Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #113715 üzenetére

    Nagyon remélem, hogy mi maradunk ennél a köztes állapotnál.
    Pallotta azt hangoztatta már az elejétől, hogy nagyot akar alkotni a csapattal, vagyis pontosabban stabilizálni gazdaságilag, majd a BL esélyes (top 8) csapatok közé vezetni és ott stabilan megtartani.
    Márkává tette az AS Romát, megugrott a népszerűség, olyan szponzorokat szerzett akik eddig álomkategória voltak. Csak a Stadion várat még magára, de Virginia Raggi római polgármester szerint elhárultak a problémák és év végéig végleg zöld utat kaphat a dolog és elkezdődhet az építkezés. Már csak azért imádkozom, hogy ne találjanak valami köcsögöt a föld alatt amit két éven keresztül porolhatnak ecsetekkel. :W :DDD Esküszöm, petíciót indítanék, hogy OV segítsen stadionügyben mert neki gördülékenyen megy. :DDD

    Ezek után kétszínű hazug dolog lenne teljesen felvenni a modellt, mert akkor BL-ben legfeljebb a 16, néha kicsit több jutna, bajnoki cím max 10 évente egy és gyűjthetünk olasz kupát párat ha úgy alakul, de mivel nem fizet jól inkább stabil bajnoki top4 és BL minél tovább lenne a cél talán évtizedenként 1-1 kiugró eredménnyel.

    A Liverpool és az Arsenal sem nyert semmit jó ideje már, az ágyúsok kupát de hát, öhm, szóval érted...
    De valahogy ezt Angliában talán a #besztlíg marketing miatt könnyebben benyelik az emberek, és mintha már a Chelsea is efelé mozdult volna. Arányaiban (eladás/vétel/PLbevétel) már nem is költenek olyan sokat ezek a csapatok, persze a PL pénz eleve kirívó tehát alapból többet engedhetnek meg. De ez a biztonsági játék, olyan nem nyer a csapat de örüljetek hogy közel van a tűzhöz és nincs nagyobb gond.
    Még a Bayern is eszembe jutott. Nem nyúlnak zsebbe pedig ahogy írtad "kitehetnék a bránert az asztalra".
    A legjobb német játékosoknak csak töredékét tudják megszerezni, a többit elviszi a PL vagy a Real pl, MBappé kalibereknek közelében sincsenek. Vannak gondok ott is, az öltözőben is és a vezetőségi fejekben is, de az edző a hibás most is, azért nem verik meg a Herthát és azért hibázgat Neuer is. Mondják, hogy milyen top állapotban van csapaton belül a Robbery, aztán a Real ellen a meccs egyharmadában oxigénsátor kellett volna... Talán nem a harmatos Bundesligából kellene kiindulni, mer a BL-ben Heynckes sem csinál nyarat, ez már nem az az idő és nem az a keret.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák