobb (ügyesebb, tehetségesebb), csak abban az egy rendszerben eredményesebb tudott lenni vele, amiben eddig volt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz LyonnaisFan1 #136259 üzenetére
Nemsoká egy jó kis 2x csípős dizsoni?
-
LyonnaisFan1
őstag
Ejj a Molnár Gábor milyen gólt baszott a libásoknak,.
-
veterán
válasz DeathAdder #136255 üzenetére
Most nem néztem statokat, de Mahrezék biztos sokkal jobbak védekezésben.
A jobb szélre 1-1-ben csereszabatos lehetne.
Bár, ha igaz Jr. telefonja, akkor az is jó opció, sőt ugye az elért BL-döntő és a könnyű bajnokság is vonzó lehet.Ha még meg akarja mutatni, akkor City, ha csak a BL-re megy, akkor p$g.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DeathAdder #136253 üzenetére
Death, vissza a ketrecbe!..
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #136254 üzenetére
perszehogy meglenne a helye, csak azt taglaltam tegnap, hogy európa egyik legfélelmetesebb támadógépezetének pont messire lenne a legkevésbé szüksége, főleg hogy a mezőnymunkából is sokkal kevésbé venné ki a részét, mint most bárki más. És ezt valószínűleg nem kompenzálná az, hogy előrefelé bármelyik jelenlegi sziti játékostól minden kétséget kizáróan jobb.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #136253 üzenetére
"Cé is kétségtelenül a világ 2. legjobb futballistája jelenleg, aztán mennyit dobott a Juventuson is. ja nem." Azért örülnék ha lelépne, mert amikor kellett mégis ő szállította a villanást és a fontos gólt. Persze nem mindenben tesz hozzá a juventushoz, azt elismerem, de nélküle lehet lenne már gond.
Messiben kevésbé látom az ide nekem az oroszlánt is mentalitást, de azért a Párizsban vagy a Cityben el tudnám képzelni, szerintem meglenne a helye.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #136238 üzenetére
Senki sem mondta hogy szar, imádom ezt a kettős végletet, ha valaki nem nyal be csontig a nagy messzinek az betegségnek számít
Csak szembejött és legitimálni akartam vele a tegnapi meglátásaimat, ennyi.
Meglátásaimat, nem azt állíttottam, hogy úgy van, de kellő érvekkel megindokoltam, hogy miért gondolom úgy, nem csak annyival hogy ő a világ legjobbja és bármilyen csapaton nagyot lökne, mert ha bemegy gól, a labda meg gömbölyű
Muszáj mindent feketén/fehéren látni Cé is kétségtelenül a világ 2. legjobb futballistája jelenleg, aztán mennyit dobott a Juventuson is. ja nem.
és igen, Kdb nem box to box középpályás
-
BenHans
addikt
válasz Datsyuk #136249 üzenetére
Ilyen opció nem volt és nem is lesz, megértetted?!
Hogy volt merszed, nem véletlen találták ki azt a Premier League nevet a marketingesek, az a besztlíg, ott az alsóház is olyan, hogy szétszedi a német/olasz/francia felsőházat!
Janem. Am +1.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Redneck
nagyúr
válasz Tibiajax #136250 üzenetére
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nagyon sokat változott a foci az elmúlt 20-25 évben. Én is régi fradista vagyok, nekem sem tetszik sok minden, de megpróbálok annak örülni ami van...
Bízom benne hogy lesznek jobb magyar futballisták az elkövetkező években.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
alázógyík
addikt
válasz LyonnaisFan1 #136247 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #136145 üzenetére
Ötvenhathatharmadik perc. Na most hanyadik?
-
Redneck
nagyúr
válasz Tibiajax #136234 üzenetére
Azért Árpád marha nagy megmondóember, de pár dolgot benézett, a stílusát meg hagyjuk.
Az itt játszó fekete bőrszínű játékosok, nem épp dzsunkánlakó, épp most szocializálódó népek. Tocmac 5 éves kora óta Norvégiában él, norvég állampolgár ahol korosztályos válogatott is volt.
Lehet okoskodni de a foci totál más mint 20-25 éve. Más a tempó, változtak a légiós és transzfer szabályok plusz a nemzetközi meccsek lebonyolítási és pontrendszerei. A más tempóhoz elég megnézni egy 1998-as, vagy 2002-es VB meccset. Legendás csapatok is olyanok sokszor, mintha le lennének lassítva 0,75x sebességre, a mai mérkőzésekhez képest.Tibiajax, a véleményeddel nem vagy egyedül, részben én is osztom, de még mindig nem értem miért kell ezen izgulni 2020-ban. A Fradiban most is van pár magyar, és tavaly is volt. Nyilván a mennyeiben és a magyar kupában többet foglalkoztatják őket, mint a nemzetközi meccseken. Miért? Mert az adott poszton vannak jobb, vagy épp jobb formában lévő külföldi játékosok.
Ha ez nem így lenne, lehet hamarabb búcsúznánk a nemzetközi porondtól, ami a mai magyar focit tekintve nem túl szerencsés. Akik nem férnek be a felnőtt csapatba, kölcsönbe mennek más csapathoz pallérozódni, ami jobban segíti a magyar foci fejlődését, mintha a padot koptatnák.
A húdekomoly mennyeis meccseket is azért halasztják, hogy legyen egy kis esélyünk főtáblára kerülni. Ez van. Kis ország, kis pénz, kis foci. A bele öntött állami lóvé csak nekünk tűnik soknak, nemzetközi szinten tudjuk, hogy mennyit ér.Vicces ez a sok Fradi ellenesség a csapat összeállítását illetően, miközben állandóan arra izgultok, hogy melyik külföldi játékos mikor hova igazol, vagy hova megy kölcsönbe. Egy-két kivételtől eltekintve ők is csak termékek az adok-veszek rovatban, klubhűség nélkül.
Nagyobb országokban kicsit nagyobb a merítés, köszönhetően a gyarmati múltnak, háborúban elfoglalt területeknek, gazdasági migrációnak, stb.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #136240 üzenetére
az igen, belehúztatok
-
veterán
válasz DeathAdder #136235 üzenetére
Ez alapján senkinek, értitek, senkinek ne szurkoljatok! Vagy költözzetek ki!
A régi motorosokból ennyi évet nem lehet kitörölni, jöhet Fenomeno, Dinho és Leo is!
Hiába a már megkopott megkopott múlt.
Mi a focit nem egy kontrollerrel a kezünkben, síkképernyőt nézve szerettük meg. Mi a göröngyösben.
Mi a csapatot nem a 48 kamerával közvetített 4k adásban, hanem a szakadt stadionban.
Még az olyanok mint én, akik igazából nem is voltak kint sok meccsen.
Igen, a sok idegen, Tökmagék, stb., ők most az aktuális csapat, ők a kirakat jelenleg, kb. mint minden évben másik muskátli az ablakban, de a csapat az maga a párkány! Nem ők Tökmagék a Fradi, ezt tudja mindenki, hanem az érzés, ami a szurkolókban van. Kár, hogy tényleg jobbak ezek a kint kb. számításba sem vett játékosok, vagy olcsóbbak, mint a magyarok.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
válasz bagyulajuve #136237 üzenetére
KdB sosem volt Box to box középpályás, az inkább a Henderson félékre igaz. KdB-t azért zavarta el Mourinho, mert nem tud rendesen védekezni. Az, hogy még így is többet tesz, mint Messi, az egy dolog, nála nem nehéz többet nyújtani mezőnymunkában. Én örülnék, ha valamelyik rivális megvenné, nem kis esélyt látok rá hogy a csapat összteljesítménye gyengülni fog, mert hiába lépnek vele egy lépést előre, ha közben kettőt hátra. Persze attól függ, kit túr ki a csapatból. Ha egy olyan helyére teszik, aki szintén sosem védekezett és nem is volt elvárás, akkor még jól is elsülhet.
De hát pl nálunk még Manétól és Firminotól is elvárás. Ezért is olyan jó a csapat. Bármikor előbb játszatnám őket, mint Messit, minden vicc nélkül. Lehet előrefele nem annyira zseniálisak, de szvsz összességében hasznosabbak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #136236 üzenetére
Én örülnék, ha Messi a PL-ben kötne ki, mert valószínűleg újabb bizonyíték lesz rá, hogy nem akkora játékos, mint amilyennek beállították. Kétféle végkifejletet tudok elképzelni:
- vagy nem lesz közel sem annyira eredményes, mint a Barcában, tehát kb azt fogja hozni mint pl az argentin válogatottban is
- vagy közel olyan sikeres lesz gólok tekintetében mint a Barcában, de a csapat rosszabb lesz vele, mint nélküle volt, mert olyan dolgokat kell beáldozni amire szükség lenne mivel pl ugyebár nem tud védekezniAz előbbi elképzeléseimből egyféle kibúvó van, és azt pont a City tudja hozni: nem tudom hogyan csinálja Guardiola, de ők valahogy megússzák ezt rendszeresen, hogy olyan sok támadó szellemű játékost játszatnak. Mögöttük alig van néhány aki rendesen stabil védelmet tudna nyújtani, és mégis néhány összeomlást kivéve általában simán lehozták a meccseket.
-
veterán
válasz bagyulajuve #136237 üzenetére
Ki kell hozni valami módon, hogy xar!
-
bagyulajuve
addikt
válasz DeathAdder #136236 üzenetére
mondjuk nem biztos, hogy egy középső, box to box jellegű középpályást egy szélről középre törő támadóhoz kellene hasonlítani - ettől függetlenül fantasztikus, amit KdB nyújt az egész pályát felszántva
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #136234 üzenetére
Cuki volt Bé ahogy legitimálta a sok légióst, mert a psg-ben is mennyi van. Aztán azért minden nemzetközi meccsen elpuffogtatja legalább 3x a közvetítés alatt, hogy ezek semennyire sem angolok, franciák, spanyolok, olaszok, mert igazából csak 2 adott nemzetű játékos szerepel benne. Teljes önellentmondás.
Komolyan nekem volt szekunder szégyenérzetem, aki semlegesként nézte volna azt a rohadt meccset.
Ha csak nekem úgy hogy csak én hallom valaki a liverpoolról kommentálna így attól is kellemetlenül érezném magam, mert kellemetlenül idegesítően részrehajló, nemhogy semlegesként. Teljesen a racionalitása fölé emelte az érzelmi kirohanásait, ez a szerdai a legmélyebb ifj. Krézy Jenőt idézte -
Tibiajax
nagyúr
ha hülye is vagyok, legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül.. -
addikt
A Barcánál már gyűjtik a bizalmatlansági indítványhoz az aláírásokat.
https://twitter.com/barcacentre/status/1299288631127965697
Legutóbb 2017 szeptemberében próbálkoztak ilyennel.
Akkor a 16 ezer aláírásból csak kb 13 ezer jött össze.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Noukoum
veterán
-
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #136227 üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
válasz omfgk #136226 üzenetére
Kevés a 2 csatár, főleg, hogy főleg CR inkább szélső. Mikor centerként játszott, sokkal gyengébben teljesített, látványosan szenvedett, de ha szélről indul, akkor nagyon jó még mindig, pedig már kopott nála is a gyorsaság. Higu gyakorlatilag egész évben kuka volt, szóval kelleni fog még csatár, mégpedig középre. Dzeko nagy kedvencem, de már ne jöjjön a Juve-ba, Suarez-t sem szeretném, de Chiellini-vel vicces lenne, ha egy csapatban lennének. A jelenleg szóban forgó csatárok közül én Milik-et hoznám. De legjobban Belottinak vagy Zapatának örülnék az olasz bajnokságból.
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
addikt
válasz venember83 #136223 üzenetére
Ennyire kéne a Juvénak csatár?
Elvileg a CR - Dybala páros már kezdett egész jól működni.
Csak középpálya nem volt mögöttük.Suarez, Dzeko... Jó ég.
Oké ,hogy 35 évesen még CR egész jó állapotban van, de Suarez brutál belassult. Pont annyit is védekezik mint CR. Kb nullát.Inkább vigyétek el Rakitic-et, ha már a Barcából kukáztok ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Peterhappy #136217 üzenetére
Ez ilyen idegelős nap, nem csak interesek számára... Jelenleg bő 20 milliós fizetése van Suareznek (nettó), el sem merem képzelni, mennyi lenne Torinóban. Dzekóért 20 milliót fizetni balgaság, ahogy Lacazette sem ér 50 milliót 30 évesen. S közben Pipitát el kell engedni, mert teljesen kiégett, semmire sem jó. Valamelyik ujjba harapni kell, muszáj. Mindegyik nagyon rossz opció.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #136221 üzenetére
megkértelek, hogy ne írj többet ma már, ilyeneket....
fizikai fájdalmat érzek, ahogy olvasom amit írsz!baszki ezzel a mondattal
a belga, dalbert és perisic jön vissza kölcsönből + ott van vecino és gagliardini
ezzel késelni lehetne a deákon embereket
hagyd abba, barátilag, bajtársilag kérlek rá[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #136213 üzenetére
az újságírói konspirációk szerint megy a bayernbe, helyette meg ndombele jön, gondolom 3-4-3 vagy 3-4-1-2 lenne: 2 wingback + barella, ndombele lenne a középpályán, előttük eriksen (?) + 2 csatár.
padon/rotációban középre: sensi, tonali, borja, szélre candreva, biraghi
a belga, dalbert és perisic jön vissza kölcsönből + ott van vecino és gagliardini.
az is kemény, ha skriniart eladjuk és a 35 éves godin lesz az egyik kezdő hátvéd.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ZavaBalazs
őstag
válasz mephi666 #136209 üzenetére
+ omfgk: na azért
ja, az interes szekciót akartam is kérdezni, Brozovicot egyre inkább rebesgetik a bayernhez, Thiago helyett - de ő tök más jellegű játékos, nem? valamiért rá én úgy emlékszem, mint egy brutál teherbírású rombolóra, javítsatok ki...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
bagyulajuve
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #136214 üzenetére
Hát ez még mindig durva, amit 23-26perc közt a brazil védelem művelt... már a 2. bekapott gólnál is könnyezett pár néző, aztán 0-3 és 0-4nél teljesen megzuhantak... 29.percben meg 0-5... a brazil "mérgezett egér védelem"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #136213 üzenetére
á, nem kell aggódni. a Mester szereti finoman vegyíteni a fiatal de rutintalan sebességet, a rutinos, tapasztalt, idősebb sebességgel
-
mephi666
nagyúr
elindítottam a 2014es német-brazilt... scolari ajándékot adott löwnek meccs előtt... löw meg cserébe adott egy felejthetetlen emléket durva, mennyire nem volt benne a meccs előtti hangulatban, hogy itt perceken belül történelmi alázás következik
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #136211 üzenetére
Brozovics tipli? Hát, elég érdekes húzás. Ha viszont probléma az ittas vezetés meg a bulizási hajlam, talán nem Vidal a megoldàs. Talán.
A tapasztalt játékosokat kedveli. Wingbackből meg soha nincs elég, mert elég komoly terhelést kapnak.
A vicc az egészben az, hogy a fiatal vonal előtérbe kerülése tette valamennyire szimpatikussá tavaly az Intert pl. a nerazzurrikat annyira nem kedvelők számára is. Bastoni, Barella, Esposito. Jövőre plusz egy Tonali... Erre az egészet elszúrni pl. Vidallal, Borjával, Kolarovval... Nem az én dolgom, de kicsit sajnálatosnak érzem ezt a tapasztalatra épülő, ám elég sótlan új irányt.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #136205 üzenetére
segíthetnél, conte miért van belezúgva a 30+os wingbackekbe?
Sky - Kolarov has accepted Inter's offer, wants one final opportunity to winszomorúan olvasom, hogy skriniart simán eladnánk, és brozovics is mehetne conte szerint (gondolom az ittas vezetése és a bulizási szokásai miatt), de jönne helyettük a nyugdíjasszektor (pl vidal) + borja kap még egy évet, ezek nagyon felmérgelnek.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
-
addikt
válasz ZavaBalazs #136207 üzenetére
Mert nem kaptak ki 7:0-val...
Legalábbis én ennek szurkoltam.
Sajnos a Vidi továbbment.
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #136201 üzenetére
altatónak jó volt ez a honvéd meccs: szerintem ahogy lefújás után 2 másodperccel kikapcsoltam a tv-t, fél percre rá már aludtam is pafc kivételével kedvező eredmények születtek az elmúlt 2 napban, akkor is ha néhány meccsen irtózatosan játszottak a hazaiak
-
BenHans
addikt
válasz hobizoli #136203 üzenetére
Egyenes háttal kell azt is.
Btw szoktam. CR féle program nehezebb mint amilyennek tűnik, próbáljátok ki.
A bokaérintéses az 4x30 hasprés után csinálva keményen szétszed, ég az egész. 🔥[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Redneck #136199 üzenetére
Na igen, most lesz 15perc javítani ezen a statisztikánkon... nem kellene itt is 11esekig menni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...