Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ImpersonatoR #27798 üzenetére
Persze hogy kimentél a fejemből. Elnézést érte. Azonnal intézkedek.
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
pzstm
titán
válasz sting2 #27795 üzenetére
nagyon-nagyon jól sikerült, csak sajnos szegényt elhanyagoltam mostanában, előző genen nem játszottam vele, szóval nekem totál pozitív volt egy órányi játék után
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rage47
veterán
Tok jo hogy 3mbit feltöltés elég a twitchnek
-
bognar110
őstag
OMG Nem tudom hogy ez hogyan jött össze nem akartam ki szállni.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz Mooka-Miki #27781 üzenetére
Na végül chat-eltem supporttal és megoldották a dolgot. Kellett vennem még 1 gold-ot, a régit meg refundolják.
-
pzstm
titán
válasz norbi2010 #27785 üzenetére
heist-ből szerintem egyet sem. De akkor megoldjuk majd valahogy. Egy küldetés alatt megcsinálhatjuk. Este hat után leszek várhatóan. Ha látsz, hívj partyba/írj rám
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
norbi2010
őstag
Jár igen.
Bár lehet megcsinálom akkor egyedül, mondjuk én az összes Coop küldetést meg Heist-ot megcsináltam és úgy jött össze a négy.Destiny-ben a Flawless Raider-t kellene megszereznem majd valahogy, a többi könnyű, de már nem játszottam vele vagy két hete, szóval biztos nem menne.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz norbi2010 #27782 üzenetére
jár azért is?
Nekem csak olyan 400 körül van még
Destiny van tervben de megoldható szerintem. Sync-et nem nehéz, szóltok egymásnak hogy most és kész.
Most nézem, hogy nekem az valahogy unlockolódott, nem is tudom hogy hogyan, 4-5 coopot toltam csak pedig
Choreography
Perform 10 Co-op sync kills.
Unlocked 20 days agoiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
norbi2010
őstag
Valaki Unity-ben Coop Sync kill-ekkel nem tudna estefelé segíteni? Hat hiányzik még.
(#27783) pzstm: Achievementhez. Ez van hátra, meg két gyűjtögetős és 1000G.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz Mooka-Miki #27768 üzenetére
néha kell neki 5-10-30 perc mire átfut a rendszeren
volt hogy már a profilom is látta a GOLD ot, de pl a havi ingyenes játékokat pénzért akarta adni nem ingyen
türelemSeriesX: JamesSHun
-
RichieTri
senior tag
tegnap töltött le a box vmi updatet... tudja valaki ennek a tartalmát?
köszilive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
Vettem Xbox Live gold tagságot a konzolon, meg is jött az sms a banktól, hogy levonásra került, e-mail is a microsofttól, hogy OK, de a konzol nem látja és nem engedi felinstallálni a gold-os játékokat.
Eszköz újraindítást, profil ki-beléptetést megpróbáltam, egyik sem segített. Mit lehet még tenni?
(Xbox.com-on látom, hogy írja LIVE gond van de csak a 360-as platformot írja mint érintett. Hazudnak? ) -
wannnabeees
aktív tag
Valaki találkozott már fehér kinecttel? Venni akarok a géphez, de feketét csak legvégső esetben szeretnék.
-
Krisz0630
senior tag
És ahogy sejttettem, nem jött meg a héten a kontrollerem. Ez a hétvége is kilőve játék szempontjából...
[ Szerkesztve ]
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Rage47
veterán
mindegy, megvettem és nagyon jól néz ki. már installalom a mordort qva lassúnak tűnik az install
-
Def26
félisten
Amúgy nagyon jól nézett volna ki a slim xbox one.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz Rage47 #27752 üzenetére
nem hiszem, mivel fehér.
Nekem pl. sokkal zavaróbb a sok szaros led lámpa a tv -n, dvd, -n, monitoron stb.Gondolkodtam amúgy egy fehér gépben, de lebeszéltem magam róla, mert a sunset overbullshit -et még eladni sem tudnám csak "bukóval". Tuti lesz még normális bundle csomagban akkor majd lecsapok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
van valakinek fehér one? nem zavaró este?
-
Because
őstag
hát én magyar adón (tv2) most láttam először Xbox one reklámot
-
Lefty
addikt
válasz ImpersonatoR #27694 üzenetére
Mi az, hogy usa live meg eu live? Live azt kész.
-
L_YKing
addikt
minden megvásárolt géphez alapból adnak egy 14 napos goldot?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
gulb
senior tag
válasz wannnabeees #27736 üzenetére
Meg 360-non is azzal kezdodott, hogy nem volt magyar live akkor nem szabad masik orszagba accot csinalni mert bannolnak))) nah az most nem tudom de majdnem 10eve volt es az accom meg mindenem megvan. Most meg UK es HU ba lakva eleg nehezen hiszem, hogy kitiltanak mert itt ott veszek digi gameket..
AZ USA picit mas kerdes de VPN vilagaba nincs az rendszer amivel kiszurik, hogy ott voltal vagy nem voltal ott..
Azt teljesen elhiszem, hogy ha regiot valtasz nem tudod letolteni ez ertheto...Itt a forumon szerintem ezt a temat nem kell tovabb targyalni...
-
pzstm
titán
válasz adrian94 #27739 üzenetére
magyar IP-ről, USA accounttal USA store-ból nem megy vásárlás csak VPN-el
képen rajta van, hogy Destiny expansion pas
de, gifcarddal megy, csak nekem kényelmesebb VPN-re felcsatlakozni egy kattintással és a következő kattintással már meg is vettem
[ Szerkesztve ]
-
-
-
pzstm
titán
hát annyit mondanék hogy Xbox üzletágigazgató a FY 2015-re ilyet még nem látott az ütemtervbe, persze lehet ezt USA-ban jelentéktelennek gondolták
-
-
adrian94
őstag
Olvasgatom itt a beszélgetéseket .. már teljesen belekeveredtem .. most akkor Magyar live-on kívül nem tudok már máshonnan vásárolni (pl USA live) ? Eddig mentek azok a játékok is amiket nem Magyar live-on vettem... PL : Horizon 2-t az USA live-on vettem és tökéletesen ment igaz USA live-on.. Magyaron el sem indult volna ? már 1-2 napja nem játszottam vele...
(#27730) wannnabeees
Elírtam.. a Forza Horizon 2-t Hong Kong-i live-on vettem meg mert akkor még lehetett csak bankkártyával fizetni .. a GTA 5-öt már csak Giftcardal tudtam meg venni USA live-on ...
de a Forza is megy USA live-on és a GTA 5-is egyértelműen .. akkor gondolom mennek Magyar live-on is !
Már csak Giftcardokkal lehet vásárolni USA live-on ha jól tudom ...
De nem kell attól félni, hogy amit nem Magyar live-on vettem meg azt majd valamikor letiltják és nem tudok majd vele játszani ?
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
-
tunkiih
őstag
válasz HELLAFLUSH #27723 üzenetére
szinte mindenkinek rátol legalább pár hónapot a gyártási dátumra pont ez miatt.. meglesz kb. a 2 éved
szériaszám egyébként, bekell regisztrálni majd.[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
egy kis felvilágosítsra lenne szükségem
jövőhéten tervezem megvenni az Xbox One-t, találtam egy jó helyet ahol 104k-ért hirdetik 2év garival, viszont nem boltból van szerintem, vagy nem tudom
arra lennék most kíváncsi, hogy tudnám kideríteni, mikortól él a garancia? a Microsoft honnan tudja vagy miből tudja megállapítani a gépről, hogy mikor vásárlás?előre is THX
-
tunkiih
őstag
sosem fogok ezzel szórakozni, egyszer lekapcsolják az egészet és akkor az a pár ezer forint digitális sporolás átmegy -tízezrekbe, nagy ritkán veszek ár alatt magyaron digitálist, ennyi... megértem a helyzetet, de aki ezt vállalta, az vállalta a kockázatot is..
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz tunkiih #27719 üzenetére
most nyugodt vagy, de ha beszopat az ms akár egy játékkal is akkor Te se leszel ennyire részrehajló.
szerintem hülyeséget beszélt a support, emlékszem nekem megjelenés előtt a ps4 -ről dumált a csóka. szerintem tömegek vándorolnának el a gép mellől már akkor is, ha a home -olást megváltoztatnák. én azt mondom nem kell félni.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz wannnabeees #27718 üzenetére
elég sok időm van benne, elég sok fejlesztés megvan, illetve most már a második karakterem is raid érett lett. Jó a társaság a klánban, szeretem a coop dolgokat, utoljára MMO-szerű FPS-t Mass Effect2-vel játszottam még laptopon
Most úgy elvagyok vele, csak sajnos a GTA 5-el még csak egy órát játszottam mióta megvan, pedig piszkosul tetszett az is, és Unity is ott van még...coop és szingli is. Ott is imádom COOP-ot amúgy
2 DLC-ért kicsit sokallom én is, de szerencsére jut még a fa alá is így megveszem.....külföldi ismerősökben fel sem merül, hogy 17 dollárért darabját ne vegyék meg, nyilván máshogy hat az emberekre az árazás
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
Most komolyan van itt olyan, aki nem tudta hogy jogilag nem helyes a külföldi vásárlás random címmel? Nemáár..
Hozzáteszem, magyar store-rol vásárolok nem is homeolok és dobozos van előnyben ritka esetekben élek ezzel ( EA Acces, Titanfall), ha vásárolok, de eldobom az agyam hogy ezen megy a vita hogy mi illegális, mi nem.. nem tanultam sok jogot, csak amennyi a munkámhoz kell, de ez talán alapvető jogi ismeretekkel sem kérdés, hogy ez marhára nem legális.
[ Szerkesztve ]
-
wannnabeees
aktív tag
Akkor hát térjünk vissza érdekesebb vizekre.
Első sorban pzstm úrtól kérdezném meg, mert rajta látom a töretlen érdeklődést a játék iránt, hogy megéri e a Destiny-ért kifizetni azt a 8000 ft-ot?Alap esetben érdekelne a játék, viszont akármerre járok csak azt olvasom, hogy "ráuntak az emberek". "Az alap játék jó, de tartalom nulla."
Ez pedig egy társasági játék így elég fontos lenne számomra, hogy játszanak is vele embere.A másik ami érdekelne, hogy téged mi fogott meg ennyire a játékban?
-
Madwe
nagyúr
válasz wannnabeees #27712 üzenetére
Nem a régióvaltas az illegális... Hanem a kamu cím, mivel nem ott élsz, ahova számlazol. A példa is ugy van.
-
pzstm
titán
válasz wannnabeees #27712 üzenetére
A megvásárolt játékot azonban nem tudja újra letölteni, mivel a német piactéren a letöltés nem érhető el Ön számára.
ezért egy restarttal visszaváltod a régiót Franciára és máris letöltheted újra
amúgy meló után megveszem a Destiny Expansion pass-t vagy mi az isten...és jelentkezem
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz wannnabeees #27714 üzenetére
Nem tudom, hogy mikori, random google találat [link]
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
wannnabeees
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #27710 üzenetére
Igen, elsarkítottam...abszolút igazad van. Emlékeim szerint valahol 7500 és 10 000 ft között van a lélektani határ (személy személy között). Személy és cég között pedig 3500 - 6000 ft között.
-
wannnabeees
aktív tag
http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-one/system/locale-faq
Itt azért elég érdekes dolgot írnak (magyarul és angolul is megnéztem), de ide csak a magyart másolom be:
Ha megvásárolok egy játékot az egyik országban/régióban, tudok vele játszani egy másik országban/régióban?
Igen. A megvásárolt és letöltött játékok lejátszása nem korlátozott.
Például ha a Ryse játékot Franciaországban vásárolta meg és töltötte le, majd elköltözött a konzoljával Németországba, továbbra is tud játszani a letöltött játékkal. A megvásárolt játékot azonban nem tudja újra letölteni, mivel a német piactéren a letöltés nem érhető el Ön számára.
Ha megvásárolok egy játékot az egyik országban vagy régióban, tudok vele játszani egy barátom Xbox One konzolján egy másik országban vagy régióban?
Nem. Mivel a játékot az egyik országban vagy régióban vásárolták meg, egy másik ország vagy régió piacteréről nem fogja tudni letölteni. Annak a piactérnek, amelyhez a barátja Xbox One konzolja „tartozik”, nem lesz hozzáférése a tartalomhoz, mivel a „külföldi” piactéren az a tartalom nem érhető el.
Például ha Franciaországban él és megvásárolta/letöltötte konzoljára a Ryse játékot, majd meglátogatja barátját Németországban és bejelentkezik az ő Xbox One konzoljára a saját becenevével, akkor nem fogja tudni letölteni a Ryse játékot arra az Xbox konzolra még akkor sem, ha korábban megvásárolta azt.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Azt ugye tudod, hogy december 31.-ig ilyen elv alapján a hazai Store-on is áfacsalást követsz el, mert neked az ott vásárolt dolgokra Luxemburgi 15%-os számlázz ki, függetlenül attól, hogy magyar számlázási címed van. Ugye viszont január 1-töl már ugyan úgy 27%-os Áfát fog fizetni az aki a hazai store-on vásárol.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eastone1 #27689 üzenetére
Erre is van megoldás, battyogj el a Parlament elé és ott hőbörögj, hogy nálunk miért 27% az ÁFA. Amúgy pedig (és itt kicsit átmegyek offba), nem kellene azt hinni, hogy neked ez (ti. az olcsóbb árakon történő vásárlás) jár. Nem jár. Ez egy kiskapu volt, amit becsuknak, ezen fel lehet háborodni, csak nem érdemes, ugyanis senki nem ígért neked semmit ezzel kapcsolatban soha. És ha valamit explicit módon nem tiltanak, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy azt szabad.
Az, hogy valaki szeretné optimalizálni a konzollal kapcsolatos kiadásait, teljesen érthető. Én magam ugyan szeretek nyugodt lenni, és nem trükközni ilyenekkel, de teljesen megértem azt, aki bevállalja az ezzel kapcsolatos nyűgöket azért, hogy spóroljon. Abba sem szeretnék beleszólni, hogy hogyan vásároljon, de ha a magyar digitális store drága, lehet találni alternatívákat: lemezes játékok, használt lemezes játékok, akciós játékok.
Ne haragudj, tényleg nem szeretnélek megbántani de nevetséges ez a hiszti egy felnőtt embertől.
(#27700) wannnabeees: Azért egy picit te is sarkítasz az ebay-es dolgokkal kapcsolatban, ugyanis kis értékű tétel esetén (pl. a példaként hozott cipőfűző) sem vám, sem áfa nem terheli a rendelt árut.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Grougon
tag
válasz medvekutya #27702 üzenetére
attól még, hogy korlátozza nem biztos hogy tiltja (legalábbis szerintem)
-
Madwe
nagyúr
válasz eastone1 #27696 üzenetére
Nem alszentkedek, csak ép ésszel nem tudom felfogni hogy hogy fordulhatsz hivatalos suppprthoz áfacsalás ügyében. Régiót váltani lehet es legális. A számlázási adatok hamis kitöltése illegális es áfacsalás. Márpedig te nem azert váltasz régiót, mert ott laksz, hanem azert hogy ne fizess ÁFA-t... Ergo hamisan töltöd ki az adatokat afakerules miatt. Ennyike. Nem űrtudomány ez, nem ertem mi a bajod...
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz wannnabeees #27700 üzenetére
Buntetes?? Miert kene büntetést fizetni a vamolasnal? Amugy a vamnak is van ertwkhatara, 1 dolláros cuccnal joesellyel nem kell fizetni afat hamar az ebayt hoztad fel.
-
negyven2
veterán
válasz wannnabeees #27697 üzenetére
Viszont vannak olyan országok is a világban ahol jelenleg még nincs hivatalos Live (pl Ciprus, Málta, Horvátország, Szerbia, Románia), de lehet, hogy nagyobb lehet már a fizetőképes vásárlóerő mint itthon. Nos egyes ilyen országokban az IP korlátozás miatt muszáj trükközni (ami vagy összejön, vagy nem).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
sch_a
addikt
válasz Mister_X #27690 üzenetére
Te miről beszélsz? Bannolásnál nem IP-t bannolnak, hanem magát a gépet. (Különben simán ki lehetne játszani...) Esetleg profilt, nem tudom. Azt meg, hogy melyik store-ból tudsz vásárolni, simán tudják IP-hez kötni. (Épp ezért lehet is lehet kijátszani. De hogy azért bannolnának, mert te otthonról VPN-en keresztül vásároltál másik régióból, azt kizártnak tartom, hiszen mi alapján ítélnék meg, hogy te abban az időpontban pontosan hol voltál? Szerintem felesleges dolgokon paráztok.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Windows 10
- Assetto Corsa
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei