- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Need for Speed 6 926,70 Ft Tudom, hogy nem jó, de eléggé levitték az árát.
Rise of the Tomb Raider 11 693,50 Ft
Just Cause 3 12 053,30 Ft
Halo 5: Guardians 12 343,50 Ft
The Crew® Wild Run Edition 7 495,00 Ft
Far Cry Primal 17 421,70 FtMÁS: Az Unravel 4 971,70 Ft megéri ennyiért?
Valaki játszott már a Chivalry: Medieval Warfare játékkal? Vélemények?
Legalább a rosszakat el lehetne adni. [link]
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Jovanny2
őstag
válasz FuRiONight #70249 üzenetére
Köszönöm szépen, vittem.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
LedyGyuszi
addikt
Powerstar Golf vmiért nem -50%, hanem ingyenes...magyar storeban...
nem tudom milyen játék lehet, de egy próbát megér...XONE: LedyGyusziHU
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #70252 üzenetére
~5500 Ft SG-ből az NFS.
Valaki hiányolta a FM6 akciót.. Most itt van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz L_YKing #70256 üzenetére
Haver próbálta most a PC-s verziót Origin Access-el.. Eléggé szkeptikus volt azok után, amit mondtam neki.. Összességében majdnem eltolta vele a 10 órát.. Szinte minden NFS-sel játszott már, volt akire Ő is azt mondta, hogy egy hulladék.. Ez összességében tetszett neki.
Egy 5-öst szerintem megér a játék.. Bár ezek után tényleg kíváncsi leszek, mikor kerül be vault-ba.
Véleményem szubjektív...
-
Def26
félisten
válasz LedyGyuszi #70254 üzenetére
Ez eddig is ingyenes volt. Ha jól tudom a kiegészítők nélkül ha jól tudom szinte semmit sem ér, úgy is mondhatnám egy demó.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz Döglött Róka #70260 üzenetére
Van azért benne pár jó cím, max csak az ízlések nem egyeznek. Far Cry primal lehetne 30% de ami késik nem múlik.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz Döglött Róka #70260 üzenetére
A szerelem illata..
Hackeeeee: szerintem max par honap es benne is lesz a vaultban.. Bar ez inkabb csak helyet foglal.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
joocek
aktív tag
A Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition ban Zombi mod van vagy rendes CO-OP mod?
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
parandroid
félisten
válasz LedyGyuszi #70254 üzenetére
"Free Version contains: a selection of events including a hole from every course. Play stroke or match play, earn XP and credits and collect new gear to improve your abilities. All progress will be saved."
Amúgy némelyik játékkal sikerült beesni a nagy akciózásban a dobozos normál ár alá. Azt nem mondom, hogy a RotTR-t 12k-ért már hajlandó lennék megvenni, de tény, hogy dobozosan 15k alatt még nem láttam. GTA V-nél már nem ennyire jó a helyzet, éppenhogy elérik a dobozos verzió árát az árengedménynel, ennyiért még mindig nem must-have. Witcher 3-on gondolkozom, a goldos 7.500 HUF már alakul, valahol itt van az ingerküszöböm, csak félek, hogy időhiány miatt nem éri meg beszerezni (szegény Fallout 4-gyel sem állok sehogy sem még). The Crew-t közben egy akcióban megkaptam ~17 EUR-ért, szóval az már nem kell, de egyébként az is éppenhogy a normál dobozos ár alá került az akcióval.
Amit viszont konkrétan behúztam, darabját 4k-ért, az a LEGO Marvel Superheroes, és a LEGO The Hobbit, ezek még 360-ra voltak meg dobozosan, de eladtam őket a géppel együtt, mivel kizárt, hogy valaha is bekerüljenek BC-be, mivel van XBO-s verziójuk.
Amit jó lenne még tudni, hogy a BC-ben már bent lévő két LEGO-játék (Star Wars TCS és Pirates of the Caribbean) mellé tervezik-e a többi régit is bepakolni. Perpillanat golddal 750/db áron elérhető X360-ra pár régi LEGO-cím, az más kérdés, hogy a "vásárlás nem hajtható végre, kérjük, próbálja meg később".
Amúgy az X360-as ajánlatok között van jópár, amire azt mondom, hogy ez már döfi, az XBO-s lista viszont nem egy nagy eresztés, bár tény, hogy több, mint amire számítottam.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Def26
félisten
Ez a world of tanks mekkora egy szar.
-
pelenka35
őstag
Most jó lenne tudni Red Dead. mikor kerül be B.C.-be.
Gamertag:Rob3rt75
-
Lefty
addikt
Kerdes, most Red Dead Redemption elegge akcios, megy az most One-on vagy nem? Multkor volt valami hir.
-
gianni85
veterán
ha valaki éppen Gold nélkül tolja, most megint lehet Store-ban 200Ft-ért venni havi tagságot. (Csak figyeljetek az automatikus megújulásra...)
-
-
pzstm
titán
Sajnos el kell keserítselek, de a Divisiontracker közel sem mérvadó.....Trueachivementen 277 óránál jár az első ember....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Quaresma
aktív tag
Home társ előrendelte a Quantum Break-et. Letöltöttem és ugye a pre-ordered felirat szerepel a játék alatt. Tegnap elindítottam és mászkáltam is benne egy negyed órát, de ahogy most olvasom a játék április 5.-én jelenik meg. Akkor az elején az egyetemi laboros rész csak egy demo szakasz és majd egy idő után megfog állni? Mert akkor addig nem foglalkoznék vele ameddig nem játszható teljes egészében. Sry, de nem volt időm nagyon utána olvasni.
Ps: brunorbert
-
zkas90
senior tag
válasz Quaresma #70277 üzenetére
Miután tegnap írtad, hogy mászkáltál benne megpróbáltam elindítani, de nekem "hamarosan indul" üzenetet dobott csak fel.
(#70269) pelenka35
Legutóbbi cikk amit olvastam róla azt írta, hogy a licencek beszerzésével van probléma. Valamiért február elején megjelent a letölthető játékok között azon embernek, akiknek megvolt a játék x360-ra, viszont később ki is adtak egy frissítést, amivel már nem tudták elindítani azt.
Offline (lehúzod a netről a boxot) viszont továbbra is tudtak játszani a játékkal."after the technological breakthrough that got backwards compatibility working, the next step was to figure out how to license all this content, originally released on Xbox 360, for Xbox One"
"On the specific case of Rockstar, Irving said that Microsoft is “engaged with all of our publisher and developer partners” meaning that if they’re lucky, fans will be able to play the likes of Red Dead Redemption and even Grand Theft Auto 4 on Xbox One at some point."
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
nem azt mondtam, hogy divisiontracker nem látja jól a dolgokat, csak van olyan gamertag, akire rákeresek és nem dobja fel.....akit kidob azt jól dob ki Erre gondoltam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Quaresma #70277 üzenetére
Ha elmondod (és nem titok) hogy ki a home társad, egyszerűbben segítünk. (lévén valszeg sajtós példányt kapott). Helyedben nem indítanám el újra, mivel a te gamertaged nincs whitelisten, simán kaphatsz érte temp ban-t.
(#70282) Quaresma
Értem, köszi infót. Review példányról van szó, a netre elvileg csak a könyvtáras jelenettől lehet feltenni a játékot. Viszont csak azok játszhatnak a játékkal akik lehetőséget kaptak a tesztelésre, így mindenképpen csak saját felelősségre játsz a játékkal megjelenés előtt, lévén ott a lehetőség, hogy ban-t kapsz a premierig.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Quaresma
aktív tag
válasz hackeeeee #70278 üzenetére
Nekem az egyetem környékén tökéletesen ment a játék eleje, de fáradt voltam így csak negyed órát játszottam. Az alatt sok minden nem történt, de ez már egész biztos a játék része volt. Egy korábban talán bulika által linkelt videóba belepörgettem és ott az Act1-ig már tesztelték a játékot, elképzelhető, hogy akkor nekem is addig működne, de majd este, ha lesz időm kipróbálom. ( Alan Wake-t szintén próbáltam ott is a "kompos részig" ment minden tökéletesen)
(#70281) orichalcos: Értem, ezt nem tudtam. Ez esetben megvárom a megjelenést és majd akkor indítom el. Home társ kiléte nem titok. Egy unokatestvéremtől kaptam a gépet Németországból és neki egy jó barátja maradt a home társ, akinek a kiléte ismeretlen, legalábbis én nem beszélek vele. Nem foglalkoztam vele, ugyanis nagyon keveset játszom már egy ideje.
[ Szerkesztve ]
Ps: brunorbert
-
adalbert1
veterán
válasz parandroid #70267 üzenetére
Ennél nagyobb leárazásra számítottam, ha az emlékeim nem csalnak, akkor volt már, amit jobb áron is meg lehetett venni pl. a karácsonyi akcióban.
Illetve azt is sikerült megélni, hogy a Sony húsvéti akciójában van ami olcsóbb, mint az MS tavaszi akcióban, Dishonored Definitive Edition: PSN-en 10 font, Live-on 6200 Ft (Plus-szal és Gold-dal nézve). -
parandroid
félisten
válasz adalbert1 #70283 üzenetére
Jaja, hozták a karácsonyi szintet. Mondjuk karácsony előtt ugye ott buktak meg, hogy akkor a dobozos kiadások is mindenhol erősen akciózva voltak, így meg az akciós digitális árak sem lesznek soha versenyképesek, most az a szerencséjük, hogy a nagyobb áruházak, akik fizikai kópiákat árulnak, nemigen foglalkoznak a húsvéttal (legalábbis nem fekete péntek szinten), és így némelyik játékkal kicsit alá tudnak menni az akciós árral a normál dobozos árnak.
A Dishonored benne volt a német MM 'három játék 49 EUR-ért' kínálatában (januári akció volt, ha jól rémlik), akkor vettem meg a The Crew-val, és az NBA 2K15-tel együtt, szóval úgy volt kb 16 EUR a játékok darabja. Diablo 3-at (Ultimate Evil Edition) vettem még akkor külön 20 EUR-ért, azt most nagy kegyesen letolták a Store-ban 21k-ról 10,5k-ra, ahogy nézem, szóval így már csak kb 4k HUF lenne a bukó - német Amazonon normál áron egyébként 33 EUR, szóval még azt sem sikerült elérniük, de amúgy is elég gyakran van akcióban (legutóbb talán Saturnban, vagy valamelyik másik elektronikai multi akciós flyer-jében láttam 25 EUR-ért).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gianni85
veterán
válasz FOXhun #70285 üzenetére
nekem se adja, hívtam is a support-ot, akik deaktiválták és adtak egy feltöltőkártyás kódot. Sajnos azzal se megy, így már US Supporttal chat-eltem... most éppen a levegőben lóg az ügy, várom a visszajelzést, és este próbálom még a konzolon is
Úgy néz ki valami nagyobb gebasz lesz ez, mert ennek tényleg teljes értékűnek kellene lennie. Te és én is teljes értékű 1 havi tagságot akartunk venni... arról nem tehetünk, hogy éppen akcióztákpzstm fórumtársunkat kérnénk, hogy szóljon már rá a live-os srácokra, hogy tegyék rendbe a rendszert
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Nálatok akadozik a live?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz adalbert1 #70283 üzenetére
A Dishonored szerintem nem akciós, csak mivel neked valószínűleg megvan X360-ra, ezért fél áron vehetnéd meg a Definitive Edition-t.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bogyi007
veterán
Hát én sem igazán ezt vártam...
Forza 6 + Forza Horizon 2 akció és Forza 6 minden variánsban van persze de a Horizon 2 persze külön nem lett akciós (még a 360-as Horizon 1 is akciós pedig)...
Így szerintem Resident Evil gamákból fogok válogatni. Meg esetleg a Project Cars-t mivel az alapból már jóáras. Annak a single módozata mennyire tartalmas és mennyire játszható (az is) kontroller-el?
Multit kontival egyáltalán nem ajánlott azzal játszani?Valamint néztem a Resident Evil Revelation 2 Deluxe Edition és Season Pass kiegészítőt.
A Deluxe pakk ha jól látom azzal ad többet hogy tápolja a Raid módot, ez mennyire "fontos" része a játéknak, sokat ad hozzá vagy sem?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
FOXhun
tag
válasz gianni85 #70287 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Én pont arra gondoltam, hogy a tavaszi akció miatt dobták ezt is akcióba, nehogy valakit az tartson vissza, hogy nincs Gold előfizetése
Más:
Ismerősöm küldött egy képet, hogy Svájcban a Digitec.ch webáruház napi akciójában most XO van, 199 CHF áron, azaz valamivel 60.000 Ft alatt. Ez szerintem elég jó ajánlat. Lehet, hogy innen senkit nem érint, de gondoltam jelzem. hátha mégis érdekel valakit. Linket nem tudok küldeni, mivel érdekes módon itthonról nem nyitotta meg nekem a böngészőm,de egy bizonyos programmal ezt is át lehet hidalni.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Mit tesz az emberrel az unalom a felmondási ideje alatt.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Buster17
addikt
Ha tetszik ha nem ezek nem akciós árak. Ez lenne igazából az eredeti áruk
-
Def26
félisten
válasz Döglött Róka #70296 üzenetére
Legalább youtube -ra tedd mert ez a onedrive használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest