Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz l.skywalker #218514 üzenetére
Imádtam ezt a játékot 360on.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
Jó ez a Gears 4.
Mondjuk Xcloudon nem fogok a legkeményebb fokozattal bajlódni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
50 megás net elég az xcloudnak? 2,4es routerem van, így nagyon gané, ezért is használom mobilnettel, de ha routert cserélnék, az segítene?
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
Ki lehet valahogy kapcsolni a kontrolleren a led világítást?
-
Rigormortiis
veterán
Ejj, azért még mindig az Xbox kontrollert a legjobb kézben tartani (a női mellek után ). Mindig is ez volt a bajom a Dualshockokkal, hogy nem állnak kézre. Ennek a Cyberpunkosnak még a tapintása is faja.
Nagyon fasza ismét Gearsezni, hiányzott már.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Wesder #217983 üzenetére
Már csak egy normális kontroller-telefon dokkolót kéne szereznem, mert így állvánnyal piszok kényelmetlen.
De maga a szolgáltatás példaértékű, főleg ennyi pénzért.
Ha kikerül egy játék, amiben mondjuk félig benne vagyok, azt már nem tudom befejezni?
Oké, alapvetően az X exkluzív címekért izzítottam be, azok úgyis maradnak, minden másra ott a PS, de lehet, hogy egyfajta demó-szolgáltatásnak is jó lesz
-
Rigormortiis
veterán
Kiválóan működik az Xcloud S10E-vel és Telenoros mobilnettel.
Nagyon adja a Gears 4-5 a kicsi, tűéles amoled kijelzőn. Nem állítom, hogy egyáltalán nincs semmi lag vagy csúszás, de egy single player játéknál ez még a tolerálható szinten belül van.
Remélem, nagyot fog menni ezzel az MS, mert akkor talán bővülni fog a játékkínálat, és talán PC-n is menni fog a stream lehetőség.
-
Rigormortiis
veterán
Ez nagyon jó: A kontroller mellé kaptam egy 14 napos GPU előfizetést, és ezt is meghosszabbította a meglévő 1 éves gold 1 éves GPU előfizetéssé.
-
Rigormortiis
veterán
Vettem egy Cyberpunk 2077-es kontrollert. Még mindig ott tartunk, hogy elemet kell benne cserélgetni? :D
-
Rigormortiis
veterán
Valaki le tudná írni, hogyan is működik egész pontosan a Live Gold - Game Pass Ultimate átváltás? Hallottam, hogy így olcsóbban ki lehet jönni.
-
Rigormortiis
veterán
Körbenéztem Xone kontroller fronton, és 19 alatt nem találtam újat. Úgy rémlik, hogy év elején az egyik MM-ban láttam 13 körül, gondolom ezeket is leakciózzák időnként, mint a Dualshockokat. Várható mostanában ilyen akció?
-
Rigormortiis
veterán
Ha pc-hez szeretném használni az Xone kontrollert, ahhoz kell adaptert is vennem vagy megy simán, magától is?
-
Rigormortiis
veterán
Annyi kérdés még az xclouddal kapcsolatban, hogy ugyanúgy adja majd az acsikat, mintha konzolon játszanék?
-
Rigormortiis
veterán
válasz Wesder #217465 üzenetére
Értem. Hallottam, hogy telón jól működik a dolog, csak nincs kedvem pöcsköszörű kis képernyőn Gearsezni. Viszont így be tudnám pótolni azt a pár xbox exkluzívot, ami érdekel.
Az a gond, hogy nincs erős pc-m, így azt csak steamnek használnám, natívan nem tudja futtatni őket.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Ha előfizetek a Game Pass Ultimate-re, akkor pc-n is tudom majd használni az xcloud szolgáltatást vagy csak telefonon/tableten?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest