- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux Mint
- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Béta iOS-t használók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux haladóknak
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
l.skywalker #227087 üzenetére
Gratulálok!
-
Byhurry87
csendes tag
És még azt gondolná az ember hogy a konzolon nem fog akadni, megállni... Én is megvettem volna de majd ha lesz új konzol...
(De lehet hogy a CP öntudatra ébredt és a régebbi masinákat nem tudja 'meghekkelni' .)
Apropó régi... Nem tegnap kezdték készíteni, csak gondolták, hogy ha nem megy zökkenőmentesen akkor nem kell kijavítani? Ne értsétek félre a kevés igényűek nem köztünk vannak szerintem. -
hooligan72
csendes újonc
válasz
Gratulálok.Jó kis ajándék így karácsony előtt.
-
kENNYkEEE
csendes tag
válasz
Király kis játék! Az erő legyen veled! Coopban is nagy buli!
-
Picoka
csendes tag
válasz
Gratula
-
kENNYkEEE
csendes tag
válasz
l.skywalker #227017 üzenetére
Jó játékot! Gratula
-
Picoka
csendes tag
válasz
Gratulálok!
-
Yandelus
tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #226826 üzenetére
Sherkulás
Nyereményjáték
a
LEGO Star Wars The Force Awakens Deluxe Edition
Xbox digitális kódotnyerte:
gduck
grat! -
persil
nagyúr
válasz
Boonen007 #227075 üzenetére
Nem 1080p, hanem boven alatta.(tok mindegy mit ir ki a tv-d)
Az pedig, hogy teged nem zavar a huszonpar fps(jo esetben), szimpla igenytelenseg.
Marmint nem pejorativ ertelemben, ne erts felre, de 10-bol 9 ember szerint 15-20 fps-sel jatszani nagyon rossz elmeny. Ha neked "eleg" akkor szimplan csak alacsonyabbak az igenyeid ilyen ertelemben.De sajnos a base gepeken jelenleg borzasztoan szar a cp. A one x-en mar egesz oke, de azon is hajlamos 25 korulre, neha az ala beesni, a grafika pedig nagyon gyenge ahhoz kepest, hogy "milyennek kene lennie".
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Egy nyereményjátékkal kedveskednék az Xbox tulajdonosoknak. Ha netán hiányozna a GTA 5 a játéktáratokból, térjetek be.
-
persil
nagyúr
válasz
agyhalottak #227052 üzenetére
Ezt neked kell eldonteni, de nem egy nagy elmeny atlag 20 fps-sel, meg ps3 szintu grafikaval jatszani.
Nezz meg egy videot youtube-on, rengetegen panaszkodnak.
"One-on es one s-en egesz egyszeruen siralmas, csak nezz meg nehany videot. Verlazito. 720p legtobbszor, nagy ritkan 900p felbontas, homalyos, alacsony minosegu texturak, folyamatos pop in, 15-20 fps atlagban. Ha valaki nem nagyon igenytelen, akkor mondhatjuk, hogy jatszhatatlan."
De fog akadozni. Nem kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz
l.skywalker #227044 üzenetére
Fhuu de jó kis játék ez!
Goldba kaptuk ki is toltam egyből, nagyon jó a story. -
xXxian
senior tag
válasz
bbsofficial #227072 üzenetére
köszönöm!
S hol is érdemest ezt jóárasítva (akár éveset) megvenni?
-
Steve 018
csendes tag
Mennyi új hozzászólás és mennyi új felajánlás!
Gratula a nyertesnek és ezer köszönet a felajánlóknak. -
Boonen007
őstag
válasz
Wesder #227057 üzenetére
One S-en 1080p játszok vele már benne van vagy 2-3 oram ami lehet nem sok, de én ugyan nem
nezem az FPS stb számokat semmi brutálisan felejtsd el jatszhatatlant nem tapasztalok, nem mondok vagy 2x megállt a kép pár másodpercre, de ennyi. Autokazva a városban sincs gond. -
törölt tag
Most járt le game passom,de nem engedi 300 ft ért megvásárolni. Ez miért van? Game passom csak kóddal volt, még nem vásároltam csak goldot a Microsoft oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
TaRka94
senior tag
válasz
bbsofficial #227072 üzenetére
+1
-
Belepakoltam néhány órát a Controlba. Egyelőre a fordítottja a QB-nek. Élvezetes a harcrendszer, a sztori viszont elég elborult. Ami nem feltétlen baj, ha sikerül jól kibontani, meglátjuk. Remélem nem egy zagyvaság kerekedik ki belőle.
-
xXxian
senior tag
Sziasztok,
Lécci ne utáljatok, biztos volt már ezerszer...
Összefoglalóból elérhető infót elolvastam de nem lettem sokkal okosabb. H az alérhető kb. 100 játék érdekel, akkor nekem GP kell? Vagy inkáb GP Ultimate? Live már nincs magában? Live valójában mire való?
Előre is köszi,
X -
törölt tag
válasz
csuvicsuva #227063 üzenetére
Ezt most nem értem.
Többet fizettél mint amennyit a fizetési ablakban kiírt ,hogy mennyivel fog megterhelni?
-
agyhalottak
tag
Köszi az infókat, akkor várok még vele.
-
zojjektum
senior tag
válasz
Wesder #227064 üzenetére
Köszönöm. Akkor lehet a hdr-t kellene kikapcsolnom, mert ennél a játéknál nem sikerült rendesen belőni.
Külön játékokként ki lehet kapcsolni a hdr-t? Játékon belül nem találom. Csak a box beállításinál lehet, mert akkor az mindenhol lekapcsolja? Azt nem szeretném, hogy egy elcseszett játék miatt állandóan kapcsolgassam a hdr-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Gratula a nyertesnek!
Én ma kaptam meg egy ismerőstől PC-re. GoG-on megvette. Szerencsére éppen csak elvegetál a laptopomon
-
törölt tag
válasz
tomka #227050 üzenetére
Ajánlani 300ft-ért szokta. Mire a tényleges fizetési felülethez érsz, akkor szokott teljes árra váltani. Az számít ami ott van és nem az ajánló.
@atees
Nálam a sebesség teszt olyan 600+ megabitet mutat. a tényleges letöltés nekem is 50-350 között van.
Szerintem ez a plafon, vagyis én ettő többek nem töltöttem soha. A 30sec pedig gondolom milisec akart lenni csak elírtad. Egyébként kb az is ennyi szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Néhány peccset én mindenképpen megvárnék, akármilyen géped is van... vagy legalább a DF teljesítménytesztjét XBOX-ra (eddig csak PS4-ekre tolták ki).
Az alacsony felbontás, és részletesség egyébként engem sem zavarna, de a 20FPS igen:
Cyberpunk 2077 Xbox One S Gameplay - Streetkid LifepathHa van játék, amit már a Series X-en érdemes kezdeni, az a CP2020, next-gen peccsel! Én mindenképpen várni fogok vele legalább 1 évet, mire kiforr.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
válasz
One S-en felejtsd el, ha csak nem 720p@15-ben szeretnél vele jàtszani.
-
mike1334
veterán
válasz
Videók alapján nem igazán. Furcsa amúgy, én az rdr2-t s-en játszottam végig, és teljesen vállalható volt...na ez (még) nem az
-
válasz
csuvicsuva #227047 üzenetére
Szintén zenész. Nem jött be annyira a Mortal. Pedig az 1,2,3-at elég sokat nyomtam.
-
agyhalottak
tag
válasz
persil #227032 üzenetére
De azért játszható One S-en ha jól gondolom a szavaidból ugye?
Feleslegesen nem akarnám megvenni, tehát nem fog akadozni vagy ilyesmi ugye?
(Eszembe jutott a régi PC-s korszakom amikor ott imádkoztam a gép előtt, hogy egy játék a minimumon elinduljon, azért váltottam konzolra, hogy itt ne legyen ilyen.)
-
mike1334
veterán
válasz
IntelKiller7 #227046 üzenetére
Neeeem...elhagyó a konzol...hagyományok vannak itt a topikban
-
tomka
újonc
válasz
Ugyan ez.
Esküdtem volna, hogy tegnap 300-ért ajánlotta.
Ma mondom kifizetem a gyereknek és mára 4190.
Nem értem én sem -
Yandelus
tag
válasz
IntelKiller7 #227046 üzenetére
Nincs valami infó, hogy a Mortal Kombat 11 lesz-e gamepassban? Mert ha nem, akkor lehet karácsonyra beszerzem.
-
Yandelus
tag
válasz
Az klassz.
akkor próbálkozni kell, hátha valamikor engedi.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Yandelus #227045 üzenetére
Nekem tegnap engedte volna, ma már megint 4190 Ft, akárhonnan nézem. MS random generator.
IntelKiller7: köszi az infót, akkor már törlöm is a Mortalt. Egyszer volt elindítva, most már nem lesz. Legalább le tudok tölteni megint valamit, ami jó eséllyel szintén nem lesz elindítva. Semmi se nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
GamePass-t elhagyo jatekok dec 30-tol.
Mortal Kombat X (Xbox)
Farming Simulator 17 (Xbox, PC)
Football Manager 2020 (PC) -
Yandelus
tag
-
l.skywalker
Topikgazda
HunChris felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
Murdered: Soul Suspect
Xbox digitális kód
Jelentkezni lehet:
ITT
Jelentkezési határidő:
2020.12.16. szerda 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban. -
l.skywalker
Topikgazda
-
tomka
újonc
Sziasztok!
Ez az akciós 300 forintos Game Pass Ultimate lehetőség csak a teljesen új fiókokra vonatkozik?
Mert nekünk korábban volt előfizetésünk (jelenleg nincs), de ha most elő szeretnék fizetni akkor a 4190 forintot adja.
Szóval ez kizárólag a teljesen újaknak van?Köszi ha valaki segít
-
xviktorx
tag
Sziasztok! Goldosokank most a Far Cry 3 ( 360as verzió ) 1200 Huf. Ezt ha megveszem akkor játszható CP Bundle boxon? Láttam hogy a nem 360-as verzió 9ezer felett van. Mi amúgy a kettő közötti különbség a 10 GB méret különbségen kívül? Nagyon bejött nekem a Far Cry sorozat. Kezdtem az 5-el, majd folytattam a 4-el, lassan befejezem a Primalt. Tudom most van a CP 2077 ami járt is a gépemhez, de ez egyelőre nagyon összetett játéknak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Sinu
senior tag
Ezt a Horizon 4 CP autót be lehet úgy is húzni, hogy eddig egyszer indítottam el a játékot? Vagy kell hozzá némi előélet?
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #227012 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz.
Van itthon pár darab noti hdd-m. Mindegyik tudja a 90megabájt/mp sebességet nagy fájlok írásakor.
Ha jól emkélszem a gyári 500gb is ,ami a boxban volt.Amit most a boxba raktam belsőnek ,az pl. egy samsung ,105megabájt/mp-el ír stabilan. Az pedig megabit/mp -ben 840-et jelent.
@atees
...és a kapcsolat is gigabit a router és a box között. Ha jól emlékszem a digi osztogatott olyan routert aminek nem minden portja gigabites.
Egyébként nekem a sebesség probémát az oldotta meg , hogy a telekommal kompletten kikapcsolattam az ipv6 címet.
Azóta gigabites neten 250-300 között töltöget , az ha nemnis mindíg ,de sokszor. Még az ipv6 bent volt 100 megabit közelében sem járt soha.
[ Szerkesztve ]
-
Drakula... Illetve gratula a nyertesnek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #227031 üzenetére
Most ettől a hsz-től függetlenül a kurrens gen végül is már nem a PS5 és az XSX? Prevgen meg az XO és PS4?
-
persil
nagyúr
válasz
mcfing #227028 üzenetére
One-on es one s-en egesz egyszeruen siralmas, csak nezz meg nehany videot. Verlazito. 720p legtobbszor, nagy ritkan 900p felbontas, homalyos, alacsony minosegu texturak, folyamatos pop in, 15-20 fps atlagban. Ha valaki nem nagyon igenytelen, akkor mondhatjuk, hogy jatszhatatlan.
One x-en sokkal, sokkal jobb a helyzet, de gyakran beesik 30 fps ala es a grafika nagggggggggyon tavol all attol, hogy ezt indokolna.
Szrk.: De ez nagyon nem az a jatek, amivel "neha elutod az idot". Ha vevo vagy ra, nagyon beszippant a vilag, remek karakterek, parbeszedek, jo kuldetesek. De, ha nem erdekel az rpg, akkor nem fog lekotni egy percre sem. Ez nem a beugrok felorara lovoldozni mufaj.
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
válasz
gratula
-
Zsadi
őstag
válasz
Gratulálok a nyertesnek!
-
mcfing
csendes tag
cyberpunk 2077 kapcsolatban kérdeznék
Sima xbox one tapasztalatok vannak? Mennyire van optimalizálva a régebbi konzolokra? Egyáltalán van értelme? Nem vagyok egy hardcore gamer, csak néha elütném vele az időt. Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Amarth
aktív tag
válasz
Nagyon köszönöm a nyereményt, bearanyoztátok a napom, meg kB mindent!
-
ggeleven
őstag
válasz
GG!
Köszönjük még egyszer!
-
IntelKiller7
Topikgazda
MotoGP 20.
-
_stick_
őstag
válasz
Grat.
-
Wesder
titán
válasz
GG.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Gratulálok!
-
atees
őstag
válasz
l.skywalker #227013 üzenetére
Köszi a válaszokat, mar rajottem en is, h addig hozza sem nyulok amig tolt, eleg fura.
Az oke h hdd van benne, de akkor is ne 1mb/s legyen a letoltes😁
Még egy kérdés:
Ezt hol tudom kikapcsolni hogy ne kerje??
[kép] -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Gratula.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #226890 üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz
l.skywalker #227013 üzenetére
Kie lett a szájberpááááánk?! ...
Jobban izgulok, mint bármikor(habar a jozan eszem azt mondja, egy ev mulva eleg lesz elkezdeni vele jatszani).
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
atees #227008 üzenetére
• Lassú letöltés? A játékok vagy alkalmazások lassú letöltésével kapcsolatos hibák elhárítása az Xbox One konzolon + állítsd Instant-ON-ba az energiabeállítást és akkor "kikapcsolt" állapotban gyorsabban tölt le.
[ Szerkesztve ]
-
ranlomadi
tag
Csak kapkodom a fejem milyen jó játékok pörögnek felajánlásba! Minden felajánlónak elismerés! Királyak vagytok!
-
atees
őstag
Mit tudnék tenni, hogy a one s-en a letöltés ne legyen rohadt ingadozó és pár giga ne tartson órákig? Digis gigabites netem van. Kábelen csatlakozik a routerhez a box.
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #226977 üzenetére
ÚÚ pont egy bakancslistás game. Csak még nincs meg a 20. Mondjuk ilyen áron megéri beszerezni.
-
plejik
addikt
Hú de jó, hogy nem vettem meg a Cyberpunk-ot Xbox one-ra. Elég elszomorító a grafika...
Ugy series x et meg sehol nem kapni, sok nepper felvásárolt... -
gutkeled
tag
válasz
chipesz #227003 üzenetére
Úgy legyen.
Csak gondoltam még időben lehet elkezdeni...
Én folyamatos menekülésben vagyok a kikerülő címek végigjátszásával. Szóval már írom magamnak előre az érdekes játékoknál, hogy mikor kellene befejezni. Elég sok játék kerül ki egy év elteltével.
A Yakuza 0-t is be kell még fejeznem, de eléggé megkadtam benne. Érdekes a story, de valahogy mégse megy... Reménykedem, hogy a Yakuzák tartósan bent maradnak.
-
dReFiX
senior tag
válasz
bbsofficial #226999 üzenetére
Ha másik fiókot töröljük homeolás után a saját boxon akkor ugrik a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 4
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autóhifi
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest