- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Most hozta a postás a havi csekket és fura volt a boríték vastagsága.
Benne volt a csekk egy Hbo Go reklám és egy Tisztelt Előfizetőnk! kezdetű kétoldalas levél ami talán màr sokak számára lehet hogy ismerős - Új ÁSZF, új árszabással.
Amint hazaérek bescannelem nektek. Annyi bizonyos februárig van hűségem náluk, de ha lehetséges lépnék hamarabb...
-
csab2
veterán
válasz
Gadgetfan_ #5358 üzenetére
21. század mi? Lóf.szt! Én sem értem az ilyen szarakodásokat...
-
bopeti98
őstag
válasz
Gadgetfan_ #5356 üzenetére
Csak asztali gépen lehet regisztrálni. Utána fogod tudni mobileszközökön is használni.
-
Gadgetfan_
senior tag
Még a végén kiderül, hogy csak asztali gépen és Windows alatt lehet bereggelni, egy olyan szolgáltatásra, aminek az az értelme, hogy mobil eszközökön is elérhető legyen az HBO...
-
bluobluo75
őstag
válasz
Gadgetfan_ #5354 üzenetére
Én már a UPC-n nem codálkozom!
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
bopeti98 #5353 üzenetére
Nálam nem végez el semmit, csak egy bemutatót mutat, hogy mire jó a GO egyébként semmi. Letöltöttem a az iOS alkalmazást is, mert iPaden vagyok, ott meg kéri a regisztációs kódot. Mi a pöcsnek kell ennyire megbonyolítani, miért nem küldenek csak egyszerűen egy aktiválási kódot, amivel be lehet regisztrálni. Az agyam szétdurran mindjárt az ilyen faszságon.
-
bopeti98
őstag
válasz
Gadgetfan_ #5352 üzenetére
Nekem sikerült regisztrálni.
A link amit küldenek, alapból tartalmazza a regisztrációs kódot, meg az ügyfélszámot, így ha rákattintasz, akkor a HBO GO oldalán automatikusan elvégzi az 1. lépést, és már csak egy felhasználónevet. meg jelszót kell megadni. -
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is megjött az email, benne egy link, hogy kattints a regisztrációs kódért, az elvisz a hbo go oldalára, de onnan meg nulla, lófaszt se lehet csinálni, mert regisztrációs kódot kér a regisztráciohoz
-
bopeti98
őstag
válasz
lalakov #5348 üzenetére
Elméletileg kell lennie-e egy kihagyás gombnak telefonon ahol kéri a kódot. Ezután már a felhasználónevet meg jelszót kéri.
Viszont én még mindig nem kaptam e-mail-t. Facebookon írtam nekik üzenetet. Azt válaszolták hogy ha 24 órán belül nem kapom meg jelezzek újra nekik. Gondolom újraküldték. Nos, ez tegnap volt. A 24 óra mindjárt lejár de az e-mail még sehol. -
bopeti98
őstag
Valaki ( akinek van HBO előfizetése ) megkapta már az HBO GO aktiváló kódot? Én már 2 hete regisztráltam az UPC Direct oldalán, de az aktiváló kód még sehol. Pedig a másik fórumon többen is visszajeleztek hogy már megkapták.
-
-
frovery
senior tag
A képen közelebbről már látom, hogy kinn toldó van. Ugyanígy csináld meg benn is.
Anyiféle, fajta van ezekből, hogy egyik szarabb mint a másik. Mindnek van csillapítása (egy áramkör van benne), vagy valahol össze ér a test a belső érrel. Sok helyen szereltem így és volt ahol működik évek óta de volt ahol kiiktattam, mert másikra nem akart a tulaj pénzt költeni. Volt ahol kiiktattam az áramkört és így kivülről olyan, mintha hozzá sem nyúltam volna, nem kellett toldózni. -
frovery
senior tag
Mindkét oldalon, (kinn és benn) szedd ki azokat a konnektorokat! Simán F toldóval kinn és benn kösd össze a jelenlegi kábeleket és jó lesz. Tehát 4 db kell neked. 2db kinn az antennánál és 2db a szobában lévő beltériknél a falból kijövő kábeleknél.
Bár én nem szeretem a toldásokat, mivel azok mindíg + hibalehetőségek de ha nincs más, akkor megteszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest