Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- OpenWRT topic
- Synology NAS
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Vivaldi (böngésző)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ki kell javítanom magam a következővel kapcsolatban:
"Találtam még valamit benne, mégpedig azt, hogy be tudja kapcsolni az óra kijelzőjét, ha értesítés érkezik.
Viszont az értesítést nem mutatja automatikusan."
De bizony, hogy felugrik az értesítés (bár nem mindegyik), ha a kijelző automatikus bekapcsolása be van állítva az app-ban.
Számomra ez nagyon jó dolog, mivel én nem használom az óra "karemelésre bekapcsol" funkcióját, viszont ránézek, ha érzem, hogy vibrál vagy hallom az értesítési hangot és ilyenkor látom a legtöbb értesítést.
Amit nem mutat nálam, az a Life360, a PH app és a Macrodroid amit jelenleg tapasztaltam.Apropó....
Láttam, hogy jó néhányan letöltöttétek a Scrcpy-hoz készített Wifi_Connect szkriptet. Működik mindenkinél?
Bár gondolom, hogy igen, mert semmi visszajelzést nem kaptam, de azért megkérdezem. -
Még nem tudom pontosan, mert csak most vettem meg én is.
De gondolom nagyban függ attól, hogy hány alkalmazás fog zenélni az órán és milyen gyakran.
Pld egy messenger-re, ahol 10mp-ként jön valakitől üzenet, biztos nem állítanám be, mert az biztos sokat fogyaszt és megbolondulnék tőle, ha olyan gyakran sipákolna vagy vibrálna.Találtam még valamit benne, mégpedig azt, hogy be tudja kapcsolni az óra kijelzőjét, ha értesítés érkezik.
Viszont az értesítést nem mutatja automatikusan. -
ghiottone
nagyúr
válasz
manokaki #494 üzenetére
Az új telefon, ahova át akarod vinni? Az szerintem csak akkor fogja, ha a régin elindítod a teansfer watch-ot és az újon az ohealth mér fent van és be vagy jelentkezve. - Samsung estében így ment a transzfer, itt nem tudom, mert még nem kellett átrakni más telefonra az órát, csak ötletelek
-
Látom elaludt a topik...
Na akkor fújok egy kis ébresztőt...
Egyéni értesítőhang:
- Global - Bármelyik alkalmazáshoz - Telefon lecsatlakozása - Óra- teljes töltöttsége - Óra alacsony töltöttség - Óra töltés megkezdése (Minden érték %-osan állítható)
- Értesítés emlékeztető
- Csende órák
Mindezt a Custom Wear Notifications Pro-val.
3 gombóc fagyi az ára. -
manokaki
addikt
Hogy tudok másik telefonhoz csatlakozniaz órával, az se baj hogy ha az uj telefon lesz az egyetlen ?
Attila
-
Tegnap már nem foglalkoztam nagyon a dologgal, de ma ismét lefuttattam a WearOs Tools-t és azt mutatja, hogy az aktuális értesítőhang az, amelyiket kiválasztottam.
Közben meg végigfutott, hogy melyik értesítőhangot akarjuk megváltoztatni?
Nem tudom, hogy az OPW3-on miként működik, de gyanítom, hogy ugyanaz lehet, mint a 2-őn.
Van amikor csak egy kattanást hallok, de más hang jön a Messenger üzenetnél, csoportüzenetnél, Whatsap-nél, naptárnál, SMS-nél.
Próbálta már valaki ezt az alkalmazást? -
ghiottone
nagyúr
válasz
actuallyy #487 üzenetére
Nem tudom hogy számolja amúgy, mert a végeredménye, azaz a "nyugalmi" kalória égetése és a mozgással elégetett összege viszont az hasonló mint a Huawei esetében volt. Edzésnél kevesebbnek tűnik néha, sima mozgásnál meg többnek. Egyedül MrMobile tesztjében tért ki rá, hogy a lépések számolása több, mint amit az apja eszköze mutatott az óceánjárón és a kalória számolás is, amikor egy helyben ült x órát: [link]
-
-
noto
senior tag
Vizelési hőfokot àtlehet àllitani Celsius fokra??
Nem talàltam rà menüt... -
Azért egy ilyet összerakni nem egy 5perces dolog.
Amit én csináltam, abba is több órát belepumpáltam.
Ráadásul a kódját teljesen a elejéről kellene kezdeni.
Napokba telhet, mire jó egy működőképest össze tudok rakni, ha egyáltalán sikerül.
Az AsszIsztensem is rengeteget hibázik, nem győztem utána javítgatni.
Ez a tool jó egyébként és a gazdája sokmindent beletett.
Mondjuk vannak hiányosságai a kapcsolódás terén, de hát az csak némi kényelmetlenség.
Kicsit kell hozzá a fordítót használni, ha olyan keveset tudsz, mint én, de nem vészes a működése. Simán el lehet navigálni benne. -
Na szóval.....
Összedobtunk az AsszIsztensemmel egy VisualBasic szkriptet, amivel "könnyedén" lehet az Óra/Telefon/Tablet képét a Scrcpy képernyő tükrözővel egy Win alapú számítógépre küldeni.
Készítettem egy rövid leírást is hozzá, ami a zip fájlban található.
Aki szeretne vele játszani, Innen letöltheti. -
ghiottone
nagyúr
Huwei Watch Gt5 Pro-val vetettem össze. 1 napon keresztül az Op a bal, a Huawei a jobb karomon volt. 1 edzést is végigtoltam és a pulzus értékeknél nem volt számottevő eltérés. Egyedül az edzés legmagasabb pulzusértéke volt az Op esetén kevesebb 2-vel.
Alvást nem tudom, rajtam van, de majd figyelem. Nekem a napközbeni kalóriaszámítása érdekes, vagy máshogy számolja vagy nem tudom.
Edzésnél nem úgy számol, mint a Huawei, hanem mint a Watch 4 classic - feltúrtam a Samsung Health appban a régebbi értékeket. -
fuzics
tag
Találtam egy ingyenes netradiot, a nekem szükséges magyar állomások működnek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kinnovatech.funradio&pcampaignid=web_share -
Janaboy
veterán
A pulzus és az alvás pontosságot hogy látjátok?
-
Szia!
Két lehetőség van.
1. Telefonnal adb-n keresztül a Bugjaeger app segítségével csatlakozol a telefonhoz és a telefonról másolod fel a fájlokat az órára.2. A töltőkábellel win alapú számítógéphez csatlakoztatod az órát és a windows intézőn keresztül másolod fel a fájlokat.
Nyisd meg az értesítési ablakot és kövesd az utasításokat az alábbiak szerint.
Bökj az alábbi értesítésre.
Válaszd a képen látható lehetőséget.
Bökj a File transfer-re és utána a windows intézőben láthatod a óra elérhető mappáit.
-
noto
senior tag
Hangerő nàlatok milyen ha az óràn fogadjàtok a hîvàst?
Nekem elég halk alig hallható szabadtéren plàne.
Amazfit óràmnàl normàlisan hallottam.
Hangerő fel van véve teljesen. -
fuzics
tag
Szia, köszönöm a Wearmedia javaslatot, jól működik az órán, a streamek között viszont nem találok magyar rádiókat, léteznek ott, vagy tudnál javasolni másik rádió appot amiben magyar állomások is elérhetők?
Igazából netes rádiókat csak a telefonon láttam, azokat valahogy át lehet rakni az órára? -
manokaki
addikt
itt is megkérdezem ,( OP Watch 2 ) ha nincs telepitve az órára a Gmail csak a telefonra attol még megkell jelenie az órán a ha emailt kapok nem ? Kivan pipálva az értesitésekben a Gmail apk az OHealt-ben...
Attila
-
ghiottone
nagyúr
Köszi még egyszer.
Nekem most Istvan válaszolt rá OP supporton keresztül emailben.:
"Thank you for reaching out and sharing your valuable feedback on the OnePlus Watch 3. We truly appreciate your insights and your effort in detailing the missing features and areas for improvement. Your suggestions help us refine our products and enhance the user experience.Feedback Review & Considerations
We have carefully reviewed your points, and we would like to address them as follows:
1. ALARM ImprovementsSnooze Time Customization – We understand the need for more flexibility. We will pass this request to our development team for consideration in a future update.
Customizable Snooze Repeats – We acknowledge that the current two-time limit may not be sufficient, and we will explore potential enhancements.
Alarm Notification Type (Audio/Vibration) – This is a great feature request, and we will evaluate its feasibility.
Button Functions for Snooze & Disable – We will share this suggestion with our UI/UX team.
2. TIMER Enhancements
Endless Countdown Option – We will pass this on to the development team to explore adding a toggle for automatic repetition.
3. NOTIFICATION Adjustments
Turn On Screen on New Notification (Toggle Option in App) – This is a valid request, and we will forward it to our software engineers for review.
Customizable Daily Activity Notifications – We acknowledge the need for more control over which activity alerts are received (e.g., steps but not calories).
Reconnect & Notification Sync Issue – If the watch does not show notifications that were received while disconnected, this may be a bug. We will investigate and address this in an update.
4. HEALTH Features
Average Heart Rate Information Field – We will request this addition in future updates.
Heart Rate Accuracy Adjustments – If you believe the HR readings are lower than actual, we recommend keeping the watch tight on the wrist and trying manual HR measurement for comparison. However, we will pass your feedback on fine-tuning HR measurements to our health monitoring team.
5. WATCH FACE Customization
Floor Climb Data on Watch Faces – Since this data is available in the OHealth app, we will look into integrating it into watch faces.
More Watch Faces & Customization Options – We understand the need for greater variety and will forward this request.
Watch Face Studio (User-Created Watch Faces) – This is a great idea! While we cannot confirm implementation at this stage, we will pass it along for consideration.
6. BUG – Calendar Sync Issue
We are aware of issues with 'My Calendar' syncing not functioning properly. We will investigate and work on resolving this in a future update.
7. OHEALTH APP Improvements
Option to Disable Dark Mode – We understand some users prefer a light mode, and we will review adding this as a setting.
Multi-Watch Support – Currently, the app only supports one watch at a time, but we will explore multi-device management.
Hungarian Language Support – We are continuously working on expanding our language support and will pass this request to our localization team.
Please continue sharing your thoughts, and if you experience any further issues or have additional suggestions, feel free to reach out." -
válasz
BOANerges #454 üzenetére
Az órára nem kell telepíteni semmit.
Ugyan úgy, mint egy telefon esetében, engedélyezni kell az ADB hibakeresést.
A Scrcpy-t kicsomagolod egy mappába a PC-n. Csatlakozol a kábellel az órához, feloldod a jelszóval/mintával, ha van és indítható a Scrcpy.exe.
Persze, készítek majd hozzá egy scriptet, amivel wifin keresztül is lehet csatlakozni az órához.
Wifi-nél sajnos minden ADB engedéllyezésnél változik a port száma, amit manuálisan meg kell majd adni. -
-
válasz
BOANerges #449 üzenetére
Szia!
Igen létezik. Scrcpy- nek hívják. (ScreenCopy)
Működik minden Androidos eszközzel kábelen vagy wifin (utóbbin csak akkor, ha minimum android 11 rendszer van rajta).
Ez az óránál nem gond, mert a 2-esen is már Android 13 van.
A működéséhez engedélyezni kell az USB hibakeresés funkciót az adott eszközön és azon belül az ADB hibakeresést (ADB Debug). -
Erdmis
tag
Ezt szerintem küldd el direktben a Oneplus Support-nak is. Amennyire tudom az OHealt alkalmazást külön fejlesztetik. Jelentős részéért az észrevételeidnek meg az óra szoftvere felel...
Egyébként sok reményt ne fűzz hozzá, hogy változik valami is. A 2-es megjelenése után is kérték az észrevételeket, hogy miben fejlődhetnének és abból kb. semmit nem valósítottak meg -
Janaboy
veterán
Elküldtem ezt a kis listát
Ide: OHealth@HeyTap.comMissing features:
ALARM:
- Possibility to set/change Snooze time (currently it is 5 minutes and cannot be changed)
- Possibility to set how many times will repeat the alarm (or can go into snooze) (currently it is 2, but that is not much)
- Nice to have: Possibility to decide on each alarms if you want audio notification or vibration only
- Nice to have: Top button Snooze, Bottom button disable alarmTIMER
- Possibility to set if it shouldn't repeat or repeat endless the countdownNOTIFICATION
- Turn on the screen if i receive new notification (this should be switchable in the app) (use the default screen timeout)
- Daily activities notification should be more customizable (e.g. Notify about the Steps reached, but not about the Calorie goals reached)
- I don't know if it is a bug or missing feature, but if i am away from the phone and then reconnect, it should notify me on the watch if i have new notifications on phone. (Currently it doesn't)HEALTH
- Add information field for average hearth rate
- Fine tune HR measure (based on my measures it is under on the actual HR)- WATCH FACE
- Not possible to fetch on Watch face the Floor information (it is in the app, but not on the watch)
- More watch faces and with more customization possibilities
- Nice to have: Watch face studio to able to create own WF.BUG:
- I have selected the 'My calendar' on the phone and yet not synced to the watch.OHEALTH APP:
- Possibility turn off the DARK mode in the application only.
- Ability to handle more than 1 watch.
- Nice to have: Hungarian languageMost of these features are available in Garmin watches, so i am sure it would be useful.
-
nagymolnar
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy alulról felhúzva az értesítési sávban "Account action required" felirat fogad, ha rákattintok az "open in watch" gombra "semmi vagy fekete képernyő jön. Az óra nekem is kétszer lefrissített, azóta is ez van, a telefonon az appban semmi. Gondoltam újrahúzom, ha más nem tapasztalt ilyet.
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Ha jön egy üzenet és vàlaszoni akarok akkor a hangbeviteles módszer nemigazàn működik nàlam,màr kiabàlok neki akkor sem írja be.
Vagy csak angolul tud?Màsik kérdés:
Rezgést nem lehet kikapcsolni ha csak az óra menüjébe turkàlok,minek rezegjen akkor csak feleslegesen meríti.
Csak olyat talàltam hogy teljesen kikapcsolja vagy be.
Màsik óràmnàl ez megoldható volt. -
manokaki
addikt
ez engem is érdekel majd
-
agaron
tag
válasz
Csocsesz75 #432 üzenetére
Jap, én pl el tudok képzelni egy használt régebbi modelt arra hogy akkor legyen nálam, amikor mondjuk sérülékenyebb a környezet az órára nezve (tudom, vannak direkt strapa órák, de hogy én nem fogok 2 appal bajlódni, az is biztos, és tuti nem vagyok ezzel egyedül)
-
andaxin76
aktív tag
válasz
Van egy oppo find x2 prom ami tökéletes állapotban van,jó lenne a másik órámhoz,de sajnos az akku idő kb 60 perc
-
doongoo
addikt
válasz
Ebben tök egyetértek, Samsung is megoldotta, hogy akárhány eszköz lehet hozzáadva az apphoz és azt választom ki, amelyiket épp hordom.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
andaxin76 #430 üzenetére
"Mert úgy gondolják hogy nem hordunk két órát egyszerre."
Ezzel a hozzáállással simán maguk elöl veszik el az üzletet.
Van egy zöld meg egy fekete 2r-em, ezt még megoldottam 2 külön telefonhoz csatlakoztatva. Most venni akartam az új hármast de hogy ezért nem veszek hozzá mégegy telefont meg a meglévő 2 órából sem adom el egyiket sem az is biztos. Minthogy az is biztos, hogy nem fogom állandóan nullázgatni az egyik órát ha a harmadikat lenne kedvem hordani.
-
-
andaxin76
aktív tag
Írtam ma a supportnak,ugyan már így 2025 ben miért nem lehetséges hogy több órát kezeljen az Ohealth alkalmazás.
A válasz:Mert úgy gondolják hogy nem hordunk két órát egyszerre
Mondtam nekik hogy az lehet,de mi van ha nem egyszerre hordok két órát hanem különböző napokon,és függ attól épp hogy öltözök fel,melyik óra passzol jobban a ruhámhoz.
Azt írták továbbítják a fejlesztőkhöz a kérésemet,de nem ígér változást -
Használ már valaki valami offline zenelejátszót?
Tudom, hogy az óranemszólaltatja meg a zenéket, de a fülesre átviszi.Szerk: Találtam egyet, amit az órán is megszólaltatja a zenét.
Github fejlesztés.: Music Player -
fuzics
tag
Pontosan 4 nap után maradt 25 százalék.
Wifi kikapcsolva, este 10-kor teszem le, azzal kísérleteztem, hogy éjszaka ha nincs rajtam, hogyan fogyaszt legkevesebbet.
Kipróbáltam különböző variációkat (ez is fogyasztott).
Valószínűleg az auto hibernate a jó, viszont még az is kb. 5 százalékot fogyaszt amikor beindul az óra. Ez részben azonnal látható, részben később gyorsan esik a töltés.
Volt még 10 applikáció frissítés, minden nap félóra bicikli, 2x félóra séta, sok üzenet, néhány telefon, néhány EKG. Ami valószínűleg suttyomban sokat fogyasztott, hogy kb 5- 10 percenként megnéztem az akku állapotát, (könyvelés...).
Meg vagyok elégedve az akkuval, az természetes, hogy bármilyen állítgatás, piszkálgatás azonnal jelentkezik a töltésben. -
Janaboy
veterán
Ami nagy plusz, hogy a Garmin Venu 2höz képest jóval gyorsabb a töltés.
-
doongoo
addikt
Én reggel héttől este hétig AOD módban használom, minden figyelés aktív (pulzus smart mód). Alvás közben éjszakai mód+hibernálás, de most még néztem horkolásfigyelést is az összes többi figyelés mellett. Értesítések, napi kb. 30 perc aktivitás naplózás. Így elment kb. 3 napot és 18 órát, azaz majdnem 4 napot. Ezzel a felhasználással szerintem kítűnő.
-
-
Janaboy
veterán
válasz
Csocsesz75 #419 üzenetére
Igen, legalábbis nekem azóta a számlapon folyamatosabban változik a pulzus.
-
Janaboy
veterán
Real-time pulzus, nekem is aktív a légzés figyelés, Messenger, Viber, Telegram értesítések, gyári számlap, wifi bekapcsolva és ma olyan 14 körül fogom elérni a 4 napot (96 óra) és jelenleg 34%-on van, szóval a 4 nap simán meg lesz.
Ebben volt eddig egy 2 órás freestyle workout.
Szombaton nyomkodtam egy picit többet, le is húzta szépen az akkut.
De előtte 2 nap alatt olyan 26%-ot merült, szóval szerintem lehet 5 vagy akár 6 nap is kijönne belőle?
Csak Smart mode. -
BOANerges
tag
Üdv Mindenki!
Meg szeretném kérdezni, hogy az előző régi (nem Oneplus Watch) órám adatbázisából (pl. lépések-táv, alvás, pulzus) be lehet -e importálni adatokat az OHealth alkalmazásba?
Xiaomi Amazfit Bit óra volt, MiFit alkalmazás. -
ghiottone
nagyúr
Bejövő hivásoknál nem tudok rájönni, hogy miért adja át alapból az órára azt. Régen Fossil esetében és a Samsung Galaxy Watch 4 Classic - nál is volt ilyen, de egy idő után abbahagyta. A telefon Honor 200 Pro és a telefon appban nem látok olyat, hogy mondjuk aktív bt kapcsolat esetén a hívást a viselhető eszköz fogadja.
Nálatok nincs ilyen gond a bejövő hivások fogadásánál?szerk: Lehet a BT beállításoknál az adott eszköznél a "Hívás hang" lesz a ludas. Huawei óra esetén ez ki volt kapcsolva, itt meg be. Na hátha ez volt a probléma forrása. - csak fura a menüpont elnevezése.
-
tomp
félisten
4,5napot bír az óra folyamatos használattal azaz alvás alatt is rajtam van. Szerintem ez nem rossz.
Nagyon ritkán kelek fel úgy, hogy kialudtam magam. Próbaként bekapcsoltam a véroxigén szintes légzés figyelést: "Medium" hááát igen...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ötnapos használat remek Wear OS-szel, az EKG és a katonai minősítés is megvan.
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/2026.01.09. Apple gar. Akku 100%/p4123
- apple watch series 8 41mm starlight LTE
- Eladó Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok, fekete óceán szíj
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Titán ezüst, 2 év garancia, ajándékokkal
- Apple Watch Ultra 2 - Black (2024.10-ben vásárolt 3 év iSTYLE garancia)
- Samsung Galaxy Watch 5 eSim 44 mm
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB GDDR6 GDDR6 SilentiumPC 850W
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Prime Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman600
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest