Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
Urak!
PC-hez akarok kontrollert.A One és a 360 között vacilálok.Tudom a One kontrollert csak kábelem tudnám használni egyenlőre viszont tetszene a force feedback a ravaszokban (nem tudom mennyire érezhető játékok alatt?) Mivel One kontrollert még nem fogtam nem tudom milyen az anyag használata és az összeszerels minősége a 360 kontrolleréhez képest.
Égő szöveg a flém vázon
-
Lefty
addikt
GTA5
Jönne elvileg ez az őrült nagy rablás, amit Trevor kitervelt de nem jön. Michael-el elmentem repülős suliba, Franklinnel lövöldözni, aztán kínomban a Strangers and Freaks-eket csinálom, nem jelenik meg a főküldetés jele. Hogy fog ez folytatódni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Def26
félisten
válasz Alice90 #27586 üzenetére
értem de xbox.comon régiot kell váltsak usa-ra nem ?
Nem. az xbox konzolodon vásárlod meg a digitális tartalmakat.és akkor 60 usd lesznek a játékok.
Mikor éppen mennyi.és akkor beaktiválok 60 usd kártyát és megtudom venni?
Igen.de a 10 usd cardot nem váltja át forintra?
Nem, mert az xbox konzolodon átváltod a régiót USA -ra (settings).[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz Mister_X #27584 üzenetére
Nem kell migrálni, maradhatsz Magyaron. Amazon -on veszel egy feltöltőt, xbox one -on settings -ben usa -ra rakod a gépet, újraindít, kódot beírod, egyenleged feltöltődik, majd vásárolsz.
Ha nem megy az amazon vásárlás, vagyunk itt páran akik segítünk ebben. Megvesszük Neked, elutalod az árát azt csók.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
dcness
csendes tag
válasz bulikavagyok #27573 üzenetére
Köszi a választ. A bonyolultabb részt ki tudnád fejteni bővebben Ha a profilt is megkapom akkor az megkönnyíti a dolgot?
Xbox Series X, PS5 Digital Edition, PS4 Pro + VR, IPhone 13 Pro 256 Gb Graphite + Apple Watch 42 mm Series 3 Silver Alumínium Case, MacBook Air 13” (2017)
-
Casanova*
veterán
ma kijött a pecs advanced warfare multira. mit tapasztaltatok meg?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Def26
félisten
válasz Mister_X #27572 üzenetére
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele de én ezt a vpn trükközést hanyagolnám. Nehogy aztán szűrjék valahogy és megkapják páran érte a büntetést.
Ott az USA store, amazon $ feltöltővel, ettől már tényleg csak minimálisan olcsóbb az india, orosz meg a tököm tudja milyen store.
-
nagyúr
-
-
dcness
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Kinéztem egy xbox one-t használtat, Ausztriában vették elvileg megvan a blokk is. Ha valami gebasz van vele a későbbiekben akkor itthon is érvényes a garancia (1 vagy 2 év van? ) és ha igen akkor gondolom a blokk az nem kell hozzá ugye? Van a One-nál is olyan oldal mint a 360-nál ha jól emlékszem ahol meg tudom nézni hogy a gép be van regisztrálva és ha igen akkor mikor történt ez meg?
Xbox Series X, PS5 Digital Edition, PS4 Pro + VR, IPhone 13 Pro 256 Gb Graphite + Apple Watch 42 mm Series 3 Silver Alumínium Case, MacBook Air 13” (2017)
-
Alice90
aktív tag
Na erről beszéltem régen...
http://www.ebay.com/itm/GTA-V-Call-of-Duty-Advanced-Warfare-XBOX-ONE-GAME-JUEGO-DIGITAL-/161506603863?pt=ES_Videojuegos&hash=item259a8b3357
megvette egy accra a 2 játékot és tovább adja.
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Alice90
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
Alice90
aktív tag
Na de most várjatok a 2100 microsoft pointot beváltom ami lesz 25 euro (2x) azaz 50 euro
és ha átváltok orosz store-ra akkor az 50 euro átváltodik rubbá ? (py6)
-
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz bulikavagyok #27550 üzenetére
A kormány meg ne tudja, hogy nem támogatod keleti medve barátunkat!!!
-
nagyúr
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ,hogy ha beregisztrálok 2x2100 pontot akkor az olyan 14000 forint körüli...
és ,hogy ha átváltozik orosz vpn-re akkor megtudom venni a halo collection-t?
-
Zjunior
veterán
Tessék!
Ajándék aki kapja, marja!D779X-HVJ3H-R76X9-6J63G-DDJGZ
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Alexios
veterán
válasz bulikavagyok #27543 üzenetére
De, leginkabb ahhoz kellett a translate ranyomsz a vásárlásra es a kartyaadatok mellett kéri majd a cimet, en random Google mapsbol kiszedtem egyet
-
nagyúr
-
pelenka35
őstag
Karácsonyi digitális játék leárazás lesz idén ?
Gamertag:Rob3rt75
-
Mister_X
nagyúr
válasz Alexios #27521 üzenetére
Amúgy azt megcsinálhatom, hogy átmigrálok oroszra, betankolok digitális jóságokból, majd visszamigrálok? Csak ne érrjen olyan meglepetés, higy semmit se tudok elolvasni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pzstm
titán
válasz Elderath #27533 üzenetére
ez elképzelhető. Viszont letöltés PS-nél éppenhogy lassabb volt ugyanazon a hálón körülbelül egy éve..sokkal lassabb
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Elderath
őstag
PShez tudok viszonyítani és ott sokkal gyorsabb. Ott is valószínű ugyanannyi idő alatt másolja fel BD tartalmát, de sokkal jobban fel van darabolva a játék és ott fél perc után játszhatsz, itt meg perceket várni kell, ha update van és lassú a net meg még többet.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Elderath
őstag
Tegnap megjött nekem is box, pont KSZből... -.-
Így pár órás mókerolás meg játék után egyelőre tetszik a rendszer. Még játék közben is jó halk azt hittem nem megy venti, mert levegőt is alig fúj. Interface megszokható, pár helyen még lassúcska. Install rendszere egyelőre horror, ezt elvileg később majd gyorsítani fogják, legalábbis Phil ezt ígérte. Kontroller furcsa most, főleg az asszimetrikus karok miatt, rég játszottam már 360on Triggerek viszont nagyon jók, RB/LB olyan amilyen. Majd leszedem később a forza demot is meglesem milyen.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
tunkiih
őstag
-
nagyúr
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #27517 üzenetére
zzzzsssssskpfff
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
nagyúr
-
tunkiih
őstag
Megérkezett...
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
Én még lemezesen vettem meg 12-ért, amit azóta sem bántam meg. Nekem kimaradtak anno a Metro játékok, nem játszottam régen velük. Szerintem nagyon hangulatos játékok, ha szereted az fps-t és a horror játékokat, akkor nem szabad kihagyni. Kicsit lassabb/megfontoltabb játékmenettel bír, mint a legtöbb mai fps. Még csak az első részét játszottam ki, a másodikra még nem volt időm.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
a.sebi
őstag
Szasztokcod ba a staton lelehet nullazni ha csinalok egy uj xbox profilt?gold meg minden nelkul?es a gepen bejelentkezek vele kezdhetem elolről ?
-
zzola
titán
válasz medvekutya #27509 üzenetére
Jah, nem ismerem...
Engem a Halo Collection érdekelne, de 16k-ért sokallom... -
zzola
titán
A Metro-t érdemes megvenni? AZ alap árát tekintve nem lehet valami nagy durranás...
-
nagyúr
-
adrian94
őstag
-
Krisz0630
senior tag
válasz Gabor1985 #27494 üzenetére
Én tervezem megvenni, de még nem tettem.
Ahogy néztem, inkább ruházatokat meg fegyvereket tartalmaz jelenleg. Ami garantálva van még, hogy lesz hozzá 2 sztori kiegészítő új helyszínekkel és küldetésekkel, illetve boss harcokkal.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PayDay 3 Collector Edition (többi információ leírásban)
- Seagate külső SSD tároló 1TB xbox series x&s es xbox one-hoz
- Xbox one játékok eladóak, 18 db
- Új PS5 Fortnite, Chroma Pearl, Chroma Indigo DualSense Limited Controllerek 2 év Sony garanciával
- 2026-ig garanciális limitált lemezes Ps5 Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest