Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz LedyGyuszi #70254 üzenetére

"Free Version contains: a selection of events including a hole from every course. Play stroke or match play, earn XP and credits and collect new gear to improve your abilities. All progress will be saved."

:DDD

Amúgy némelyik játékkal sikerült beesni a nagy akciózásban a dobozos normál ár alá. Azt nem mondom, hogy a RotTR-t 12k-ért már hajlandó lennék megvenni, de tény, hogy dobozosan 15k alatt még nem láttam. GTA V-nél már nem ennyire jó a helyzet, éppenhogy elérik a dobozos verzió árát az árengedménynel, ennyiért még mindig nem must-have. Witcher 3-on gondolkozom, a goldos 7.500 HUF már alakul, valahol itt van az ingerküszöböm, csak félek, hogy időhiány miatt nem éri meg beszerezni (szegény Fallout 4-gyel sem állok sehogy sem még). The Crew-t közben egy akcióban megkaptam ~17 EUR-ért, szóval az már nem kell, de egyébként az is éppenhogy a normál dobozos ár alá került az akcióval.

Amit viszont konkrétan behúztam, darabját 4k-ért, az a LEGO Marvel Superheroes, és a LEGO The Hobbit, ezek még 360-ra voltak meg dobozosan, de eladtam őket a géppel együtt, mivel kizárt, hogy valaha is bekerüljenek BC-be, mivel van XBO-s verziójuk.

Amit jó lenne még tudni, hogy a BC-ben már bent lévő két LEGO-játék (Star Wars TCS és Pirates of the Caribbean) mellé tervezik-e a többi régit is bepakolni. Perpillanat golddal 750/db áron elérhető X360-ra pár régi LEGO-cím, az más kérdés, hogy a "vásárlás nem hajtható végre, kérjük, próbálja meg később".

Amúgy az X360-as ajánlatok között van jópár, amire azt mondom, hogy ez már döfi, az XBO-s lista viszont nem egy nagy eresztés, bár tény, hogy több, mint amire számítottam. ;]

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák