Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Bep
őstag
válasz l.skywalker #227655 üzenetére
Szélmalom harc. Egy szimszonost csak is egy mzés tud megtántorítani.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #227695 üzenetére
Bunda!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #227676 üzenetére
A The Outer Worlds annyira tetszik nekem, hogy megszavaztam idén az év játékának, aztán oriic 2019-es játék lévén kivette a listából...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
spiky03
veterán
válasz l.skywalker #227672 üzenetére
A Duke Nukennak is több befejezése volt.
Emlékszem még PCn toltam kódokkal.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz philoxenia #227685 üzenetére
Le kell lőni mindenkit. Akit nem lehet azt meg hátulról
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz philoxenia #227688 üzenetére
Melyik játék? RDR2, ME1, W3, Odyssey, Valhalla, NMS fixen csak leállítja a folyamatot ideiglenesen és látható marad a játék képe.
l.skywalker
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #227686 üzenetére
Jogos, ez a vegzetem nekem is. :D
Es ezert marad mindig elso helyen a teso.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz philoxenia #227685 üzenetére
A játékok 99% megáll ha megnyomod a nagy fehéren világító gombot a kontin.
Így lesz +végtelen időd egy egy időhöz kötött válaszra pls Witcherben is.
l.skywalker Destinyre se kellene szakítanod, a Bungie nem érdemli meg a termékükbe fektetett időt...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #227682 üzenetére
Ugyan mellekvagany, de en a the old republic-kal is jol elszorakoztam anni pc-n.
De egy kotor folytatas zsenialis lenne.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #227682 üzenetére
Amíg kedvenc Catherine Kennedy-inket nem zabálják fel a porgok nem lesznek itt hű meg ha dolgok csak Mary Suek...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #227679 üzenetére
A High Republic éra miatt gondolják sokan, hogy lenne létjogosultsága. Csak miközben a High Republic ~300 BBY-ban fog majd játszódni, a KOTOR-ok ~4000 BBY-ban.
És ott van még a The Old Republic is, ami ~3600 BBY.
De konkrétan elkezdték a KOTOR 3-at az Obsidian-nál, csak nem lett belőle semmi.
-
Micsurin
nagyúr
válasz IntelKiller7 #227678 üzenetére
Az annyi, hogy az elveszett forráskód előkerült a 2. részhez így jöhet mobilra. Ennyiről lehet tudni nem?
-
persil
nagyúr
válasz IntelKiller7 #227678 üzenetére
Nalam kimaradt, ne tartsd vissza, ha megtalalod! :D
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #227675 üzenetére
Nem tudom, asszem akkor pont toltam valamit es csak "megneztem". Tetszett is, elszoszoltem egy ideig, de abbamaradt. 🤷
De tenyleg remek lett.
Jo, en ruhellem a mass effect-et, evvan. :D Hazudtam, az egy kurva jo volt, de a tobbi mar csak meh, nekem.
The outer worlds meg zsenialis, pont a napokban szedtem le ujra, baromi jo. Sok tekintetben fenyeveket ver a cp-re.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #227674 üzenetére
Na csak ne nyomizzad az ME-t, jóva'? Kihúzod a gyufát.
Amúgy egy címet nem mondtunk, ami üti még a CP-t, a The Outer Worlds.
Ki játszott vele?
KOTOR-ból pedig psszt. de pletyka szinten előkerült az elmúlt hetekben, hogy lehet, hogy dolgoznak a harmadik részen. De a második rész jön tabletre meg mobilra legalább
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Micsurin #227669 üzenetére
Kotort ne is mondd, az egyik legjobb. Inkabb abbol kellene mar egy jo folytatas, nem a nyomi mass effect-et eroltetni. :/
De megis, ezekbol is csak a witcher es az elder scrolls jatekok(amibol toronymagasan a leghulladekabb az oblivion volt szerintem) open world rpg-k.
[ Szerkesztve ]
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #227667 üzenetére
Azért nem jó példák ezek, mert a CP-nek csak pont a lényeges funkciójáról tudnak kevesen, hogy az RPG része sokkal erősebb, mint az Open World. A játékban a párbeszédeknek és az egyéb döntéseknek konkrétan kihatásuk van a játék végére és nem is 1 hanem 6 befejezése létezik. Amiket felsoroltál azok minde lineáris történetszálon futnak és a döntéseid max. abban befolyásolnak, hogy férfival vagy nővel fekszik le a karaktered. Kivéve persze a Witchert-t de az CDPR termék.
-
Zoleee83
addikt
válasz szimszonos #227667 üzenetére
Nyilván okkal kérdeztem, mert régóta ekézed a CP-t, amivel egyébként nincs problémám, Kíváncsi voltam nálad mi az amit szintként meg kell ütnie egy open worldnek.
Reagálva a listára, meglepett, hogy nagyrészt Ubi "story-t " dobtál be, ami a legritkább esetben sem klisés, átemelve néha komplett karaktereket, egyik korból a másikba.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #227668 üzenetére
Szoval sem mondtam, hogy nincs olyan! :) Csak kurva keves, ugy ertem, hogy szinte nem is lehet mit valaszolni, mert alig van open world rpg. Kingdom come nekem is tetszett, de valamiert rauntam.
Nem, a gta, far cry, ac nem rpg-k, sosem voltak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz persil #227664 üzenetére
Ha ennyire szigorúan veszed akkor én rávágnám, hogy KOTOR 1-2, Oblivion, ME1, Skyrim.
Az újabbak közül W3 és kb ennyi a többi próbálkozásnak volt jó talán vagy bőven nem RPG volt szigorúan nézve.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #227664 üzenetére
Én tudok mondani ami jobb mint a CP
A Kingdom Come: Deliverance, de elnézve a barátlistámat én játszottam vele egyedül 2 óránál többet. 100 óra után is csak azért hagytam abba, mert jött a Destiny 2 PC-re
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #227634 üzenetére
Így van, habár az az érzésem, hogy ezzel az akciójával a CDPR elvesztette az eddig gondosan ápolt "az iparág jófiúja" image-ét, és sokak szemében (bevallom: nálam is) bekerült abba a nem túl illusztris társaságba, akinek már jó ideje nem hisz el az ember semmit (Ubi, Bethesda, EA, stb.), max. nagyon komoly fenntartásokkal.
És ezt nehéz lesz visszaépíteni szerintem még akkor is, ha a játékot magát kipofozzák x hónap vagy év alatt.
(Persze lehet, hogy csak én látom túl sötéten és/vagy fekete-fehérben a dolgokat.)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Zoleee83 #227662 üzenetére
Hülye kérdés (no offense) de erre zsigerből rávágható az RDR2...
Innentől kezdve ez egy invalid válasz a részéről.
-
Zoleee83
addikt
válasz szimszonos #227659 üzenetére
Engem őszintén érdekelne, hogy mi az az open world ami nálad megüti a mércét, szemben a CP-vel. (Witcher széria nem ér, házon belül van.)
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Micsurin
nagyúr
válasz persil #227660 üzenetére
S-em van, technikai gondom nem volt vele, tisztességes iparos munka egy egy drop volt de semmi eget verő még egész szépnek is mondható.
De "csak egy" techdemo.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
persil
nagyúr
válasz Micsurin #227656 üzenetére
A cp-vel tisztaban vagyok, nekem most is fent van x-en. Korabban en is irtam valakinek spoiler tag-gel, hogy mi a helyzet a homalyos keppel.
Az anthem-re voltam kivancsi. De, ha "csak" ennyi lenne, igazabol mar az is eleg problema. Az erdekelt volna, hogy technikailag is volt e vele valami problema. Asszem s-en jatszottam, de mondom max par orat. Az alatt mondjuk nem tunt fel semmi nagyon kirivo.(marmint technikai szempontbol)
Jah, latom mar szerkesztettel!
Igen, nagyjabol ezek miatt nem is gyotortem tovabb nehany oranal.[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Nem kell olvasni,az arcodba tolja.Megnézi az ember,és ha nem ért vele egyet továbbgörget.Szerintem a szerzőtől függeltlenül minden szava igaz a mostani helyzetet nézve,Az hogy mit hoz a jövő,hány díjat zsebel be majd jövőre az még kérdéses.De itt nem is erről volt szó.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #227651 üzenetére
Én már csak a Youtube "tudományos tech" csatornákat várom, hogy linkelje ide valaki, akkor lesz teljes a k
(ó)örkép.#videobanismegmondtakakkorugyvan #ssdtöbbfpstad #4kshdmikabel #CEOfejjellefelehasznaljaakonzoltdeaszavaiaranybolvannak
"Got any other secret weapons?"
-
IntelKiller7
Topikgazda
Kérjünk 1 hét pihenőt.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Micsurin
nagyúr
válasz persil #227649 üzenetére
Egyébként nem akarok olajat dobni a tűzre de... tegnap dobtam át havernak egy vinyot sulis cuccokkal és leültünk megnézni a CP-t, reggel kapta készhez. Sima 4 Slimen nem volt annyira ergya azért szépnek nem volt szép sőt ronda mint a bűn szerintem. De ~3 méterről egy 108 centis FHD tv-n egész játszható volt, nem volt meg a 30 közel sem stabilan valahol 24-28 közt szórhattunk de játszható volt.
A homályosság meg, game feature volt. Nem tudom mennyit tolta egyedül de mikor becsatlakoztam akkor 2-3 óra után (sztorit toltuk csak) "javítottak" V látásán, utána sokkal viselhetőbb volt a kép.
Szar ahogy van az a port de a legutóbbi patch óta már egész viselhetőnek tűnt nekem, lehet ránézek megint Valhalla után hátha itt is játszhatóbb lesz már.
persil Üres úgy akartad érteni: A sztori klisés és gagyi, a világ üres, a hub még attól is üresebb. A karakterek annyira kidolgozatlanok, hogy már már súlytalanok és ha ott se lennének sem vennéd észre, skill rendszerről beszélni sem tudunk mint ahogy gear systemről sem érted? Egy LOOTER játékban nincs rendesen felépített gear grinding... (részben itt vérzett el az Avengers is nagyon durván) pont a téma/stílus gerincét készítették el teljesen inkompetens módon.
Ezután tök hülyének nézték a vásárlókat a tartalmak terén. A Cataclysm egy jó irány lett volna de kicsit túl kevés túl későn dolog lett belőle, ha release után 1-1,5 hónapon belül jön akkor nyerhetett volna nekik időt amíg összekalapálnak dolgokat.
Ebben a formában egy techdemo volt nem játék, egyszer kitolod a kampányt mert maga az irányítás a repülés a fegyverek kezelése élvezetes de ennyi. Ja és persze Gold nélkül még az üres játék felszínes kampánya sem megy!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #227652 üzenetére
De legalább a sok tudatlan tudja használni az OFF gombot, nem úgy mint akik a Qubit-et olvassák.
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #227651 üzenetére
Igrn és rácuppantál azonnal,éreztem előre
-
persil
nagyúr
válasz Micsurin #227648 üzenetére
Az anthem-mel mi a baj azon kivul, hogy borzasztoan ures? Komolyan kerdem, nem jatszottam vele sokat, de par ora utan feltunt, hogy valami nagyon hianyzik.
De ezen felul mi volt vele a gond? (Mondjuk ez is eleg lenne.)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #227645 üzenetére
Clickbait. És úgy néz ki, hogy bevált a csali
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #227639 üzenetére
Most iszonyat divat, hogy minden utolso jottment, aki jatekot meg eleteben nem latott lehoz a cp-rol valamit. :D
Ez a konkret fenti meg raadasul tele van netto hazugsagokkal is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #227646 üzenetére
A kampány szerintem nagyon jó volt, ~15-ért hoztam el, annyit szerintem vígan megért a kampány + a heroic küldetések (1-2 story mission / hero).
De ja a multi egy hulladék volt, azóta a Valhallaban csücsül az a 10k mait visszakaptam érte.
Szvsz Anthem számomra fájóbb de ez szubjektív.
-
Zoleee83
addikt
válasz szimszonos #227637 üzenetére
Csak hogy legyen valami ellenpólus a negatív cikkjeidre, linkelgethetünk it feleslegesen, te leírod hogy rossz, mások meg hogy jóó.
De tényleg hol találod ezeket a noname oldalakat? Én is kíváncsi volnék rá!Cyberpunk 2077 review: Joining industry legend as a contender for best game ever made
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #227643 üzenetére
Hát mi ebben a szar,mesélj már egy kicsit?Van benne valami ami nem tetszik a cikkszerzőn kívül??Hallgatlak
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Manapság mindenki az lehet
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #227641 üzenetére
Eszem ágában sincs. Csak rajtad csodálkozom, hogy ilyen szarokat olvasol.
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #227632 üzenetére
Az lehet,bár nem vennék rá mérget.Nagyon sok munka lesz még vele.
-
szimszonos
őstag
Miért nem értesz vele egyet ?
Pedig minden szava igaz.Cáfold meg légy szíves[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Szerintem a CP még így sem szólt akkorát negatívan mint az Anthem, az egyértelműen az évtized bukása lett.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #227637 üzenetére
Én ebben az évtizedben számos hasonló buktát láttam. Ezeket az oldalakat honnan találod? Ez a Hegyeshalmi még csak nem is gamer újságíró
-
szimszonos
őstag
Cyberpunk ígérem utolára
[link][ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz l.skywalker #227634 üzenetére
Én meg majd megveszem a 2.0-t, ha jó olcsó lesz 1 év múlva. Ha valakinek nincs ideje játszani a megjelenéstől, akkor még jól is járhat ilyen botránnyal. A big picture-t nézve viszont nem jó ez a helyzet senkinek.
@IntelKiller7
Olyat még nem olvastam sehol, hogy mondjuk a sztori, a mélység, a változatosság vagy maga a világ ne lenne elég kidolgozott, szóval simán jön majd ennek is elismerés. Csak az a rengeteg technikai hiba ne lenne.[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #227632 üzenetére
Biztos. Ugyan az lesz vele mint a Witcherrel. Az is nagyon gyengén indított, most meg rá kell nézni milyen díjakat zsebelt be..
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #227633 üzenetére
És egyébként is ennek a döntésnek a hatását majd pár hónap múlva fogjuk látni. Nem ez lesz az első ilyen cím, ami kritikán aluli minőségben nyitott, de idővel megcsinálták. Csak ez az első CDPR játék ami ekkora hype-al nyitott.
Ja és nem ez az utolsó
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz raziel01 #227624 üzenetére
Innen a gép elől okoskodva én is azt mondom, hogy valószínűleg kisebb lett volna az arcvesztés, ha mondjuk a prevgen konzolokra eltolják a megjelenést jövőre, a mostaniakra (még mindig nextgenként gondolok rájuk ) meg PC-re meg kiadják most. De nekem könnyű, az én szerszámom nem találkozik azzal a bizonyos csalánnal; ha éles helyzetben kellett volna döntést hoznom, én sem tudom, hogy mit választottam volna.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #227628 üzenetére
Igen. És hidd el ez a játék így is kasszasiker lesz és akár még GOTY is lesz és minden. De én többet nem rendelek elő CDPR játékot sem.
-
ggeleven
őstag
válasz l.skywalker #227627 üzenetére
*2020-ban
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
persil
nagyúr
válasz raziel01 #227626 üzenetére
Ez sajnos nagyon nem igy mukodik a jatekiparban. Az egy borzasztoan idealis eset, hogy akkor kerul kiadasra egy jatek, amikor keszen van.
Valojaban n+1 ember fogja neked megmondani, hogy marpedig mikor fog a boltokba kerulni. Aztan johet a csuszas, meg az uj idopont, szelsoseges esetben tobbszor is, amire persze "remekul" reagalnak a befektetok, meg a kiadok, a jatekosok es mindenki. Gyanitom ebben a konkret esetben pedig jott az "ertem a problemakat, akkor holnap az asztalomon legyen" c. teljesen megerto es segitokesz hozzaallas.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #227627 üzenetére
Azért az is durva, hogy ennyi éve fejlesztik, gőzerővel. Eltolják jó fél évvel a megjelenést és még mindig ilyen 0 az egész.
Olyan érzésem van ezzel kapcsolatban mint amikor bejött steamre az early access cucc, és boldog, boldogtalan hányta fel a "játékait" rá.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz raziel01 #227626 üzenetére
A gond inkább feljebb van, vezetői szinten. Olyan szerződéseket kötöttek, amik miatt Ki Kellett Adniuk 2020-ban. Többet buktak volna akkor ha nem adják ki.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Wesder #227625 üzenetére
Ez szimplán az ő balf*szságuk. Pontosan látniuk kellett, hogy 1 hónap alatt mennyit haladnak és nem fognak kész lenni vele.
Csak gondolom az idióta fejesek kitalálták, hogy már pedig ki kell adni karácsony előtt.
Pedig az emberek ugyan úgy megvették volna ha fél év múlva jön ki, mert sokan már 8 éve erre várnak. Szerencsére nem vettem meg konzolra, videókat néztem PC-ről és hangulatos lenne de ez így nagyon gáz. -
raziel01
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #227621 üzenetére
Nem is tudom mit gondolt a CDPR. Kiadnak egy moslékot és majd mindenki szép türelmesen vár, hogy majd valamikor ki lesz javítva?
Fegyvert fogtak a fejükhöz, hogy egyszerre kell kiadni minden platform-ra?Szerintem simán jó lett volna kiadni márciusban is mikor már elérhetőek mindenhol az új konzolok is.
Azt meg ne várja senki, hogy 4-5 év aktív fejlesztés után majd 2 hónap alatt rendbe rakják xbox one-ra meg PS4-re. -
Gsx-rr
veterán
válasz szimszonos #227579 üzenetére
Sony W755c
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #227621 üzenetére
Túl későn!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hoppá, a PS Store-ból lekerült a CP2077...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #227617 üzenetére
Igen. A store-checker-ről le tudom menteni - habár az utóbbi időben elég hiányos volt...
-
l.skywalker
Topikgazda
Jó hír Mass Effect fronton, hogy az első 3 rész fejlesztői közül sokan visszatérnek az 5. részre
https://gamingbolt.com/mass-effect-4-is-bringing-back-several-key-developers-from-the-original-trilogyNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #227617 üzenetére
Én már feladtam ezt. Excel táblába kiszedem őket és kész.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #227587 üzenetére
Köszi az infót.
Vajh' miért okoz megugorhatatlan feladatot mind az MS-nek, mind a Sony-nak, hogy ár szerint lehessen rendezni a játékokat a webes store-jaikban?#227618: No de 800+ játékot hogyan raksz be egy excelbe? Lescrape-eled valamivel a webről? Gondolom nem kézzel...
[ Szerkesztve ]
-
Pumi Powa
csendes tag
-
-
-
dReFiX
senior tag
Far Cry frissebb részeiben sorozatban van esetleg magyar nyelv ? Vagy csak a trailer van feliratozva.... Köszi előre is !
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #227605 üzenetére
Most néztem meg a részvényeket, gyanítom a Sony refund hírre reagált a tőzsde, de elég durván beszakadt, -19.21%. Durva!
-
Pumi Powa
csendes tag
válasz l.skywalker #227605 üzenetére
Mindenesetre érdekes,lehet anyagilag nem mebnek csődbe,de nem így képzelték el az biztos.Az igaz ps4 meg one-ra kár volt kiadni,de én még annyit hozzátennék series s/x-re gépekre is később kellett volna kiadni mikor már a grafikai tuning meg lett volna.Mert biztos vagyok hogy az új gépeken Series X-en akár a 4k/60fps sem elképzelhetetlen,S-en meg 1080p-1440p/60fps.Prevgenre ha meg nem tudják optimalizálni lehet el kellett volna engedni teljes egészében.Persze az anyagi érdekek nem ezt diktálták.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Pumi Powa #227604 üzenetére
3 napos hír - ráadásul 3 napja is már 2 napos volt. Azóta emelkedtek a részvények 16%-al és gyanítom csődbe nem fognak menni. De tény, hogy a prevgenv verziókat még nem kellett volna kiadni.
-
Pumi Powa
csendes tag
Úgy tűnik a Cyberpunk játék kiadása jelenleg több kárt okozott a kiadónak mint hasznot,amennyiben igazak a pletykák [link]
Lehet mégis jobban jártak volna ha nem adják ki a ps4-re meg xbox one-ra.[ Szerkesztve ]
-
BigBear
senior tag
válasz l.skywalker #227587 üzenetére
Megint lesznek kellemes akciók, úgy látom.
Ehhh, megint költhetek a gyerekre. -
RicsiSuly
aktív tag
Igen kory24
[ Szerkesztve ]
Üdv SRicsi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest