-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
üdv... ez azoknak szól akik még csak tervezik a vásárlást... én tegnap adtam le a rendelésem az xbox one-ra... jövő hétfőn érkezik és ahonnan rendeltem mondta a srác, hogy már nagyon kevés van nekik raktáron.. szóval aki akar rendelni az gyorsan döntse el , mert az xbox-ot viszik, mint a cukrot !!
(#28997) Because
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RiseOfEvil
tag
Szoktatok zárt szerverű titanfall partykat nyomni?
Storban lehet paypayal fizetni?
[ Szerkesztve ]
-
MajaG
senior tag
AC Unity patch mikor jön ma?
-
tunkiih
őstag
válasz
ptom77 #28985 üzenetére
így van, ahogy mondod. a 30 fps sokkal szembetűnöbb, mint a felbontás. teljesen jó a 30 is, de mindig észrevette a szemem 360nál is mikor a fix 60 mw2 után átmentem a battlefield 3-ra..
inkább menjen a felbontás rovására és legyen 900p, addig jó - ne az fps-re.
[ Szerkesztve ]
-
ptom77
csendes tag
válasz
wannnabeees #28948 üzenetére
A frame rate (fps) témakörről pár gondolat.
Más a film és más a játék, nem szabad összekeverni a kettőt. Filmeknél (legalábbis sokak szerint) elég a 24 fps, mert azt is folyamatosnak látjuk és filmszerű hatást nyújt. Ha ott megnöveljük a képkockát számát mondjuk 60 fps-re (pl. a Hobbit új része, ill. az Avatar új részeit is 60, sőt 120 képkockával szeretnék forgatni) az sokakban idegenszerű érzést kelt, eltűnik a filmes hatás. Túl "folytonos" a kép, olyan, mintha egy kézikamerával vették volna fel, sterilnak hat az egész. Kb. mintha egy szappanoperát néznél.Játékoknál más a helyzet, ott gyakorlatilag minél több a frame rate, annál jobb. Én sem gondoltam korábban, hogy észrevehető a 30 és 60 fps közti különbség, de ha egymás mellé teszed a kettőt, észrevehető. A Youtube-on már elérhetők 60 fps videók is (korábban 30 volt a max.) Ha máskor nem is, akkor biztosan érezhető a különbség, ha mondjuk egy 60 fps játéknál visszaesik 30-ra (frame drop). Lásd. pl. FIFA: játékmenet 60, visszajátszások 30 fps.
Más kérdés, hogy a fejlesztők sokszor kénytelenek kompromisszumot kötni és 30 fps-re lövik be a játékot. Ha lehetne választani a 30 fps, 1080p és a 60 fps 720p között, én inkább az utóbbit választanám, de ez teljesen egyénfüggő. Én pl. az 1080p és 720p között nem látom a különbséget, de lehet egy hatalmas TV-n már látnám.
Végül egy jó kis blog, ahol sok mindenre választ kaphatunk, ajánlom figyelmetekbe: http://www.gamekapocs.hu/tag/frankblack/blog/5714/hd_ready_30_fps_vs_full_hd_60_fps
-
RiseOfEvil
tag
Szoktatok zárt szerverű titanfall partykat nyomni?
-
krokk
senior tag
-
Because
őstag
szép teljesítmény és még nektek kapcsolatotok is van! nálam a meló és a kondi mellett 2-3 naponta jut az xboxra időm... mi lenne ha még egy csaj is nyaggatna
-
XFishboneHUN
senior tag
-
tunkiih
őstag
Ha valaki megakar szabadulni a polcon lévő Cod Ghosts-tól, ittvagyok. 4500 felett van már interneten is eladó, privátban várom a lelkes kollegákat, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz
XFishboneHUN #28971 üzenetére
Akkor miként jön ki a 600 óra? Nem értem. Három hónapja jelent meg a játék, nem?
-
tunkiih
őstag
Jöhetne már a Unity nagy update.. mára van kiirva..
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz
XFishboneHUN #28967 üzenetére
600 óra? Naponta kb 6 órát nyomod?
-
tunkiih
őstag
válasz
XFishboneHUN #28962 üzenetére
Egy ördögi kör lehet ez a Destiny.. állandóan nyomjátok a friend listben páran...
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
teljes mértékben igazad van, ezek felett már átsiklok.. ugyanekkora energiával az internet segítségével 1-2 perc alatt minden alapvető információt megtalál az ember, ez inkább csak lustaság. (félreértés ne essék, sokszor segítek, ha a kérdés ugy van megközelítve hogy a felhasználók véleményére kiváncsi az ember, nem alapvető dolgokra amiket a google kiad 0.3 mp alatt, ha érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz
A dupláját? 100at bárki lát, vadászpilótáknál 2-300at is mértek, ha nem többet... A 25 fps ahoz kell, hogy folyamatosnak fogjuk fel. De az agyunk a kieső részt "kitölti", mert a szemünk többet látna. Viszont a gyors folyamatos mozgásoknál nem tudja, ezért ott nem olyan smooth, éles a kép. Valamint a lag is nől, hiszen 30 fpsnél pl 33.333 ms-al nagyobb, 60nál csak 16.666ms-el (erre jön még az input lag a megjelenítőből, a közös ping s a szerver tickrate összességéből pedig még valamennyi, ha multi móka)
-
cyberkind
félisten
Titan annyira nem jön be, Forza nagyon is, de inkább a Horizon
, Fifa még nincs meg rohadt béna vagyok benne, Sunset meg pfeeej.
Gta-ban egy-két helyen illetve a kereszteződésekben droppol egy kicsit, de mindkét gépen.(#28955) orichalcos
Engem érdekel, de a Forza jobban, most Forza hónapok vannak, majd utána.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
Alexios
veterán
válasz
Én nem mondom, hogy akad a box, sőt, szerintem nem, de azért ha valaki nem látja a kettő közti különbséget szerintem ott van a baj
[link]
-
vg
addikt
válasz
Az ő agya más!
-
-
Rage47
veterán
Hát komolyan volt már olyan, hogy 30-50-en rohantak utánam Mordorban és odanyomtam egy tüzes robbantást és meg sem röccent.
A 360-on észrevettem a röccenéseket, itt még semmi ilyet nem tapasztaltam. -
Alexios
veterán
válasz
wannnabeees #28944 üzenetére
Mert a te szemed csak 24-et tud látni másodpercenként?
-
JamesHun
addikt
Mordor nekem csak 1x-1x akadt, de hát az PC-n volt
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Because #28938 üzenetére
Az is lehet hogy a te szemed képes lehet 35-40 képkockát (sőt legyen 60+) is látni másodpercenként a 24 helyett. A valóságot nem látod akadozónak?
Nem bunkózás a kommentem, de te válaszodra kb ilyen választ kell adni. Tényleg nem akadnak a játékok. Simán lehet, hogy valamiért nem olyan jó a hűtése a gépnek és a proci nem pörög úgy. A memória is lehet ludas...sőt bármelyik alkatrész. Az is lehet, hogy nem veszi fel a gép a megfelelő árammennyiséget és így nem működik megfelelően.
Elküldöd MS-nek gariba (hisz ha akadnak a játékok úgyse játszol a géppel, nem fog hiányozni 1-2 hétig.). Leírod nekik, hogy mik a tünetek..mely játékoknál blabla. Tuti segítőkészek lesznek.
szerk: Mi veszteni valód lenne a gariztatással? Főleg, hogy árulod ha jól tudom a gépet. Jelzed a hirdetésben, hogy akadoznak a játékok?
[ Szerkesztve ]
-
B3ny00
aktív tag
Szoftverhiba miatt 1 pennyért adta termékeit az Amazon
-
Because
őstag
válasz
wannnabeees #28936 üzenetére
az is lehet vagy csak nem vagyok ennyire elfogult
-
-
zzola
titán
válasz
Zsotyek #28921 üzenetére
Nyilván a MS exclusive játékai szépen futnak, de pl. egy Battlefield 4 multiplatform játék szerintem botrányos! Olyan szinten akad a 64 fős pálya-némelyik-amit csak PS3-on észleltem eddig.
XO-on a játékok általában alacsonyabb felbontáson futnak mint a PS4-en, de elviekben ezért cserébe stabilabban kell lennie az FPS-nek.
+ a mozgásérzékelős szekciója azért jobb a XO-nak.
Szerintem ha ezt választod sem jársz rosszul....Nem azért mondta, hogy nem akar segíteni, csak hetente több ember bejön ugyanezzel a kérdéssel és Ő már nem bírja idegileg!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz
Zsotyek #28921 üzenetére
Ha ugrabugra szóba jön (vigyázz mert tuti téged is berángat elé, nagy móka tud lenni
) de azért akció kaland játékok is pörögnének, akkor xone inkább mint 360, de semmiképp nem ps4, mert ott nincs ugrabugra
vgvel ne törődj, ő ilyen kis mogorva itt mindig
(#28922) vg
nem ismerek rád!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz
Zsotyek #28911 üzenetére
27 cm-es tévé??? nem 27 colos? s még az is a kisebbik fajta
Az, hogy mi kell neked, te tudhatod csak. Miután családnak lesz, ezért jó eséllyel tetszene nektek pár kinektes ugrabugra cím, az psre egyáltalán nincs. Ha az kell, egyértelmű a döntés.
Ha az nem fontos, akkor leginkább az exklúzív címek között nézz körül, melyik gépre mik jöttek s mik fognak kijönni a következő pár évben. Műfaj s stílus alapján el lehet dönteni, melyik fekszik inkább neked.
Az, hogy a ps4 erősebb, szvsz annyit nem számít, főleg ha 27 cmen nézed
A visszafele kompabilitás egyik konzolnál sincs megoldva! A ps4re jön majd a gaikai utódja, amivel régebbi címeket lehet majd kölcsönözni, de mire az itthon megjelenik...
Amúgy ha nem feltétlen kell a legszebb, és érdekel a kinekt, lehet egy x360al járnátok a legjobban... Arra temérdek kinektes cím is van (xoneon azért nincs sok, kb semmi) cserébe sokkal olcsóbban kijössz az egészből!
-
Zsotyek
tag
Üdv mindenkinek!
Mivel eddig nem volt a családban konzol, így most arra a döntésre jutottam,hogy az ünnepekre való tekintettel meglepem a családomat és jómagamat egy géppel. Mondván tuti élvezetesebb egy 127cm-es tévén játszani mint a monitor előtt görnyedve. A kérdésem az lenne a Tisztelt fórumozókhoz, de ha lehet elfogultság nélkül, hogy melyik gép vásárlása mellett tegyem le a voksomat. Kérnék érveket és ellenérveket. A PS4 vagy az X-box one mellett?
Valamint azt szeretném kérdezni, hogy ezek a konzolok mennyire kompatibilisek az előző gépekre kiadott játékokkal.
Nagy kedvencem a Tombraider és jó lenne ha esetleg a régebbi Call Of dutty-k is mennének rajta.
Segítségeket, tanácsokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Csapatmunka egyébként is csak klánban lehet. Én is ha bemegyek CoD-ba, akkor sima TDM, KC vagy Domination-t szoktam játszani. Az SD-nek is megvan a maga varázsa, de ott is inkább magadra vagy utalva. De a legjobb csapatjátékos mód a Ghosts-ba a Blitz volt. ClanWars-ba imádtuk ezt a módot játszani. Ketten-hárman bevédtük a saját zászlónkat, a másik két játékos pedig szaladt bejutni az ellenfél zászlójához. A futók tele voltak rush-olós perkekkel, mi, akik védtünk meg teleszórtuk C4-el és egyéb robbanószerrel a zászlót, minden irányból plusz full ammo-val felszerelkezve. Akiket hozzánk sorsoltak, azok köpni nyelni nem tudtak, ugye egyikük sem beszélgetett a másikkal, nem taktikáztak, csak rohangáltak össze-vissza.
-
B3ny00
aktív tag
válasz
medvekutya #28901 üzenetére
Ilyen rendezvényen még nem jártam
, fel 5 tol kB nyomhatjuk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Chrome
- Milyen billentyűzetet vegyek?