Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
negyven2
veterán
Érkezik a BioShock 1 és 2 Remastered kiadása?
Mármint ugye létezik belőle a Collection kiadás, de ennek most tünetek fel a trófeái...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
válasz parandroid #212588 üzenetére
Paypalben már rég nem "hiszek". Nem ad olyan garanciát, mint régen. Legutoljára cdkeysen vettem én is goldot. Minden okés volt.
Viszont ez új nekem, hogy már ott is Marketplace van? Boldog boldogtalan árulhat?:)
-
H1F0N1CS
tag
Rendesen levan térdelve... 0 online barát... Mit hegesztenek?
Nagy Imréné Marika Xbox gt: StealthXBeat
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!
Igérem az utolsó tévés kérdésem : Annó valaki linkelt egy oldalt ahol meg lehet nézni, hogy egy adott televízióban milyen panel van. Egész nap ezen agyaltam mi lehetett az oldal neve, de nem lelek rá. Tudja esetleg valaki? -
parandroid
félisten
válasz vicces #212586 üzenetére
Normális esetben fizetsz ~40 eur értékben valami közösen egyeztetett valutát, kapsz egy kódot, beváltod az ms profilod alatt, örülsz. Én ebayen szoktam venni, paypallal, de cdkeysen is van egy nagy rakás eladó, akiknek gyakorlatilag csak pozitív értékelése van, és akár magyar bankkártyával is fizethetsz. Persze lehet spórolni vagy 2 eur-t, ha brazil kódot vesz az ember, aztán nekiáll szopatni magát régióváltással, meg vpn-nel, de nem érdemes.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bep
őstag
A Live egy része lehalt. Mondom kicsit benyomom a boxot, de nem enged bejelentkezni a profilba...
-
addikt
1 vagy 2 hete én is írtam az embernek. Jah, valami remote desktopos + WhatsAppos megoldást emlegetett.
Ezek szerint nem csak én gondoltam, hogy valami nem stimmel az ilyen aktiválással. Inkább fizetek teljes árat, de az accountomat inkább nem kockáztatni.
Azóta sincs goldom sem game passz, mert van még vagy 15 cím ami várat magára.
...A rdr2 első fejezetét most fejeztem be. Tegnap toltam be neki a lemezt, alig bírtam felkelni a székből. Még a fatboxon is bitang jól néz ki. Igaz, dől is a meleg a dobozból.
:)
-
Tesztelo.hu
senior tag
Frissült a minap a Kodi (18.7-re), de nálam továbbra sem játszik le semmit sem. Ugyanez volt a gond a 18.6-ossal... Ahogy elindítok egy filmet, rögtön kilép. A korábbi verziók hibátlanul működtek, de Xboxnál nincs lehetőség korábbi verziót telepíteni sajnos. Nálatok jól működik? (Nekem még a régi fat Xboxom van.)
-
l.skywalker
Topikgazda
Az újonc kolléga által felvetett "ötlet"-el és annak folyamányával kérlek ne szemeteljük tovább a topikot, ha mindenképp szót érdemel, akkor ezentúl menjen az OFF-ba! Köszi
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #212577 üzenetére
A fillérbaszó megoldásnak (amit ne reklámozzunk) az 5-en dobjuk össze megoldást értettem...
Hiába írjuk le az illetőnek hogy az milyen jódolog egyébként, ha ő még annak is csak a 20%-át szeretné kifizetni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
NoMagix
addikt
ezzel a marhasággal elég türelmesek vagytok/voltatok...
(#212580) l.skywalker
tisztelt jedi mester, köszönöm, hogy lesújtottál fénykardoddal[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bogyi007 #212574 üzenetére
+1
Remélem ezt az egészet minél hamarabb befejezik (bōven korrekt ár az évi 50-60$€),mert az lesz a vége,mint ami a torrent idōszakban történt. Az emberek megszokják,hogy több száz fejlesztō több éves munkája "ingyen" jár...aztán jön a hōbörgés meg a pofára esés,ha beköszönt a valóságLife, Uh, Finds A Way
-
Bogyi007
veterán
Most komolyan egy egyértelműen fillérbaszó megoldásnak adunk itt reklámot közel fél órája már?
Még ha igaz is lenne, akkor sem próbálgatnám a Home profilt ki és bekapcsolgatni mivel annak a lehetősége is eleve limitálva van.Nem kellene ennek teret adni szerintem...
Akinek nem volt elég a minimum egyszer eljátszható Gold előfizetés(ek) + 300 forintos GPU kombináció, az szerintem is adja le inkább a gépét valami gyerekotthonnak vagy olyan embernek aki ezt a lehetőséget a legnagyobb örömmel kihasználná....
Aki tavaly ősszel abszolúte nulláról is indult, vehetett kuponozásoktól függően egy olyan konzolt amibe kb invesztált 75000-80000 forintot és ez mellé ezután 3 évig MINDEN MS címet és mint láthatjuk sok hatalmas kasszasiker játékokat is megkaphat.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kmsnorbi
csendes tag
válasz l.skywalker #212571 üzenetére
Próbáld légyszives ne home tarsal, ha az se megy nálad akkor elköszönök. Ha gondolod adok egy accot amin láttam én is. Ott ki be lehet lépni és jelzi a kileptetest de megy tovább.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyugodtság van. Kipróbáltam és nem működik. Home társamnak nincs aktív Game Pass előfizetése, csak nekem. Beléptem a saját fiókommal, majd egy másodlagos fiókkal. Elindítottam egy Game Pass játékot (Old Man's Journey) a másodlagos fiókkal, amelyiken nincs Game Pass vagy GPU. Amikor a kezdő képernyőre betöltötte, akkor kiléptem a saját fiókommal és rögtön ez fogadott:
Szóval erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
válasz Madoc #212567 üzenetére
Gondoltam, hogy más, csak az alapján próbáltam belőni, hogy mi lehet az oka annak, hogy azt látja, hogy működik.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz kmsnorbi #212558 üzenetére
A gamepass magyar fizetéshez árazva is olcsó akciósan, de az eredeti árát nézve sem drága, szóval az ahhoz van, de (egy nagyon elrugaszkodott példa) a prostik sincsenek magyar fizetéshez árazva, még sem erőszakolsz nőket ötödmagaddal (legalább is remélem).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
akooos
veterán
Legalább ne hirdesd a butaságot
Attól, hogy nem értesz valamihez, még működik.De persze meg lehet venni havi 4000-ért is
Zárójelben hozzátenném,hogy ha valaki lenyúlja az accountod, vissza tudod szerezni úgy 20 perc alatt a Microsoft supporton keresztül. Ha van lehúzott pénz, azt is visszatérítik.
-
Wesder
félisten
válasz kmsnorbi #212558 üzenetére
Európai Uniónak a tagja vagy, oda vannak àrazva. Az màs kérdés hogy balkàniak a fizetések. Egyébként meg még mindig havi 1000-1500ft-ról beszélünk, ami igen csak baràti egy ilyen szolgàltatàscsokorért. (Gold+GamePass+PC GamePass és majd Xcloud)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
válasz kmsnorbi #212556 üzenetére
Nincs one-om így nem tudom, hogy hogy megy, de pl ps-en ha bejelentkezel egy másik konzolon, akkor felajánlja, hogy az legyen az elsődleges géped, ha pedig az lesz, akkor minden játékod és egyéb cuccod elérhető lesz azon a gépen a többi felhasználónak is. Szóval arra gondolok, hogy felajánlotta így annak az accountnak akié a gp az lett a fő gépe, az eredeti gépén meg a sajátjával naná, hogy ment továbbra is. Esetleg még jöhet az is lehetséges, hogy lekapcsoljátok a gépet a netről (tehát bejelentkezik, home lesz majd megy offline-ba a gép, és akkor minden account eléri a játékot azon a gépen, aki meg be home-olt az egy másik gépen is megcsinálja és az is megy offline állapotba és így tovább), de ahhoz, hogy működjön bizonyos időnként újra online állapotba kell kapcsolni.
-
vg
addikt
válasz Madoc #212537 üzenetére
Nem vagyok erre a megoldásra rászorulva, ezeket meghagyom neked. Egyszer láttam itt egy hirdetést prohardveren, hogy 1 éves eladó valami 13ezer... ráírtam, erre valami vpn-es konvertálás meg teamspeak meg adjam oda az accom meg faszom tudja mivel akart átbaszni. Lehet pont a te második accod, annyira nyomatod ez a dolgot évek óta itt.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #212551 üzenetére
Igen, arra gondolok, de mind1 is, csak elég szemétségnek tartom, hogy az eleve jó fej (a gp-vel szvsz egyértelműen az az Ms) céget, - aki hihetetlenül baráti áron adja a szolgáltatását - szívatják meg emberek, havi pár száz forint haszonért .
-
válasz kmsnorbi #212532 üzenetére
Ne hülyéskedj már. Nekem 2 xbox one van itthon a két gyereknek. Az én fiókomra lett véve minden, hogy ne legyen vita. Ha véletlenül valamelyik az én profilommal lépett be a home gépen, a másikról simán ledobta mindegyik profilt, játék közben. Mivel így ők nem használhatták a megvett játékot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #212547 üzenetére
Az volt hogy az előfizetés lejàrta elött kért refoundot és újra előfizetett kvàzi ingyen volt a 2. hónap. Ezt időarànyos visszatérítéssel simàn megoldható lenne hogy ne legyen visszaélésre lehetőség. Egyébként meg a Home gépeket szerintem többször szàmoljàk, mert papiron jól mutat hogy x embernek van GPU-ja, az màs kérdés hogy esetlegesen csak egy ember fizeti.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
válasz kmsnorbi #212543 üzenetére
Írj Cryteknek őt biztosan fogja érdekelni...
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz kmsnorbi #212543 üzenetére
Miért a saját hozzászólásaidra válaszolgatsz, így teljesen követhetetlen, vagy a ph accountodon is 5 emberrel osztozol?
-
NyMRooD
őstag
Pedig de, mert ha 5-en megcsinálják (ha meglehetne) akkor az MS pont négyel kevesebb előfizetőt látna Magyarországról, ha pedig sokan megcsinálják akkor még kevesebbet és persze lehet itt azzal jönni, hogy amúgy meg nem vennék meg, de ez egyrészt nem teljesen igaz mert úgy is lenne közülük olyan aki amúgy is megvenné, másrészt meg az Ms látná a csalást és szankcionálná, harmadrészt meg tovább erősödne az Ms-ben az, hogy kis piac a hazai, így mondjuk az xCloud-ot, majd csak nagyon sokára vezetnék be itthon, vagy bármilyen más szolgáltatásukat ami később jön (tehát mostani harmadik körös országok közül - ahol vagyunk sok cégnél - még hátrább kerülnénk). Szerintem azzal van a baj, hogy ilyenkor azt gondolja az ember, hogy ha én megcsinálom az nem gond, mert az csak egy ember a nagy - szemét - multi úgysem érzi meg (pedig nem csak te csinálod és ezért meg is érzi a multi). De már a múltkor is előjött valami trükközés a gp-vel, annak az volt a lényege, hogy valahogy vissza kapta a 300 ft-ot úgy, hogy vagy aktív maradt az előfizetés vagy a legvégén csinálta és újra előfizetett, na az ilyennek is biztos örül az Ms.
-
Bogyi007
veterán
-
persil
nagyúr
válasz kmsnorbi #212526 üzenetére
Lehet bunkosag, de annyira nem szokott zavarni, szoval leirom, de cserkeszbecsszo, hogy joszandekbol teszem.
Ha nincs 1100 forintod havonta egy hobbira, akkor a box egyszeruen nem neked valo.
Ez az oten osszeallunk meg netto hulyeseg. Ha van ot kozeli haverod, akkor csinaljatok, orom e' bodotta, de vadidegenektol ilyet kerdezni, egyszeruen hulyeseg.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Madoc
veterán
válasz kmsnorbi #212539 üzenetére
Amit én irtam az meg live+gamepass mindenkinek saját 1100ért.
Offline nem tudsz lenni ha homeolsz. Nem mennek a saját játékaid. Gamepass lehet megy.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #212533 üzenetére
Ha kipróbálta volna és megy akkor velük üzletelne én ugy gondolom
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
-
parandroid
félisten
Nagyjából mindig felajánlja, ha éppen nincs aktív gpu-d. Persze ez az MS jóindulata, de azóta ez megy, amióta bejött a gpu, mint szolgáltatás. Aztán lehet, hogy egy idő után ez nem lesz elérhető, akkor térjünk rá vissza akkor, hogy éppen mi az aktuálisan legkedvezőbb megoldás.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kmsnorbi
csendes tag
Csak a játék inditasnal kell belépve lenni, ha közben más használja akkor kiírja, hogy felhasználó kileptetve de a játék megy tovább(folyamatos belépés nem szükséges a játéknál). Próbáljátok ki egy ismerőssel, baráttal és látni fogjátok, nem varázslat.Ez más játékosnak is megismételheto
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kmsnorbi #212526 üzenetére
Psszt. Nem fog menni 2-nél több emberrel csak ha beosztjátok ki mikor lép be.
Így már az is egyszerűbb ha csinálsz újabb és újabb szűz fiókot és arra aktíválod be újra és újra a 300-as GP-tNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz kmsnorbi #212523 üzenetére
13000ért lehet venni éves live goldot amit 300 forintért átkonvertál gamepass ultimate-re. Ergo havi 1100 forintért van live goldod meg gamepassod is. Ennél semmi nem jobb ajánlat senkinek.
-
kmsnorbi
csendes tag
válasz vicces #212514 üzenetére
300 Ft csak 1 hónap a többi 3000. Ha megoldható ötöd áron és működik, akkor szerintem nem gáz. (Tudom nem teljesen ugyanaz de használt lemezes játék is cserélődik több kézben megfordul, nem tűnik etikátlannak, nem vagyunk egyformák) De persze megértelek téged is, nincs macera meg bizalom kell hozzá. Kíváncsi vagyok lenne-e jelentkező egyáltalán. Azért köszönöm, hogy írtál.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kmsnorbi #212512 üzenetére
Nem fog működni kettőnél több felhasználóval mert egy fiók csak egy helyen lehet belépve (+ a Home). Ha be akar lépni a következő "üzlettárs" akkor kilépteti a másik konzolról a Game Pass fiókot.
-
Edgar2621
őstag
De ebben az esetben - ha jól tudom - ha másik 4 közül bármelyik belépne a GamePass-es fiókkal, akkor én nem tudnék már játszani, kidobna. Nyilván nem ez az egyetlen probléma ezzel a konstrukcióval, csak ezt így kezdésnek bedobom.
Vagy rosszul tudom?
Ha jól tudom akkor viszont: hol a számlaszám amire utalhatok?
XO: Gollami26
-
Wesder
félisten
Nincs benne csalàs mivel a Microsoft hivatalosan annyiért adja a GamePass Ultimate-et. (nem minden hónapban, de elég sűrűn)
A màsik meg minden meglévő előfizetésedet 1:1-ben konvertàlja. Ez sem csalàs.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vg
addikt
válasz Wesder #212517 üzenetére
Fene tudja, lehet kamaszok. Nem tom, hogy ma amikor nincs giákmeló honnan a fenéből lenne egy mai gimisnek évi 20-25 ezer pénze erre. Amúgy én nem látok ebben olyan hatalmas katasztrófát, hogy "ilyenekért nem vesz minket komoly piacnak egyik online szolgáltató sem". Ez a 300 forintos havi dolog nem tom mi, bár sejtem, de ebben én inkább látok csalást.
-
Wesder
félisten
Írhattad volna azt is hogy sok a havi 1000-1500ft és segítsünk màr összedobni. Senki sem fog làtatlanban kétes működésre beleadni ebbe egy forintot sem, nemhogy még öten.
-
NyMRooD
őstag
Te most komolyan sajnálsz 300 Ft-ot havonta (de ha nem akciós akkor is olcsó kihozható)? A konzolra meg költöttél 50-130 ezer ft-ot, inkább add el, vegyél PC-t és torrentez.
u.i. Az ilyenekért nem vesz minket komoly piacnak egyik online szolgáltató sem.
[ Szerkesztve ]
-
kmsnorbi
csendes tag
Kedves Xbox közösség. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ki lenne benne a következő dolgokban: kb 5-en összeállnánk venni 1 éves game passt és mindenki tudná használni, nem homenak beállítva a felhasználót. Játék inditasnal visszaváltani saját felhasználóra és már megy is a játék. Megosztva az összeget meg olcsóbb is. Már láttam ilyent működés közben is. Ha van kérdés ill. van érdeklődő, kérem jelezze. Köszönöm a figyelmet!
-
Beniii06
addikt
válasz Czimby #212508 üzenetére
"Valamit csak reszeltek a játékon is, ha full ugyanaz miért hívnák Def. Editionnek"
Konzolon nem tudom mit csináltak, PC-n egy kicsivel jobbak lettek a textúrák/a fények, de ezen kívül inkább meg hatványozóttak a bugok is. Itt konzolom azért gondolom, hogy csak a neve változik, mert az alapjátékhoz ingyen volt a "Mafia III: DLC Content Pack" és az alapjáték mellé téve, már definitive-nek nevezhető. Ez kb olyan, mint amit a SoTR-el csináltak szerintem.
"Got any other secret weapons?"
-
Czimby
addikt
válasz Beniii06 #212506 üzenetére
Én is megnéztem PC-n, a linkre kattintva a DLC-k oldala jön be
Szerintem még faragják a dolgot.
Valamit csak reszeltek a játékon is, ha full ugyanaz miért hívnák Def. Editionnek.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Beniii06
addikt
válasz Madoc #212505 üzenetére
Érdekes, nekem a store nem ezt mutatja, hanem továbbra is meg akarja velem vetetni, holott a season pass-t is megvettem korábban hozzá + behúztam az itt linkelt ingyenes kieg pakkot is:
Mivel úgy gondolom, cska a nevében van eltérés, tartalmilag nem, ezért nem fogok a supportnak írni külön, csak érdekesnek találom, hogy nem azt tapasztalom, amit a support állít.
"Got any other secret weapons?"
-
Reggel kipróbáltam a Maneater játékot. Egész jó, de látszik rajta, hogy nem AAA játék. Néhány helyen gyönyörű a grafika, máshol meg eléggé elnagyolt. Főleg a felszínen. Eddig csak angol nyelv van hozzá. A hangok is jók, zene nem nagyon van. A narrátor kifejezetten tetszik, érdekes dolgokat tudhatunk meg a cápákról,és a hangja is ismerős. Az irányítás kicsit nehéz, mert itt valóban 3d-ben kell mozogni. A boss harcok így különösen nehezek, taktikázni kell. Egyébként elég brutális dolgokat lehet benne csinálni, nem olyan, mint a hungry shark.
40 eurót nem biztos, hogy mindenkinek megér. Nekem igen, mert jól szórakozok vele.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ludla
őstag
Sziasztok! Új vagyok az Xbox live világában, érdeklődnék esetleg tudtok ajánlani oldalt ahhol esetleg akciósabban is lehet venni kódokat?
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest