Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz FefeeX #20322 üzenetére
Ez a Te nézőpontod..
Én megerősítést vártam azoktól a userektől akik mit két konzollal rendelkeznek vagy módjuk vagy mind a kettőt tudják használni.
Nem voltam cinikus egy pillanatig sem."Olvasgatva a két topicot XO és PS4. Nekem tűnik csak fel, hogy a szolgáltatás terén kezd elcsúszni a Sony?
Áremelés, többszöri PSN leállás.. stb""Olvasgatva a két topicot XO és PS4. Nekem tűnik csak fel, hogy a Sony-nak egyre ócskább a szolgáltatása? Az MS közelébe sem ér a Sony."
Van azért különbség nem?
Az meg, hogy egy ilyen kérdés néhány userből mindjárt konzol vs konzol témát hozza elő az meg nagyon sajnálatos.
Lehet ennél intelligensebb is lenni.
Mint ahogy voltak is páran és tök normális választ adtak rá.
Tehát maradjunk már annyiba, hogy ne az elferdült gondolkodású emberek legyenek a irányadóak.
Köszi.
Én a témát lezártam..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest