Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Assassins creed unity mire fog hasonlítani? A régebbi ac játékokra vagy ez az új kalózos blődségre?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
FefeeX
veterán
válasz medvekutya #20388 üzenetére
Én még egyébként Csepelen vettem egy konzolboltban ugyanennyiért, augusztus végén
[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
FefeeX Köszi Igen ezt a pakkot szeretném, de angol verzió igy nem tudom a falba dugni
redXIII Akkor pont ez a verzió felejtős ? mert hát igen ez angol
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Taposo #20380 üzenetére
konzolokszervizében ugyanez 149ezer (ha most veszel EUR-t csak 4ezerrel drágább itthon), nem tudom hol laksz, de ha átalakítót kérdezel, gondolom nem kinn.Hopp, egy tizessel benéztem, bocsi Egyébként a szlovákoknál szerintem ugyanez a szabvány mint itthon.Magyar nyelv meg egyelőre nincs a gépen, de ha lesz, azt a regisztrációtól függetlenül használhatod majd.
Amúgy biztos ezt a verziót szeretnéd? Oktogonnál Kinectet kapsz 16ért (ugyan használtan), a Dance Central Spotlight meg 2ezer forint. Csak for info, mert engem is ez érdekelt első körben, aztán így meg van Forzám is meg Spotlightom is Kinecttel, olcsóbban...
[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
válasz Taposo #20380 üzenetére
A fali csatlakozó egyforma az EU-ban, kivétel anglia mert ott minden forditva van Dashboardban jelen pillanatban magyar nyelv nincs, játékban is az AC black flagben van amit próbáltam.De lehet van a watchdogsban is majd megirják itt.
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok beruháznák egy X1 -re, erről a verzióról lenne szó. Az érdekelne hogy ez külföldi csomag és a fali villany csatlakozó az itthonival megegyezne vagy van hozzá átalakitó ? és még azt szeretném ha szlovák adatokkal és bankkártyával regisztrálok a X Live -on, adtól még használhatom a gépen a magyar nyelvet ? köszönöm
-
-
Zjunior
veterán
-
Def26
félisten
válasz medvekutya #20372 üzenetére
Szerintem ez volt az oka, hogy felvetette. [link]
-
Zjunior
veterán
Van Mordor az 576-ba most jött sms
Akkor most mi van?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz godzsy2 #20367 üzenetére
Igen, én tegnap meg tudtam venni ennyiért, már le is töltöttem. (Persze játszani majd csak 14-én 0:01-től tudok vele.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
redXIII
senior tag
válasz B3ny00 #20363 üzenetére
Én még csak az online road tripet próbáltam tegnap, az az online verseny akar lenni sztem. Jó móka volt, mert itt nem tudod hogy merre megy majd a pálya, ergó nem b@sznak ki az elsö kanyarban. Volt is amikor egy kereszteződésben visszaforditós kanyarnál rosszfelé fordultunk vagy 3an De csak nevetett rajta mindenki mert itt ez inkább fun.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
godzsy2
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #20352 üzenetére
Akkor most neked sikerült megvenni 9490,-ért? Ha igen, ezt az elírást eljátszhatnák az Adwanced Warferrel is, akkor nem érdekelne hogy a home-olt profilunkkal magyar forintba vagyunk kénytelen fizetni.
(#20366) axton
Hogy Te mi egy kárörvendő vagy. Nem azt nézed, hogy igenis ki lehet hozni a One-ból is azt, amit a PS4-ből, hanem lehurrogod a játékot, mert külön fejlesztőcsapatot kellett miatta küldeni. Csak nem egy idetévedt PS4 tulaj vagy?[ Szerkesztve ]
-
axton
tag
mert a destiny aztán olyan marha jó mérce 30 fps 1080p, crossgen játék... design szép, maga a grafika nem nagy szám. Ráadásul a microsoft küldött ki külön csapatot a bungiehoz hogy elérjék. Nehogy azt hidd hogy minden fejlesztőcsapathoz ki fog a microsoft vezényelni egy adag embert...
-
Seat
tag
válasz Xirtam #20342 üzenetére
Engem érdekel ez a téma,köszi h foglalkoztál vele és ezt meg is osztod velünk! Éi is sokat rágódtam (még ma is néha) ezen a felbontás mizériàn,kicsit olyan érzésem van,mintha kevesebbet kapnánk a pénzünkért,mint x platformon. De pl destiny éles bizonyìték,hogy nincs lehetetlen csak akarni kell.
-
B3ny00
aktív tag
Valaki vazolhatnal nekem, hogy is áll fel a fh2be ez az online mód. Hogy is működik pontosan. Köszi
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
Def26
félisten
Fene, épp ma beszéltem meg haverral a közös vételt.
-
medvekutya
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #20358 üzenetére
majd mindig megnézem, hogy állnak majd a megjelenés eløtti játékok árai
-
dunc
nagyúr
Jó videó, nekem egyformának tűnt! Destiny tudom 1080, a 30fps re írtam csak a hasonlítást. Személy szerint a PS4 nem jött be, egy hét és ment a levesbe, az Onet imádom a hangulata közöségi része sokkal élöbb! Viszont a next gen szériánál szerintem az 1080p, és 60 fps alap kéne, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Xirtam #20356 üzenetére
Ja, hogy ez elírás volt? Én abban a hitben voltam, hogy hasonló lesz mint
talán a Forza Horizon 2-nélvalamelyik digitális játéknál volt, hogy az első pár napon olcsóbban lehet előrendelni, aztán emelnek egy picit rajta úgy, hogy pár ezressel még mindig olcsóbb legyen a lemezes változatnál.
Ezt nem nagyon értem, hogy miért jó ha drágább egy digitális kópia, mint egy lemezes. (Azt meg pláne nem értem, hogy mitől drágább...)(#20355) medvekutya:
Nem emlékszem ilyenre, talán a Forza Horizon 2-nél volt hogy a digitális kópia pár ezer forinttal olcsóbb volt egy pár napig.Volt valami játék, amit digitálisan pár napig pár ezer forinttal olcsóbban lehetett megvásárolni (úgy emlékeztem, hogy a Horizon 2 volt az, de visszakeresve nem úgy tűnik), majd emeltek az árán, de nem 10k-t.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dunc
nagyúr
válasz ForRedGlory #20343 üzenetére
Na ne már basszus! Ez kb olyan elmés hozzászólás mint amikor linkeltem egy videót, hogy Lancer Hangja! És hozzászoltak milyen darabosan vezetek!
-
Xirtam
veterán
Bethesda szólt MS-nek.
-
medvekutya
aktív tag
nm máskor is volt ilyen radikális drágulás elørendeløi kapcsán ?
-
B3ny00
aktív tag
😢 lemaradtam róla, így a következő ügyfél aki jön egy 10000 huffal többet fizet 😅😅
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A tegnapi The Evil Within Pre-order Bundle a tegnapi 9490 Ft-ról mára 19490 Ft-ra drágult.
Ismételten köszönöm annak, aki tegnap felhívta a figyelmemet a megjelenésre (talán medvekutya volt?)![ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Kvázi ugyanaz, de nem értem PC-n miért néz ki másképp az Uruk... A videót leállítva, állóképen látszik a PC Ultra beállítás melletti kis előnye, ami mozgóképen szvsz észrevehetetlen. A szokásos színbeállítás különbségek játszanak, de most a PC a legsötétebb. Természetesen a kijelző kalibrálással ez teljesen eltüntethető (mondjuk a tesztelőnek vicces lenne 5 perces tesztekért 20 perceket kalibrálni tesztelés közben)
Viszont a végén még szóba jön nálam is a játék, pedig nem terveztem hasonló beruházásokat...
ForRedGlory: alapvetően egyébként izlések és pofonok, nekem Xirtam videója jobban bejött. Az IGN videója igen színes szagos, csak emiatt a nagy része értékelhetetlen. De marketingben kiváló, jó helyzeteket vágtak be, hogy meghozzák a kedvem
hadogabi1: ha 360p-ben hagytad, akkor az egész úgy néz ki mintha PS2/XB Classic játék lenne
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz hadogabi1 #20348 üzenetére
Feltetted a videót 1080p-be? Mert alapból 360p-s a videó. Különben is, ezek tömörített videók, és általában pont a lényeget, a finomságokat veszítjük ilyenkor el. Amit ilyen videókkal össze lehet hasonlítani, az max annyi, hogy tettek -e ki több objektumot (fát, bokrot, stb) a területre, vagy nem.
-
hadogabi1
senior tag
válasz ForRedGlory #20346 üzenetére
Hát azért tegnap pc-n minden ultra-n full hd-be közel se ilyen volt mint ebben a videoban. Nagyon nem adja vissza. Sokkal szebben nézett ki mint a videoban.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Xirtam
veterán
válasz ForRedGlory #20346 üzenetére
Akkor no offense.
-
boost
addikt
Azért látható, hogy a ___ változat sokkal szebb, mint a ___ kiadás. A ___ változatról meg ne is beszéljük, az egy szar.
Aztán ide mindenki azt ír be, amit gondol.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Valószínűleg nem ebből élek, és nem ez a munkám! Komolyan mondom egyes emberek. . . Mindenesetre örülök, hogy ilyen szellemes hozzászólásaid vannak.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Middle-earth: Shadow of Mordor - PS4, Xbox One and PC Graphics Comparison
IGN kicsit profibban megcsinálta.
-
Xirtam
veterán
Destiny 1080P@30
Eloszlassuk a kérdéseket hogy (jaj melyiken mekkora a felbontás, melyiken szebb) tessék itt a videóm 10 éves ENGINE, ezért ne is várjatok tőle egy RYSE szintű grafikát. Ettől függetlenül 0 különbség van a két platform között. Talán XONE néha kevésbé éles, de ez a kisebb felbontásnak tudható be. A videókat egy FHD felbontású IPS paneles monitoron vágtam, ahol konkrétan ha lenne más különbség simán érzékelnem kellett volna.
Middle-earth: Shadow of Mordor (PlayStation 4 vs Xbox ONE Comparison)
[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
Az úgy rendben van hogy ha rádugom usb-n a controllert a pc-re és utána kihúzom akármit csinálok rajta nem ismeri fel az xbox? Egyedül úgy megy a box-al pc után ha box-ra rádugom usb-n onnantól viszont fél másodperc alatt párosul is. Addig hiába kerestetem csak villog. Van a tetején usb felett kis gomb azt is hiába nyomtam azzal se találja meg középső xbox gombbal se csak villog. Rádubom usb és már egyből jó is utána lehúzhatom. Csak pc után csinálja szóval nem hinném hogy hibás a controller. Másnak is így megy?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
B3ny00
aktív tag
Uploadbol csak egyesével tudom kitörölni videókat ?
-
B3ny00
aktív tag
[link] a multkori online fifa meccs egyik golja
-
B3ny00
aktív tag
jo reggelt , énis megvettem Fh2 meg ma reggel Mordort
-
-
Xirtam
veterán
Na 30 perc gameplay alapján, nekem tetszik a történet bár amúgy is szeretem a fantasy dolgokat meg magát a gyűrűk urát is. Harcrendszer (Batman Arkham széria , ryse, AC ) keverék, de jól működik, és látványos, élvezetes. A játék beton stabil 30 FPS, nem tapasztaltam eddig akadást, fps dropot. Szerintem látványos.
(#20329) Def26 Nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Gebriel #20325 üzenetére
Attól, hogy nincs annyi eszed, hogy megértsd, hogy a téma NEM EBBE A TOPICBA VALÓ, még nem lesz részben sem igazad. Akkor sem ebbe a topicba való ha az elején leírtad, hogy ezt a topicot is olvastad. Nem a BMW topicban kérdezed meg azt sem, hogy az új Merciben milyen motor van, és még sorolhatnám. Ha ezt nem tudod felfogni, arról itt nem tehet senki, viszont ettől még nem lesz igazad, max a saját kis világodban.
-
Gebriel
veterán
válasz FefeeX #20322 üzenetére
Ez a Te nézőpontod..
Én megerősítést vártam azoktól a userektől akik mit két konzollal rendelkeznek vagy módjuk vagy mind a kettőt tudják használni.
Nem voltam cinikus egy pillanatig sem."Olvasgatva a két topicot XO és PS4. Nekem tűnik csak fel, hogy a szolgáltatás terén kezd elcsúszni a Sony?
Áremelés, többszöri PSN leállás.. stb""Olvasgatva a két topicot XO és PS4. Nekem tűnik csak fel, hogy a Sony-nak egyre ócskább a szolgáltatása? Az MS közelébe sem ér a Sony."
Van azért különbség nem?
Az meg, hogy egy ilyen kérdés néhány userből mindjárt konzol vs konzol témát hozza elő az meg nagyon sajnálatos.
Lehet ennél intelligensebb is lenni.
Mint ahogy voltak is páran és tök normális választ adtak rá.
Tehát maradjunk már annyiba, hogy ne az elferdült gondolkodású emberek legyenek a irányadóak.
Köszi.
Én a témát lezártam..[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Gebriel #20301 üzenetére
Először is: ez olyan, mintha bemennél az újpest táborába, és elkezdenéd szidni a fradit, hátha valami barom még csatlakozik hozzád.
Másrészt amit írtál, még a legjobb indulattal is minimum offtopic.
Szóval otthon meg a Wordben oda és azt írsz, amit akarsz, itt meg vannak szabályok, de a minimum az, hogy nem kezded el tüzelni az egyik társaságot a másik ellen, illetve hogy nem a Burger Kingnél kérdezed meg, mennyibe kerül a Big Mac.Ha meg szólni mernek, nem teszed a hülyét, meg még nem neked áll feljebb. Szerintem
-
törölt tag
Holnap 13-ra megyek a femdobozos limitalt shadow of mordorert igenn :-) remelem lesz mar fh2 is ha igen ket jatekkal ballagok haza es lesz egy senkineuavarjonbaszottul hetvegem :-D
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
Épp csinálom az összehasonlító videómat. Érdekes az XBOX ONE a lemez teljes egészét felmásolja a HDD-re, míg a PlayStation 4 nem. Ennek következtében az XBOX ONE 20 másodperccel hamarabb töltött be mint a PlayStation 4. (képkockánként mértem, egyszerre indítottam el. Szóval a mérésem maximálisan helytálló)
Shadow of Mordor
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egész jó ez a Horizon 2 demo:
Live-Die-Respawn
-
eastone1
senior tag
válasz Gebriel #20303 üzenetére
Na látod? Ezért kell az ilyen kérdéseket a ps4 topikban feltenni mert akkor idejárnak a ps4 esek válaszolgatni neked amit mi nem nagyon szeretnénk ugyan is egy két kivétellel itt majd mindenki a one hoz ért és azzal foglalkozik. Ez kb olyan mint ha a ferrari céget buzerálnád merci okosságokkal. Igaz ez csak egy topik.
-
tunkiih
őstag
Ugy látom növekszik szépen a Horizon 2 tábor.. még a hónapban csatlakozok énis szerintem, max a kövi elején ezzel a játékkal is, addig a többi.
-
Zjunior
veterán
Forza 2 megvéve digitálisan
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Gebriel
veterán
Olvasgatva a két topicot XO és PS4. Nekem tűnik csak fel, hogy a szolgáltatás terén kezd elcsúszni a Sony?
Áremelés, többszöri PSN leállás.. stb
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest