Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Peterhappy #106364 üzenetére

    Azért ez így még kutya' korai :D

    (#106363) venember83

    Nem, egyszerűen rohadt okosan csinálták.

    Olyan csapatok ellen készültek föl, akik ellen ha szép eredményt érnek el, vagy ha tisztes vereséget szenvednek - az erre a csoportra elég lehet.

    Szemléletesebben:
    Ha a csúcsok-csúcsa támadó ellen éppen csak elvérez a játékos, akkor a csapatban konkurens jóval-jóval gyengébb játékos ellen sikereket fog elérni (egy meccs alatt, vagy akár sok-sok párharc alatt).

    Teljesen irreleváns, hogy hány meccsen buktak el a felkészülések alatt...

    Játszottak a Franciákkal, Brazilokkal, Spanyolokkal, Argentinokkal (mind-mind VB győzelemre esélyes - tudnak mihez viszonyítani, mihez felnőni... nem lesz annyira váratlan egy-egy meccs).

    Egy, a saját zónájában - a selejtezőkben szuper eredményeket elérő - Irán ellen és az örök fekete ló Törökország ellen... (ez a két utóbbi X lett, a fekete lót arra értem, hogy a szeszélyek váratlan fordulatai mindig beláthatatlan eredményekig viszik őket).

    S hiába kaptak ki 1-0-ra az osztrákok ellen, még az a csapat is sokaktól előrébb tart az orosz csapatnál...

    Aki ezt a felkészülési tervet, az edzőmeccseket összerakta: az előtt le a kalappal. A lehető legjobb volt. Sehol sem kaptak igazi klasszikus zakót, minden eredmény vállalható (még a brazilok is, tuti abból is sokat tanult a védelem!)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák