Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
válasz XboxGamePass #169395 üzenetére
Csak ne az eredeti dobozban küldd el mert nem abban kapod vissza.
-
veterán
-
F_Peter
őstag
válasz XboxGamePass #169395 üzenetére
Majd számolj be róla pls. aztán lehet én is küldöm a sajátomat.
-
-
senior tag
-
Fernet
senior tag
válasz XboxGamePass #169388 üzenetére
Lehet pont kifogtál egy hibás szériát. Ahogy Madoc is mondta gariztasd őket. Ez így nem jó és csak idegesíteni fog.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz XboxGamePass #169366 üzenetére
No. Az a csati nem arra van.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Zoleee83
addikt
válasz #22718208 #169380 üzenetére
😀 Szép történet.
Nekem a PS4-es cimborák között van pár kontroller tördelő. Náluk fogyóeszköz.
Egyébként full nem értem az ilyen embereket, nem mondom hogy sosem húzott fel játék (köszi Ori..), de ha elő is fordul, kikapcsolom, csinálok mást majd 1-2 óra múlva folytatom, vagy másik napon.
Alapvetően nyugodt figura vagyok és a saját szórakoztatásom a cél, nem az hogy idegroncs legyek..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Madoc
veterán
válasz XboxGamePass #169388 üzenetére
Egyessével gariztasd.Így nem maradsz kontroller nélkül.Nem fogod észrevenni szerintem ha felujitott is,nekem mindig karcmenteset küldtek vissza.De mindenképpen gariztasd minél előbb.Annál több garancia marad rajta.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szimszonos
őstag
válasz oriic #169331 üzenetére
Tavaly valamikor a Hardveraprón is volt akciós feltöltőkártya,raadásul ft alapú.5 ezer ft-ért 6ezres feltöltőkártyát adtak.2500ft volt a 3ezres.Ha esetleg valaki tud ilyen akciós ft alapú feltöltőkártyát az szóljon már,mert jól jönne most hogy még akciósak a Far Cry játékok.Sajnos aki árulta annak már nincs.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Fernet
senior tag
válasz XboxGamePass #169382 üzenetére
Ez nem normális. Én is nemrég vettem a pubg kontrollert, de nincs ilyen gond.
Sőt a másik 3 kontrollernél sem.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz XboxGamePass #169382 üzenetére
Pubg-s conti is ilyen nálam.
(automata visszarúgás kompenzáció. 😁)[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
-
Throme
veterán
válasz mcwolf79 #169379 üzenetére
Még C64 időkben a europian soccer (felülnézetes foci) bosszantott fel úgy, hogy rácsaptam a gépre... kb 2 hétig 6 gomb nem működött. Nagyon mérges voltam magamra, hogy lehetek ilyen gyagyás... Aztán működött megint... jó lecke volt, hogy géprombolás nem megoldás....
[ Szerkesztve ]
-
válasz #22718208 #169380 üzenetére
Nekem van egy haverom, aki egy áldott jó lélek. Soha senkivel nem volt gondja, teljesen normális, 2 diplomája van, és három nyelvvizsgája. Na ez a srác eddig kettéhajtott 3 monitort, 8 billentyűzetet, 6 telefont... Bármelyik embert fellehet húzni annyira, hogy elszakadjon a cérna...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
senior tag
2 db sport white kontrollert vettem nemrég. Mindkettő ugyan olyan, az R stick(jobb oldali kar) ha lefele húzom kicsit, akkor úgy marad. Más megnézné, hogy nála is ilyen-e? PUBG-ban, ha a mapot nézed és jelölni akarsz akkor feltűnő, hogy megy lefele a "kurzor". Szólok is nekik, hogy ne jöjjenek érte, ha már mindkét új kontrollerem ilyen...elviselem inkább, kapnék helyette egy felújított ugyan ilyet..
-
törölt tag
válasz Zoleee83 #169378 üzenetére
Régen a szomszédban lakott egy srác, ő fifában ha kikapott akkor áthallottam az udvarra,hogy püföli ordítva a szekrény oldalát.
Volt amikor átszóltam ,hogy csendesedjen el , ő meg visszaszólt ,hogy kussolj te ná.i ,mert átmegyek és megöllek :-)Jobbnak láttam kinevetni és elengedni a dolgot , mert ha nem akkor tutira szétcsapjuk egymást.
Egyébként állítólag szín ötös volt az egyetemen.
Szerencsére már régen elhúztak innen máshová.
Én idáig összesen egy billentyűzetet hajtottam kifli formára fifa miatt. Illetve az is inkább haverom miatt volt ,mert egymás ellen toltuk egy gépen és nonstop cukkolt.
Azóta felnőttem, ha felhúz egy játék , kinyomom és indítok valami mást.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz mike1334 #169376 üzenetére
Én is hasonlót akartam írni. Vannak bajok néhány ember idegrendszerèvel, ha a játék ilyen reakciót bír kiváltani belőlük.
Engem ha felbax egy játék vagy kilépek, és játszom mással, vagy kikapcsolom a πcsába a boxot, rá csinálok valami mást.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #169377 üzenetére
Géprombolók: angol munkások, akik a 19. század elején széttörték a gépeket, mert munkalehetőségüket féltették, a munkásmozgalom kezdetleges, ösztönös formája (Ned Ludd, a mozgalom állltólagos indítója nevéről)
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
mike1334
veterán
Mi van a levegőben, amitől ennyi luddita lett hirtelen?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Szucsiii
csendes tag
Kontroller felőled lévő oldalán van jack csati, ha újabb fajta.
-
kresz2
aktív tag
válasz FollowTheORI #169371 üzenetére
Köszönöm!
-
Szucsiii
csendes tag
Segitsetek pls! Egy xbox van itthon. A fiam profiljával vettünk mindent: az összes játék, a livegold, a gamepass.
Az én profilommal ha előfizetek 300 forintért a gamepassra, akk ő is elér majd minden játékot, stb? -
chipesz
őstag
válasz XboxGamePass #169369 üzenetére
Az lehet hogy te azt akarod, attól még nem nő ki rajta hirtelen egy 3.5-es jack csatlakozó. Csak optikai hangkimenet van rajta.
Samsung Galaxy S24
-
nagyúr
válasz kresz2 #169324 üzenetére
Akkor neked is javasolt a csere, mert a freemaillel vannak gondok... saját tapasztalatból is tudom, nem XBOX kapcsán, de felejtős a freemail, ha jót akarsz magadnak.
Oké hogy most nincs gondod, de majd amikor lesz, akkor emlékezz mi szóltunk.
(#169370) kresz2
De előbb válts gmail-re.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kresz2
aktív tag
Biztosan óvodás kérdés, de meg tudjátok mondani pontosan hol kell bekapcsolni ezt a két lépcsős dolgot?
Még nem találkoztam vele, nekem is van 100 játékom, nem szeretném hogy feltörjék a profilomat. -
senior tag
-
Wesder
félisten
Dugd a controllerbe.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
senior tag
Az xbox hátuljába nem lehet dugni 3,5mm jack fejhallgatót úgy, hogy én arról halljam a játékot?
-
Sefneni
őstag
Annyian írtátok ezt a kétlépcsős ellenőrzést, hogy én is inkább bekapcsoltam.
Köszi a tippet!Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Wesder
félisten
MS arra kéri a megmaradt W10Phone felhasznàlókat, hogy vàltsanak Androidra vagy iPhone-ra, mert decemberben végleg megszűnik a platform tàmogatàsa.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
senior tag
-
veterán
válasz kuruzslo0307 #169347 üzenetére
Nem vásároltam kezdetektől az enyém volt!
Elég sokáig nem használtam a Microsoft fiókomat mivel Ps4 gépem volt sokáig!
Karácsony előtt vettem X-et gondoltam akkor belépek, és az fogadott, hogy ez a Microsoft account nem létezik, mondom mi van?
És hozzá volt már rendelve egy tök idegen telefonszám, gondolom aki vagy akik feltörték egyből gondoskodtak arról, hogy egyáltalán ne tudjak hozzáférni!
Supportal nem egy karikát futottam de azt mondták ilyen esetben semmit sem tudnak tenni!
Ha van még valami ötletetek szívesen fogadom, de nem hinném, hogy bármi mást lehetne ebben az esetben tenniHozzáteszem nekem is egy 1000éves freemail cím volt meg adva minden biztonság nélkül...
Azóta ahol lehetett beállítottam a 2 lépcsős azonosítást Playstation-nél is, ott sem kevés megvásárolt tartalmam van 3 accounton összesen olyan közel 600 játék, nem örülnék ha azt is feltörnék👍
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Hol találtátok meg a cod demót?
Xbox One: bandymnc
-
-
Siffredi
senior tag
válasz kuruzslo0307 #169347 üzenetére
Én is ezt mondtam, ott van valami más is a dologban.
-
kuruzslo0307
csendes tag
válasz N.YCityBoy #169345 üzenetére
Azt a fiókot nem vetted véletlenül? Ha minden hozzád van kötve a kezdetektől, valós név, lakcím stb. amit iratokkal is tudsz bizonyítani, nem hiszem el hogy ilyen könnyen el lehet lopni.
-
veterán
-
válasz Beniii06 #169336 üzenetére
G2A mint megbízható oldal? Hol olvastál ilyet? Én csak kb 20 ezret buktam ott... Az Amazon más, ott semmi gondom nem volt. De nem is egy kategória a kettő...
Cdkeys-t viszont tudom ajánlani. Ott még semmi gondom nem volt.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
pzstm
titán
válasz 19Petya83 #169328 üzenetére
nem csak Neked szól, de felmerült esetleg benned/bennetek, hogy a tömeges kiszivárogtatás/feltörésnek a Ti emailcímetek is a része és tiltólistára került akár? (773 millió email cím rémlik)
MS nem magától csinál ilyet, kb örülhettek, hogy értesültetek róla... (azért kapcsolt/tiltott le, mert bothálózat részei lettetek nyagjából és "sajnos" túl jól működik az ATA, SecOPS és AI dolgok....)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
csucsu52
aktív tag
válasz szupermacs #169327 üzenetére
Gyermekem köszöni
-
Wesder
félisten
válasz kuruzslo0307 #169335 üzenetére
Szivesen.
-
Beniii06
addikt
válasz oriic #169331 üzenetére
Akkor mostmár értem, hogy g2a-n és hasonló oldalakon hogy tudják olcsóbban adni USD gift cardot még akkor is ha usd-ért veszed.
Ami viszont még érdekesebb számomra, hogy a value-ra rányomva rengeteg címletet feldob ,amik létezéséről sem tudtam pl. 14, 24, 70 usd.
Ezek utazáskor jól jöhetnek, el is mentem az oldalt, én sem vásároltam még innen, de nyugaton elég megbízhatónak mondják kb mint az amazont.
"Got any other secret weapons?"
-
Wesder
félisten
Unlock the newest Paladins Champion FREE to celebrate Season 2! Cast spells and summon a dragon as Imani, the Last Warder. Redeem today on your console or on xbox.com/redeemcode. 4TFJP-Ddé69G-MXté6T-PD43K-RK6Pzé
-
chipesz
őstag
válasz hhenry #169330 üzenetére
Igen. Igényeled a javítást online, a Microsoft oldalán, kinyomtatod a szállítási címkét. (Nekem 360-os gariztatásnál simán, alapból jöttek érte, de ha neked azt írná hogy add le valamelyik depo-n, akkor hívd fel őket hogy menjenek házhoz.)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem vásároltam még itt, de elég jó akció (és van PayPal):
Live-Die-Respawn
-
hhenry
őstag
Svájcban vásárolt gépet úgyanúgy tudom gariztatni innen?
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Tegnap a feleségem accountjával is ez volt a helyzet. Nem tudtunk vele belépni mert valaki teleszórta levélszeméttel. Telefonról próbáltam rendezni, de nem küldte az sms-t. Többszöri próbálkozás után azt írta, hogy túlléptem a próbálkozási lehetőséget éa próbálkozzak holnap. Ma reggel asztali gépről újra próbálkoztam és rögtön jött sms-ben a kód. Ja egyébként gmail-es cím. -
Maxxy10
addikt
válasz IntelKiller7 #169298 üzenetére
Szívesen kipróbálnám ha nem ilyen lehetetlen időpontra raknák a szerver nyitást
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szabi® #169303 üzenetére
Most ezt úgy mondod, mint ha lenne 100 user amiből 1 elment :-)
Az én accomat még nem lőtték le egyszer sem. De ha volt egyéb esetben biztonsági kódos cucc , az gmail -ra megjött 10 mp után, telefon -ra meg max 1-2 perc után (sms).
Néha szoktam olvasgatni ps hozzászólásokat. Csak jótanácsként mondom ,hogy azt se vegyél ,mert hamar le fogod zúzni azt is.
(és várom én is a képet a törött boxról, már tényleg kíváncsi vagyok)
Továbbra is azt mondom , hogy csak magaddal kúrtál ki.
A microsoftnak már kifizetted a konzolt, neked viszont nem fogja senki.[ Szerkesztve ]
-
kresz2
aktív tag
Nekem is freemail van, mégsem volt semmilyen problémám belőle.
-
NORBl
aktív tag
Srácok, home társamnak miért nem indul Blackout? Azt írja neki, hogy helyezze be a CD t.
-
eeXaa
addikt
válasz MasterMark #169314 üzenetére
csak ugyanazon a hálózaton. a sony-é több 100-1000km ről is játszható.
-
-
eeXaa
addikt
válasz Szabi® #169303 üzenetére
"addig a microsoft nyugodtan lövögeti meg felfüggeszti felhasználók profiljait,kénye kedve szerint" :ne érjen majd meglepetésként de a sony ennek a mestere. na meg amikor hackelik, spamolják az accodat, meg összeomlik a ps4 ha megnyitsz egy üzentetet....
...nem lehet túl sok türelmed az életben sem ha emiatt összetörtél egy onex-et -
eeXaa
addikt
..tud vki vmi infót hogy lessz e jövőben nekünk is olyan stream play lehetőség amit a ps4 tud?
-
Szabi®
addikt
válasz #22718208 #169299 üzenetére
Ki is babráltam,mert ugyanis elveszetettek egy embert a nem tul népes táborukból Nem mellesleg mig te nem látod a fától az erdöt és képes vagy egy felasználót okolni az ösztönös cselekedet miatt,addig a microsoft nyugodtan lövögeti meg felfüggeszti felhasználók profiljait,kénye kedve szerint,,,Szar dolog hogy 3-4 napig nem megy a gép és félnie kell a lúzer felhsználónak hogy bekapcs után be e jelentkezik a gép,vagy a 4 haverral állhatunk neki a biztonsági procedurának és küldözgethetjük az access code-okat sms alapon amik meg sem érkeznek,mindenzt este fél 10 kor,és nem az első eset.Ez egy szolgáltatás ? Ez nem ,,ez nem egy szolgáltatás ez egy öskövület kinlodó rendszer amit ugy eröltetnek rád,,,rám már nem
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Eléggé off de holnpai napon szükségem lenne egy one x-re sos garanciális érdekel ha valakinek van kérem írjon
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #169298 üzenetére
Kipróbàltam. Amennyire vàrtam, annyira csalódàs nekem.
Helyette inkàbb megvettem a maradék Xeno2 kieget.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest