Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lefty
addikt
válasz Because #27390 üzenetére
Annyira azért nem off szerintem, engedd meg, hogy vitatkozzak veled. Nem elfogultságból mondom de egyetlen játék sem akadt még, amivel játszottam. Unitynál egyedül talán éreztem lassulásokat de engem az sem zavart, minden más patent, szóval ez az állítás nem igaz úgy gondolom. A játékok ára meg nem vészes, okosan kell csinálni, ebay, akciók, aprók, stb. Unity+Black Flag kombót vettem úgy 10 ezerért, TF deluxe 2500 ft, UFC vagy 3 ezer volt, akkor most fekete péntek alkalmával megint csomó akció volt. Mordor 7 ezer, Ryse 6 ezer körül, és a többi. Meg még jön a karácsonyi akció. A multiról meg annyit, hogy 1 év gold nincs 10 ezer, és minden hónapban kapsz mellé játékot, illetve akciókat.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
akartam wii u-t, de aztán mégse
(#27388) cyberkind: azért szeretem kicsit a látványt is élvezni
(#27389) baker_: nagyon OFF, de nem mondhatjátok, hogy nem igaz... én még nem találkoztam olyan játékkal ami ne akadt volna és újonnan piszok drágák, multiért se akarok fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
nem akarok senkit megsérteni itt a One topikban!
most levettem az árát a boxomnak, de még így is játékot és kinectet várnak hozzá, felháborító
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Nem lehet valahogy megoldani az egyéni zenelejátszást egy játékon belül?
-
Csöbronit
tag
A GameShop és a Konzolvilág nevű bolt miért ekkora vicc mostanában? Szerettem volna venni egy XO4-es headset-et , az egyik oldalon raktárról szállítható státuszban van de az e-mailben 1-2 hét a várakozás,a másikban a telefonos válasz a rendelésre az,hogy ha egy ember rendel valamit azt nem teljesítik,hát nem tudom azért a Konzolvilág nem egy 2 fős KFT. hogy 100 rendelés esetén induljon egy a folyamat. Nem tudom karácsony előtt hogyan akarnak jó eladásokat produkálni ha ilyen nyögve nyelős egy megrendelés. Ha ennyire nem megy akkor vegyék le a listából és tiszta sor,senki nem fogja magát rosszul pérezni.
FaZe Clan Member - MLG player
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy látom itt szinte senki nem játszik collectionnel.
Live-Die-Respawn
-
godzsy2
senior tag
Aki KontrolFreek-et akar rendelni még ma tegye meg, mert dec. 4-ig ingyenes a nemzetközi szállítási díj!!!
-
MunezXBK
nagyúr
Titanfall party?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most tényleg a rövidítésen vitatkoztok? Xbox-ot is mindenki XBC-nek rövidíti, holott az sem hivatalos rövidítés. MIndenki úgy hívja ahogy akarja szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
N.otorious
senior tag
Akkor már XB1 vagy XBO ami talán még egy laikus is megért...és ha beírod googliba xboxot dob ki nem valami behajtót.....
[ Szerkesztve ]
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
zzola
titán
Most már hivatalosan is beléptem a klubba!
Konzol már itthon pihen egy Xbox One Stereo Headset Camouflage társaságában!
BF4 és Titanfall van kezdésnek!
Az első HSZ-ban felsorolt PH-s tagokat folyamatosan veszem fel, aki nem akar, az ne igazoljon vissza... -
vg
addikt
Megvettem imént xbox.com oldalról a tales from borderlands és game of thrones első részét, thrones-t megvettem hiba nélkül, borderlands-nál a vásárláskor valami hibával elszállt, viszont levonta a pénzt a bankkártyáról. Láttam commerce-n, hogy minden okés, de a játék nem lett az enyém. Kb egy órát chat-eltem egy nővel, magyarázott usa-magyar régiót meg minden hülyeséget majd kaptam refund-ot és megvettem immár újra, jól. Support-on se vannak valami okosak azért.
-
pzstm
titán
válasz HELLAFLUSH #27353 üzenetére
arról volt szó, hogy telefont adsz...akkor ne S advance-t ajánlgass
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HELLAFLUSH
őstag
valakinek nincsenek megunt játékai? pl GTAV, Far Cry 4 cserébe telefont adnék (S Advance)
-
Jovanny2
őstag
válasz sting2 #27349 üzenetére
De X1 semmiképp sem lehet, ebben azért megegyezhetünk.
@wannnabeees: erre én is gondoltam, de elvetettem, mert egyik haverom már 4 (!) XO kontrollert tört szét, amióta megvette a PES-t. Volt amelyiket egyszerűen szétcsavarta. Tehát sem tudat alatt, sem tudatosan. Mondjuk lehet, hogy a PS sem hozná meg számára a békét...
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
válasz Krisz0630 #27326 üzenetére
Megjött a gépem!!! Újat küldtek, a feleségem vette át. Volt mellette egy 30 napos Gold (lehet, hogy a matricázást kompenzálták) . Viszont a kontroller tényleg nem volt benne, erre nagy hévvel felhívtam a magyar szápportot, de átkapcsoltak egy angol ügyintézőhöz. Nálam nem gond, de ilyenkor mit csinál valaki, aki nem tud angolul? Mind1, irgum-burgum, eltűnt a kontroller order námböröm, mi a fene van? No problem, ő látja, hogy feladták 27-én, 28 nap (!) kb. a szállítási idő. He? Ok, hogy ez második kontroller, nadehát akkor is. Ahogy letettem, hívott asszony, hogy a postás hozta külön a kontrollert. Na azért! Pontosan 1 hét volt a móka onnantól, hogy odaért. Szerintem megvan az esély, hogy péntekig ideérjen a tiéd is, de valószínűbb azért a hétfő. Ha van order number, csetelj vagy hívd fel őket.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
A letoltokodos valtozatnal is lehet telepites kozben jatszani?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
ferensz
senior tag
válasz cyberkind #27336 üzenetére
A legutolsó bétát kipróbáltam, szerintem valami siralmas volt. Mintha fel lett volna szappanozva a pálya, a fizika valami katasztrófa, semmitmondó tucat történet, unalmas volt úgy az egész ahogy volt. Lehet hogy hosszabb távon faszább, de másfél óra után gyalultam is le.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
cyberkind
félisten
Egy kérdés, innen valaki megvette a The Crew-t?
Azért kérdem mert semelyik topic-ban nem látom hogy igen, szal ennyire szar lett, értem én. -
pzstm
titán
válasz Alexios #27332 üzenetére
próbáld esetleg azt, hogy ha a géped orosz IP-t kap, akkor smartglassról vásároljál (már ha Win 8.x-ed esetleg 10 TP-d van)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Alexios
veterán
A vpn-es módszerrel volt aki megpróbált nem csak usa hanem más store-ban vásárolni? Én próbáltam az oroszon(ott csak 11k a halo ), de nem igazán jött össze, csak töltött a vásárlásnál a végtelenségig valószínűleg nem az igazi a proxy.
-
-
godzsy2
senior tag
válasz Casanova* #27328 üzenetére
Viszonyítási alapként akkor annyit tudok mondani, hogy míg a Destiny meg nem jelent, addig a Ghosts-al 25 ezren játszottak XOne-on, utána ez a szám sajna leesett 15 ezerre. Tehát ha PC-n 3-4 ezren tolták, akkor az XO-n kb. 4x többen játszottak. És a Ghosts sokaknak nem tetszett, az AW jobban bejön a játékosoknak, de ha ezzel a 4x-es számmal számolunk, akkor 15x4 = 60 ezret saccolok most az AW-ra XO-n. Persze ez relatív, de lehet helytálló. Egyébként este többen játszanak vele, mint délelőtt. Az egy órás időeltolódás is sokat számít, azt vettem észre, hogy 23-24 h körül jobban összedobál az angolokkal, mert náluk egy órával korább van... az európaiak meg már akkor mennek dögleni.
-
Casanova*
veterán
válasz godzsy2 #27325 üzenetére
jó sokan vették meg ezt a játékot. pc-én a délelőtti órákban kb. 6 ezren,este fele 15 ezren játsszák online. ez nagyon karcsú. -.- szeretek sr-ezni,de sajnos csak este tudok ezzel játszani. hát jobb lenne xo-n játszani. na meg ghosts-on pc-én 3-4 ezren játsszák online. pedig ez is tök jó game. lehet majd beruházok egy xo-t. de akkor elbúcsuzhatok a pc-és haveroktól. ( #27324 ) a.sebi: lehet csak a kereső szar,hogy nem talál vagy tényleg olyan kevesen vannak. na majd kiderül. várom a nagy pecset,a javításokat.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
Krisz0630
senior tag
válasz godzsy2 #27300 üzenetére
Hát igen, most én is haragszom rájuk...
Múlthét csütörtökön küldtem el a controllert, és még egy visszaigazoló email-t sem kaptam róla. Ebből kiindulva már a héten ne is várjam, hogy megjöjjön... Marha jó, hogy több mint 1 hét kell egy ilyen cserére.
Nem mindenkinek van 2 joy-a, hogy ha az egyik elromlik, addig előkapom a másikat. Most 2 hétig megint nélkülözhetem a gép használatát.XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
godzsy2
senior tag
válasz Casanova* #27323 üzenetére
Sajna nem raktak ki online player számlálót, így nem tudni mennyien játszanak vele. Állítólag a játékból XOne-ra 1,3 millió példány kelt el, de hogy ebből mennyien multiznak azt nem tudom. Ezért érdekelne engem is, hogy az online számláló mennyit mutat.
Egyébként a sima TDM-nél mindig kiírja az 50 potenciális lobbyt, szerintem ez a max, mert ennél többet még nem láttam. A többi módba kevesebb szokott lenni. A legnagyobb probléma a rangsorod alapján történő matchmaking, e miatt rengeteg a laggos lobby, de a héten jön egy patch, ami állítólag orvosolni fogja ezt is. Nem is értem miért ezt vették elsősorban figyelembe és nem a helyrajzi adatok alapján rakja össze a játékosokat.
Nem mondom, hogy olyan pro játékos lennék, de engem rendszeresen összepakol angol játékosokkal, ilyenkor nehéz érvényesülni, mert nagy a pingünk. Van úgy, hogy órákig sikeres vagyok, de ez egy pillanat alatt meg tud fordulni. Ha megjön a patch, akkor majd írok mennyire maradt laggos a játék.
-
Casanova*
veterán
játszik valaki advanced warfare mulitival? online mennyien játsszák xo-n? pc-n játszom ezzel és pl. az sr játékmódon délelőtt és délután szinte nem talál semmit, no games found. csak este fele lehet játszani,akkor vannak sr-en. ennyire kevesen játsszák vagy mi?! xo-n sr-en mi a helyzet? mindig van ott forgalom? gondolom xo-n sokkal többen játsszák,mint pc-én.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Casanova* #27318 üzenetére
Hát, én a hazai megjelenés napján kaptam kézbe Def jóvoltából/segítségével! Voltak problémái, de használható volt.
Most azért döntöttem XO mellett, mert szerettem volna kipróbálni, igazából nem az exkluzív címek vezéreltek. Olcsón (104k) jutottam hozzá az új alapgéphez, a játékok is olcsóbbak voltak (amikkel én játszom), az online szolgáltatás is olcsóbban jött ki és semmilyen variálást nem kellett csinálnom (VPN).... -
oriic
HÁZIGAZDA
7 napos xbox live gold, csak mert szeretlek titeket.
34FHP-XR9BP-W73HJ-6P8G6-BQ9J3
Live-Die-Respawn
-
sting2
addikt
válasz bulikavagyok #27305 üzenetére
Az Astro hangzása és annak varázsa a hosszan hallgathatóságban keresendő.
Az első benyomásom róla azonnal ez volt : nyugalom, precizitás, kényelem - kevésbé hatásvadász hang.Simán eltudom képzelni , hogy a 500 stealth a DTS dekóder miatt egy " durr a pofádba, itt vagyok bazze " lehengerlő és instant térhang orgazmust kínál, csak mondjuk lehet mindez 1 -2 óra múlva lefárasztja a playert.
Mert van ilyen.
Na de ez nem biztos, hogy baj...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
godzsy2
senior tag
-
gulb
senior tag
válasz thrill #27304 üzenetére
Nem pont ilyenek voltak a tuneteim de telepitesbe befagyas es update belefagyas megvolt...ezutan jott nekem,hogy el se indult a box) mielott visszakuldtem volna egy full reflasht nyomtam usbrol! Van egy eleg jo leiras ms oldalan imagel egyutt. En azt meg megprobalnam nekem az mindent megoldott es nem kellett visszakuldenem.
-
nagyúr
válasz thrill #27304 üzenetére
Nem hinném, hogy hw baja van.
Először próbálkozz egy hard resettel (bekapcsolt állapotban power gombot nyomva tartod kb 10 másodpercig), ez elvileg törli a rendszer gyorsítótárat, és sok problémát megold.
Ha ez nem segít szerintem csinálj egy factory resetet.
Ha ez után is fennáll a probléma akkor irány a szerviz.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz godzsy2 #27278 üzenetére
Nem hinném, hogy jobb mint az Astro, legalábbis hangminőségben biztos, hogy nem. De mivel az kétszer ennyibe kerül, és nem is teljesen vezetékmentes, így szerintem ár-érték arányban egyértelmű, hogy melyik a jobb.
A dts-ről nem sokat tudok, de állítólag harmadannyira tömörített mint a Dolby Digital,- bár ezt én is itt olvastam. Ettől jobb összehasonlító tesztet nem találtam. És azt vedd figyelembe, hogy ez a teszt két majdnem egy árban lévő fejesről készült. Most figyelembe véve a KSZ árát(50K), ez itthon nagyon messze áll a valóságtól (Astro 95K).Élni és élni hagyni
-
thrill
tag
Új XO tulaj vagyok, pénteken kezdtem használni a gépet. Viszont folyamatosan szívok vele. Kíváncsi vagyok ez valami általános jelenség, vagy hibás a gépem.
1. Akár lemezről, akár online installálok, szinte mindig jön "installation stopped" error. Ilyenkor meg is fagy a gép, nem reagál a kontrolleren egy idő után semmilyen gombra. Csak a power hosszú nyomásával tudom kikapcsolni a gépet. Ha sikerül is mondjuk a főmenübe kivergődni, vagy megnyomni a "console off"-ot, akkor se kapcsolódik ki a gép, csak feket képernyő és villog az Xbox jel. Eddig mindig sikerült folytatni az installálásokat ezek után és be is fejezni, de elég szívás így használni a gépet.
2. Ami még fura, hogy ha a settingset megnyitom, akkor nekem elsőre fixen a preferencesbe dob. Ha kilépek, meg vissza (xbox gomb) akkor már rendesen a settings főmenüjébe kerülök. Ez normális?
3. Hülye fejjel felraktam az új system update-et, hátha attól jobb lesz. Persze hogy lefagyott aközben is. Xbox supportossal beszéltem, de egy elég sötét tagot kaptam. Más rendszer visszaállítást csináltatott volna velem. Nyomtam egy sima restartot és bebootolt a cucc, azt is mondja hogy fenn az új firmware, de szerintem nem teljesen fejezte be. Holnap majd csekkolom, mennyire működik, most nincs kedvem tovább éjszakázni.
A leírtak fényében lehet valami HW-s baja a gépemnek? Tudom is én, vinyó, vagy más gond? A masina kínai gyártmány, Kinect nélküli alap változat (játék nélküli csomag). Hangosnak nem hangos, semmi más gond nincs vele az említetten kívül. Ha küldeni kell netán, mennyi idő szokott lenni a javítás/csere?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest