-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz LedyGyuszi #70254 üzenetére
"Free Version contains: a selection of events including a hole from every course. Play stroke or match play, earn XP and credits and collect new gear to improve your abilities. All progress will be saved."
Amúgy némelyik játékkal sikerült beesni a nagy akciózásban a dobozos normál ár alá. Azt nem mondom, hogy a RotTR-t 12k-ért már hajlandó lennék megvenni, de tény, hogy dobozosan 15k alatt még nem láttam. GTA V-nél már nem ennyire jó a helyzet, éppenhogy elérik a dobozos verzió árát az árengedménynel, ennyiért még mindig nem must-have. Witcher 3-on gondolkozom, a goldos 7.500 HUF már alakul, valahol itt van az ingerküszöböm, csak félek, hogy időhiány miatt nem éri meg beszerezni (szegény Fallout 4-gyel sem állok sehogy sem még). The Crew-t közben egy akcióban megkaptam ~17 EUR-ért, szóval az már nem kell, de egyébként az is éppenhogy a normál dobozos ár alá került az akcióval.
Amit viszont konkrétan behúztam, darabját 4k-ért, az a LEGO Marvel Superheroes, és a LEGO The Hobbit, ezek még 360-ra voltak meg dobozosan, de eladtam őket a géppel együtt, mivel kizárt, hogy valaha is bekerüljenek BC-be, mivel van XBO-s verziójuk.
Amit jó lenne még tudni, hogy a BC-ben már bent lévő két LEGO-játék (Star Wars TCS és Pirates of the Caribbean) mellé tervezik-e a többi régit is bepakolni. Perpillanat golddal 750/db áron elérhető X360-ra pár régi LEGO-cím, az más kérdés, hogy a "vásárlás nem hajtható végre, kérjük, próbálja meg később".
Amúgy az X360-as ajánlatok között van jópár, amire azt mondom, hogy ez már döfi, az XBO-s lista viszont nem egy nagy eresztés, bár tény, hogy több, mint amire számítottam.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest