Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz hombre[EU] #218613 üzenetére
Csak offline-ba nem tud menteni? (tényleg nem tudom)
Megvolt de semmi haszna.[ Szerkesztve ]
PS5
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #218560 üzenetére
Wasteland 3 még nincs benne az xCloudban, és az xCloud csak annak elérhető, aki GPU előfizetéssel rendelkezik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bilon73
aktív tag
válasz hombre[EU] #217074 üzenetére
en pl igy nezek filmet. iphone tukrozve a tv-re
-
elder troll
őstag
válasz hombre[EU] #217062 üzenetére
Ott még nagyobb a különbség (85% vs 94%).
Ezért is írtam még pár hsz-szel előbb, hogy jön egy teli áras vásárló.
A lényeg, hogy neked a legjobb evör, a többi nem számít. Különbözünk, nincs ezzel baj.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz hombre[EU] #217058 üzenetére
Legalább van egy kis egyensúly (1 lehúzó, 1 fényező), nincs ezzel baj.
De ha rápillantasz a legjobb evör metacritic user score-ra (7.7) és az előző rész ugyanilyen oldalára (8.5), akkor az a legjobb evör rész nem állja meg helyét a valóságban a játékosok szerint. -
i@lex
őstag
válasz hombre[EU] #217055 üzenetére
Destiny nem kedvelte ezt a hozzászólást...
-
válasz hombre[EU] #216750 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy telefonos androidra kiadták, működik is szépen... De Android TV rendszerre még nem elérhető. Sony tévémen meg az van. A telefonos verzió nem is működik nálam, apk-ból telepítve. .
Esetleg van arról valami hír, hogy okos tv rendszereket mennyire fog támogatni? Pl LG Web os-t? Vagy ez már tényleg a "bilibe lóg a kezem" kategória?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #216022 üzenetére
Engem màr ott elvesztett hogy nincs angol szinkron. Van ilyen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz hombre[EU] #216022 üzenetére
Jó, azért van olyan, ami már nekem is "túl japán".
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz hombre[EU] #216015 üzenetére
A 6 (még) nincs xboxra, de remélem jön az is
Nagyon pozitív, hogy az MS nyit a japán fejlesztők felé is, remélem jön a ni no kuni is hamarosan....addig sztem beszerzem az első részt switchre...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
NyMRooD
őstag
válasz hombre[EU] #214789 üzenetére
Szóval származtatott szám, csak nem ívvel át az architektúrák kötözz, tehát nem fejezi ki egy gép valódi erejét, a memória, ssd és egyéb különbségek is sokat fognak jelenteni a lockhart és a onex között.
Köszi, így már értem, valószínűleg az elnevezés zavart meg, abból gondoltam, hogy egy mindenek felett átívelő mérőszámról van szó. Mondjuk így érdekelne a Nintendo switch viszonya a current gen két alapgépéhez, mert ott ugye teljesen más a cpu és gpu architektúra is, ráadásul nem hdd-t használ.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
pzstm
titán
de csak akkor ha nem pentium celeron procit raksz mellé
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Solten
őstag
Mondasz valamit. Az optimalizacio hihetetlen a boxon... Pelda a World of Tanks; A ONE S ugye mindossze 1.4 teraflops, de vezeted a tankot, hajlik az antenna, lobog a zaszlo a szeliranynak es erosegnek megfeleloen, dulongel jobbra-balra a tankra hajtogatott takaro es az "ottfelejtett" rekesz sor/bor/udito a lanctalp sarhanyojan. Kozben szakad az eso vagy hovihar van. Ezektol egy 4x erosebb PC teljesen osszef*sna magat.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Joccc07
addikt
válasz hombre[EU] #213952 üzenetére
Is-is. Az én játék időm az nem több napi 1 óránál, hétvégén este kicsit több.
+Attól is függ, hogy mikor sikerül eladni a Pc-t. Ha hónapok múlva akkor már lehet megvárom. De ha sikerül rövid időn belül akkor egy One X lesz aztán váltás majd idővel.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Madoc
veterán
válasz hombre[EU] #213952 üzenetére
Esetleg:megvesz, játszik majd--jön az új, régi elad újat megvesz?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
echterion
nagyúr
válasz hombre[EU] #213553 üzenetére
Jesszus, ez fps lesz?
A fene, akkor ez nem fog bejönni, nem bírom az fps-eket, valahogy mindig megfájdul tőlük a fejem. Lehet, visszamondom az egész rendelést a francba, még a régi box eladásával is vesződnöm kell, a hozzá adott játék meg digitális porfogó lesz csak...nem tudom, megér-e ez nekem ennyit.******
-
zbundy
aktív tag
válasz hombre[EU] #213557 üzenetére
Vagy őt nem érdekli az fps téma.. 10 éve magát a szót se ismerték konzolokon most meg már mindenki 60ért sír
-
mike1334
veterán
válasz hombre[EU] #213557 üzenetére
Nem, de aztán igen, és elvileg akkor is fujjoltak rá, nekem viszont semmi bajom nem volt vele.
-
mike1334
veterán
válasz hombre[EU] #213553 üzenetére
Ha legalább olyan jól fog futni, mint a witcher 3, akkor én már boldog leszek
-
parandroid
félisten
válasz hombre[EU] #212624 üzenetére
Ennek már a címében benne van minden, amire emlékszik a játéból.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #212624 üzenetére
Mi az hogy. Most is van. Mondjuk PC-n könnyebb az irányítása
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Medocsabi
addikt
válasz hombre[EU] #212349 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
Bogyi007
veterán
válasz hombre[EU] #212349 üzenetére
Ez azért már több mint 200e forint....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Medocsabi
addikt
válasz hombre[EU] #212346 üzenetére
Ha ez az a 43" amit kiadott a google, akkor köszi, de kisebbet nem szeretnék Amúgy a Samsung Qled tévék jók? Vagy maradjak LG vonalon, 4k nanocell pl? De rohadtul zavar, hogy ezzel most foglalkoznom kell Rábíznám asszonyra, de annak nem lenne jó vége.
-
válasz hombre[EU] #212333 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, szóval elhiszem amit mondasz. Valahol azt olvastam, hogy a panel ugyanaz lesz benne,csak az alaplapon és a szoftverben reszeltek kicsit.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #211813 üzenetére
Kedvenc részem
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #211595 üzenetére
Félek, hogy az angoltudásom kevés lesz játék közben a megértéséhez.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #211586 üzenetére
Megjelent valamilyen formában a sztori máshol?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Madoc
veterán
válasz hombre[EU] #211586 üzenetére
Nem, a havas rész nekem nem jött be egyáltalán. Az utánna következők miatt lett nálam a top 3-ban.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
DaveHutt
őstag
válasz hombre[EU] #211243 üzenetére
Akció közben 24 alá beesett az fps az első bossnál. Legfrissebb patch-csel próbáltam. Más játéknál ilyet nem produkál a konzolom, jól szellőző helyen van. Egyértelműen játékhiba, amit remélem, hogy erősebb hardver majd bruteforce-szal megold.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #210379 üzenetére
Én is nagyon kíváncsi leszek rá...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #210379 üzenetére
4fős local co-op
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz hombre[EU] #209816 üzenetére
Jó eséllyel te sem vennél X-et 2 hónappal a Series X megjelenése előtt. Bár ki tudja.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #209816 üzenetére
Gondolom màr megvolt csinàlva, mielött eltoltàk szeptrmberre.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #209122 üzenetére
Más, de nem is értettem úgy, hogy béna vagy. Hanem tényleg más a ritmusa, a fejlődése és sok onnantól kezdve élvezetes, hogy megannak bizonyos perk-ek.
Ja és figyelni, nem gyerek előtt játszani, mert pár 18+os jelenet a semmiből jön elő
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #209120 üzenetére
Ó, ahogy "erősödik" a karakter úgy lesz egyre jobb és jobb. Ráadásul tréningezni lehet számtalan helyen és fegyvernemben. Illetve nagyon fontos, hogy nem mindegy, hogy milyen fegyverzet ellen mivel mész. Pl. egy solo kardos ellen nagy esély van pajzssal és buzogánnyal. Nehézpáncélzat ellen sem a legjobb döntés a kard.
-
mike1334
veterán
válasz hombre[EU] #209115 üzenetére
Yakuzával végeztem, Nier most pörög
Jövőre nézve évi 2-3 új játék vásárlása, és game pass bőven elég lesz...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #209115 üzenetére
És én még mindig a Kingdom Come-al játszok
-
modflow
veterán
válasz hombre[EU] #208070 üzenetére
Oké, köszi a tippet!
-
modflow
veterán
válasz hombre[EU] #208063 üzenetére
Köszi, ezeken a helyeken tényleg mutatja a többi térképet.
Viszont nem értem... Nagyon fura ezt a térkép...
Pl. itt van ez, Old Boys küldetés:Egyszerűen nem látom, hogy tudok oda a ???-hez feljutni. Adott térképen belül is van szint... És brutál zavaró, hogy nem tudom merre menjek.
Erre van valami tipp, hogy lehet kisilabizálni, hogy pl. itt hogy jutok a kérdőjelhez?
Azon kívül, hogy órákig bóklászok?[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz hombre[EU] #208054 üzenetére
Köszi.
Azt hittem lehet váltani....
Mert ha egy küldetés másik szinten van, honnan látom???? -
hombre[EU]
veterán
válasz hombre[EU] #208054 üzenetére
OK,megvan.
Fast travel toNSC Power Plant.
You can then follow the path you originally took to the Janitor's Office - head through the double doors opposite the Power Plant and use the lift. Go through the Janitor's Office and you'll find the Break Room on the opposite side of the corridor.Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz hombre[EU] #207940 üzenetére
az is lassú
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz hombre[EU] #207938 üzenetére
Az szvsz nagyon lassítja a játékmenetet és nem is tanul belőle annyit az ember.
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #207921 üzenetére
Magas volt az a nyomorult labda, bevallom. :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
humi1
tag
válasz hombre[EU] #207771 üzenetére
80 egynéhány óra.
-
AMD Power
titán
válasz hombre[EU] #207502 üzenetére
Ami viszont katasztrofa meg 10 ora utan is az a kezelhetoseg!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #207342 üzenetére
Csak ha olcsó lesz a DS1 Remastered. Whislisten van már egy éve és még mindig nem érte el az ingerküszöböm az ára
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #207340 üzenetére
Stream-en pár pályán követtem a kettest, nekem nagyon tetszett így nézőként.
Még van időm addig amíg megjelenik a GP-ben a kettő, szóval addig az egyessel elbohóckodom.
[ Szerkesztve ]
-
M@no
tag
válasz hombre[EU] #207282 üzenetére
Én a filmet láttam, de még nem játszottam a játékkal.
Majd egyszer sor kerül rá remélem. -
AMD Power
titán
válasz hombre[EU] #207282 üzenetére
Nem meg nemlattam. De igy az is megnezesre kerul!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #207065 üzenetére
Én gyűjtöttem a hibákat. Volt sok sajnos.
-
chipesz
őstag
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #206325 üzenetére
Nem véletlen mondtam.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #206272 üzenetére
Igen de egy adott szint után csak akkor tudsz új képességét feloldani ha megvan egy fő képesség. Amit csak a pályán tudsz megszerezni. Szóval fifikás
-
AMD Power
titán
válasz hombre[EU] #206236 üzenetére
Dehogy megy! De en igy is vegig fogom tolni. Barmennyire "fura" ez a jatek.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #206240 üzenetére
Nem lett volna vele nagyobb gondom, csak hàt japó szinkron.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #206236 üzenetére
Így hogy Sake, teljesen màs értelmet nyer a mondat. Mondom én a sikàtorban összevert huligànok utàn töröltem.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #206112 üzenetére
Aha. Így érthető. A Jag màr akkor lepkefing volt, mikor kijött.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #204816 üzenetére
Horda módra gondolsz?
Egyébként ez lehet még jó is. A Fortnite-ot is mindenki szarozta, és màra az Epic leépített mindent, csak a Fortnite maradt meg neki, ami talicskàzza neki a pénzt ezerrel.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #204809 üzenetére
Nem tudom hogy ki hogy van vele, de nekem továbbra sem jön be sajnos.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #204794 üzenetére
Durva.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #204788 üzenetére
Elnyomkodta. Amennyit àtlagban mondanak rà, tényleg elég gyors volt. Mondjuk HLTB 51-52 óràt mond a fő Story-ra.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz hombre[EU] #204783 üzenetére
Nem siettem vele. Elveztem nagyon. De az utolso 7-8 ora a sztoriban mar szamomra vontatott volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #204683 üzenetére
Az Apex-nek van single kampány módja. Titanfall 2 elején
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #204680 üzenetére
Nem lenne rossz egy kampàny tényleg.
Màs
Ezért sem szeretnék magyar feliratot, mert kb ilyen lenne a minősége.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #204680 üzenetére
Mint az Overwatch-ban
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #204678 üzenetére
Csak online multi.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #204578 üzenetére
Lemaradt, hogy mire válaszoltál
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #203914 üzenetére
Egyelőre semmivel, VGA upgrade előtt vagyok. (Most GTX1060 6GB duruzsol benne, de amúgy dual monitor rendszerem van, a másik FullHD, arra meg egyelőre ez elég. Amúgy RX5700, RTX 2060, vagy GTX 1080Ti a kinézett trió, utóbbihoz mondjuk a tápom már kevés lenne. )
Amúgy meg az Xbox Series X remélhetőleg kijatja majd.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #203914 üzenetére
Mi az hogy mivel? Előrelàtó volt, majd az SX kihajcsa.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #203893 üzenetére
Platformer competitive? Csak speed run-t tudok elképzelni.
-
NB2
aktív tag
válasz hombre[EU] #203809 üzenetére
Én magyar viszonylatban ezt a játékot +14-re korlátoznám. Ez a +18 nagyon wtf a mai világban.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #203676 üzenetére
Ez a "brawler" stílus nem tudom elég embert meg fog-e találni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #203448 üzenetére
Igen
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #200690 üzenetére
Jo, szamomra ennyi volt a nagyjabol beazonosithato szoveg, az angol szavakon kivul. :D
-
banderasz77
addikt
válasz hombre[EU] #199819 üzenetére
Megnézem.
-
ggeleven
őstag
válasz hombre[EU] #197424 üzenetére
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #195717 üzenetére
Ez csak akkor lehetséges ha van otthon x360.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #195711 üzenetére
Kell hozzà kàrtya, mert az X360 címeket megveszed.
Ha van otthon 360 akkor az egyenleg is elég àllítólag.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #194569 üzenetére
Annyi hogy MS Store-ban nem kapható, de ha kivezetés elött megvetted, vagy van érvényes kulcsod resellertől, akkor letöltheted.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #194553 üzenetére
Persze hogy letölti.
-
Crytek
nagyúr
válasz hombre[EU] #194550 üzenetére
Levették a storeból őket
Cdlkeysen még vannak kulcsok hozzàjuk
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
zsocy
őstag
válasz hombre[EU] #194550 üzenetére
Mindkettőt kivezették a marketplace-ről, voltak is ingyenes GWG játékok amikor ez történt.
-
Crytek
nagyúr
válasz hombre[EU] #194172 üzenetére
Van. De ha esetleg lejártat írt support megoldja!
Next PC Upgrade: 2022
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #186475 üzenetére
Minimum 256GB és USB3-as HDD-t fogadcel. Ez a négy jàték pedig 300GB nàlam, de ez minden DLC-vel.
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #185978 üzenetére
Ez mar az en szemet, mocsok modern pofamnak nagyon regies, de koszonom szepen a tippjeidet!
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #185967 üzenetére
Az mondjuk valoban zsenialis(szerintem) de agyontoltam mar pc-n :/
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest