Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz zsocy #148898 üzenetére
igen, abban minden, de az alapot már megvettem, lassan egy éve, csak annyira nincs játék Xbox-ra, hogy elindítani nem volt még időm
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #148896 üzenetére
alapjátékot akkoris kitolom valamikor
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #148890 üzenetére
ideje volna elkezdenem, illetve meglesnem, hogy DLC is akciós-e
-
Wesder
félisten
válasz #78687232 #148892 üzenetére
Ez jobb, vagy bal kezes? Már a Guitar Hero-bsn is csak jobb kèzzel tudtam lefogni a hangokat, sajnos a bal kezem nem áll rá.
Na meg akkor 40-50 alatt nem szabad gondolom gitárt venni.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Tegnaptól elérhető az
ONRUSH Trial verziója (azt nem találom, hogy ez pontosan mit takar)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz Wesder #148889 üzenetére
Úgy döntöttem, e-bay-ről rendelek új lemezes változatot (nem tudom kikerülni, használt kábel sincs sok és ha van is, 7-9 ezer, miközben az új csomag 15-6. Sokat nem spórolsz), ha megérkezik szólok milyen.
Nekem egy ilyen Soundsation Les Paul gitárom van, totál alap, kb. 40-45-ért lehet venni ilyet. Hasonló árcédulával lehet venni Epiphone Les Paul, Soundsation Buffalo és Cort CR50 (ez most jó árban van) modelleket, ami szerintem így natúrba tök jó.
Közben nézem, a Konzolok szervizében is van Rocksmith XO változat 15 matyiért, mindjárt meg is rendelem. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #148887 üzenetére
Illetve most 9 napig 60%-os akcióban kapható a
Middle-earth™: Shadow of War™ Gold Edition (X Enhanced, Play Anywhere)32 900,00 HUF13 160,00 HUFNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #148887 üzenetére
Rocksmith 2014-et szívesen veretném, csak nem találok sehol kábelt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szabogabor10 #148858 üzenetére
Az frankó, kár, hogy nem járok Pesten.
A lejárati dátumnál szerintem arra gondolt, hogy ha megveszed, nem jár le a kupon.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Bogyi007
veterán
válasz #20844032 #148865 üzenetére
Én ezt a pakkot Ps4-re vettem meg, délután csekkolom hátha ott is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Jovanny2
őstag
válasz #20844032 #148880 üzenetére
Ok. Köszi, hogy megemlítetted. Nincs ezen egyébként senki meglepődve, épp ez az. Mit veszíthetünk? Semmit. Refund a legrosszabb esetben. Még ők kérnek majd elnézést a kellemetlenségért. Mindenki tisztában van nagyjából az árakkal. Én is tisztában voltam az X árával, amikor megrendeltem a feléért. Utánvéttel, tehát még pénzt sem tettem bele. Mit veszthettem? Semmit. Aztán kihozták. Az esélytelenek nyugalmával simán be lehet húzni az ilyen valószerűtlen dolgokat. Az a baj, hogy itthon belénk van nevelve, hogy úgysincs igazunk. Meg sem próbáljuk, mert a bolt úgyis bevédte magát az ÁSZF-fel, meg ha mégsem, akkor ki akar bíróságra járkálni? Jobb helyeken, ha a bolt hibázik, annak vállalja a következményeit, és még szégyelné is magát, hogyha kellemetlen helyzetbe hozna. Az a baj, hogy ennél még Kína is előrébb van nálunk... De még egyszer: ha nincs vesztenivalód, akkor próbáld meg.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #148820 üzenetére
Mire odáig jutottam hogy megvegyem kivettèk
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz Jovanny2 #148875 üzenetére
Nem hitte ez el senki, hogy ez ennyibe kerül. Ép ésszel nem hihette. Aki berántotta az ráment a lepattanóra. Én is rá szoktam. De ez engem nem is érdekel. Én nem állítottam mást, mint azt, hogy a csomagnak nem része a harmadik rész, mint ahogy a store állítja. Estére pedig befutott a sokkoló hír: a csomagnak nem része a harmadik rész, ahogy azt a store oldal állítja. Minthogy már nem is állítja ezt. A többivel én nem foglalkoznék, ezt is csak megemlítettem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #148877 üzenetére
Kapsz 1 kódot, amit addig tudsz beváltani amíg akarsz.
Az akciós kódot viszont 07.31-ig tudod megvásárolni.Nincs ellentmondás.
-
Crytek
nagyúr
"Konzolvilág:
9000 forint a 12 havi digitális Gold a Budapesti üzletekben! De csak Master vagy Maestro kártyával fizetve!
NINCS lejárati dátuma! Amúgy rákérdeztem a konzolvilágban is és ott is ezt mondták!"Next PC Upgrade: 2022
-
Jovanny2
őstag
válasz #20844032 #148870 üzenetére
Elbaszás vagy sem, én is megvettem, aztán jelentkeztem supportnál a refundért, mert nincs gombom (nem töltöttem le a játékokat). Az ügyintéző beszélt le a refundról, mert olyan sokan jelezték, hogy ez van, hogy MS felveszi a kapcsolatot a publisherrel, akinek a válaszát meg kellene várni. A supportos emberke írta, hogy jó esetben az ezt a csomagot megrendelők megkapják a 3. részt is, rosszabb esetben visszakapom az árát. Nem értem, miért kell negatívan hozzáállni. Vettem már Trónok harca játék teljes 1. évadát 1 epizód áráért (990 Ft), és Xbox One X-et is 79990-ért (igen, megkaptam). Meg még sok dolgot valószerűtlen kedvezménnyel. Szóval csak optimistán.
-
Purple_46
tag
Köszönöm szépen!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20844032 #148870 üzenetére
Ne menjünk bele fogalmi mélységekbe. Nálam ez nem glithc. Ez human error amit manuálisan javítottak. A glitch rövid ideig élő és önmagát javító hibajelenség
-
törölt tag
válasz l.skywalker #148868 üzenetére
"De reggel úgy került ki, hogy valaki felcserélte a "mi tartalmazzon mit" dolgot"
Igen. Ez a glitch Ezek mögött mindig valami emberi elbaszás van. Ahogy ez esetben is. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20844032 #148865 üzenetére
Ez nem glitch volt. Most mikor megjelent a DS3 pre-order, akkor eredetileg az lett volna a cél, hogy a Darksiders III - Blades & Whip Edition fogja tartalmazni a Darksiders Fury's Collection - War and Death-t, ahogy egyébként már most is van. De reggel úgy került ki, hogy valaki felcserélte a "mi tartalmazzon mit" dolgot és az olcsóbb Bundle-be rakta bele a preorderes drágább dolgot. Én beleugrottam, mert egy szimpla refund-al ez javítható ha esetleg elállna tőle az MS, de most beszéltem a Support-al és azt mondták, hogy kivizsgálják az esetet és jelentkeznek. Egyébként GamePass-ban az első 2 résznek ezen kiadása szintén ingyenes és ha esetlegesen úgy döntenek, hogy csak refund lesz a vége én akkor is előrendelem a 3. részt, de csak a Deluxe-ot, reggel is így indultam neki csak hirtelen észrevettem, hogy van ez a csomag.
-
Purple_46
tag
Szerbusztok!
Érdemes még beruházni a Star Wars: Battlefront játékra?
Én még nem játszottam vele.
Hardveraprón nagyon jó áron lehet megvásárolni.
Úgy tudom, hogy nincs kampány része, csak a többjátékos/multiplayer mód az egyetlen opció.Előre is köszönöm a választ.
Üdv! -
axlfsi
veterán
válasz kakuk.tamas #148849 üzenetére
Bizony, hamarosan!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
törölt tag
válasz l.skywalker #148864 üzenetére
Ez a csomag elérhető már több, mint egy éve minden platformra. Ez egy storeglitch volt. Így bizonytalan kimenetellel nem mentem rá, mert a csomag valódi tartalmát a sony már ingyen is hozzámvágta psn-ben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz l.skywalker #148857 üzenetére
Nincs. Kikerült az áruházi oldalból is. Ennek a csomagnak soha nem volt része a harmadik rész. Ez egy tévedés volt. Vagy hiba. Már javították. Akinek meg hozzáadták az accountjához, vélhetően majd leszedik. Vagy szerencséd lesz és nem, de ez már lutri.
[ Szerkesztve ]
-
Xanax88
tag
-
veterán
válasz zsolti72837 #148859 üzenetére
Igen.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20844032 #148848 üzenetére
Ott van. És már megjelent a játékaim között is:
És direkt úgy kérdeztem rá, hogy jól látom, hogy a Darksiders Fury's Collection - War and Death bundle tartalmazza a Darksiders III - Blades & Whip Edition-t annak ellenére, hogy önállóan jóval drágább? És erre válaszolta a fentit.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz birorichard #148855 üzenetére
Na erről csak annyit, hogy az X-em gariztatásakor nemes egyszerűséggel törölték a garimat, visszajött a fél éves gép, és írta a neten a gariinfó, hogy a garancia lejárt, 3 hónap javítási jótállás volt csak feltüntetve. A chat support nagy nehezen beállította a számla alapján, de így ugye elvették azt a >2 hónapot, amennyivel több volt, mint 2 év. Szóval ennyit a rendszerhibáról...az sem kell hozzá, elég egy balfasz szervizes.
[ Szerkesztve ]
-
laabom
tag
válasz kakuk.tamas #148850 üzenetére
-
Xanax88
tag
Nemtudom mennyire új infó, most kaptam a fülest, hogy limitált mennyiségben KV. Pólusban is elérhető a Mastercardos éves gold akció.
Krisz
-
NyMRooD
őstag
Ez nem fog megtörténni, mert elégé be vannak biztosítva ezek a rendszerek (ilyen nagy cégnél meg főleg), de ha mégis megtörténik akkor valószínűleg valami globális katasztrófa lesz mögötte (rengeteg biztonsági mentés, fizikailag hatalmas távolságokra egymástól) és nem a garancia lesz a legnagyobb problémád , de egyébként valószínűleg a gépben is ott egy gyártási dátum vagy valami kód ami alapján egyértelmű és max 1-2 hónapot vesztenél.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
Star Wars Battlefront 2-t érdemes lehet még megvenni, vagy várható hamarosan az accessbe?
-
-
törölt tag
válasz l.skywalker #148842 üzenetére
A supportos Pedig megnézte a sztórjukban
Nimcs benne. -
oriic
HÁZIGAZDA
"ABBAN az esetben ha a rendszer meghülyül,"
Ezt hogy érted? Gépen kívül is ott van a sorozatszám. MS rendszerébe az kerül be gyártás után, gari arra vonatkozik. Számla csak akkor kell, ha beregisztráláskor kevesebb mint két év garit kap az ember. Olyankor az a bizonyíték hogy friss vásárlás és MS kibővíti 2 évre garit.
(#148844) laabom
Kábelek meglegyenek, meg mielőtt bedobozolod gépet ellenőrizd, hogy nincs-e benne lemez. Én már szívtam emiatt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
DaveHutt
őstag
-
-
jeni
félisten
válasz oriic #148841 üzenetére
ABBAN az esetben ha a rendszer meghülyül,összeomlik,akkor mi alapján fogja az illető,a tulaj igazolni az igazát a termék garanciáját illetően? Kitudja a Microsoft vagy a szerviz esetleg még kérheti a számlát.
Én biztosan nem vennék olyan konzolt 100000Ft felett ami a weboldalra hivatkozva lehet csak megtudni a garancia idejét.
Lásd a Samsung:
mely ott teljesen megszüntették a korábban az ügyfél általi regisztrált termék adatait az adott oldalon. Így már csak számla ellenében lehet és tudna igazolni a garanciát.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz laabom #148840 üzenetére
1. Ha ő szeretne foglalkozni a garanciával akkor igen. Te törlöd a regisztrációdat, ő beregisztrálja újra. (Középen eszözöknél tudod törölni a géped, be kell jelentkezni hozzá természetesen)
2. Nem kell semmi, sorozatszám alapján él a gari.
3. Igen, beállításoknál tudod törölni az Accountodat, de akár teljesen is resetelheted a gépet.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
laabom
tag
Sziasztok. Remélem jó helyre teszem fel a kérdést ha nem akkor előre is sorry.
Szóval decemberben vettem a Telekomtól egy One x-et. 3-4 hónapig használtam nem is volt semmi problémám de az utóbbi 1.5 -2 hónapban elkezdett a jobb csuklóm eléggé fájni, húzódni..Nem tudtam mitől lehet ez néha jobban előjött néha nem annyira. Most voltunk nyaralni a párommal és másfél hétig hogy nem használtam teljesen elmúlott a fájdalom...Arra gondolok, hogy kontroller-t nem szereti vagy nem tudja megszokni a kezem. Eddig nem volt semmilyen konzolom. Esténként pár órákat játszom általában.
Adok még egy kis időt neki de ha tényleg a kontrollertől van ez akkor sajnos meg kell válnom tőle.
Pár kérdés ha eladásra jutok:
1.Regisztrált gépet újra lehet a 2. vevőnek regisztrálnia?
2. Mivel Telekomos így nem szeretnék adni semmilyen számlát másnak. Garancia él számla nélkül is?
3. Nem szeretném az én accountomat odadni bárkinek is gondolom ki lehet törölni?Várom a segítő válaszokat. Előre is köszönöm.
-
Def26
félisten
válasz DaveHutt #148837 üzenetére
"A One X tiszta haszon, játszhatom ki újra a korábbi kedvenceket, szinte új játékokat kaptam."
ejjha. Bele sem merek gondolni, ha megjelenik az xbox one x2 akkor kezdheted elölről a végigjátszások.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
DaveHutt
őstag
válasz 3L1T3 #148786 üzenetére
Hogy álljon itt egy ellenpélda is. Rendszeresen Monster Hunterezek mostanában változatos időpontokban: kora reggel, délelőtt, késő éjjel (hétköznap éjfélig). Mindig találok 4 fős csapatot szörny gyakásra, illetve 16 fős lobbyt is meg tudunk tölteni. Inkább azzal van baj, hogy sok az újonc, akiket hurcolnom kell a hátamon a győzelemig. Talán inkább a játék népszerűségétől függ, mint a konzoltól.
Másik vélemény: feltettem tegnap az X Enhanced Witcher 3-at. Nincsenek szavak arra, milyen szép ez a játék 40 giga tárhelyen. Minden tiszteletem a fejlesztőké. A Doom se semmi, szakadnak a végtagok rendesen.
A One X tiszta haszon, játszhatom ki újra a korábbi kedvenceket, szinte új játékokat kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz szimszonos #148826 üzenetére
Német MM-ben most épp 180 eur háromféle 1TB-os One S bundle (AC Origins, Horizon 3, Shadow of War). 500-ast már nagyon régóta nem láttam, szerintem itt nyugaton már teljesen kivezették. Hátha valaki erre jár. Hamarosan amazon prime week, ott lehet még olcsóbb is lesz. X-et 399-ért láttam a napokban PUBG-vel, meg talán 3 hó GP kóddal. Remélem karácsony előttig lemegy 300-ra, nálam az a lélektani határ. Esetleg csinálhatnának belőle végre valami bundlekat is - talán majd az új Forzákkal... Bár a közeljövő GO kínálata mellett már lehet, hogy nem lesz több bundle, adnak egy 3 havi kódot hozzá, aztán 2-3 év alatt beszedik a gép árát még egyszer Goldból, meg GP-ból. Ügyesen ki van ez találva.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #148825 üzenetére
Nem, ebben nincs benne a 3. rész. Ez csak az első két rész újrakiadása. A store hülyeséget ír, a játék oldalán le van írva.
In order to celebrate the announcement of Darksiders III, Fury released its very own collection: Darksiders: Fury’s Collection – War and Death, including Darksiders Warmastered, as well as Darksiders II Deathinitive with one hell of a discount. The perfect collection for fans of the series and first-time players, who want to take on the role of War, horseman of the apocalypse, and Death, the most legendary of ’em all.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz axlfsi #148832 üzenetére
Helyesbítek:
Még nincs benne a 18 a vaultban. Hamarosan benne lesz.
A 19 pedig most jelenik meg majd szeptember körül. 10 órát játszhatnak vele az ea access előfizetők és várhatóan majd 2019 áprilisa körül lesz benne a vaultban.Az ea access pedig évi 5990 Ft új előfizetőknek. Akkor lesz 5500, ha aktív előfizetést újítasz meg (mert ilyenkor kapsz ~10% kedvezményt)
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Aye, informatikus vagyok, tisztaban vagyok a lehetosegekkel - mas kerdes, hogy azt adott esetben, alkalmazzak-e (szerintem nem tud* egy hitelezo ceg (jelen esetben a Telekom), az aruhitelet nem fizeto hitelfelvevonek az eszkozenek MAC cimet tiltatni egy olyan multinal, mint az MS (de mashol sem))).
* - ertsd, nem fogja es nem technikailag nem tudja. Tul bonyolult es burokratikus lenne a folyamat a kepviselt ertek melle helyezve.(#148818) Def26 hja, attol nem felek, hogy nem erik oket utol, szoval, magukkal bsznk ki, ha nem fizetik...
Na, de, hogy ONtopik is legyek; mar 100-105 ezer Ft kozott talalni par honapos ikszeket. Ha igy halad, karacsony kornyekere 100 ala is vigan beesik az.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Purple_46
tag
Szerbusztok!
Ha valakit érdekel a Fifa 18
Úgy vélem, hogy igen korrekt 7.000 ezer forintért a játék
https://www.konzolgame.hu/termek/fifa-18-xbox-one/ -
pauliboy23
senior tag
GR Windlands Deluxe megér 9990 ft-ot?
-
szimszonos
őstag
válasz Gombinyó #148778 üzenetére
Engem nem érdekel hogy trükköznek az eladók az áfával,lényeg hogy nekem mennyit kell fizetni érte.Én 60-ért vettem januárban One S Forza Horizon 3 játékkal meg hozzá Hot Wheels dlc-vel.Sok konzolboltban van Pesten is 60-65k az 1Tb One S.65k még PUGB is jár hozzá Fölösleges erről vitát nyitni,akit nem érdekli mennyi az annyi,az megveszi az itt említett Shadow War bundlet 85 ezerért.Én most intéztem az unokatesómnak egy 1Tb One S 60ezerbe bontatlan,2 év garival.Külföldön már 60ezer alatt van ez.Használtan pár hónapost meg 45-be lehet venni,még játékot is adnak hozzá kis hazánkban.Megy drasztikusan lefelé az ára,ha figyeli az ember.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #80123904 #148822 üzenetére
Tudom. Direkt rá is kérdeztem, azt mondták hogy ez akár változhat is 1-2 napon túl. Én megvettem Törököknél. Kb. 5k volt. Gyanítom annyi van már benne, hogy ez nem lesz 24h-val korábban elérhető
-
törölt tag
válasz l.skywalker #148820 üzenetére
20 ezer ft helyett 8000 ft + az első 2 rész?
Mi a ...?! -
l.skywalker
Topikgazda
Akit érdekel a Darksiders 3, most a legnagyobb pre-order csomag benne van a:
Darksiders Fury's Collection - War and Death -ban.
Így olcsóbban kijön és az angol chat nehezíti megerősítette hogy benne van
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Def26 #148818 üzenetére
Könyvelünk egy építőipari céget, 19 alkalmazott, szó szerint 18-nál van egy vagy több letiltás. Van ahol az eredeti tartozás tízszeresére duzzadt a végrehajtandó összeg, és a cég vonja is le, és fizeti is a végrehajtónak.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
negyven2
veterán
válasz pzstm #148811 üzenetére
Nálam megmaradt. Mármint a Home profillal újra be kellett jelentkezni, de nem kellett újra beállítani. A Home társam dolgai most is elindulnak (a My home Xbox beállításnál is ott van a profiljában a Remove this as my home Xbox opció)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
axlfsi
veterán
válasz Purple_46 #148810 üzenetére
Naja, kicsit törni magyar...
UI.: igen, az IMEI tiltassal tisztaban vagyok, de ezt mas eszkoknel (ami nem telefon), meg nem lattam. Feltetelezem, hogy itt nem is lehetseges, csak szerencsetlen elado, nem tudja, mirol beszel(?).
Mindegy is, innen ugysem vennem meg, csak kivancsi voltam, mennyiert szorjak hasznaltan.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
negyven2
veterán
Aki esetleg benne van a Preview Alpha Skip Ahead ring-ben az készüljön fel arra, hogy a mostani (1810.180706-1920) update az egy Console Refresh-t is csinál. Lényegében a beállításokon és a gépen lévő profikon kívül minden megmarad (a Home is).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
StLui
veterán
válasz axlfsi #148803 üzenetére
Mert mobilcégek a telefonokat, adják, adhatják úgy, hogy letiltják ha a vásárló nem fizet valamit (előfizetés, vagy törlesztő) és mivel ez is telefonos cégtől van, így felmerül emberekben, hogy ha nem fizeti, akkor ezt is tilthatják, bár én arra tippelek, hogy ezt nem. MS persze tudná.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Purple_46
tag
Van egy felület.
Arra mentem rá, hogy "Új e-mail cím létrehozása"
Utasításokat végig követtem, captcha is megvolt.
Itt pedig az a kép fogadott.Értem, így nem fog működni. Evidens.
Akkor a másik megoldást választom és megadok egy e-mail címet.Köszönöm a segítséget!
Hol tudom törölni a képet?
Hozzászólást is törölném.
Hol tudom ezt a műveletet végrehajtani?
Már nem engedi szerkeszteni sajnos a hozzászólást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest