-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Dani82 #75598 üzenetére
Ha az akciós árakat látni akarod és tényleg jóban is vagy a Hometársaddal akkor jelentkezz be a konzolodon az Ő profiljával (mivel a Home miatt rajta is kell lennie a gépeden) s voilá már látni is fogod az árakat - s ha spanod akkor az ő profiljával meg is tudod venni a játékokat, s mivel megy a Home így a te profiloddal is tudod majd azokat játszani.
-
belan
addikt
válasz
Tesztelo.hu #75597 üzenetére
azt vágom csak addig lehet
-
Dani82
senior tag
Deals with gold learazasokat csak akkor latom ha nekem is van goldom? Felvaltva vesszuk a home partneremmel 3 havonta, es most az ove ketyeg. igy nem fogom latni az akcios jatekokat?
-
RichieTri
senior tag
így már estére tuti meg is lesz a csapat.
-
axlfsi
veterán
válasz
RichieTri #75566 üzenetére
Aye, rajottem. Megtetszett, oda is ragadtam vagy 3 orat (ejjel 3-ig), es egesz gyorsan meg is lett a lvl7. Hasonloan HVT missziokhoz, ha barmikor elbukik a csapat, akkor minent elorol kell kezdeni; erdemes normalis jatekosokkal tolni, de jo mokat, nekem egyelore tetszik minden
-
pzstm
titán
Volt már?
-
Medocsabi
addikt
válasz
Atomgeszi #75586 üzenetére
Pedig érdemes,sztem a legjobb alkotások boxra
Bár 360-on sokkal sötétebb a játék,nem akkora a látótávolság,és sokkal parásabb volt
amúgy youtube sokszor segített nekem is ha elakadtam...(#75588) orichalcos :ennyit bőven megér,valamelyik hétvégén nem volt net,és jól elvoltam velük offline
reméljük hasonló akciókra számíthatunk majd![ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Ezer bocs és autocorrect, Franklin a szereplő, nem Lincoln.
Szóval ha egy küldetés túl nehéz valószínű használni kell a karakter képességét. A yachtos üldözősben Michael vezet, neki nincs ilyen Ő lövöldözés közben tud időt lassítani ha jól emlékszem.Később lesznek azért keményebb küldik is, de megéri megtanulni, nagyon jó játék!
-
KD6-3.7
őstag
Hajajj! Elore felek hany jatekot fogok megvenni... Aztan csak ott fog porosodni a digitalis polcon.
Szeretnek vasarolni toltot + akksit a 2 karhoz. Tudtok ajanlani valami frankot? Tetszenek ezek a beleallitos megoldasok, bar nem ertem akkor hogyan tolt.
-
StLui
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #75571 üzenetére
Köszi! Lehet lett volna hasonló trükk a Yacht utolérős, vezetős, és közben lőni kellene feladatnál is, az is szét szivatott
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LedyGyuszi #75572 üzenetére
Ma jön este az új ingyen DLC, holnaptól játszható ingyen a játék. Vagyis technikailag nálunk már június 30. lesz amikortól játszható a játék.
-
-
StLui
veterán
Ez a játék legeleje szinte, nem is találkoztam ilyen képességgel mondjuk az is csak 10-re jött elő, hogy ha jól rajtolok akkor baromi gyors lesz, de legalább irányíthatatlan, és kicsúszok, oszlopnak megyek a második kanyarban. Mondjuk tragédia milyen
érthetetleninkább láthatatlan a gombmagyarázat amiket kiír a bal fölső sarokba játék közben, nem is látom, és azt sem tudom melyik gombra gondol sokszor. Lincoln az egy autó? vagy egy személy? Akihez oda kellett menni a verseny miatt, a közelében találtam egy kocsit amivel mehettem versenyezni, de fogalmam sincs milyen típus.[ Szerkesztve ]
-
Halo 5 nem mától free to play? Feláron megvehető, de letölteni nem engedi nekem.
-
StLui
veterán
Meg lehet tanulni valaha GTA V autós irányítását? az első autóverseny amin részt kell vennem és nyerni, képtelen vagyok 6/6-nál jobb helyet elérni, csak pattogok az utcán faltól korlátig, oszlopig, egy szörnyűség ez a valami.
-
-
Turpiurfy
csendes újonc
Csak érdekelne hogy ez mennyire müködhet , valaki probált már hasonlót???? : http://runderground.ru/category/xbox-one-games/
-
HF77
őstag
üdv
fifa16 az tudom hogy magyar szinkron nélkül jött ki, de magyar nyelv sincs benne?
köszi -
axlfsi
veterán
Úgy látom eddig (itt) még nem volt téma, ezért megkérdezem; nálatok is bugos az új DLC a Division-ben? DLC offline, nyomhatok X-et, hogy a Store-ba menjek megvenni, de szépen látszik az is a Season Pass alatt, hogy "owned"
Na most akkor... -
s7evcsenko
addikt
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Tudnatok irni par oldalt ahonnan olcsobban (akciosan) lehet beszerezni a jatekokat? Legjobb lenne digitalis formaban. Mortal Kombat XL-re vadaszom, de eleg huzos. Vagy is inkabb sajnalom ra a penzt :/
-
j.peter65
tag
Sziasztok !
A kontroleremet szeretném csatlakoztatni a PC-hez de nem működik.A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja inicializálni az illesztőprogramot. (Kód: 37)
Megoldás :::: ?????
-
Dani82
senior tag
ha csak a home tarsamnak van aktiv gold elofizuja en nem latom a deals with gold akciokat?
-
daytonka1
tag
válasz
s7evcsenko #75549 üzenetére
Igen de lehetséges e , hogy nem törli a mentésem mert azt mondja letörli és nincs más választás?
-
daytonka1
tag
válasz
marmalade_ #75391 üzenetére
Assassins creed syndicate
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem hiszem hogy fejes lenne, de tuti hogy közel ül a tűzhöz. Van pár ilyen szivárogtató még, elég csak Wario64-re, shinobi602-re, Enter the Punch Dragon-ra gondolni. Szerintem egyikük sem fejes, de olyan cégeknél dolgozhatnak, amiknek nagyobb rálátásuk van bizonyos dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
monster95
tag
Segítséget kérnék.
Internet szolgáltatom azt mondja hogy ők meg változtaták a ip-t nyilvánosra.De még akkor is 192.168.x.x.Es a box még igy is strict.Es az ip cím és a whatsmyip.com-on kapott ip cím.
Szeritnetek miért van ez? -
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #75534 üzenetére
Az én elképzeléseim a következők:
Ezen játékok többsége eltűnne a süllyesztőben. Kb senki nem próbálná ki őket pénzért. Így, hogy megkapják ingyen sokan, közülük talán páran kipróbálják. Amennyiben megtetszik nekik, ajánlhatják az ismerőseiknek, így lesz valamennyi bevétel is.Illetve egy indie játéknak nem feltétlenül a bevételszerzés a célja, hanem, hogy megismerjék az emberek az adott fejlesztőcsapatot pl.
Kicsapják a játékot ingyen. Megtetszik pár embernek. Erre felfigyel egy nagyobb kiadó. Megbízza új projektekkel a fejlesztőket. Abból pedig lesz pénz. -
belan
addikt
válasz
LedyGyuszi #75530 üzenetére
nekem nagyon be jött csak most kevesebbet keressek és ezért adtam el ,volt 9 lcd tv ,most is egy 4k uhd van ez ötödik 4k tv ez marad is egy darabig
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz
Atomgeszi #75499 üzenetére
projektort nem gondolkodtam nem is tudom miért nem ,de oled tv az valami eszméletlen a játék meg film rajta egy új szintre emeli mozizást meg a játékot, a.sebi ma megyek a sunset overdrive ha nem jön be akkor dr3 lesz ,de minden képen ki próbálom dr3 is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #75527 üzenetére
Nem az első ilyen eset:
zHeros Kibocsátás dátuma: 2016.01.15.
GWG-be kerülés: January 16, 2016 -
Spike60
csendes tag
Lehet hülye kérdés, de az új szériás Xbox one S kontrollerre használható a régebbi szériás Xone-hoz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hawken gameplay trailer - Megjelenés július 1. Free-to-play játék.
Nem jelenik meg július 29-én a Batman: Return to Arkham csomag. Új megjelenési dátum egyelőre nincs (Arkham City, és Arkham Asylum felújítását tartalmazza a pakk)
[ Szerkesztve ]
-
Fú de durván leestek az xbox one árak, német amazonon az 1 terás division bundle kb 75k...
Kezdik előkészíteni az S-t -
Hunt3r22
őstag
Halo 5 mikortól lesz ingyenes? Olvastam róla, hogy 1 hétig majd az lesz.
-
válasz
Csapoati #75506 üzenetére
Én ezt elbaszarintottam, múltkori akcióban megvettem a forza6-ot, de előtte pár hónappal az FH2 összest, és sajnos annak még nem jutottam a végére (és nem is untam meg
)
Most biztos jobban leakciózzák azt is. Igazából annyi játékot begyűjtöttem, hogy 1 évig semmit nem kéne vennem akkor is ellennék... Ez is kezd számomra olyan lenni mint a steam sale, hogy minden vackot összevásárolok, aztán csak ott pusztul, mert időm játszani az annyi nincs -
Csapoati
nagyúr
válasz
s7evcsenko #75501 üzenetére
Majd a jövő heti nyári vásár. Addig szerintem ez csak ilyen töltelék akció, hogy valami legyen.
A sale alatt viszont ajánlom nekik, hogy árazzák le a FH2 kiegjeit.
-
rdt89
addikt
válasz
Én is így látom, semmi nincs ami megérné most (számomra). A Resi 6 is ha lement volna 3 ezer vagy az alá jó akció lenne, de így...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
s7evcsenko #75503 üzenetére
Titanfall 1500 Ft-ot megér, bár szerintem nagyjából már mindenkinek megvan.
__
Nem elfelejteni, ma jön a The Division Underground DLC.
__
szerk2:
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Én itt szoktam nézni, itt mindig azonnal frissül.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Van már lista? Én nem látom.
-
s7evcsenko
addikt
Az e heti akció elég halovány lett, nem?
Vagy csak én vagyok telhetetlen?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest