Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luna73
tag
Sziasztok! Csak új előfizetőknek jó(triál verzió)
14 napos Gold : 282BH-TNPRC-C4C2C-4TQFB-B4GBR -
vacs
veterán
Sziasztok.
Ha vennék egy lemezes Fable 3 játékot (X360-ra jelent meg annó), akkor az simán működni fog One X-en?
(^)(>.<)(^)
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #204591 üzenetére
Ja, köszi. Levették a képet :S
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sith7
félisten
válasz IntelKiller7 #204591 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz IntelKiller7 #204589 üzenetére
nekem se
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #204580 üzenetére
Csak nekem nem jön be a kép?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
V.Stryker
nagyúr
Van ötletetek, hogy Rocksmith 2014 kukcsot hol erdrmes venni? vahy lattatok olcsón?
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Hamarosan újabb játék érkezik a Game Pass-ba. Az E3-on bemutatott ID@Xbox Game Pass keretében már bemutatásra került Dead Static Drive c. indie alkotás nemsokára elérhető lesz, Xbox Game Pass és Game Pass Ultimate előfizetőknek pedig elérhető lesz az előfizetések mellé. [link]
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #204568 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Ja, a gp-s royalra
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #204581 üzenetére
Meg jo, durva lenne ha egy vezeto tavozasaval a fejlesztessel vagy magaval az IP-vel gond lenne.(Hol a Gears5 mar? )
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #204559 üzenetére
Persze ahogy szokott jött a megnyugtatás az XGS részéről, hogy az IP továbbra is jó kezekben van: [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
Hétvégi Free Play Days
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #204578 üzenetére
Lemaradt, hogy mire válaszoltál
-
hombre[EU]
veterán
Az szép
Life, Uh, Finds A Way
-
S@c@
őstag
válasz l.skywalker #204576 üzenetére
Akkor jó, csak meglepett. Csak, mert más játékoknál még nem hallottam ilyen szépen megjönni a ventit.
-
S@c@
őstag
válasz l.skywalker #204573 üzenetére
Az oké, de itt hallottam elöször a ventilátort ilyen szépen megjönni.
-
mike1334
veterán
-
sith7
félisten
hát most már érik nekem is egy külső vinyó ... 40 gb szabad helyem van már csak
-
S@c@
őstag
Hello!
Kiprobaltam a youngbloodot...azert az xnek ezalatt a jatek alatt nekem mrgjon a hangja. Masnal nem?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #204563 üzenetére
A Wolfenstein Youngblood is már elérhető:
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/wolfenstein-youngblood/c421zx7rcg0w
-
Siffredi
senior tag
Ez így szép gesztus, egy dlc kivételével játszhatóvá tették a teljes tartalmat.
-
sith7
félisten
Hozzávetőleges méret
135,27 GB -
Gebriel
veterán
válasz l.skywalker #204558 üzenetére
Oksa, köszi az infót. Kiprobalom
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #204529 üzenetére
Final Fantasy XV telepíhető, de a képpel ellentétben a Royal Edition került be a GP-be:
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/final-fantasy-xv-royal-edition/bnmrpflb3pqw
-
-
AMD Power
titán
Mostantól jutalom jár az Xbox hibákért és sebezhetőségekért is
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #204559 üzenetére
Na ez az amit nem láttam jönni. (Annyira összeforrt a neve a Gears-szel)
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gebriel #204557 üzenetére
Sajnos megint egész nap szarakodik a live és sok egyéb dolog is. Megvett játékra azt mutatja, hogy vegyem meg...
Egyébként a Styx-re mindenhol azt írták, hogy szépen fut. 2 dolog jut eszembe:
- uninstall/reinstall
- én is leszedem és megnézemNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gebriel
veterán
válasz l.skywalker #204492 üzenetére
Köszi az jó lenne. Milyen beállításra gondolsz?
Egyébként ma el sem indult a játék, hivatkozva arra, hogy vegyem meg vagy fizessek elő a Live vagy GP szolgáltatástra.
Közben meg van aktív UGP-m.
Nem értem. -
mike1334
veterán
válasz BornToBePuli #204554 üzenetére
Én akkor se tudnám elfelejteni, ha akarnám de ezután nem kell
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz BornToBePuli #204554 üzenetére
Csak évi 150ezer feletti bevétel esetén kell
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #204550 üzenetére
Hónapok óta húzzák az agyunkat ezzel. Most már ideje lenne mutatni is valamit.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Új Batman sorozat úgy néz ki az Arkham széria "soft-reboot"-ja lesz, de lesznek benne újítások, pl. hogy játszható lesz a Denevérember mellett a többi "családtag" is
(persze az is lehet, hogy az egész csak egy ordas pletyka)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #204548 üzenetére
Pont szabad leszek, ràlesek
Remélem a véglegesben lesz AI match is. Competitive jàték csak felbassza az agyam.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Jövő hét pénteken Bleeding Edge első zárt béta pontos időpontja:
02.14.19:00 - 02.17.21:00
Game Pass és Game Pass Ultimate tagoknak is!
-
válasz l.skywalker #204546 üzenetére
Gondolom azért, mert ez a sorozat nem valami nagy szám. Így talán lesz pár játékos. Kb 25-30 éve néztem pár részt, de valami übergagyi volt. Kb bolygó kapitánya szint...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
A Power Rangers: Battle for the Grid az első verekedős játék, amelyik 4 platform között is játszható
-
mike1334
veterán
Köszi újra mindenkinek
Ahogy nézem az új kínálatot is, ki lesz használva a kód...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
B.i.L
senior tag
Na belenyaltam a W3-ba
Hosszú lesz nagyon,viszont bejött.[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
AMD Power
titán
Engem is a Wolfenstein: Youngblood érdekel. A többi nem az én világom annyira!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Szilágyi84 #204538 üzenetére
PC-n böngészőben privát módban próbáld meg. Nekem úgy ment.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz Szilágyi84 #204283 üzenetére
Erre tud valaki? köszi
-
Szilágyi84
senior tag
GP megint nem Control lehet várni továbbra is. Lehet hogy csak mi játékosok szeretnénk vagy volt róla hír vagy szivárgás hogy lesz?
-
Bep
őstag
Death Squared-t ajánlom co-opban!! Nagyon jó kis játék! Ennek az irányítása még asszonynak is ment GWG-ből van meg.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz ferkoczy #204534 üzenetére
Csak nekem adta meg.
Ha belépek az accountjával a gépemen akkor csak Remove Home Xbox van. Viszont amint indítanám a játékot a saját accountomon(másikból kilépve) egyből kiírja, hogy vegyem meg vagy tegyem be a lemezt bla bla.
Ha kitörlöm, és visszateszem Homenak akkor jó, majd 4-5 nap múlva kezdhetem előről az egészet.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
ferkoczy
tag
válasz IntelKiller7 #204527 üzenetére
azt honnan veszed észre, hogy elfelejtette? hol/mikor mondja, hogy töröld? csak mert a home konzol beállítása ugye annyi (de ezt nyilván tudod), hogy belépsz vele, és rákatt hogy this is my home console.
ha ott az van, hogy this is not my home console, akkor tök fölösleges arra nyomni, hogy utána beállítsd újra, mert akkor eleve a te géped a home.
nem lehet, hogy a cimbi, vagy valaki más, akinek szintén "kölcsönadta" az accountot, rákattingat, hogy az ő gépe a home, és ilyenkor a tiedről automatikusan "leveszi"? -
Golyo69
senior tag
-
Wesder
félisten
FF XV amúgy is érdekel úgyhogy jöhet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
JenciHUN
aktív tag
FF XV és Wolfenstein - Február 6
Death Squared - Február 13 -
Madoc
veterán
válasz IntelKiller7 #204527 üzenetére
Nekem 2 acc van a gépre homolva, semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Remiel #204526 üzenetére
Van itt olyan aki több Accounttal is rendelkezik?
Van 1 rendes Homepartnerem. Meg ismerősöm odaadta az accountját, hogy tudjak a játékaival játszani. Beállítottam azt is Homenak a gépemre viszont 4-5 nap után megunja és elfelejti. Viszont, amikor visszatenném Homenak akkor azt írja, hogy töröljem. Törlés után, ha újból beállítom akkor megy minden 4-5 napig majd kezdi előröl..
Ezzel nem is lenne gáz, ha nem lenne ez az évi limit.(igaz, support 1 perc alatt megoldja.)szrk: Nem válasz akart lenni. Sry.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Remiel
őstag
válasz banderasz77 #204522 üzenetére
én tegnap megvettem, de talán 20 percet játszottam amiből vagy 12 a bevezető videó volt, ez alapján passz, de ha nem lesz szuper hát na bumm egy doboz cigi ára volt
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
banderasz77
addikt
válasz l.skywalker #204524 üzenetére
Hát, lehet behúzom.
Egy pizza áráért ha csak 1 hétvégén köt le is már megérte... -
l.skywalker
Topikgazda
válasz banderasz77 #204522 üzenetére
Nekem régóta megvan a Homefront, 360-ra is megvettem és One-ra is, de még egyszer sem indítottam el. Szerintem ez az ár nem az, ami miatt nagyon gondolkozni kéne.
Esetleg YT-on tudod csekkolni tetszik-e: https://www.youtube.com/watch?v=F2TatyBm_fo
-
-
banderasz77
addikt
A Homefront Bundle-t esetleg valaki behúzta már? Megéri az árát?
-
NoOne1976
őstag
válasz bilon73 #204519 üzenetére
Van live, game pass és a kettő kombinációja az ultimate game pass. A pc-s nem külön előfizetés. Az xbox-ossal is eléred, csak más a kínálat pc-n.
Egyébként visszatérgetsz live-ra, meg gp-re is, ha az ugp lejárt. Viszont azt írtad, mindkettőt használjátok, így szerintem továbbra is ugp éri meg. -
bilon73
aktív tag
helló,
ulti gamepass kérdésem van, kicsit el vagyok veszve.
nekem(gyereknek) az van.
ezt sima gamepass card-dal lehet hosszabbítani? illetve/és/vagy live carddal?
illetve, ha lemondom, és nekem nem kell az ulti, vissza lehet térni a sima game pass/live combóra?
nem nagyon használjuk ki a pc-s rész, szóval elég nekünk az xbox-os game pass és live.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aki elorendelte Cyberpunk 2077et barmelyik store-bol, az nezzen ra a mailjeire/rendelesere! A jatek topikjaban RudY kollega jelezte hogy automatikusan lemondtak az elorendeleset es visszakapja az arat.
Nem egyedi eset, redditen van mar rola topik. [link]
Live-Die-Respawn
-
lasse001
senior tag
válasz l.skywalker #204507 üzenetére
Gratulálok
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
csucsu52
aktív tag
Gratu a nyertesnek!
-
-
r.levente75
addikt
Gratulálok a nyertesnek!
-
Maxxy10
addikt
-
Serpiko
addikt
Gratulálok a nyertesnek!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #204419 üzenetére
Gratulálunk! A nyertes:
Privátban küldjük a kódot!
Köszünjük még egyszer a felajánlást Maxxy10
-
Madoc
veterán
Ezt csak most olvastam. Ezesetben engem kivehetsz a sorsolásból, nem tudok vele mit kezdeni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Beniii06
addikt
"(tudjátok Phil Spencer barátja )"
Ha tényleg így van, szerezhetne egy SX-et, egy próbára, hogy tényleg kiderüljön mit is tud/milyen OS van rajta."Got any other secret weapons?"
-
Remiel
őstag
ah köszi ez volt a gond, mondjuk csodálkoztam is miért dollárban írja az árat, de így már simán megy
de ezt minden egyes játéknál be kell állítani? mert másikat választva megint eng us re ugrik
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest