Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
peugeotmate #144 üzenetére
1 hónapja van meg a telefon nagyjából. Naviztam vele 1-1 órát, nem azt mondom hogy jéghideg volt de azért a melegedés is relatív egy kicsit. Pixel 4a nálam jóval melegebb volt, konkrétan forró, ez szinte éppen csak langyos... Waze-t használok mindig, akksi kimélő üzemmódban (lehet ez is számít nem tudom). Néztem videót is hosszabban, kameráztam is hosszabban. Úgy általában semmilyen melegedésről nem tudok beszámolni ami kicsit is zavaró lenne. Aztán ahány ember annyi felhasználási mód.
-
Pe-pe
tag
A héten sikersült használtan beszereznem egy Pixel 8a-t. Eddig tetszik, mondjuk azért is mert a korábbi mobilom egy Xiaomi redmie Note 8T-volt.
Nálam vegytiszta android fontos szerep volt, illetve, hogy ne legyen nagy a teló.
Pár dolgot így is ki akarok szedni, sok a felesleges értesítés.
Egyébként melyik a legkisebb androidos teló ami mellesleg erős hardverügyileg?Egyébként Facen Google Pixel Hungary csoportban árul valaki 70 ezerért egy 8A-t!!
-
peugeotmate
őstag
Sajnos a melegedés eltántorított ettől a készüléktől.
A navi és videó is fontos nekem, nagyon zavarna ha folyamatosan melegedne ezektől.
Ha már Android, akkor még a Sony Xperia 10 VI is szimpatikus lenne. Szimpatikus hogy könnyű a készülék. De az meg proci, kamera és hosszútávú támogatottság hiánya miatt kevésbé szimpatikus. Kíváncsi vagyok Pixel 9a melegedni fog-e hasonlóan mint ez... Különben megvárom amíg beesik az iPhone 16e/16 használt ára jobban.
-
Rula
tag
Igen, az. Ahogy nézegettem a neten másnak is problémás. "pixel 8a fingerprint sensor"-ra keresve rögtön reddites posztokat dobál, ahol szidják.
Samsung A53ról váltottam, ott szerintem talán esőben volt csak, hogy nem oldotta fel elsőre, ugyan ilyen üvegfóliával.
(Viszont az a telefon már végül olyanokat csinált olykor, hogy pin vagy fingerprint nélkül is rögtön feloldódott bekapcsoló gombra és 5-10 mp használat után jött rá, hogy ja, amúgy nem lett feoldva és akkor dobta be a lockscreent)
-
Rula
tag
válasz
peugeotmate #134 üzenetére
Mondjuk nálam az ujjlenyomat olvasó kritikán aluli. 4x van regisztrálva a jobb hüvelykujjam és olykor még így is végül kódot kell beírnom, mert 3 próbálkozásból nem sikerült feloldani.
-
Cyborg
őstag
válasz
peugeotmate #134 üzenetére
P8 ujjlenyomat olvasója villámgyors, és nem hibázik soha, hamarabb beolvas, mielőtt oda emelném a kamerát magam elé
A feloldás hibátlan szerintem mindenhogyGarancia itthon nem érvényesíthető, ki kell küldeni, ahonnan vetted. Nekem nincs tapasztalatom gariztatással, mert még nem volt rá szükségem, pedig 6 éve pixelen vagyok.
-
muszi0521
aktív tag
Valóban melegszik ?
-
Cyborg
őstag
válasz
peugeotmate #131 üzenetére
8 év szoftveres támogatás van a 8a-ra, ha annyival drágábban nyit a 9a, akkor simán jó vétel lehet, talán esni is fog az ára, de már most se vészes, 150e körül lehet kapni.
Az alza az bolti garanciát ad, viszont a jobbak közül való. -
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Idovel lehet beujitanek egy Pixel 8a telefonra. Jelenleg iPhone 11-em van, tobbe kevesbe okes a telefon, de az oszi iOS frissitest nem varnam meg. Igazabol iPhone 16-ot szivesen vennek, de el nem tudom kepzelni miert erni meg nekem dupla aron ehhez kepest. Korabban volt Nexus 5-om, imadtam, egyik legjobb telom volt. A melegedes aggaszt itt foleg: mennyire kritikus ez a dolog? Tenyleg mintha megfone? Bongeszes, zenehallgatas, videozas es fotozas kozben mennyire jellemzo? Akkuja hogy bir ki egy napot? Dual Simet probalta vele valaki, a masodik virtualis simet is jol kezeli a teloban levo sim mellett?Illetve az alza 2 ev garija az gyari garancia? Latom jon a 9a is egy heten belul, gondolom magasabb aron nyit majd. Hatha lejjebb tolja a 8a arat... ti vennetek meg 8a-t? Nothing phone lenne meg szimpi ha mar android, de az mar tenyleg nagy lenne, plusz a 3a-k annyira nem tetszenek. Koszi! -
Rula
tag
Mind a két app kidob egy figyelmeztetést, hogy nem lett tesztelve a telefon
[link]
De addig az ablakig eljutottam mindkettőben, hogy hogyan szeretnék bejelentkezni. -
palik
csendes tag
Én is azt hittem, hogy a SIM kártya miatt nincs 5g de pár napja ki írta, hogy 5g. Érdekes mert Debrecenben bárhol vagyok egyszer sem írta még ki csak azon az 1 helyen
-
palik
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani miért nincs 5g ? Olvastam, hogy 7a-nál nem volt mert nem forgalmazták itthon.
-
Rula
tag
válasz
tomszli11 #118 üzenetére
Nekem olyan napi 6-7 óra szokott lenni a kijelző használat. Napi egyszer elég töltenem.
Leginkább szintén social media használat van, ezen a képen tegnap 16:54kor volt utoljára töltve. (120hz, always on display bekapcsolva)
Melegedés talán első indításnál volt, meg szoftverfrissítésnél. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
A telefon melegedésével kapcsolatban kérdeznék.
Azt olvastam több helyen is hogy nagyon melegszik a készülék . Ez mennyire igaz?
Illetve mennyire bírja az akksija az 1 napot?
Köszi előre is -
juan88
tag
Sziasztok, van esetleg bárkinek infója arról, hogy a közeljövőben, a Yettelen kívül más szolgáltatónál is elérhetővé válhatnak-e a Pixelek?
-
melodie
tag
Ti melyiket választanátok?
Pixel 8a:170.000-ért
Pixel 8 :220.00-ért
Alza vásárlás lenne, 50-es felelár nagyon elgondolkodtató...
Válaszokat előre is köszönöm.... -
Teagol
aktív tag
Na ezért 283.000 FT!!! a listaára a Y-nél!
-
válasz
Csápájev #105 üzenetére
a mikrolag jobb mint az alkalmazásváltás után nem megfelelően működő appok.
Pl mi home nem tudja megnyitni a kamerák video streamjét, a robotporszívó is olyan mintha offline lenne.
Ugyanezt csinálja az Anker appja is. Outlook is. MS authenticator az a15 update után hetekig meg se nyílt csak sokadik próbálkozásra.
Van lenovo, samsung, xiaomi telefonunk / tabletünk is, egyik se produkál ilyen hibákat. Mondjuk android 15 csak az s21-re jött ezen kívül... -
bedibazsa
senior tag
válasz
Csápájev #101 üzenetére
Ugyan nem 8a, hanem sima 8-asom volt, az produkálta az általad felsoroltakat. Eléggé fos volt. Vettem egy Pixel 9-et, és minden eddigi probléma megoldódott. Tökéletes a telefon nagyon jó üzemidővel. Tudom, drágább és nagyobb, mint 6 col, de sajnos a Tensor 3 sem egy jó proci. Nem annyira rossz, mint a Tensor 1, de korántsem tökéletes.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,
Pixel 6a után nem találok hasonló árban 6'körüli telefont,elgondolkodtam ezen is,bár utáltam a 6a-t
Ami miatt nem szerettem és jó lenne tudni változott-e,azok a következők, légyszi írjátok meg mit tapasztaltatok a 8a-val.
1. nagyon megbízhatatlan volt az ujjlenyomat olvasó.
2. az aksi nem bírt ki egy napot ,elég harmatos volt.
3.nagyon melegedett, akár egy navigáció bekapcsolásától is, ha felraktam tölteni akkor is.
4. A kijelző fényereje nagyon hamar beesett,kb 50% alatt már sötétnek éreztem.
Videót is csináltam róla.
Ezek közül jellemző még valamelyik?
5g-t és arcfelismerést gondolom már tudja, ugye?
Köszi szépen! -
laca891
aktív tag
Vettem egyet, hát szokni kell a Samsung után. Ami bosszantó, hogy Magyarországon nem elérhető a beépített google VPN.
-
Exodius
őstag
Amúgy a melegedést megoldották szoftveresen, vagy az is hasonló probléma, mint a 7A-nál volt?
Erről tud valaki valamit? -
emitter
őstag
válasz
ergoGnomik #93 üzenetére
Csatlakozom a kérdéshez
Plusz még vannak az apróhirdetési oldalak ajánlatai, akár itt a HardverAprón is találni, GSM-boltot, Alzás garival rendelkező alig használt darabot..
Ezzel kapcsolatos kérdésem, hogy hogy is van ez a garancia dolog? Ha jól tudom, a hazai Google is ad rá hivatalos garanciát. De ennek a hosszát, feltételeit nem tudom. -
ergoGnomik
tag
Szemezek ezzel a telefonnal. Hol lenne érdemes megvenni? Nem vagyok képben a kereskedőkkel, az Árukeresőn talált üzletek tök ismeretlenek számomra.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A cikkben írt ár elég magas. De majdnem 3 hónap eltelt. Itt találtam 158 000 Forintért.
Ez a 158k ár már jó, teljesen korrekt?A hét évnyi szoftveres támogatás szimpatikus. De ennyi idő után vajon mennyire használható az akkumulátora?
USB Type-C 3.5mm-es jack adapterrel lehet vezetékes headsetet használni hozzá és működnek a headset gombjai? Jár hozzá adapter vagy külön kell venni?
OTG képes. Ezt egész pontosan nem tudom mit jelent. Például adapterrel csatlakoztatni tudom hozzá a Type A kártyaolvasómat és microSD kártyáról nézhetek filmet, vagy a médiafájlt a telefon belső háttértárolójára kell másolni és onnan tudom nézni?
-
Szétom
újonc
Én 1hete vettem nagyon jó áron. És nagyon elégedett vagyok. Nyilván a nyitó ár nagyon magas volt de mostanra már egy versenyképes készülék. Azt gondolom, hogy abszolut közép/felső kategóriás a tello. Az állítólagos melegedés legkisebb jelét sem mutatja bár én nem játszok mobilon..se. kiemelkedő az akkumulátor teljesítmény nagyon gyors és szép kijelző. Szerintem a piac egyik legjobb vétele.
-
Laurh
aktív tag
Alzánál most a Black Friday akció keretein belül 170eFt, annyiért nem rossz vétel.
-
Szena67
aktív tag
Ennél sokkal egyszerűbb, ha állam keres 27% + egyéb sápot rajta, az áruházlánc is szeretne legalább ennyit. Így lesz közel 60%-al drágább a nyugati nettó árhoz képest. Az ottani bruttó ár meg csak 19 vagy 20% ÁFA-t (orságfüggő) tartalmaz. De az ÁFA optimalizálás a németeknél is zajlik. Új telefont eladnak használt felújítottként és akkor csak különbözeti ÁFA-t tartalmaz.
-
devast
addikt
Ha az online értékesítésen próbálják behozni az országos fizikai áruházláncuk költségeit, azt megtehetik, de én (és gondolom sokan másik is) meg ebben nem fogok részt venni. Még szerencse, hogy kapitalizmus van, és verseny, így mástól is megvehetem olcsóbban az adott terméket. Voltam kapcsolatban anno importőrökkel, meg nagykerekkel, kb mindegyik úgy állt hozzá, hogy az ő monopóliuma a termék behozatala, ezért olyan pofátlan áron adja tovább, hogy csak pislogsz.
-
-
devast
addikt
Na csodák nincsenek, felmész árukeresőre és megnézed milyen sávban mozog az ára. Szürkeimportos 8a az 175k-180k körül van. Megér ~20k spórolást a 8-hoz képest? Szerintem nem.
@tomboy0013:
Ez megint tipikusan hungarikum amit írsz. Érdekes módon nyugatabbra a gyártó a saját hivatalos áraival tud versenyképest lenni. Ami itt "szürke" import, az valahol nyugatabbra meg lett hivatalos forrásból vásárolva (Nem lopták a boltból, meg nem leesett a kamionról). A 3rd party, aki "hivatalosan" importálja az országba, rommá akarja keresni magát rajta, itt csak ennyi a történet. -
tomboy0013
veterán
válasz
Crafter32 #81 üzenetére
Neked nem éri meg másnak meg igen, feleslegesek ezek az eszmefuttatások, csak a saját véleményedet ismered a témában, a többi csak hit.
Én speciel azért nem venném már meg a 7a-t mert kap még jövőre egy Android 16-ot, utána meg már csak jó részt biztonsági frissítést, én szeretem ha legalább 3 főverzió jön még miután elkezdtem használni. Ezen az árszinten bőven megéri még a 40%-os felárat is nekem. Mondjuk nekem a 120Hz-es kijelző is kellene(igen, a 90Hz sem eleg már) a jóval magasabb fényerővel és a jobb üzemidővel. Van azért a gyakorlatban több előnye is a 8a-nak. -
Crafter32
őstag
A 7a 125ezer volt legutoljára mikor néztem a partneronál. Ebben az árban a plusz 50ezer forint különbségek jelentősnek mondanám, mert az pont 40 százalékkal drágábbat jelent. A támogatás 7 évet úgysem várja meg a többség, addigra a még a szegényebb réteg is váltani fog szerintem.
-
devast
addikt
~1-2 hete vettem családtagnak szürkeimportos pixel8-at ~200k körül, ahhoz képest ez a 8a nem vmi jó vétel.
-
Crafter32
őstag
-
judas13
addikt
válasz
tomboy0013 #72 üzenetére
Vagy 7a-t is még simán szerintem. Nálunk most kb 370€ MM-ban.
-
judas13
addikt
Ennyiért bőven kihagyós. Nálam mindenképpen az. Pedig a mérete pint megfelelő lenne.
-
pekob
tag
válasz
tomboy0013 #12 üzenetére
Szia! B-tel webaruhazban 176 ezerert vettem ceges telefonnak.
Udv.: Pekob -
kutga
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #67 üzenetére
Igen, mások az igényeink. Nekem nem igazán számít a kamera, nem fotózok mobillal, az üzemidő pedig nálam korrekt a 23-ason, két napot elmegy, több nem igazán kell.
-
A dobozban lévő USB átalakító csak USB 2.0-s, lehet, hogy ezért volt a sebessége lassú
-
RetepNyaraB
veterán
Csak az S23 kamerája a kanyarban sincs (nejem kapott először azt, utálta és egy hét után visszaküldve lett a nyolcas (nem az a)), meg az akksi ideje is egy vicc. Rusnya egy teló a pixel, plusz fejnehéz, mint egy pörölycápa, de bírja a strapát és a kamera a megszokott odaverős minőség. Akinek ez kell, kifizeti. Én Apple mellett csak guglit vennék, ha a zsebfotózás és a méret a legfontosabb.
-
kbatyai
csendes tag
Mekkora egy suttyó árazás van itthon.
Google Store DE: 500€, és 192€- jóváírtak egy beküldött S8ért.
300€, kb ennyit ér a tudása 1hónap használat után.... -
L4mie
veterán
Kis telefon nagy káva, 2 napja nyomkodtam meg alzaban 2014 és xiaomi 4in volt hasonló.
-
Obyboy
addikt
Májusban németországból sikerült megvennem 410 euróért. Ennyit nekem bőven megért.
-
Crafter32
őstag
válasz
tomboy0013 #62 üzenetére
Most a Parneronál ha jól emlészem a 7a 124ezer. A 7a is 200 ezerröl nyitott.
-
Crafter32
őstag
Kisméretű telefont kerestünk volna és nincs választék. Pixel 7a volt először a befutó, de sok helyen csak a hirdetés maradt fent, a készülék nem elérhető vagy máshol van, de lényegesen drágábban. 8a is jó lett volna, de 230 ezer forint? Hát az sok. Sony 10 VI lett a befutó. Érdekes, hogy a boltban az utolsó darabot tudtam elhozni, MM webshopból pedig levették, elkapkodták a készletet. Ezt csak azért írom, mert igenis van igény kisméretű jól használható készülékre, csak itt Magyarországon nagyon számít a többségnek az ár. Úgy gondolom a 8a egy nagyon jó választás lesz jövőre 120 ezer környékén ahogy a Pixel 7a is lement szépen az ára.
-
mtix
kezdő
A telefon átlagos használattal...
Ez egy merész és semmitmondó mondat, nemcsak mindenki másképp használja a telefonját, de élethelyzettől is nagyon függ. Pl. nálam napi 10-15 perc a használat ha laptop közelben vagyok, de mondjuk utazáskor hirtelen központi szerepet kap.A Pixelek egyik nagy előnye, hogy jó telefonok fejlesztőknek. Azonkívül custom ROM-ok kérdés nélkül felmennek rájuk. Illetve olyan hardveres biztonsági megoldásokat is tartalmaznak amiket más készülékek nem (vagy ritkán) - csak ezek nincsenek benne a Hz-s, GHz-s, mAh és megapixelszámos marketinganyagokban.
-
cs.zs.
veterán
(...inkább A szériát néznél...)
Egyetértek,
nagyon jó ár/érték-arányú cuccoknak tartjuk mi is,
hozzátéve azt, hogy a Nothing Phone 2a nagyon odavág!
Samsung A25 8/256 2024.05.
103.400 Ft volt, - rendben van.
Samsung A54 8/128 2023.03.
172.000 Ft volt, nagyon szívtam a fogamat,
de vízálló, 4+1 év support, egye fene...és akkor nyár elején vettünk egy
Nothing Phone 2a 12/256 GB-ot
135.000 Ft-ért (emag), 3+1 év support,
egyedi megjelenés, szuper telefon!Egy A55 8/256 esetén sokáig vakarném a fejemet, hogy megéri-e a felárat az a vízállóság, és a +1 lv support, hiszen valamennyit nyilván ér,
de ez a N.Ph.2a 12/256GB jelenlegi 145-150 ezres ára is abszolút megérős. -
kutga
nagyúr
válasz
tomboy0013 #52 üzenetére
Nekem ez most nem szimpatikus. Májusban ennél olcsóbban hoztam el a médiából az S23-at és nem érzek nagy kéztetést a váltásra. Ha most kellene vennem inkább Samsung A szériát néznék.
-
kutga
nagyúr
válasz
tomboy0013 #50 üzenetére
Igen, ki lehet fogni, én is így vettem legutóbb telefont.
-
kbatyai
csendes tag
Hello!
Pár hete vettem német Google-store-ban direktben, német címre kiszállítva, majd itthon használva...
Legfrissebb sw, minden nagyjából ok, stb...
Magyar Vodafone SIM kártya.... simán megy 4G-5G, stb.Egy hiba folyamatos: a hanghívás első 5-10mp síri csend, néha recseg, a túloldal általában hall engem, néha rosszul néha tisztán, de én semmit a túloldalból.
Majd 5-10mp után kitisztul nekem is, másik oldalon is, és mintha mise történt volna megy a hívás.Valakinek ilyesmi tapasztalata, ötlete?
-
Navigációra szerintem bűnrossz. Nekem rendszeresen eldobálja a GPS jelet, és fogalma sincs hogy hol vagyok.
Emellett navigáció közben nem nagyon tölt, mert mindig túl van melegedve. Utoljóra snapdragon 810-es telefont kellett légbefúvó elé raknom emiatt.
Amúgy osztrák MM-ben valami hulladék beszámításával nemrég 350€ volt. Én megjelenéskor vettem hasonló akcióban 400€-ért, annyiért nagyjábol OK, de most valszeg inkább a nord 4-et venném. -
tms+
aktív tag
válasz
pirosmajom #17 üzenetére
azért csak nem baj, hogy én is le mertem írni
írták már: Zenfone 8,9,10, S23 és S24 (semmi baj nincs az akkuval), + Pixel8, iPhone 15 és 15 Pro
kicsit felette van Pixel 9 Pro, Xiaomi 14, Xperia 5 V, Moto Edge 50 Neo
-
cs.zs.
veterán
válasz
pirosmajom #17 üzenetére
"...Más: adjatok pls tuti tippeket 140-150 mm hosszúságú telefonokra,..."
154 mm lett, maradhat? -
SkyLine3000
addikt
válasz
pirosmajom #17 üzenetére
"Nekem már 100k is magas
"
Ezzel ugyanígy vagyok én is. De nem azért, mert nem lenne rá pénzem, hanem, mert egyszerűen nekem nem éri meg egy nyomorult telefonért akár több 100ezret kiadni. Inkább veszek pár éves csúcsmodellt töredékáron. Most is az van. -
floratm
senior tag
Szeptemberben 5. én még van készülék beszámítás alzánál. Beviszel valami régi rossz mobilt azt beszamitják 60 ezerért.
Úgy már csak 175 ezerbe kerül, alza garanciával, 7 év harver és szoftveres támogatás, megakaszthatatlan rendszer, kiváló kamera ..Nem nagyon van ennél jobb ajánlat...
-
tms+
aktív tag
Hát azért nem 290 ezer az a listaár.
Kártyás csomagban, amivel nincs hűség, 230 ezer Ft a 8a. Tehát, mindenféle kötöttség nélkül elhozható a Yetteltől is 230 ezerért. Ezt vagy bele kellene írni, vagy a listaár helyett inkább ezt megadni.
-
secretgarden
aktív tag
Ennél olcsóbban van a komolyabb OnePlus Nord 4...
Avagy én akciósan fele ennyiért vettem Samsung A55-ot...
Nem lenne a 8a rossz teló, csak nem ilyen árkategóriában... -
Solten
őstag
Volt egy akcio Guglinal mikor kijott, a 6a-t beszamitottak £256-ert, ugyhogy becsereltem. A 6a neha gondolkodott, ez mindent megold roccenes-mentesen.
Az enyem nem melegszik ("normal" hasznalat, Spiegen Armor tokkal), bar nem jatszogatok 3D-s hulyesegekkel.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
janeszgol
félisten
Elolvastam a tesztet. Nem jöttem izgalomba. Az egyetlen Pixel, amit szívesen megvennék az a Pixel 9 Pro XL.
-
Hallosz
senior tag
Olvasva a tesztet, olyan érzésem támadt, mintha egy alsópolcos telefon lenne.
Ennek viszont ellentmond a használati tapasztalatom. Napi 2 - 3 óra telefonálás, navigáció vezeték nélküli csatlakozással, Viber, Messenger, néhány bejegyzés olvasása a Metán, pár fotó feltöltés OneDrive-ba.Lehet, hogy valamit nem megfelelően csináltam, mert nekem fluidan működött, nem melegedett és nem volt lassú. Mihez képest nem volt lassú? Egy S23 mellet cseppet sem éreztem lassúnak.
Az igaz, hogy a Samu OnUi tetszetősebb, de kell neki erőforrás, hogy röccenés nélkül menjen.
-
válasz
pirosmajom #17 üzenetére
Samsung S akkuval mi a probléma? S23-am van, a legkisebb verzió. Állat milyen sot-okat tud.
-
Szena67
aktív tag
válasz
pirosmajom #17 üzenetére
Asus zenfone 8, 9, 10 (146,5 -148 mm), Sony 10 VI, 5 V (155 mm 21:9 képarány)
-
mhydas99
aktív tag
Nem csak te erzed. Peldaul a Pixel 8a most Angliaban, a hivatalos Google Storeban 419 font (128gb). Az durvan 195.600 Ft. Khm...hozzateszem az uj 9-es szeria is eleg komoly keszulekbeszamitasokkal, ajandek Google Watchcsal olcsobb, mint Magyarorszagon.
A sima Pixel 8 szinten Angliaban egy szolgaltatotol (fuggetlenul vasarolva) 10 ezerrel olcsobb mint a 8a! Es nem elofizeteses! De legalabb hivatalosan veheto. -
kutga
nagyúr
Örvendetes, hogy végre nálunk is hivatalosan kapni ezeket a telefonokat, de csak én érzem úgy, hogy ezek az árak röhejesen magasak?
-
mhydas99
aktív tag
Lehet en vagyok a hulye, de a Samsung S21-em sem tud az USB-portjan NTFS tarolot kezelni :-S
-
kbyte1024
veterán
Durva hogy melegszik egy szaros insta görgetésnél is. Ennyiért ez durván nem jó.
-
cs.zs.
veterán
Nem értem a teszt első oldalán a Yetteles szenvedést. Komolyan.
Azokat a sorokat jól ki kéne szerkeszteni onnan, mert semmi értelme.
A Pixel 8a a Yettelnél hűség/rablánc nélkül 229.990.- Ft-ba kerül.
Feltöltőkártyás csomagban.
Nem kell? A kártyát el is dobhatod, a telefon ettől még ennyibe kerül.
[kép] -
Vtwo
senior tag
Nem ez lesz a legkelendőbb modelljük ennyiért az tuti.
Lesz ez még nem kicsit olcsósítva, ha el is akarják adni. -
Na, azt hittem már nem is kap tesztet. Meg is fordult a fejemben, hogy firkálnék logoutra valamit
Nekem kb 2 hónapja van egy Aloe, zenés telefonnak vettem, mert 279€-ért igen jó vétel volt (céges kedvezmény). Sajnos az iPhone-ból hiányzik az aptxHD meg az LDAC, és UAPP szintű lejátszó sincs rá. Így majdnem a Pixel lett a fő telefonom, de a tesztben is taglalt ergya akku idő eltántorított. Kb ugyanúgy merül a Pixel repülőgépes üzemmódban, de WiFi-re csatlakozva, mint az iPhone 15 2 SIMmel a hálózaton, szintén wifi-hez csatlakozva, nyugalmi állapotban (tehát nem piszkálva).
Pedig amúgy kellemes készülék, jó a fogása, a kamerák teljesen vállalhatóak, és egy enyhén személyre szabott vanilla droid is tök jól néz ki rajta(szerintem jobban mint a One UI, egységesebbnek hat az összkép).
Viszont, amennyiért a magyar szolgáltatók árulják…annyiért vettem az i15-t
a kettő közül meg inkább az alma, hiába tetszik jobban a Pixel színe és dizájnja, ha egyszer merül, mint a nyeletlen fejsze, és számomra az iOS jobban kézre áll valahogy. Amire vettem / csere telónak alkalomadtán teljesen jó
-
szellat
csendes újonc
https://www.alza.hu/google-pixel-keszulekbeszamitasi-bonusz
Készülékbeszámítással már kicsit más a telefon árfekvése, gondolkodóba is ejtett. -
Hordo94
csendes újonc
Ennyi pénzért már nem megbocsátható a nem szimmetrikus káva,illetve hogy a pwm-el se kezdenek már valamit sok embernek használhatatlan 240hz pwm-el..amúgy nem rossz de akkor már ott a Samsung és szoftveresen is jobban néz ki a one ui.
-
cami][us
senior tag
Hirtelen milyen jó lett az Exynos, bár a táblázat alapján ez nem annyira egyértelmű.
Az akku lehetne nagyobb. A magyar forgalmazóknak meg sok sikert ehhez az árhoz.
-
abes77
csendes tag
Marad a 7a...
Asszony 5a-jat gondoltam, hogy lecserélem.
Gondolat marad, hiába nincs már támogatás még elégedett vele. -
Gabci77
csendes tag
ennyiért már S23 is kapható, pedig az már más kategória
Új hozzászólás Aktív témák
ma Drágább lett a Google legolcsóbb Pixel modellje. Kérdés, hogy így is megéri-e a középkategóriában?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest