Új hozzászólás Aktív témák

  • wannnabeees

    aktív tag

    http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-one/system/locale-faq

    Itt azért elég érdekes dolgot írnak (magyarul és angolul is megnéztem), de ide csak a magyart másolom be:

    Ha megvásárolok egy játékot az egyik országban/régióban, tudok vele játszani egy másik országban/régióban?

    Igen. A megvásárolt és letöltött játékok lejátszása nem korlátozott.

    Például ha a Ryse játékot Franciaországban vásárolta meg és töltötte le, majd elköltözött a konzoljával Németországba, továbbra is tud játszani a letöltött játékkal. A megvásárolt játékot azonban nem tudja újra letölteni, mivel a német piactéren a letöltés nem érhető el Ön számára.

    Ha megvásárolok egy játékot az egyik országban vagy régióban, tudok vele játszani egy barátom Xbox One konzolján egy másik országban vagy régióban?

    Nem. Mivel a játékot az egyik országban vagy régióban vásárolták meg, egy másik ország vagy régió piacteréről nem fogja tudni letölteni. Annak a piactérnek, amelyhez a barátja Xbox One konzolja „tartozik”, nem lesz hozzáférése a tartalomhoz, mivel a „külföldi” piactéren az a tartalom nem érhető el.

    Például ha Franciaországban él és megvásárolta/letöltötte konzoljára a Ryse játékot, majd meglátogatja barátját Németországban és bejelentkezik az ő Xbox One konzoljára a saját becenevével, akkor nem fogja tudni letölteni a Ryse játékot arra az Xbox konzolra még akkor sem, ha korábban megvásárolta azt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák