- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cipas
csendes tag
válasz rainman72 #8373 üzenetére
Én olyant is olvastam külföldi fórumon, hogy bizonyos hisense tipusokra jöttek olyan update-ek amik a local dimming szoftveres vezérlésének hibáját hivatott kijavítani.... szóval lehet hivatalosnak venni ez alapján hogy a hisense tévéinkben jelen lévő,kinek nagyobb,kinek kisebb felhősödés szoftveres probléma nagyrészt?
-
Vhiktor
veterán
válasz rainman72 #8373 üzenetére
Szerintem a hattervilagitas a ludas. De miniled tvn ennek nem kellene látszódnak ennyire.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
rainman72
nagyúr
válasz Vhiktor #8372 üzenetére
Érdekes amúgy ez a sok sávosodó panel?
Egy helyen gyártják őket?
Philips-nél sose volt meg itt de gyakori,de egyre több
Kezdte a TCL utána meg mindenhol elő jön?
Hol a hiba?
A panel szar vagy simán nem jó a led világítás vezérlese,szerinted?
Segíts tisztába tenni a témát[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Vhiktor
veterán
Ez így gáz. Csere
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Igen
-
Vhiktor
veterán
Mivel miniled tv ezért megkerdezem hogy be van kapcsolva a local dimming? Illetve maxra van téve? Ha nem akkorntedd maxra, ha úgyis ilyen akkor csere azonnal.
-
Vhiktor
veterán
A fenykepezo beállításai ugyanazok voltak? Konkrétan mit latsz? Az a baj hogy más a szín? Vagy az a baj, hogyha sötétben nézed akkor világít a fekete? Vagy a savosodas a gond?
[ Szerkesztve ]
-
tocijozsi00
csendes tag
Én a szineltolás,erősittésre tippeltem a fehéreggyensulynál.Hogy a piros piroslegyen.A kékes elszineződés inkább a fekete-fehér filmnél vettem észre valamelyik régi-filmes csatornán.Adaptiv kontraszt,helyi halványittást ugyhagytam.Kikapcsoltam a gyorsindittást.Igy bemenetiforrás váltás/youtube nél kikapcsolva marad az automatikus fényérzékelő.
-
Cipas
csendes tag
Jobb felső sarokban mi az fekete kocka?
Hát, a kép meg amit látsz felhősödésnek hívják,de ez extrémnek tűnik,nekem is mini led van, holnap csinálok egy képet az enyémről, és küldhetek egy képi beállítást is, hátha segítek vele... én nem tapasztaltam ezt, nyilván bizonyos alap beállításokkal, és olyan filmen észleltem ezt a jelenséget,de kb 10% -ot ,mint amit te látsz...
Melyik típus a tv, régi vagy új?
Mikor vetted?
Mert akár ha mostanában, vissza is lehet küldeni,ha nem tetszik, vagy mondjuk valami hiba ez. -
Cipas
csendes tag
válasz tocijozsi00 #8352 üzenetére
Adaptiv kontraszt, automatikus háttér fény, háttér fény erősség....ezekkel tudsz kísérletezni amíg neked megfelelő lesz
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Megosztanám veletek a következőt:
A távon megnyomtam a le nyilat, majd a back gombot.
Nézem, félhomályban, jobb oldalról egy előszobai lámpa bevilágításánál ezt látom:Fura...majd kilépek, lekapcsolom, erre ezt látom:
Namármost kérdezném én, hogy ez rendben van így?
Mini-LED ide vagy oda, de azért ez nekem több, mint fura. Vagy?
Persze, a képi tartalmaknál ezt nem látni.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz Cartmenn #8354 üzenetére
Kőszőnőm.Akkor szokni kell.Viszont rájőttem hogy nem kapcsol be álandoan a fényérzékelő.Legalábbis most forrásváltáskor,youtuben kb negyedoránként aktiválodott.ki van kapcsolva a gyorsindittás.A menűbe a helyi halványittás/sőtétittést ugy hagytam ahogy volt.Adaptiv kontraszt is ugy maradt.Kérdezném mivel a piros-vőrős nem az igazi,mivel probálkozzak hogy jobb legyen.Itt nem a szinerősittésre gondolok.hanem a Fehéregyensujly.Van benne kékes elszineződés is.
-
Rick4
félisten
válasz zoltáncs #8355 üzenetére
Megszenvedtünk vele a becipelés és a kicsomagolás alatt, csak maga a tévé 70 kiló, csomagolással 90 fölött volt, én bírtam a magam oldalát, de az asszony nem tudta nagyon emelni. Még szerencse, hogy volt hely, végülis csak 4 szobán keresztül kellett cipelni, meg kicsit forogni, mire a helyére került.
Volt egy kis 2m széles tévészekrény, azon volt előtte a másik tévé, most a falra akartam rakni, mert bármilyen jó az a szekrény, a plusz 70 kiló már lehet sok, 120 kilóig jó fali tv állványt vettem, 200-as fischer dübelekből 8-at, majd a tévészekrényen lévő tvt úgy tettük fel, hogy megemeltem az egyik oldalt, asszony berakott alá 3-4 könyvet, mentem a másik oldalra, berakott oda is 3-4 könyvet, ekkor levettem a lábakat, majd még több könyv ide is meg oda is, végül csak rá kellett billenteni a fali állványra, és be is akadt felül. Könyvek ki, és már be is akadt alul. Hipphopp 3 óra volt fúrással, csavarozással, pakolással.
Azért bátor voltam, mert ha megbillen, képtelenség megfogni.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Cartmenn
tag
válasz tocijozsi00 #8352 üzenetére
Az előző TV-d direkt ledes ,a képernyőt állandóan megvilágítja ,állandó fényerővel ,így a sötét részeket is ,ezeknél azért is nem fekete a fekete az újabb TV-d meg mini ledes, külön zónákkal --a sötétebb részeknél leveszi a fényerőt ,vagy épp le is kapcsolja azt a zónát ,hátránya hogy el is veszhetnek a részletek így . Azt nem tudom ennél a típusnál lehet e állítani ezen . ( az u8qf en ami van nekem --nincs , a tcl 805ön a másik tévémen lehet a zónaszabályozáson állítani )
-
tocijozsi00
csendes tag
Űdv.A 8340 HOZZÁSZOLÁSOMHOZ TUDNA VALAKI JAVASLATOT TENNI?
-
Rick4
félisten
Ha valakit érdekel a fogyasztás, 100u7kq esetén normálisan beállítva minden, sima külön beltéris directone műsor, azaz nem hdr, nem sport mód, és nem eleve a kijelző fényerő, hanem jó közepesen fényesre állítva.
Ha olyan csatornára kapcsolok, ahol nincs adás, azaz fekete a kép, és lekapcsolhatóak a ledek, akkor 39 watt.
Sötét jeleneteknél 64w, 55-75 között ugrált.
Vegyes képi tartalomnál nagy átlagban 95w, 85-110 között ugrált.
A sok világos felületet tartalmazó műsoroknál, pl óriás műlesiklás, vagy ha nem is fehér, csak világos szín van, 130w, 110-145w között ugrált.
Más tévék se fognak fix 30w-ot enni, max a 40" alattiak, a 85-ös Samsungom dinamikus háttérvilágítás nélkül fix értéken, kevés környezeti fénynek, azaz visszavett háttérvilágításnál, alapvetően sötetebbre véve ment, ( ha jól emlékszem, 17-es háttér, és a fenyszenzor alapján ezt 12-ig eresztette le) ekkor 60w fogyit mértem. Ahhoz képest ez egy nagyságrenddel világosabbra, és dinamikusabbra van állítva, plusz méretben is más, de a ledek száma és a háttérvilágítás megoldása eleve más kategóriába sorolja.
Egy gosund p1-es okos hosszabbítóval mértem, ami több ismert fogyasztású eszközzel le lett csekkolva, és hibahatáron belül mér izzót, fűtőszálas vízmelegítő, stb stb, 40w-nál 1w-on belüli tévedéssel, szóval elfogadhatjuk ezt hiteles adatnak.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz nagysandor79 #8339 üzenetére
Biztos van ott még pár apróság, de végülis az a jó, ha eddig se hiányzott semmi, és fel se tűnik, mi az új dolog.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Satyak360
csendes tag
Sziasztok! Decemberbe vettem egy Hisense 65U7NQ tvt és van egy olyan problémám vele, hogy a böngészőben első indításkor volt aztán eltűnt az egér. Abból tudom következtetni, hogy éppen hol lenne, hogy a linkes szöveget ugye aláhúzza ha épp sikerül ráirányítani és akkor rá is lehet kattintani de teljesen láthatatlan és így használhatatlan. Gyári beállításokat visszaállítottam, első indításnál megint jó volt majd ugyanez a helyzet. Valaki tapasztalt hasonlót? Miért lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Melyiket vennétek és miért sima tv használatra?
55U7KQ vs 55U7NQ
Nekem úgy tűnik mintha az KQ jobb lenne sima SD/HD adásokhoz, főleg hogy az NQ-t még kalibrálni is kellene, gondolom ami műszeres kalibrációt jelent. -
tocijozsi00
csendes tag
Űdv mindenkinek.Be ujjitottam egy 55 ős u7nq Tv-t.Előtte A7gq volt/megvan.Ugy általánosságban jonak gondolom.Viszont ami zavar hogy a film sőtétebb részei-VAN HELSING-nem látszik ugy a részletek mint a fent irt előző modelen.Kérdésem az lenne:esetlegesen lehetne e valamit ugy álittani hogy tőbb részlet látszodjon.tehet ne teljesen fekete legyen.Javaslatokat kérnék hogy mit,menyire álitsak.Kőszőnőm szépen.
-
Rick4
félisten
válasz nagysandor79 #8331 üzenetére
Nyomj rá a frissítésre nyugodtan.
-
Rick4
félisten
Szerintem simán csak más funkciók ki be kapcsolásával marad ez ki vagfy bekapcsaolva, én 1 hónap után még mindig nyomogatom, mi m eg hogy van, mert olyan szinten összefüggnek a funkciók, hogy ami be van kapcsolva, az etgy másik képbeállítás hatására kikapcsolódik, és egy harmadik bekapcsolódik.
Ez nem az a sima tévé, ahol van egy fényerő, kontraszt, meg szín, és vége a listának...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Croa
csendes tag
Megoldódott a Hisense Tv-n a korábbi automatikus fényerőszabályzó magától visszakapcsol és beállítást elfelejt forrás váltás és áramszünet esetén problémám.Visszaállítottam a TV-t alaphelyzetbe. Elfogadtam az összes felhasználási feltételt és a VIDAA fiókba is bejelentkeztem.Eddig fiókhasználat nélkül működött a TV és nem mindenhez adtam hozzájárulást az első elindításnál. Most így alapból kikapcsolt állapotban indult a fényérzékelő az összes forrásnál a korábbi bekapcsolt állapot helyett.Lehet bizonyos beállítások megváltoztatása hozzájáruláshoz van kötve.Utólag is ki lehet kapcsolni azokat a szolgáltatásokat amiket én nem szeretnék igénybe venni.A probléma biztos nem frissítés miatt oldódott meg mert az nincs bekapcsolva.Végre lehet este is nézni a TV-t fényáradat nélkül és nem sötét valamit látni a kép helyett lekapcsolt lámpánál.
-
plaszy
őstag
válasz nagysandor79 #8325 üzenetére
Melyik típusra jött ki a frissítés? Nekem a 65U7KQ-n nem jelzett.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Rick4
félisten
válasz nagysandor79 #8329 üzenetére
A régit kiírja gond nélkül, nálam ki van kapcsolva az automatikus firmware frissítés keresése, majd rányomok én hetente, ha pont arra járok a menüben.
-
Rick4
félisten
válasz nagysandor79 #8325 üzenetére
Ha tudnánk, hogy mi a régi, és mi az új, az biztos segítség lenne a válaszadáshoz.
-
Rick4
félisten
válasz zoltáncs #8324 üzenetére
Én december 6-án rendeltem a készüléket, 10-én kaptam meg, még aznap regeltem is a 43-as tévé ügyében, 17-én mailben rákérdeztem, mi a helyzet ezzel, várható-e karácsonyig, akkor nem tudtak pontos infót adni, csak annyi volt, hogy január eleje és február vége között több szállítmányban érkeznek az ajándék készülékek.
Kedden, január 7-én jött is a mail, hogy írjak pontos kiszállítási címet a tévé ügyében. Megírtam, várok.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nagysandor79
aktív tag
Jött egy értesítés hogy új szoftver van, érdemes ráengedni?
-
zoltáncs
újonc
Sziasztok! Arra kérlek titeket, hogy aki olyan Hisense tv-t vett az Euronics vagy Telekomnál, amihez jár plusz Tv, és már a kérelmét regisztrálta, az kérem majd jelezze, ha őt már értesítették a plusz tv kiszállításáról, és mennyi idő telt el amikor ez megtörtént, illetve, ha már meg is kapta. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz nagysandor79 #8321 üzenetére
Nem néztem pontosan, saccra volt 8-10 nap biztos.
-
nagysandor79
aktív tag
-
djhir
tag
Ami nekem volt TCL C725 azon még nem a google, hanem android futott, de azt is utáltam. Az EPG használatakor csak az adott tv műsor hangja hallatszott, a kép nem volt látható. A színeknek mindíg volt egy kis neonos beütése. Szóval örülök hogy le tudtam cserélni. Engem nem zavar, ha a fekete nem annyira mélyfekete, a többi szín, meg a fehér legyen rendben.
-
Rick4
félisten
Ha valaki vett tévét, rápróbálhat, elvileg decemnbger 17 utáni vásárlásoknál működik, de én december 6-án rendeltem, 12-én kaptam meg, mégis rápróbáltam, és jó fejek voltak, küldték a 3 hónapos ingyenes lehetősége,t úgyis most van rossz idő, ki kell használni.
Rá is néztem, működik, nekem április 8-ig le van tudva.
-
nOvOp
senior tag
Igen, igazából utálom a Google-t , mégis az a TCL tűnt a legjobb választásnak abban az ár kategóriában. Meg is tartottam volna, ha nem panel hibás és a boltban nem úgy fogadnak “na, még egy TCL…”. Amúgy a vidaa nekem sokkal barátibb, mint a Google. Bár pont most gondolkoztam el egy LG C4-en , de egyelőre marad. Sokszor gondolkodom el a feketéjén, jó lenne egy jobb, máskor meg azon tűnődöm, milyen jó képe van . A következő tuti oled lesz, de még várat magára.
@Fisher05: próbáld meg a tv menüjében (rendszer) a sütiket és a gyorsítótárat törölni. Csak utána mindenhova be kell jelentkeznek ismét. -
Rick4
félisten
válasz Fisher05 #8313 üzenetére
Sose volt még Prime videó előfizetésem. Rányomtam az appra, beléptem (amazon accountom van), nagy nehezen kerestem egy filmet, ami ingyenes. Hibátlanul megy a menüben barangolás is, a film is.
-
Fisher05
friss újonc
Sziasztok. Prime video-ra van valami megoldás? Be tudok jelentkezni, viszont a műsor nem indul el, kb fél percig mintha töltené, majd azt írja hiba történt, próbálkozzak újra később. Vagy kérjek segítséget az amazon.com/videohelp oldalon. Furán indul az app, több képernyőn is kidob lehetséges hibákat (több nyelven is). Az appon belül minden működik, csak nem lehet rajta nézni semmit. Ezen kívül youtube és netflix amit használok, azok remekül mennek. Próbáltam utána járni a dolognak, találtam ezzel kapcsolatos problémát nem is keveset. De semmi eredmény.
-
atee
őstag
Sziasztok!
1 éve megelégedéssel használom a 65U7HQ tévét.
Szeretném ha az xbox controller működne vele. Erről láttam is videókat és nekem is sikerül párositani simán. De nem reagál semmire sem.
Ugyan ez van akkor is ha vezetékkel kötöm össze.
A controller teljesen jól működik egyéb eszközön.
Valamki próbált már ilyesmit? Van még valami beállítás, hogy működjön?
Köszönöm!D-day 2002-01-04 01:54
-
veterán
Jelen pillanatban egy belépő kategóriás LG van itthon. (55UH6507)
Digi tv és net van itthon így nincs (egyenlőre) semmilyen beltéri egység. Amíg lehet nem váltok ONE csomagokra, mikor már nem lehet, akkor se akarok beltérit, max az a kártya, de az is már visszalépés lenne. Ezekre a funkciókra szűkségem van a felhasználói szokásaimhoz. Nem szoktam pörgeti 4K filmet, vagy sorozatot. Elindítom nézem, aztán max megállítom és máskor folytatom. Nyilván az Oled lehet hogy egy LG oled-hez képest gyengébb, de mivel nekem egy sima fapados LCD-m van annál sokkal jobb lesz. Kell az eggyel nagyobb méret is és így már akcióba is 400k-nál járunk, asszonynak nehéz lesz át nyomni, nem hogy a még többet. Ezeket tudja a többi kevésbé érdekes, mert bár jó a webos, de nyilván ezen a tv-n nem egy száguldó őrült. A Yt-ot szoktam még telefonon kiválasztani és kirakni tv-re, de ha egy wifin vannak akkor ezt minden is tudja. Ahogy olvastam az AirPlay is jól működik ezeken a tv-ken szóval nekem ennyi elég lenne. -
Rick4
félisten
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, akkor talán így bővebben: .
Ugyan nem tudom, milyen telefonod van, de nekem egy sima androidos Oneplus 8 pro, pont tegnap este találtam egy weboldalt, abban volt egy beágyazott yt video, egy gombnyomással átküldtem a tévére, és ott néztük meg, természetesen ahogy kell, a böngészés, fényképnézegetés, akár még az sms írás képe is átmegy, tehát amit épp látsz a kijelzőn, azt látod a tévén, a hang is átmegy, sőt, visszafelé a fejem mellé a BT soundbarba is megy a hang, szól, mint bármilyen más forrás esetében.
Itt ugye nem kell semmi plusz eszköz, a "chromecast" az tulajdonképp egy adattovábbítási módszer, ezekben a tévékben már bent van a smart rész, amikben nem volt, abban kellett az ellenoldali HDMI-s szappantartó, ami a chromecast hardveres része volt.
Ez a program az, ami megoldja a kapcsolatot a két eszköz között, a tévé fellép az otthoni wifire, a telefonoddal azonos hálózatra, és szó szerint vezetéknélküli kijelzőként működik.
Nálam androidos telefonon a cast to hisense tv app van fent simán a play áruházból telepítve, ezzel a telefon látja a vezeték nélküli kijelzőt, és át lehet tolni rá bármit.A másik változat, amikor te jobban szeretnéd távval szabályozni, és nem akarod belekeverni a telefont, akkor kell egy médialejátszó, amint fent van a spotify, a távjával bekapcsolod, a hdmivel kapcsolódik a tévére, és működik minden. Akármilyen 10K-s cuccra lesz Coreelec, arra meg spotify kiegészítő.
-
Rick4
félisten
Szerintem ha a spotify kell, akkkor vagy cromecast, és teleoifnról vezérled, vasgy egy 10K-s médialejátszó, és akkor távval irányítod.
Amúgy érdemes a hisense-nek írni, ezzel kapcsolatban várható-e fejlemény, mert maikor nekem megjött a tv december 12-én, még nem volt directone, (ebben biztos vagyok) és mivel nem használom, szerintem nem volt disney+, max sem, majd 4-5 nap múlva ezek egyszer csak megjelentek.Amúgy akinek jár a megvásárolt tévéjéhez 43-as ajándék tévé, annak jelzem, most jött a mail, kiszállítási címet kérnek, és intézik a kiszállítást. Múlt év végén még cska valószínűsítették a január elejét, vagy február vége közötti időszakot, ezek szerint nyomják a dolgot.
-
nOvOp
senior tag
válasz INGJOKE #8297 üzenetére
Én is LG-ről váltottam egy 55U7HQ-ra majd 2 éve. Én is használtam ezeket az opciókat az LG-n. A Hisensen is tudtam. Felvételt csak a koaxról érkező kábeltévé adást lehet rögzíteni. Külső STB-ról nem lehetséges. Koaxon a tv adás megállítható, de ahhoz el kell indítani a TimeShift-et külön, de menüben végül találtam olyat, ami automatikusan elindítja mindig a nézett csatornán. Időben többet tudsz visszanézni, mint az LG-n (1,5 óra) lehetett, talán külső HDD-től függ, nekem 500-as volt rajta és azon volt, hogy 3-4 órát is vissza tudtam tekerni. Felvenni is csak azt a csatornát tudja, amit nézel (de kikapcsolt állapotban is tud felvenni). A 4k tartalom megy rajta külső és hálózatos meghajtóról is, csak nem lehet sokszor beletekerni egymás után, mert kifagy. 1-2 beletekerés azért működik. Megjegyzi, hogy hol tartottál és onnan folytatja. Itt írtam egy hosszabb véleményt erről a tévéről. DE mint írtam, ez az 55U7HQ-ra igaz, ha van vkinek A85, talán meg tud erősíteni. Korábban Digi volt nálam, de már T van, így ezeket a funkciókat már nem tudom használni, de nem is kell, mert a T is tudja, csak sokkal jobban. Amúgy én is használok külső eszközt ATV-t, az a biztos.
-
vrgbee
friss újonc
Sziasztok!
Hisense 65U7NQ / 65U7KQ vásárlásán gondolkodom. Addig oké, hogy nincs rajta spotify app, de telefonról át tudom játszani a tv-re? Ha jól olvastam van beépített chromecast, elvileg azon is átmegy a spoti.
Másik kérdés, hogy megéri-e a 60k felárat az NQ a KQ-val szemben? Nem látok nagy különbséget, csak annyit, hogy az NQ újabb. Vagy itt is van ilyen "max. támogatottsági idő" mint a telefonoknál?
Köszi előre is. -
Rick4
félisten
Miért lenne az? Ha értenéd, ez miről szól, nem írnál ilyet, sima törvényi korlátozás, jogvédett tartalmat te nem nyerhetsz ki bármiféle adathordozóra. Alapból az összes beltérin, tévén tiltva van a külső tárhelyre készíthető feltével lehetősége is, az enyém egy olyan nyílt rendszerrel kapható, amin ez működő funkció, és pont ezért egyedi, pont ezért keresett.
Pontosan ezért lehet az LG tévéken is csak a beépített vinyóra felvenni, külső tárhelyre nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó egy szürke színű Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Eladó JBL Cinema SB170 SoundBar/mélynyomó (Eredeti/Bontatlan) 2.1,
- Eladó (itthon nem kapható!!!) Limitált dbszámban Jays (Svéd) Bontatlan/Eredeti bluetoothos partybox
- Eladó JBL Partybox 710 BONTATLAN/EREDETI (1 db van csak)
- Eladó JBL TUNE130NC/230/BEAM BONTATLAN/EREDETI Bluetooth fülhallgatók