Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
Valaki rakta már UV fény alá a CP konzolt?
-
Wesder
félisten
válasz Micsurin #213698 üzenetére
Én megvettem a Platinum kiadàst, mikor félàras volt. Benne van minden DLC. Nem sokat jàtszottam vele, kb 10h lehet, de a Hot Wheels DLC nagyon tetszett. Nem azért nem jàtszottam vele többet, mert nem tetszene, hanem mert kicsit sok volt az autós jàtékokból akkoriban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #213697 üzenetére
Az mondjuk nagyon jöhetne!
Biztos megleszek szólva de hiába néz ki jobban a 4, nekem az ausztrál setup jobban bejött.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Tomasz94
csendes újonc
válasz bulikavagyok #213678 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ 😁 Igazából maximum majd akkor akarom eladni ha ténylegesen vásárolható lesz az új generációs gép, addig még úgyis rá akarok függeni a cyberpunkra szeptemberben 😁
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #213692 üzenetére
Utólagosan amúgy berakhattàk volna, akàrcsak a FH3-at. Igazàból mindegy. Augusztus az Forza hónap Goldból lesz FM3 meg 90%-osan az összes DLC.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz adalbert1 #213691 üzenetére
Szerintem csak a "ráhagyás" miatt ~26 hónap a garancia.
Én próbáltam az RDR2 PS4 Pro-n is, észrevehetően csúnyább azon a gépen! De emiatt nem hiszem, h érdemes lenne újrakezdened ezen a platformon.
"Nem úgy volt, hogy minden MS játék bekerül?" - minden MS játék bekerül megjelenéskor! De a FM7 korábban jelent meg, mint ahogy elstartolt a GP.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
adalbert1
veterán
válasz bulikavagyok #213688 üzenetére
A garancia miért 26 hónap? Nem 24 lenne eredetileg?
Igaz, most megnéztem, és az ms accountomon az eszközöknél kikeresve ezt látom:
"Gyártói garancia lejár 07/20/2022"
Én most azon gondolkozom, hogy nem adom el, ha egyszer Series X-re váltok, de ez még változhat addig bőven (persze a 360-am is évek óta becsomagolva áll a szekrény tetején ).Lehiñito: nálam ez úgy kezdődött, hogy pénteken dumáltam egy kollégával, és akkor néztem, hogy van ilyen bundle ilyen áron - tudat alatt érlelődött még bennem vasárnapig, utána ahogy benéztem ide a topicba, akkor már azt éreztem, hogy kell egy ilyet vennem, és még aznap meg is vettem.
Persze nehéz racionálisan megindokolni, én nem X-et cseréltem le rá, szóval csak a játék árát vonom le a 100k-s árból, és ha nagyon észérvek mentén gondolkozom, akkor azt a 80k-t lehet, hogy jobb lett volna már a következő generációra költeni.
De ha a saját X-edet el tudod úgy adni, hogy a játék árát levonva 10-20k-ért legyen egy limitált géped újrainduló garanciával, akkor az szerintem megéri (persze ez mindenkinek más).Most azon dilemmázom, hogy RDR2-ben már a Chapter 4-nél tartok PS4 Pro-n, és vajon újrakezdjem-e X-en, lesz-e akkora változás, hogy megérje, vagy csak a tudat fog számítani, hogy az erősebb gépen játszom vele (szerintem kipróbálom, mert gamepassben is elérhető).
A Forza 7 amúgy miért nem elérhető gamepass keretében? Nem úgy volt, hogy minden MS játék bekerül? Vagy csak én nézek félre valamit?
Illetve arra van valami értelmes magyarázat, hogy az HBO Go miért nem elérhető magyar account alól? PS4-en pl van, igaz, nem a legjobb az applikáció, a Netflix sokkal könnyebben kezelhető és stabilabbnak tűnik.
Hozzáadtam a US store-ban található applikációt a letöltési sorhoz, de az arra panaszkodik, hogy nem U.S.-ben vagyok. -
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #213650 üzenetére
Főh de gusztustalan ez a figura, már boccs!!!
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
nagyúr
válasz Lehiñito #213687 üzenetére
Nekem amúgy is első napos vétel lett volna a játék, ami Szingapúrban beszerezve is minimum 18k HUF, szval így 82-ért vettem egy új gépet. Mivel 65-ért ment el a régi, ezért 17-ből van egy teljesen új (limitált) gépem, újra 26 hónap garanciával. Plusz ezt minimum 10k-val drágábban tudom majd eladni az SX érkezésekor. Ha Te is hasonló cipőben jársz, szerintem nem kérdés a csere.
Az egyetlen gondot az jelentheti, h nem lesz szívem eladni év végén ezt a gyönyörűséget.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Lehiñito
senior tag
válasz bulikavagyok #213682 üzenetére
Megnéztem, mikor linkelted elsőnek.
Rendszeresen olvasom a topikot, csak ritkán szólok hozzá.
Most megingattál megint, nem tudom mi lesz ennek a vége.
Még van egy kis időm eldönteni mit akarok. Konzolvilág is csak most kezdi árulni, így van még pár napom eldönteni. Pontosabban lebeszélni magam róla. -
őstag
válasz Wesder #213675 üzenetére
mtcgame-en felesleges előre megvenni, a játék megjelenéséig nem kapsz kódot, ergo preloadolni sem tudod. Persze ezt elfelejtik odaírni az adatlapra, utólag is csak a reklamációnál derült ki miután 1 nap alatt nem jött kód, hogy nem is fog jönni.
Azóta sics egy szóval sem megemlítve a játék adatlapján, hogy csak megjelenés után kapsz bármit is. -
Edgar2621
őstag
válasz Wesder #213675 üzenetére
Maximum úgy adnám meg hogy csinálok egy új accountot, de még inkább úgy sem. Jól csinálta ezt a Micro, így azért kevesebb lesz az okoskodás remélhetőleg. Persze a másik oldalról nézve pedig remélhetőleg ez nem veti majd vissza a bundle eladásokat (ha majd nem ilyen szép színes konzollal jön pl.).
XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
válasz zbundy #213672 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy tőlünk nyugatra nem mindig értik ahogy mi működünk, a szoftverekhez sem mindig sikerül megfelelő védelmet mellékelni, és sokszor ennek az az oka, hogy azt mondják ,,miért csinálna valaki olyat hogy...". Van erről pár sztorim, gondolom nem vagyok ezzel egyedül ezért inkább nem is részletezem.
XO: Gollami26
-
nagyúr
válasz Lehiñito #213681 üzenetére
"Pedig a játék érdekelne" - akkor nincs kérdés szerintem! Hajrá!
Egy kis kedvcsináló - ha még nem láttad: Designing the Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Lehiñito
senior tag
válasz Tomasz94 #213677 üzenetére
Hali.
Szerintem a kereslet, kínálat beárazza a használt konzolokat.
Szerintem egy vásárlónak fontosabb, hogy legyen rá gari, mint hogy project scorpio edition gépet vegyen, ezért nyomott áron lehet csak eladni. Mondom ezt úgy, hogy nekem is ilyen PS kiadás van.
Az én kezem is remeg a Cyberpunk konzol megrendelésén, de próbálom magam meggyőzni, hogy nincs rá szükségem. Pedig a játék érdekelne.
Nameg még meg kellene barátkozni a dizájnjával is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Madoc
veterán
válasz bulikavagyok #213678 üzenetére
Mert az aláirásodba még mindig ott van.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
válasz Tomasz94 #213677 üzenetére
Szia,
Szerintem valamennyivel többet ér mint egy "sima" One X, én 65k-ért adtam el az enyémet szombaton. Másfél óra alatt négyen akarták megvenni, szval szerintem próbálkozhatsz fix 70k-val is. De ha 65-ért is adnád, akkor átirányíthatok hozzád 5 potenciális vevőt (jegelés után is jelentkeztek rá ketten).[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Tomasz94
csendes újonc
Sziasztok! Megjelenés napján vásárolt one x, limitált kiadású project scorpio, használtan ér valamennyivel többet? Tudom hogy specifikációban egyáltalán nem tér el a mezei verziótol, csak van hozzá egy állvány, meg az egyedi sorszámozott festés 😄 csak kíváncsiságbol, mennyivel drágábban lehet meghírdetni. Persze ha egyáltalán számít valakinek ez a dolog 😄
-
Wesder
félisten
válasz sith7 #213673 üzenetére
Két módon veheted meg a géphez kapott jàtékot. Személyesen jelen vagy, és te lépsz be elsőnek a gépen, vagy odaadod az accountod és belépnek neked.
Egyébként MTCGame-en van elvilig 13-ért.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zbundy
aktív tag
-
Voy15
tag
válasz l.skywalker #213669 üzenetére
Hmm, az érdekes akkor, mert nekem meg, ha bevan pipálva, akkor egy bitet nem tölt le kikapcsolt állapotban.(Instant on-nal)
Kb hónapokat szívtam vele mire rájöttem. -
l.skywalker
Topikgazda
-
Voy15
tag
válasz l.skywalker #213625 üzenetére
Itt még annyi van, hogy van egy olyan opció is, hogyha kivan kapcsolva a konzol, akkor kikapcsolja a HDD-t is. Ha ez bevan pipálva akkor instant on-ban sem fog letölteni.
-
Madoc
veterán
válasz bulikavagyok #213638 üzenetére
Betérsz hozzá egy KV-ra és levered rajta..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
echterion
nagyúr
válasz zbundy #213659 üzenetére
Ez egy igen izgi kérdés.
Oriic: ha szabályt sértettem, elnézést, nem itteni hirdetési szándékkal tettem (sztem az itteni topiklakók amúgy is rendszeresen látogatják a hardveraprót is), csak hogy ne vezessek még véletlenül se senkit félre, ha mégis megválok a játéktól.
-
Muerte68
addikt
válasz csuvicsuva #213662 üzenetére
Sejtettem
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Muerte68
addikt
válasz l.skywalker #213654 üzenetére
Na majd ránézek, nem hallottam még róla,de szeretem a nem megszokott filmeket
A rendező meg a stílus ígéretes[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
persil
nagyúr
-
zbundy
aktív tag
Ma hoztam el végül a cyberpunkos konzolt media marktból, mert a konzol világ még mindig nem küldte, de még csak fel sem adta. Közben hazafele eszembe jutott, hogy a mediaba konkrétan 3 napig visszaviheti (de lehet máshova is) az ember a gépet indok nélkül. Na most ha valami okos megveszi a gépet, bejelentkezik a profiljával, megszerzi a játék jogát, aztán visszaviszi a boltba a gépet, akkor nyert egy játékot, egy másik "szerencsés" meg jól besz*pta akihez majd kerül végül. Javítson ki valaki ha tévedek valamiben.
-
nagyúr
-
useless
aktív tag
One X egy Axagon usb (4x) hub -bal tudna kezelni egyszerre 3 db 2 TB-os Maxtor M3-as külső hdd-t gond nélkül?
-۞- -۞-
-
akooos
veterán
válasz bulikavagyok #213641 üzenetére
Szóval ha a home accra letöltöm, akkor eléri ugyanúgy a többi profil, mint bármelyik digitális játékot, ugye?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #213650 üzenetére
Meg min dig a fraszt hozod ram ezzel a karakterrel
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bar latom mar torolve lettek hozzaszolasok, de legkozelebb a elados - vasarlos tema ne itt legyen megdumalva. Koszi.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
adalbert1
veterán
válasz Medocsabi #213643 üzenetére
Köszi (a többieknek is! ), sima kódos aktiválós játéknál nem volt ilyen dilemmám, de ez a Digital Direct kicsit bekavart - közben megnéztem, és látszik nekem is a profilomnál mint vásárlási előzmény beváltás után.
Goldot lassan 2 éve vettem utoljára, akkor talán sikerült valami olyan akciót kifogni, hogy 1 évet vettem 12k-ért, ehhez hasonlók szoktak még lenni, vagy mióta gamepass ultimate van, azóta nem jellemző, és a legolcsóbb az aprós 14k-s gold?
-
-
nagyúr
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis pontositas a multkori Digital Direct bundle letolteses korai hozzafereshez. Teves info volt hogy lesz 5 nap korai hozzaferes. Elnezest erte, igy jott az info nekem is egy viszonteladotol.
Live-Die-Respawn
-
adalbert1
veterán
válasz echterion #213616 üzenetére
Viszont beváltás után már a profilhoz fog kötődni a játék, és a konzolhoz nem, ugye? Szóval nyugodtan elválasztható lesz egymástól a kettő, és a profil fog számítani, a gép nem (pl. egy gépcserénél)?
Látom, megosztó lett ez a gép - én igazából a játék miatt vettem meg (azért ez érdekes, ilyen bundle-t még nem is láttam, ahol a játék majd csak hónapokkal később jelenik meg - gyanítom ez azért kellett, mert szeptemberben már még többet tudni majd a következő generációról, és akkor még kevesebb One X gépet adnának már el) - viszont egyre jobban tetszik ez a sárga-kék design.
Ami viszont nem tetszik, az az extra világító led az elején, ezt ki lehet kapcsolni (a beállításokban nem találtam ilyet)?
-
astorre19
aktív tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz astorre19 #213624 üzenetére
Ha az energia beállításokban Instant ON-ba rakod, akkor kikapcsolás után is tölt.
Ha Energy Saving módban van, akkor csak bekapcsolt állapotban tölt.
Teljesen bekapcsolva letöltés miatt nem érdemes otthagyni, alapvetően van benne egy x idő utáni kikapcsolás is, másrészt az Instant ON pont erre van.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
astorre19
aktív tag
válasz l.skywalker #213621 üzenetére
Köszi!
Be is húzom akkor.
Még egy olyan kérdésem lenne,hogy ha töltök egy játékot a storeból és otthagyom éjszakára,akkor megvárja a box míg letölt teljesen,vagy kikapcsol időközben?Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
pzstm
titán
tegnap este befejeztem Ori új részét.
Továbbra is csak egészen durva szuperlatívuszokban tudok beszélni eme mesterműről. Elképesztő, zseniális volt, döbbenetes sztorival.
A GamePass ár/érték arányára meg továbbra sincsenek megfelelő kifejezések szerintem.
A GamePass Ultimate Xcloud-al még durvábban fogja felforgatni a piacot az tuti.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz astorre19 #213618 üzenetére
Ennél nagyon alig volt olcsóbb a store-ban sem eddig, más kulcsos oldalakon jellemzően drágább
https://xbdeals.net/hu-store/game/285360/assassins-creed-origins-gold-editionNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
GEIL
addikt
válasz Mr. Y #213617 üzenetére
Szia !
A sebessége oké, de a ping és stabilitása már nem biztos.
Online játékhoz csak kábeles kapcsolatot használnék...de szerintem aki multizik az egyetért...
van itthon pc és konzol is...mindent próbáltam wifin és utp kábelen is.....hiába 1 méteren belül van a wifi router, sebsségben 99%-ban megvan a net...De a "ping" az pl Fortnite-ban 24-32 helyett már "csak "38-54" között mozog.....de más játéknál is van eltérés.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten neveztem be a konzolok világába egy one x el.
Igazából az AC-k miatt.
Origins,Odyssey.Az Origins Storeban most 9k a Gold Edition.Ezt megéri megvenni vagy tud esetleg valaki olcsóbb forrást?
Illetve máskor is szoktak ilyen akciók lenni?
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
Üdvözletem!
Olyan kérdésem van (mert még nem tudtam tesztelni), hogy Wi-Fi-n kb 40-50 kb/s sebességű kapcsolat elég az online játékra?
But who is watching the guardians?
-
echterion
nagyúr
válasz Dreimus #213614 üzenetére
Tudom, így is hirdettem most meg. A legjobb lenne a személyes átvétel ilyen esetben egyébként. Egy próbát megér.
Amúgy olvastam róla az xbox oldalán, nem kell egyből beváltani, azt írják, hogy bármikor beváltható: [link] ."Az új konzol telepítési folyamata során megjelennek az adott konzolhoz kapcsolódó, tartalmakra és szolgáltatásokra vonatkozó beváltható ajánlatok. Kattints a „Claim it” (Beváltás) lehetőségre az egyes ajánlatok beváltásához. A beváltást követően a tartalmadat megtalálhatod a digitális könyvtáradban, a My Games & Apps (Játékok és alkalmazások) alatt.
Ha úgy döntesz, az ajánlatokat később is beválthatod."******
-
-
Dreimus
senior tag
válasz echterion #213612 üzenetére
Továbbra is a CP2077 nem/nehezebben eladható, a géphez kötött és csak azon a gépen váltható be valamelyik rajta lévő profilra. Sztem az ÖF-be mehetne is a Digital Direct leírása.
icemad: Ott marad a gépen a library-ba lépve, viszont a géptől függetlenül emiatt nehezebben eladható, mert elsőnek a vásárlónak be kell lépnie a gépre(ami kapásból home profil is lesz ha még van lehetősége) tehát rendesen be tud kavarni egyeseknél.
CP2077 tűnik az elsőnek, de ahogy a Xbox oldalán is látszik, a teszt képeken a Forza Horizon 4 is így szerepel, tehát nagy az esély rá, hogy az új bundle gépek amik most érkeznek a gyárból már így jönnek majd.
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
Kedves Fórumtársak!
A nagy nyári akciók örömére "USA-rokon" megajándékozott némi giftcarddal...
Viszont az istennek sem tudom redeemelni.
Kérlek segítsetek!... régebben ezzel nem volt gondom.,most nem megy...Köszi szépen a segítséget
Ui. :a javaslatokat privátban várnám
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
echterion
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #213607 üzenetére
Ha feltétlen kell a logika bele: a mostani gépem garija márciusban jár le, ha ezt megveszem, azt meg eladom, akkor legrosszabb esetben is 30ezerbe került az extra két év gari, plusz az a játék hozzá. És ez limitált, később tuti jobb áron lehet majd elpasszolni, mint a mostani, akkor már lejárt garis gépem.
De az az igazság, hogy keresni fogok egy vevőt a játéknak, mert nem valószínű, hogy játszok vele valaha is, inkább odaadnám annak, akit a megjelenés napján (illetve előtte 5 nappal ugye) is érdekelne a játék. Én legfeljebb megvenném később, ha mégis kedvem szottyanna hozzá, amit azért kétlek (meglátom még, hogy mike tippje bejön-e és megtetszik-e az az Outer World). De ha nem megy el se fogom sztem bánni, 70k ajánlaom már van a gépre több is, legrosszabb esetben 30k-ba kerül a mutatvány, szerencsés helyzetben vagyok, mert ez esetben sem a családtól kell elvennem a pénzt.******
-
EmThor
addikt
Volt időm pár játékot csekkolni
- metro exodus: másodszorra sem tudom magam raeroltetni, ez nem jön be, lassú, erőltetett
- gears 5: 17h44p volt a sztori, tetszett, más volt mint a 4, szokatlanok voltak a mini hub területek de tetszett
- murdered soul suspect: zseniális, 2 év szünet után most fogom befejezni, anno azért hagytam abba asszem hogy ne legyen vége :) más mint a többi, nyomozás, misztikus, menő!Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
erikke17
őstag
válasz akooos #213604 üzenetére
Tetszik csak nem hétköznapi future cucc
Sima fehér S-hez viszonyítom azért fura nekem még egyenlőre.
De ha meg kérdezik el mondhatod limitált cuccAmúgy mennyit gyártottak belőle azt tudni?
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
BT86
tag
válasz HartgeH3-2.8 #213607 üzenetére
Sima X-ről sem akkora hülyeség a váltás. Ha valaki amúgy is megvenné a játékot, egy kb 1-2,5 éves gépet úgy 15000 ft költségért cserélhet le egy jól kinéző, 2 évig garanciás új gépre, ami a limitált kiadás miatt várhatóan értékállóbb is lesz.
Meg ahogy korábban is írták, az ember nem feltétlenül az észérvek mentén költ a szórakozásra -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz echterion #213584 üzenetére
S-ről váltani teljesen logikus Főleg ha nem akarsz azonnal SX-be ugrani. Ha viszont van egy X-ed, és veszel mellé egy másikat, azt vezessétek le, hogy megértsem
Siffredi
Élőben teljesen más a cucc, de hát sok mindennel van ez így. Ízlések és pofonok.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
addikt
válasz Siffredi #213596 üzenetére
én is gondolkozok rajta, hogy tetszik-e. egyébként esélyem sincs hozzájutni. itt germániában nincs már sehol sem. tegnap amazonon 800 euroért rakta fel pár kereskedő..
gen váltás elött jó nagy balgaság lenne váltanom. addig el leszek a fatboxxal. persze aki nem akar sx-et annak megéri.
a kontoroller meg már megvan[ Szerkesztve ]
:)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz KardosAttila #213602 üzenetére
Szerintem csak megint a Live gyengélkedik. Hétvége van, én ilyenkor mindent hibásnak látok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
erikke17
őstag
Őszintén nem a dizájn végett vettem én sem, hanem mert bestbuy jelenleg no meg játék is érdekel meg fogott trailer. De kezdek meg barátkozni vele amúgy tetszenek ilyen future dizájn cuccok igy meg szokom a színeket.
Bár a TV pult alatt ki fog "ríni" a dizánjávalMinden esetre türelmetlenül várom már keddet, hogy hozza futár
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
KardosAttila
aktív tag
Egy ideje a forza horizon 4 nem számolja a játékidőt,és a witcher 3 elkezdése után is azt látom, hogy 0 órán áll. Lehet, hogy egy frissítéssel kivették ezt a funkciót?
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #213600 üzenetére
Ez igaz, ehhez kétség sem fér, ezzel a játékkal jelenleg best buy annak, aki mostanában tervezett one x-et venni, és a játék is érdekli.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest