Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
törölt tag
üdv... ez azoknak szól akik még csak tervezik a vásárlást... én tegnap adtam le a rendelésem az xbox one-ra... jövő hétfőn érkezik és ahonnan rendeltem mondta a srác, hogy már nagyon kevés van nekik raktáron.. szóval aki akar rendelni az gyorsan döntse el , mert az xbox-ot viszik, mint a cukrot !!
(#28997) Because
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
RiseOfEvil
tag
Szoktatok zárt szerverű titanfall partykat nyomni?
Storban lehet paypayal fizetni?
[ Szerkesztve ]
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
MajaG
senior tag
AC Unity patch mikor jön ma?
-
tunkiih
őstag
válasz ptom77 #28985 üzenetére
így van, ahogy mondod. a 30 fps sokkal szembetűnöbb, mint a felbontás. teljesen jó a 30 is, de mindig észrevette a szemem 360nál is mikor a fix 60 mw2 után átmentem a battlefield 3-ra.. inkább menjen a felbontás rovására és legyen 900p, addig jó - ne az fps-re.
[ Szerkesztve ]
-
ptom77
csendes tag
válasz wannnabeees #28948 üzenetére
A frame rate (fps) témakörről pár gondolat.
Más a film és más a játék, nem szabad összekeverni a kettőt. Filmeknél (legalábbis sokak szerint) elég a 24 fps, mert azt is folyamatosnak látjuk és filmszerű hatást nyújt. Ha ott megnöveljük a képkockát számát mondjuk 60 fps-re (pl. a Hobbit új része, ill. az Avatar új részeit is 60, sőt 120 képkockával szeretnék forgatni) az sokakban idegenszerű érzést kelt, eltűnik a filmes hatás. Túl "folytonos" a kép, olyan, mintha egy kézikamerával vették volna fel, sterilnak hat az egész. Kb. mintha egy szappanoperát néznél.Játékoknál más a helyzet, ott gyakorlatilag minél több a frame rate, annál jobb. Én sem gondoltam korábban, hogy észrevehető a 30 és 60 fps közti különbség, de ha egymás mellé teszed a kettőt, észrevehető. A Youtube-on már elérhetők 60 fps videók is (korábban 30 volt a max.) Ha máskor nem is, akkor biztosan érezhető a különbség, ha mondjuk egy 60 fps játéknál visszaesik 30-ra (frame drop). Lásd. pl. FIFA: játékmenet 60, visszajátszások 30 fps.
Más kérdés, hogy a fejlesztők sokszor kénytelenek kompromisszumot kötni és 30 fps-re lövik be a játékot. Ha lehetne választani a 30 fps, 1080p és a 60 fps 720p között, én inkább az utóbbit választanám, de ez teljesen egyénfüggő. Én pl. az 1080p és 720p között nem látom a különbséget, de lehet egy hatalmas TV-n már látnám.
Végül egy jó kis blog, ahol sok mindenre választ kaphatunk, ajánlom figyelmetekbe: http://www.gamekapocs.hu/tag/frankblack/blog/5714/hd_ready_30_fps_vs_full_hd_60_fps
-
RiseOfEvil
tag
Szoktatok zárt szerverű titanfall partykat nyomni?
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
krokk
senior tag
nekem is gyűlnek már a kék tárgyak a titannak
a locktól jött át lvl 12es kék fegyver de még 18on is mindig azt használom...
nem esett jobb eddig. és mindig csak páncél upgradet kapok kékből...
meg kb csak scout riflet használok az bizonyult a legjobbnak számomra.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
-
Because
őstag
szép teljesítmény és még nektek kapcsolatotok is van! nálam a meló és a kondi mellett 2-3 naponta jut az xboxra időm... mi lenne ha még egy csaj is nyaggatna
-
XFishboneHUN
senior tag
Minden hétköznap átlagban játszom vele, (az a 2-3 óra alul értékelt volt belátom) 4 óra lecsusszan esténként, ha hazamegyek melóból!
Én még kispályás vagyok némely sráchoz képest, vannak akik 2x ennyit beletoltak már!
Itt van a profilom linkje, nem akarlak becsapni!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
pzstm
titán
második karakternél már csak 2 vagy 3 délután volt a level 20, utána volt rá cuccom és 27-28 lett pikkpakk
Ha ma lesz időm, akkor 31-es lesz a második karakterem is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
krokk
senior tag
hát én is online látlak benne téged mindig
amúgy haladok már van 2db lvl 18asom klánba mikor lehet belépni?
az első 18asnál vettem észre hogy van másik subclass szóval azonnal visszamentem a hunteremrethe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
tunkiih
őstag
Ha valaki megakar szabadulni a polcon lévő Cod Ghosts-tól, ittvagyok. 4500 felett van már interneten is eladó, privátban várom a lelkes kollegákat, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
vg
addikt
válasz XFishboneHUN #28971 üzenetére
Akkor miként jön ki a 600 óra? Nem értem. Három hónapja jelent meg a játék, nem?
-
tunkiih
őstag
Jöhetne már a Unity nagy update.. mára van kiirva..
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz XFishboneHUN #28967 üzenetére
600 óra? Naponta kb 6 órát nyomod?
-
tunkiih
őstag
válasz XFishboneHUN #28962 üzenetére
Egy ördögi kör lehet ez a Destiny.. állandóan nyomjátok a friend listben páran...
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
teljes mértékben igazad van, ezek felett már átsiklok.. ugyanekkora energiával az internet segítségével 1-2 perc alatt minden alapvető információt megtalál az ember, ez inkább csak lustaság. (félreértés ne essék, sokszor segítek, ha a kérdés ugy van megközelítve hogy a felhasználók véleményére kiváncsi az ember, nem alapvető dolgokra amiket a google kiad 0.3 mp alatt, ha érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
A dupláját? 100at bárki lát, vadászpilótáknál 2-300at is mértek, ha nem többet... A 25 fps ahoz kell, hogy folyamatosnak fogjuk fel. De az agyunk a kieső részt "kitölti", mert a szemünk többet látna. Viszont a gyors folyamatos mozgásoknál nem tudja, ezért ott nem olyan smooth, éles a kép. Valamint a lag is nől, hiszen 30 fpsnél pl 33.333 ms-al nagyobb, 60nál csak 16.666ms-el (erre jön még az input lag a megjelenítőből, a közös ping s a szerver tickrate összességéből pedig még valamennyi, ha multi móka)
-
cyberkind
félisten
Titan annyira nem jön be, Forza nagyon is, de inkább a Horizon , Fifa még nincs meg rohadt béna vagyok benne, Sunset meg pfeeej.
Gta-ban egy-két helyen illetve a kereszteződésekben droppol egy kicsit, de mindkét gépen.(#28955) orichalcos
Engem érdekel, de a Forza jobban, most Forza hónapok vannak, majd utána.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz cyberkind #28950 üzenetére
akkor tessék titanfallozni, forzázni, fifázni, Destinyzni, sunset overdriveozni
Mikor lagra vágyom, akkor kis Unity-t tolok (de reméljük ez a héten változni fog)
Illetve GTA-t még csak minimálisan toltam, majd neki akarok feküdni, de a legelején vajsima volt az is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Alexios
veterán
Én nem mondom, hogy akad a box, sőt, szerintem nem, de azért ha valaki nem látja a kettő közti különbséget szerintem ott van a baj [link]
-
vg
addikt
Az ő agya más!
-
-
Rage47
veterán
Hát komolyan volt már olyan, hogy 30-50-en rohantak utánam Mordorban és odanyomtam egy tüzes robbantást és meg sem röccent.
A 360-on észrevettem a röccenéseket, itt még semmi ilyet nem tapasztaltam. -
Alexios
veterán
válasz wannnabeees #28944 üzenetére
Mert a te szemed csak 24-et tud látni másodpercenként?
-
JamesHun
addikt
Mordor nekem csak 1x-1x akadt, de hát az PC-n volt
SeriesX: JamesSHun
-
wannnabeees
aktív tag
válasz Because #28938 üzenetére
Az is lehet hogy a te szemed képes lehet 35-40 képkockát (sőt legyen 60+) is látni másodpercenként a 24 helyett. A valóságot nem látod akadozónak?
Nem bunkózás a kommentem, de te válaszodra kb ilyen választ kell adni. Tényleg nem akadnak a játékok. Simán lehet, hogy valamiért nem olyan jó a hűtése a gépnek és a proci nem pörög úgy. A memória is lehet ludas...sőt bármelyik alkatrész. Az is lehet, hogy nem veszi fel a gép a megfelelő árammennyiséget és így nem működik megfelelően.
Elküldöd MS-nek gariba (hisz ha akadnak a játékok úgyse játszol a géppel, nem fog hiányozni 1-2 hétig.). Leírod nekik, hogy mik a tünetek..mely játékoknál blabla. Tuti segítőkészek lesznek.
szerk: Mi veszteni valód lenne a gariztatással? Főleg, hogy árulod ha jól tudom a gépet. Jelzed a hirdetésben, hogy akadoznak a játékok?
[ Szerkesztve ]
-
B3ny00
aktív tag
Szoftverhiba miatt 1 pennyért adta termékeit az Amazon
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
pzstm
titán
válasz Because #28941 üzenetére
Tomb Raider olyan szinten volt fix emlékeim szerin mint annak a rendje
de már régen játszottam vele
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz wannnabeees #28936 üzenetére
az is lehet vagy csak nem vagyok ennyire elfogult
-
tDr1v3r
veterán
válasz Zsotyek #28921 üzenetére
Call of Duty-ból XO-ra csak a Ghosts és az Advanced Warfare elérhető. 360-ra meg a második résztől kezdve mindegyik.
TR-nél ha jól emlékszem az Underworld-től elérhető 360-on, XO-n meg csak az új, számozatlan (reboot) rész van.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pzstm
titán
Xbox One akkor.
GTA is mehet esetleg, TR Definitive edition meg EA access esetleg Kinect SPorts Rivals. Autósokat kár hogy nem szereted
-
-
zzola
titán
Nyilván a MS exclusive játékai szépen futnak, de pl. egy Battlefield 4 multiplatform játék szerintem botrányos! Olyan szinten akad a 64 fős pálya-némelyik-amit csak PS3-on észleltem eddig.
XO-on a játékok általában alacsonyabb felbontáson futnak mint a PS4-en, de elviekben ezért cserébe stabilabban kell lennie az FPS-nek.
+ a mozgásérzékelős szekciója azért jobb a XO-nak.
Szerintem ha ezt választod sem jársz rosszul....Nem azért mondta, hogy nem akar segíteni, csak hetente több ember bejön ugyanezzel a kérdéssel és Ő már nem bírja idegileg!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Ha ugrabugra szóba jön (vigyázz mert tuti téged is berángat elé, nagy móka tud lenni ) de azért akció kaland játékok is pörögnének, akkor xone inkább mint 360, de semmiképp nem ps4, mert ott nincs ugrabugra vgvel ne törődj, ő ilyen kis mogorva itt mindig
(#28922) vg nem ismerek rád!
[ Szerkesztve ]
-
Zsotyek
tag
Cod, Tombraider, FarCray, Ilyen jellegű akció, kaland és természetesen az asszony szívesen ugrabugrálna a tévé előtt én mg tuti jókat mulatnék közben rajt.
Akkor
ha jól veszem ki a soraitokból jobb választás az X_-BOX ONE.Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.
-
Zsotyek
tag
Már bocsájts meg, de azért mert net veterán vagyok akkor úgy véled,hogy nem tehetek fel kérdést é nem kérhetek segítséget? Inkább ha már segíteni nm vagy hajlandó akkor finoman fogalmazva is menj a búba.
Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.
-
-
Zsotyek
tag
Köszi, közben javítottam a tv méretét.
Valójában a konzol nekem és a nejemnek lenne (45 vagyunk), mert a lányom már nem él velünk.Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.
-
Zsotyek
tag
Köszi, közben javítottam a tv méretét.
Valójában a konzol nekem és a nejemnek lenne (45 vagyunk), mert a lányom már nem él velünk.Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.
-
Madwe
nagyúr
válasz Zsotyek #28911 üzenetére
27 cm-es tévé??? nem 27 colos? s még az is a kisebbik fajta
Az, hogy mi kell neked, te tudhatod csak. Miután családnak lesz, ezért jó eséllyel tetszene nektek pár kinektes ugrabugra cím, az psre egyáltalán nincs. Ha az kell, egyértelmű a döntés.
Ha az nem fontos, akkor leginkább az exklúzív címek között nézz körül, melyik gépre mik jöttek s mik fognak kijönni a következő pár évben. Műfaj s stílus alapján el lehet dönteni, melyik fekszik inkább neked.
Az, hogy a ps4 erősebb, szvsz annyit nem számít, főleg ha 27 cmen nézed
A visszafele kompabilitás egyik konzolnál sincs megoldva! A ps4re jön majd a gaikai utódja, amivel régebbi címeket lehet majd kölcsönözni, de mire az itthon megjelenik...
Amúgy ha nem feltétlen kell a legszebb, és érdekel a kinekt, lehet egy x360al járnátok a legjobban... Arra temérdek kinektes cím is van (xoneon azért nincs sok, kb semmi) cserébe sokkal olcsóbban kijössz az egészből!
-
pzstm
titán
válasz Zsotyek #28911 üzenetére
27cm-es TV gondolom 127cm
visszafele egyik sem kompatibilis. Család tagjai ha mind fogják használni akkor gyerek/gyerekek is ha játszanak vele Kinect mindenképp javasolt.
EA Access is sokat dob rajta és jó bundle csomagok foghatóak ki.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zsotyek
tag
Üdv mindenkinek!
Mivel eddig nem volt a családban konzol, így most arra a döntésre jutottam,hogy az ünnepekre való tekintettel meglepem a családomat és jómagamat egy géppel. Mondván tuti élvezetesebb egy 127cm-es tévén játszani mint a monitor előtt görnyedve. A kérdésem az lenne a Tisztelt fórumozókhoz, de ha lehet elfogultság nélkül, hogy melyik gép vásárlása mellett tegyem le a voksomat. Kérnék érveket és ellenérveket. A PS4 vagy az X-box one mellett?
Valamint azt szeretném kérdezni, hogy ezek a konzolok mennyire kompatibilisek az előző gépekre kiadott játékokkal.
Nagy kedvencem a Tombraider és jó lenne ha esetleg a régebbi Call Of dutty-k is mennének rajta.
Segítségeket, tanácsokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.
-
godzsy2
senior tag
Csapatmunka egyébként is csak klánban lehet. Én is ha bemegyek CoD-ba, akkor sima TDM, KC vagy Domination-t szoktam játszani. Az SD-nek is megvan a maga varázsa, de ott is inkább magadra vagy utalva. De a legjobb csapatjátékos mód a Ghosts-ba a Blitz volt. ClanWars-ba imádtuk ezt a módot játszani. Ketten-hárman bevédtük a saját zászlónkat, a másik két játékos pedig szaladt bejutni az ellenfél zászlójához. A futók tele voltak rush-olós perkekkel, mi, akik védtünk meg teleszórtuk C4-el és egyéb robbanószerrel a zászlót, minden irányból plusz full ammo-val felszerelkezve. Akiket hozzánk sorsoltak, azok köpni nyelni nem tudtak, ugye egyikük sem beszélgetett a másikkal, nem taktikáztak, csak rohangáltak össze-vissza.
-
-
B3ny00
aktív tag
válasz medvekutya #28901 üzenetére
Ilyen rendezvényen még nem jártam , fel 5 tol kB nyomhatjuk
[ Szerkesztve ]
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home