Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
válasz persil #235594 üzenetére
A "Timberwolves-ost" még mindig megakarom venni amit összeraktam, csak lusta vagyok megrendelni. Persze megértem az érveidet, csak nem értettem hogy mitől tartod dràgànak, de így oké.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz Wesder #235593 üzenetére
Es tovabbra is csak egy szines konti, ami az esetek 99%-ban szimplan izlestelen. Volt mar itt is belinkelve nehany plyan csodas darab, hogy aznapra az xbox-ozastol is elment a kedvem.
Tokeletesen megertem, ha valaki "osszerakat" maganak speci szinu kontit, de szamomra(ezt irtam elobb is) sok a felar erte.Plusz szerintem nagyon hianyoznak atmenetes szinek, illetve "mintas" megoldasok, amikre szivese(bbe)n fizetnek ki 10, 20, akar 30€-t is.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
homerhamm
addikt
Csak az Xbox eklúzív játékoknak van új dobozuk, vagy a későbbiek során a többi játéknak is?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #235585 üzenetére
Én is a malacossal tolom, nemrég vettem észre hogy teljesen lekoptak a gumiborítások a karokról, de még mindig minden feszesen működik rajta. Jó vétel volt az a 40 euros széria :)
-
válasz parandroid #235585 üzenetére
Nekünk is van egy creeperes, de már bánom, hogy malacosat nem vettem. Most 130 euró az új ára.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
válasz bigdady #235584 üzenetére
Most perpill sehol. Ezek még 2 éve voltak akciósak, én egy malacosat vettem, de volt Minecraft építőkockás is. Vidám dolog. Ja, ráadásul járt hozzá jándék 3 (6?) hónap GPU is. Mindezt akkoriban valami röhejes, 40 eur alatti áron. Jó vétel volt. Lányom most is azzal tolja, meg egy fehér One X kontija van még mellé.
p[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
echterion
nagyúr
Még egy balga kérdés, bár lehet, itt ez off. A One X mellé vett Minecraft-os kontroller fog menni az SX-szel is?
-
kirkri
addikt
válasz csuvicsuva #235578 üzenetére
Igazad van, ezzel mondjuk nem számoltam, de ha jól emlékszem egyet sem húztunk be az account-omra.
21 éve a Prohardveren! ™
-
válasz l.skywalker #235577 üzenetére
One-hoz való dupla dokkolós venomot már egy éve nem találok sehol. Serieshez való is csak pár hete elérhető nálunk. Jó is, hogy szóba került, rendelek is egyet.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
zeon.hu
nagyúr
Ha a kontrollerben tölthető AA akksik vannak, akkor micro USB kábellel azok töltődnek vagy csak a kontroller üzemel róla.
Ugyanis csatlakoztatáskor csak egy rezgést lehet érezni, egyéb visszajelzés nincs (mondjuk egy led fény).[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
JamesHun
addikt
Roblox ba ha néhány pálya 103-as hibát ír ki, de az életkoromat rendesen kitöltöttem akkor lehet, hogy azt nem lehet xbox sx ről tolni?
Ahogy néztem vagy életkor miatt jött elő sok embernek, nekem meg csak 1-1 pályára írja ki
SeriesX: JamesSHun
-
Janusz001
őstag
Azt hol lehet beállítani, hogyha bezsákolok egy játékot goldnál, akkor ne kezdje el letölteni egyből.
-
persil
nagyúr
válasz kirkri #235569 üzenetére
Jogos, de egy evrol beszelunk, az havi 500 magyar kiralyi jatekpenz, plusz 5 sec alatt aktivalod es kesz.
De a kerdesedre, EN UGY TUDOM, hogy igen mukodhet. Miutan aktivalsz egy kodot, elviekben mar tokre nem szamit, hogy honnan es hogyan szerezted.
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Lejárt a 1.5 éves Ultimate időszakom, kellene újat vásárolni. A kérdésem az lenne, hogy némi török utazással miután megveszek 12 hónap live-ot, működhet-e az, hogy ugyanott (MTC Game) veszem meg rá az 1 hónapos török ultimate-et?(Xbox Game Pass Ultimate 1 Month ) Ezzel ugyanúgy átkonvertálhatom a Live-ot Ultimate-re, mintha az xbox.com oldalon venném? Mivel nekem nem dobja fel a hivatalos oldal a 300 forintos lehetőséget, így 4200 forintba kerülne, szemben az MTC féle 1 hónapos Ultimate-el, ami csak 1900 forintra jön ki. Van valakinek ezzel tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
addikt
-
echterion
nagyúr
Köszi srácok. Látom, megosztó a téma, ami nem baj, nem mindenkinek egyformák az igényei.
Nem szeretem a snassz dolgokat, ez a gép kifejezetten taszít, nem szép nekem, de ez a verziója már majdnem tetszik is (bocsi a fanoktól, evvan) és előbb-utóbb úgyis vennem kellene egyet.Most nézem, hogy ehhez adják a Halo-t is, ennek ugyanaz lesz az aktiválási procedúrája, mint a Cyberpunk esetén? Belépek az account-omba és hozzá tudom adni? Mondjuk a játék ugyanúgy nem jön be, mint tavaly a Cyberpunk, az nekem csak felesleges extra, konzolon sem fps-ezek.
-
addikt
válasz haris #235563 üzenetére
185 ezerért is lehet venni SX -et.
Nem írtam, hogy nem éri meg. Azt írtam nekem nem érne annyit.
Szerk.:
Amúgy annyira azért nem nehéz szerezni. A héten is volt erről szó a másik topikban. Polcról nem veszel le minden boltban, főleg nem jó áron...de hozzá lehet jutni.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #235558 üzenetére
A store-ban már zuhannak be az akciós címek. Gyanítom ma elindul valami Black Friday sale.
Vagy 1-2 napon belül.
Recent price changes or price errors in the Xbox Store | Xbox-Now
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
echterion
nagyúr
Rendeltem konzolvilágtól egy Halo-s Series X-et. Szerintetek van értelme leváltanom a mostani Kiberpunkos One X-et erre? Leginkább gamepass-ból szoktam válogatni játékokat, meg még végig kellene tolni az AC Originst is. Tényleg, ez utóbbi elindulna egyáltalán SX-en (digit verzió van belőle)? Ahogy néztem a piacot, a gépem még olyan 80-90ezer között talán el is lehetne adni, jövő nyárig még garis is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
parandroid
félisten
válasz eL Geri #235554 üzenetére
Ne két héttel fekete péntek előtt akarj világbajnok akciókat találni bármire… Jön a karácsonyi sale, ms store-ban is gombokért fog menni, gta mindig benne van a nagyon leárazott cuccok között.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Ha lenyomva tartom a sync gombot a kontrolleren akkor meddig kéne villognia a fénynek? Nekem kb. másfél másodpercig villog. Próbálom pc-vel (adapterrel) összepárosítani, de nem sikerül és nem tudom, hogy a kontroller-e a hibás vagy az adapterrel van-e valami, esetleg szoftveres-e a hiba. Az "Xbox tartozékok" alkalmazás telepítve van, az eszközöknél pedig látom az adaptert.
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek valahol lehet venni 5k -ért GTA V kulcsot?
-
-
addikt
ELEX II - Collector's Edition Trailer
2022.03.01.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz koncsik #235549 üzenetére
Nem, csak android. Még iPhone -hoz is külön van.
Egyébként összetenném a két kezem, ha ilyen minőség, és mellé analóg trigger lenne Switch -re. Illetve lehet van, de eddig még nem találkoztam vele.
Persze majd meglátjuk hosszútávon azt a minőséget, de már most jobb azoknál, amit eddig néztem/használtam. Akár a pirosaknál is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ρσгτσ #235547 üzenetére
Hirtelen azt hittem Switch OLED van benne - gondolom azzal nem megy? -
Szerk.: bakker rossz topik , de azért a kérdésem él (azt hittem NS-ben vagyok)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bigdady
nagyúr
Hali
Minecraftos kontrollert nem tud valaki hol tudnék rendelni?
-
addikt
válasz ρσгτσ #235536 üzenetére
Megérkezett a Razer Kishi. Hátha mást is érdekel...
Elég minőségi cucc. Sok cég tanulhatna tőle, mert ilyen rövid analógnál elég sz@r a felhozatal. Analóg trigger is fontos volt és tök jól működik. Megváltás a kétállású ravaszok után.
Bár vannak fent méretek az eszközről, de dobok be egy fotót, amin látszik mekkora a Switch -hez képest. Persze ez függ a telefontól is.
Egyébként kb. akkora, mint a HORI Split. Tehát aki használ Switch -et és kényelmetlen vagy nagy volt vele, annak ez is az lesz.
Ez az android verzió, de ahogy feljebb írtam a pici gombok grafikáján kívül tökre ugyanaz a funkciója a gomboknak, mint az Xbox verzión. A házikó gombra egyből elindul a Game Pass alkalmazás.
Ezt csak azért írom, mert ehhez a típushoz olcsóbban hozzá lehet jutni akkor is, ha nincs akcióban.
Illetve még egy fontos dolog. Nem minden telefonnal lesz kompatibilis, bár azt hiszem van fent egy lista erről is. Egyrészt USB-C csatlakozós, ami egyből becsúszik a telefonba, amikor ráteszed.
Másik dolog pedig igazából kettő. Az egyik, hogy a telefon vastagságára érdemes figyelni. Valamint az is fontos, hogy mennyire "ugrik" ki a kamera a telefonból, illetve hol helyezkedik el. Ezt direkt fotóztam, hogy látszódjon.
Nekem pont oda esik a kamera rész a telefonon, ahol a kivágás van. Mivel eléggé kilóg, így nagyon nem mindegy.
Bocs mindenkitől, akit nem érdekel...de szándékosan nem teszem OFF -ba, mert úgy gondolom kapcsolódik a témához. Mivel cloud -hoz ajánlott eszköz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz l.skywalker #235543 üzenetére
Úgy már vicces.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
félisten
válasz persil #235540 üzenetére
Oké, köszi.
1, Nem ajánlatot kértem, hanem műszaki paraméterre kérdeztem rá - helyette kaptam egy "vegyél drágábban jobbat". Ennyit én is tudok.
2, Egy tanmesét minek fogjak föl, ha nem kioktatásnak?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Guitar14
senior tag
válasz humi1 #235538 üzenetére
Gumi alatt gondolom ezt érted. Tehát, hogy nem egész analog kupakot cseréltél hanem csak a tetejénn lévő gumit. (Mert ez most így nem egyértelmű, hogy mit is vettél hozzá.)
Érdemes komplett analog kupakot venni. Nyilván kell hozzá egy speckó torx-os csavarhúzó a közepén lyukkal, hogy szétszedd + egy kis türelem és kézügyesség de meg lehet otthon simán csinálni. Ha nem mersz nekiállni akkor érdemes egy konzolszervizt meglátogatnod. Párban cserélik kb. 3000 Forintért.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
persil
nagyúr
válasz AxBattler #235539 üzenetére
Lattal mar robbantott abrat, amin nem leszerelve van valami...? Ez a lenyege. 🤷
Egyebkent szerintem kozel sem oktatott ki senki, egyikuk ajanlast adott(nem is rosszat), a masik meg viccelodott.
Viszont nem lehet levenni. De vedd meg batran, azert a penzert nagyon jo fejes, egyaltalan nem gagyi hatasu, nekem sokaig volt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
+ #235530 l.skywalker
Köszi srácok az egyértelmű válaszokat.Azért kérdeztem csak, mert a termék promóoldalán alul ("Cloud Accessories") van egy robbantott kép az alkatrészekkel, és ott leszerelve látható a mikrofon, gondoltam akkor reális eshetősége van a dolognak... erre kapom a kioktatást. Hát okés.
-
humi1
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. A kontroller baloldali stick-ről leszakadt a gumi. Rendeltem is e-bay ről, de nem igen jó. Mozog rajta, és töri is az ujjamat. Hol lehet kapni Mo-on jó minőségűt ami passzol rá? Vagy ki kell cserélni az egész stick- et? -
-
addikt
válasz l.skywalker #235520 üzenetére
Megrendeltem a Kishi -t.
Ez amúgy az android verzió. Ugyanaz, mint amit a Microsoft -nak készítettek, csak a 3 pici gombon nem Xbox -os grafika van. Illetve nyilván ehhez nincs GPU kód sem a dobozban.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz l.skywalker #235531 üzenetére
Nagyon durván jó a Stinger Core ára így. Kár, hogy 1 éve vettem másikat de most ezt instant venném.
Minőségben nem személyes tapasztalat hanem kollégáé aki évek óta ezt a Stiner Core-t használja és hasonló véleményen van mit amit írtál, hogy ár érték arányban nagyon jó választás és szerethető.
Viszont én pont nem akartam sok pénzt áldozni a fülesre mivel csak multinál használom, amúgy meg TV-ről szól a játék. Elvásárom az volt, hogy ne legyen drága, de ne is a legsz**** és ne bőr/műbőr legyen a fülpárnája ami lefoszlik és szigeteli a hangot (szeretem hallani ha valaki szól nekem/csöngetnek/csörög a telefon) végigpróbálgattam üzletekben és érdekes mód a Trust GXT 322 tetszett a legjobban hang/kényelem/ár alapján amit meg is vettem.
Rátehető elosztó van hozzá PC-hez, kábel minősége tökéletes, nagyon kényelmes mikronon itt se kivehető de van ugyanúgy némítógombja és hangerő poti. Eddig akikkel jászottam mindenki azt mondta, hogy tökéletes a mikrofon.
Nyilván én is előbb ajánlok egy ilyen hyperX-et mivel a trust kitudja meddig bírja de csak leírom, hogy ez pl. szerethető annyiért amennyi.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
csuvicsuva
addikt
Pc-n is kipróbáltam egy hat éves konfiggal, ráadásul egy 380x-szel (elunom az életem, mire betölt), közepes grafikán is gyönyörű és szépen fut. Most így hirtelen nem tudom neked megmondani, de One S-en a 4 grafikáját szerintem simán hozza.
Fejhallgatóhoz: én az árak alapján most akkor is azonnal a Turtle 500-at venném. Főleg ennyiért.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
De a műanyag/belépőszintek közül az egyik legjobb. Ezeket is érdemes a fórumban kiemelni, mert van aki olyat keres, ami olcsó és mégis hosszútávon megbízható.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
GEIL
addikt
válasz l.skywalker #235531 üzenetére
Igen..Trust vagy tesco-s vackoknál persze hogy jobb....és használható is....de attól még műanyag és belépőszint.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
l.skywalker
Topikgazda
Vitatkoznék veled, mert nálunk már 2 is van a családban régóta és általános felhasználásra nagyon jó, inkább ezt ajánlom mint egy Trust-ot vagy egy Tesco-s márkát. Ha valaki sokat használja és sokat számít neki a magasabb, prémium minőség, akkor valóban a Cloud-okat érdemes választani.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AxBattler #235525 üzenetére
Erről egy vicc jut eszembe. Általános logikai felmérést végeztek egy adott számú közösség férfi tagjai között. Meghatározott tárgyakat kellett az alakjuknak megfelelő nyílásokba helyezni. A felmérés végeredménye az volt, hogy a közösség egy kisebb tagja okos, a többi nagyon erős
Szóval erővel megoldható minden
-
GEIL
addikt
válasz AxBattler #235525 üzenetére
Hyper X-ből a cloud vagy a cloud II a minőségi "belépő szint"....ez a Stinger ez max közepeske, recsegős műanyag váz...mikrofon nem levehető....stb stb....inkább spórolj hozzá és egy
cloud II-vel minden gond és kérdés megoldódik.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
addikt
Tökömbe....pont a napokban ígértem meg magamnak, hogy egy darabig nem költök egy konzolra sem...
-
kilesz77
csendes újonc
válasz IntelKiller7 #235501 üzenetére
köszi, utánanéztem, megértettem (azt hiszem :-))
mi a helyzet, ha végül a mostani 1 xbox +1 PC helyett 1 xbox és 2 PC lenne? Az újonnan érkező PC-re is van valami megoldás, hogy megússzuk egy game pass-al összességében? -
félisten
Jónak tűnik a HyperX. Vajon le lehet pattintani a mikrofont, ha nem használom?
-
GEIL
addikt
válasz csuvicsuva #235523 üzenetére
A "nem is annyira csúnya" az remélem a Forza Horizon 4 grafikai szintje . Csaknem butitották le "PC-s low"-ra mindent :/
Tudom hogy 1080p és 30fps....de ezzel semmi gondom...a 4. részt rongyosra autóztam és a konzolos 30fps simábbnak érződött mint egy PC-s 30fps.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Forza Horizon 5-t próbálta már valaki ?
Esetleg one S-en ?------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
csuvicsuva
addikt
Még jó, hogy nem ezt vettem.
Ellenben a Turtle megint 18390 forint és ezúttal nem bontott. Most akkor játsszak seggfejeset és vigyem vissza?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
Akciós vezetékes füles:
HyperX CloudX Stinger Core (Xbox Licensed) - Gamer fejhallgató | Alza.hu 8.290.-
És akciós a Razer Kishi is xCloud-hoz:
Razer Kishi for Android - Kontroller | Alza.hu 26.790.-[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Black fridayes akció mikortól varható? Tudni valami best buy-rol?
-
-
l.skywalker
Topikgazda
2022 februárjában lekerül az online polcokról a Jump Force + minden DLC és játékon belüli valuta. 2022 augusztusában pedig a teljes online szolgáltatási részét is lelövik:
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #235514 üzenetére
Ja MINDENKINEK, aki szarik a jatékra, akit meg érdekelne, annak nem jön semmi...
Szóval, "bekaphassák"!
-
csuvicsuva
addikt
Köszönhetően Ukraan kollégának, aki az új Xbox Stereo Headset helyett egy Turtle Beach Recon 500-at ajánlott. Ha nem írja, valószínűleg nem is vettem volna észre az Alza felbontott akcióját, így közelbe szállítással együtt bő 19000 forintból megúsztam a vásárlást.
A headset ránézésre sokat tényleg nem lehetett használva, mert teljesen újnak tűnik. Első este pc-n tesztelgettem videókkal, majd konzolon egy kis Gears 5 és Dirt 5 kombóval. Minden onnan és úgy szólt, ahonnan és ahogy kellett. Mikrofonba szuszogtam, hogy az is működik-e?
Tegnap este jött a főpróba Fizzie-vel. Mivel nekem a chat mixer eddig nem volt használva, tekintve, hogy feleslegesnek éreztem egy egyszerű fülessel, így kíváncsi voltam a végeredményre. Megrökönyödve tapasztaltam, hogy a mikrofon nem működik. Öt perc alatt Fizzie eljutott odáig, hogy nem-e kapcsoltam ki véletlenül a fajhallgatón a mikrofont. Dehogynem.
Az élmény így is nagyszerű volt, s mivel már csak egy nap volt az Atmos trialből, gyorsan "rendeltem" is tőle egy teljes verziót. A licensz megosztódik, tehát elég egyet venni és home társ is használhatja, pc-n és konzolon egyaránt.
Még csak két napja használom, de tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Aki most keres olcsóbb headsetet és nem a külső fontos neki, annak bátran ajánlom. A mikrofon pedig szintén jacken keresztül csatlakozik és kivehető."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
Csekkoljátok az email-eket, akik jelentkeztek most mennek ki az Elden Ring meghívók tesztre
-
-
őstag
válasz l.skywalker #235507 üzenetére
-
peet137
tag
válasz l.skywalker #235504 üzenetére
ja, értem
Nekem is eddig a PC volt a kikapcsolódás, az Xboxot a gyerek kapta kinectezni (nyilván.. ) közben volt egy csomó Need for speed, meg Forza akciósan, azokat nyilván behúztam. Mondjuk haverokkal Tekken, Mortal, Fifa azért megy néha, az még jó móka a kanapén ülve. Erre egyébként igen tuti a gép, meg nyilván a PC a 24"-al nem tud versenyezni a nagy tévével (hiába szebbek a játékok), meg a kanapé kényelmével. Csak hát a PC Doom, Van Helsing, Tomb Raider, Warcraft 3 (nem megkövezni, sztem az egyik legjobb stratégia ) vonalon van általában forgalomban, arra meg - egyelőre - a kontroller nekem nem jó. De mióta a gyerekek ketten vannak, azóta a PC csak nagyon ritkán van bekapcsolva.
Heti 1-2 alkalommal ülök csak le kicsit a BOX elé is, akkor is csak fél - 1 órákat és ilyenkor jobban szeretek kikapcsolódni, nem szívni a kontrollerrel. Majd idővel lesz rutin, ha marad türelem. -
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz peet137 #235503 üzenetére
Nem is azért írtam, mert megítélnénk, csak mert ha használ is ilyet bárki itt, bevallani nehezen fogja
Én is PC-s voltam sokáig, utána többév szünet után vettem konzolt. 2 hónap Battlefield 1 után mondtam azt, hogy oké már nem én vagyok a legbénább. 1 éve megint vettem PC-t és javarészt azon játszom, főleg Destiny 2-t de néha belépek konzolon is a játékba és úgy megyek mint egy kezdő, simán fél év után kiment a rutin a konzolos irányításomból. De 1-2 óra után újra jól megy, csak gyakorolni kell.
Adj időt magadnak és akkor megspórolsz egy kis pénzt is
Vagy ha mindenképp költeni akarsz, nézz utána egy elit kontrollernek ill. a beállításokban sokszor vannak alternatív kontroller gombkiosztások, amikkel másképp lehet haladni.
-
peet137
tag
válasz l.skywalker #235492 üzenetére
Köszi az infokat. Ezért írtam, hogy single playerre gondoltam Próbáltam jó pár FPS-TPS gamet, de nem nagyon sikerült a kontrolleres játék. Autósokra igenjó a box. Az igazság az, hogy igazi PC-s vagyok/voltam eddig, és pörgős FPS-eken/stratégiákon nevelkedtem. Most is volt akciósan Van Helsing trilógia, PC-n kipörgettem többször is, de nem mertem megvenni boxra. Csak ha már van egy xbox, én is szívesebben ülök le elé kényelmesen arra kicsi szabadidőre, ami mostanában marad...
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
November 16. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz kilesz77 #235499 üzenetére
Siman megoldhato.
Anno mi ugy nyomtuk, hogy haver Xboxon es en Xboxon homeoltuk egymast kozosen.
Es erre jott meg a masik haver aki az en accountomat homeolta PC-n.
ergo 1 felhasznalo 3 helyre kapcsolodott.
Sot, olyan is volt, hogy 5-en hasznaltuk es jatszottunk vele.
3PC-n meg a klasszik xbox az xbox-al felallas.
Ugyhogy nem kell uj elofuzetes.
Ha uj Xboxot vesz a fiad, akkor homeoljatok ossze a 2 Xboxot, a PC-hez pedig nem kell nyulni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest